Bussimatka (sukkistarina)

Tulella leikkijä

Aurinko alkaa vihdoinkin tuntua lämpimämmältä! Minulla on hyvä mieli kun lähden perjantai-iltapäivänä kaupungista kotiin päin. Olen ottanut iltapäivän töistä vapaaksi hoitaakseni asioita, ja minulla on vielä koko ilta aikaa rentoutua. Bussipysäkillä on ruuhkaa ja jättäydyn kantamuksieni kanssa jonon hännille. Tiedän kuitenkin pian pääseväni istumaan, olen matkalla päätepysäkille asti ja bussi tyhjenee aina ennen sitä. Kuljen hitaasti käytävällä eteenpäin, yritän säilyttää tasapainoni kun bussi lähtee liikkeelle. Taiteilen bussilipun takaisin käsilaukkuun yrittäen samaan aikaan säilyttää tasapainon ja otteen kantamuksistani.

Takapenkit ovat täynnä riehakkaita koululaisia, kuulostaa että he suunnittelevat bileitä illaksi. Heidän hyvä tuulensa on tarttuvaa. Odotan kuitenkin että he jäävät pois, olen kävellyt koko iltapäivän korkeilla koroillani ja istuminen tuntuisi jo mukavalta. Keskustan laitamilla takapenkit tyhjenevätkin melkein kerralla ja bussiin tulee niin paljon tilaa että nostelen ostokseni ikkunapenkille ja jään itse istumaan käytävän viereen. Valkoisessa jakkupuvussani on niin lyhyt hame, että mielelläni lasken ensin kassini pois ja istun vasta sitten huolellisesti. Silotan käsilläni hameen helman suoraksi ja kumarrun korjaamaan kenkäni kantaremmiä, annan käteni palata sieltä ylös sukkahousujeni sileää liukasta pintaa pitkin. Kumartuessani löysästi ylös nostetuista hiuksistani karkaa suortuva, jonka korjaan korvan taakse.

Vasta nyt huomaan miehen joka on jäänyt käytävälle seisomaan vaikka istumapaikkojakin olisi jo vapaana. Hän katselee minua kiinnostuneena, on ehkä katsellut jo pidempään, mutta kääntää säikähtäneenä päänsä pois kun huomaan hänet. Odotan että tavoitan hänen katseensa uudelleen ja hymyilen hiukan. Hän vastaa hymyyni, aidosti, hymy näyttää leviävän hänen silmiinsä. Kuin kokeillen hän antaa katseensa hitaasti liukua jaloilleni. Kun hän palaa silmiini katson kysyvästi, kohotan hiukan kulmiani. Hän siirtyy hiukan lähemmäksi, mutta katselee muualle.

Seuraavalla pysäkillä edessäni oleva penkki tyhjenee. Pysäkin jälkeen mies palaa silmiini, punnitsee hetken, kuin kuulostelisi reaktiotani jo ennalta. Minua alkaa kiinnostaa. Kallistan päätäni kuin kuullakseni paremmin. Hän nojaa päätään penkkini edessä olevaan pystytankoon ja sanoo hiljaa mutta selkeästi "Ihanat jalat..." Hän vilkaisee ympärilleen ja jatkaa: "... ja sukkahousut!". Nyt hän odottaa reaktiotani. Bussi on hidastamassa pysäkille. Minä tartun kasseihini. Hän luulee että lähden, näyttää anteeksipyytävältä. Mutta minä lasken tavarani lattialle ja siirryn ikkunan viereiselle penkille. Nyökkään viereeni jäävään penkkiin päin. Ja kun ihmiset nousevat jäädäkseen pois, hän antaa muille tilaa istuen viereeni.

Hän ei yritä peitellä selvää erektiotaan. Minä tuijotan sitä kiusoitellen ja hän tuijottaa jalkojani. Minä korjaan muka asentoani, mutta istun uudelleen niin että hameeni helma nousee ylemmäksi. "Uh, tuollaiset pitäisi kieltää!", hän sanoo, testaa selvästi olenko mukana, mitä ajattelen. Minä vastaan muka silottelemalla sukkahousujani, sivelemällä käsilläni jalkoja, reisien väliin hiukan hameen rajan yläpuolelle asti. "Voi tiedätkö mitä tekisi mieli tehdä..." hän sanoo hyväillen kaluaan kevyesti housujensa läpi. "Mikset tee?", kysyn, "ei täällä enää jää kiinni" Istumme tosiaan kahden bussin tyhjentyneessä takaosassa, eivätkä äänemme kuulu eturiveille.

Minä odotan ja katson kun hän varovasti ja muka huomaamattomasti avaa vyönsä, nappinsa ja vetoketjunsa ja ottaa kalunsa käteensä. Hän pysähtyy empimään epäuskoisena, katsoo minua. "Anna mennä, tämä tilaisuus tulee vain kerran", sanon naurahtaen. Hän alkaa runkata. Minä tartun hänen vapaaseen käteensä ja nostan sen reidelleni. Hän sivelee varovaisesti, hellästi, hyvin, puristelee ja tunnustelee. Minä melkein jo toivoisin saavani enemmän kun muutamalla rajummalla vedolla hän tulee. Taistelee säilyttääkseen ilmeensä normaalina. Eikä kukaan katso taaksepäin, ei huomaa.

Minä kumarrun poimimaan käsilaukustani nenäliinan ja ojennan sen hänelle. Hän kiittää mutkattomasti, kuin olisin antanut sen aivastamista varten. Hän piilottaa kalunsa takaisin housuihinsa. Paperi jää mytyksi hänen kämmeneensä. Hän hymyilee minulle, nyt rentoutuneena. Nauramme yhdessä. "Jaa, minun pysäkkini", hän sanoo ja painaa nappia. Noustessaan hän kumartuu vielä puoleeni ja sanoo: "ihanan todellisen tuntuinen fantasia".

Minä vilkutan miehelle bussin ikkunasta kun hän jää pysäkille ja vilkaisee minuun päin hymyillen. Bussi lähtee eteenpäin, minä poimin käsilaukusta aurinkolasit ja asettelen ne huolellisesti nenälleni. Vilkaisen pikkupeilistä punehtuneita poskiani ja korjaan huulipunaa vain jotain tehdäkseni. Päätepysäkillä jään yksin pois ja kotiovelle päästessäni en enää itsekään usko koko juttua.

7

5799

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pulizer

      ...mukava...harmiton. Tällaisia lisää kiitos!

    • sukkikset nousuun

      paras sukkis tarina mikä on tullu tähän mennessä. tosi hyvä.toivottavasti tulee jatkoa

    • kiitos

      Tosi kaunis kertomus

      • LegLover

        Erittäin hyvä...lisää näitä!


    • sca

      Todella upea tarina. Kiitos siitä. Rohkenen väittää, että sukkis/kenkäfanien märkä päiväuni tuli nyt kirjoitettua.
      Vieläkin innostavampi, jos tuosta edes osa on totta...
      Näitä tarinoita täytyy saada ehdottomasti lisää.

    • Todella hieno fetissitarina! Lisää tällaisia...

    • Anonyymi

      Nuorena lähdin bussilla pohjoiseen lähdin illalla bussi vuorolla saan nukkua rauhassa menin taka penkille ja sain nukkua aika hyvin eräällä piemmällä tauolla käytävää käveli noin nelikymppinen nainen aivan taakse nousin istumaan nainen nauroi ai makuupaikka on varattu, olen Virve. Sanoin voit nukkua minä jo kerkisin kolmatta tuntia nukkua saman verran ennen kuin ollaan Oulussa, ai kiva meillä on sama matka.
      Virve meni kyljelleen, katsoin mekko nousi jo aika ylös, nätit pohkeet meni aikaa kääntyi seljälleen nosti polvia, näin suoraan haaroihin valkoiset harva pitsiset housut, katsoin suoraan haaroihin aika monesti kalu kasvoi verkkareissa kunnolla huonomminkin voisi olla. Kun katsoin haaroihin pitkään huomasin virven olevan hereillä katsoi minua ja hymyili näytti sormella hiljaa nosti mekkoa ja työnsi käden haroihin siirsi houja se mitä oli pillu kiilsi liikutti sormiaan katsoin välillä eteen kukaan ei ollut lähellä Virve nousi puolittain istumaan otti housut ja nakkasi minulle näytti haista housut toksui kunnolla pillulle, näytti näytä laskin housut kalu ponnahti heti näin silmistä että piti näystä, liikutin kättä Virve oli saamassa orgasmia ja puristi jalkija yhteen ja levitti välillä ja sai orgasmin väristen pitkään.
      Virve nousi ja näytti tule hyppäsin viereen sain heti lämpimän käden kaluun Virve nojasi minuun ja kuiskas tämä tärinä ja sinä haluttaa kunnolla katsahti eteen ja laskeutu lattialle vaalea tukka kutitti jalkoja kun otti suuhun imi sievästi ja käytti syvällä kuiskas haluan pitkään Vieve veti nahan taakse ja nuoli kuiskas älyttömän kova ja jatkoi yritin vähän estellä työnsi kädet pois ja laukesin tuntui että koko kalu leviää.
      Virve nousi ylös kuiskas olet kiva tämä on jännittävää onneksi meillä on aikaa.
      Jossakin vaiheessa kuski ilmoitti kuljettajan vaihdosta Virve kosketti heti kalua kuiskas panet sitten kun kuski lähtee, olin kalu kovana auto heilui ja oltiin asemalla vähän sivussa. Kuski lähti Virve nousi heti syliin ja avasi mekkoa, sanoi nyt panet ja istui päälle hyväilin rintoja jotka ei ollut pienet ohjasi imemään nännejä halasi kaluaan ja kuiskas ihanaa panet paljaalla pane vaan pelkäsin että pillun haku leviää kun oli niin märkä ohjasi sormea pyllyyn kun painoin sai orgasmin ulisi korvan vieressä kun laukesin suuteli kovaa kunnon kielaria.
      Kaivoi paperia ja ruiskautti deodoranttia nauroi vasta tuoksua.
      Kun päästiin Ouluun kysyi mihin menen kerroin tädin luo. Virve soitti kotia mies vastasi sanoi hyvä pääsen töihin saan hyvät sunnuntai rahat. Ajoimme taksilla Virven asunnon luo sanoi soitan kohta. Polttelin tupakkaa ja istuskelin olihan lämmin ilma, Virve soitti tule alaovi aukeaa kohta, nousin oven taakse ja kopautin Virve avasi oven, kuiskas lapsi nukkuu on kahden vuoden. Kertoi että oli tosi kiimasta autossa ja riisui minä myös katsoin kun käveli sänkyyn tosi haluttavana veti heti päälleen kuiskas haluan heti oikeasti pillu oli ylhäällä koko ajan huokaili kuinka menee pohjaan tärisi ja vapisi laukesin sisään, piti käsillä kaulasta kuiskas en tiedä mikä kiima mutta se jatkuu. Virven mies soitti ja kertoi mitä ruokaa on pikkuiselle menee ilta päivään. Kävin vähän pesulla ja kävelin hiljaa makuuhuneeseen Virve istui sängyllä tarttui kaluun kuiskas panet vielä takaa kun olin tosi kovana kääntyi katsoin kuinka pillunhuulet imi kalua sisään Virve ulisi ihana kalu kohta tuli niin märäksi että oli lipsahtaa pois silloin sai orgasmin ja laskin sisään Virve makasi sängyllä jalat ristissä vein paperia annoin pyllylle suukon sanoin pitää lähteä täti odottaa pitää sanoa auto oli myöhässä.

      Virve soitti ilta päivällä sanoi tämä oli ainut kerta näin mutta nautin ja nautin vieläkin, olin niin kiimapillu kuin voi olla olit ihana

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      189
      7566
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4362
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2145
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2069
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1899
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      37
      1708
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1706
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1649
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1438
    Aihe