Suomi24 Joulukalenteri

Tervetuloa Suomi24:n joulukalenteriin!

Tänään avaamme kalenterin ensimmäisen luukun, josta paljastuu suussa sulavien joulumakeisten ohjeet. Kotitetkoiset makeiset taltuttavat makean nälän, koristavat juhlapöytää ja sopivat täydellisesti myös joululahjaksi.

Avaa ensimmäinen luukku

Jouluterveisin,
Suomi24

42

3785

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei!

      Tänään avaamme joulukalenterin toisen luukun. Luukusta löytyy joulun parhaat markkinat ja myyjäiset ympäri Suomen. Markkinoilla voit virittäytyä joulun tunnelmaan, nautiskella jouluherkuista ja löytää hauskoja sekä persoonallisia lahjoja.

      Avaa toinen luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

    • Hei!

      Lauantaina avautuu kalenterin kolmas luukku. Sieltä paljastuu ohjeet talven lämpimien juomien tekoon. Perinteinen glögi, tuoksuva joulukahvi, mausteinen tee tai kotitekoinen kaakao sopivat mainiosti alkujuomaksi tai illanistujaisiin.

      Avaa kolmas luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

    • Hei!

      Tänään vietetään toista adventtia. Adventin kunniaksi joulukalenterin neljännestä luukusta löytyy Luhta Home -tuotteiden joululahjakilpailu. Luhta arpoo ihanan pehmeitä paketteja joka viikko ennen joulua.

      Avaa neljäs luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

      • Kouluterveisin...

        Kuka haluaa homeisia joululahjoja???


    • Entinen rek.käyttäjä

      Menikö taas mainostuksenne yksinpuheluksi, kuten se sinkkuristelykin? Ja miksi annatte Plussia itse itsellenne ... kun viestikejussa ei ole yhtään vastaustakaan?

    • JK

      VAI NIIN

    • Hei!

      Maanantaina viidennestä kalenteriluukusta tulee esiin herkullisten pipareiden ja pikkuleipien reseptit. Napostele joulua odotellessa tai korista juhlapöytää perinteisillä pipareilla, pistaasipikkuleivillä tai vaikka suklaisilla täytekekseillä.

      Avaa viides luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

    • Hei!

      Tänään vietetään Suomen itsenäisyyspäivää. Päivä on omistettu kaikille kokkaamista rakastaville ihmisille. Juhlistamme itsenäisyyttä arvonnalla, jossa voit voittaa omaksesi kotikokin unelmalahjan. Osallistu kolmen mestarillisen keittokirjan arvontaan ja tee taikoja keittiössä.

      Avaa kuudes luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

      • Piparin ystävä

        Ettekö te enää jaakaan piparia?


    • Hei!

      Seitsemännen päivän luukusta paljastuu musta-valko-punaisia sisustusideoita jouluun. Sisustusbloggaaja-Piian jouluvalmisteluja voi seurata muinakin päivinä tämän luukun takaa.

      Avaa seitsemäs luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

      • Haluaa tietää...

        Koska paljastuu ylläpidon ystävällisyys ja vastauksien anto ??.....
        ..ja ohjeiden päivitys ajan tasalle ja jaj ja ja...


      • Kysyn vaon

        Sopiiko linkistä löytyvä "villalankatähti" kristittyyn Jouluun? Se on pakanauskontoon kuuluva ns unisieppari joka kyseisen taikauskon mukaan sieppaa unista ilmestyvät pahat asiat.


    • Hei!

      Tänään avaamme joulukalenterin kahdeksannen luukun. Lahjan antaminen ilahduttaa antajaansa, mutta lahjojen ideoiminen tuottaa monelle tuskaa. Kahdeksannen luukun takaa löydät helpotusta lahjaideointiin.

      Avaa kahdeksas luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

    • Supolainen...

      ÄLKÄÄ AVATKO LUUKKUJA, NE SISÄLTÄVÄT KAUPALLISIA VAKOILUOHJELMIA!!!

    • Hei!

      Tänään aukeaa joulukalenterin yhdeksäs luukku. Luukun takaa voit etsiä inspiraatiota paketointipuuhiin ja vaihtoehtoja perinteisille joulukorteille.

      Avaa yhdeksäs luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

      • Joulua odottava...

        Koska aukeaa kymmenes ja yhdestoista luukku? Vai loppuivatko määrärahat nyt jo?


      • Hei! <3kotijakeittio
        Joulua odottava... kirjoitti:

        Koska aukeaa kymmenes ja yhdestoista luukku? Vai loppuivatko määrärahat nyt jo?

        LOL kymmenettä luukkua ei ole???

        suomi24 trolling

        STOP TROLLING, PLEASE!


      • Hei! <3kotijakeittio kirjoitti:

        LOL kymmenettä luukkua ei ole???

        suomi24 trolling

        STOP TROLLING, PLEASE!

        Missä on 12-13 päivä tai miksi ne poissa ? Nythän on joka päivä jotenkin odotuksellinen kaikin tavoin muutenkin. Lopun alku / Alun loppu ?


    • Hei!

      Lauantaina oli vuorossa joulukalenterin kymmenes luukku. Luukun takaa paljastui makean mausteisten joululeipien ohjeet. Jouluna leipäkään ei ole ennallaan, vaan saa lisämakua mausteista, pähkinöistä ja kuivatuista hedelmistä.

      Avaa kymmenes luukku


      Tänään vietetään kolmatta adventtia ja avataan joulukalenterin yhdestoista luukku. Luukun takaa löytyy hauskoja, kauniita ja käytännöllisiä joululahjaideoita. Tänä vuonna voit piristää pukinkonttia moderneillä posliiniastioilla, konstailemattomilla käyttötekstiileillä ja muilla ihanilla lahjoilla.

      Avaa yhdestoista luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

    • Hei!

      Tänään aukeaa joulukalenterin kahdestoista luukku. Jouluun on enää 12 päivää. Onko aattoillan menu jo suunniteltu? Kun kaipaat raikasta tuulahdusta illallisen suunnitteluun, tutustu luukun takaa paljastuvaan moderniin juhlamenuun.

      Avaa kahdestoista luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

    • Hei!

      Tänään vietetään Lucian päivää! Perinteen mukaan Lucia tuo valoa talvisen pimeyden keskelle. Suomi24:ssä Lucian päivää juhlistetaan avaamalla kalenterin kolmastoista luukku. Luukusta paljastuu parhaat vinkit joululahjojen paketointiin. Tänä vuonna voit itse valmistaa joulun kauneimmat kortit ja paketit!

      Avaa kolmastoista luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

    • Hei!

      Keskiviikkona avautuu joulukalenterin neljästoista luukku. Luukusta paljastuu jokaisen nuoren joululahjatoivelista. Tämän listan avulla voit hankkia pukinkonttiin juuri sitä mitä nuori haluaa! Ilahduta lahjan saajaa kännykällä, kameralla, vaatteilla tai muilla makeilla lahjoilla.

      Avaa neljästoista luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

    • Aurus,Clausus,Paucus

      nyt on neljästoista päivä. ja taas uupuu luukku.
      Että kovin on tasokasta tämä teidän touhunne...

      huh huh... taitaa joulupukki tuoda risuja koko suoli 24:sen väelle, ja on jo aikakin, ei sen puoleen...
      - turhien lupausten antajaa odottaa epäsuosio ja vihanpito.

    • Hei!

      Tänään on vuorossa joulukalenterin viidestoista luukku, jonka takaa tulee esiin joululahjavinkkejä miehille. Mitä antaa lahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea? Hemmottele armastasi ja kääri pakettiin kosmetiikkaa. Suihkaus miehekästä tuoksua tai parranajoa helpottava paketti voi olla joulun paras lahja.

      Avaa viidestoista luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

    • Hei!

      Mitä joulukalenterin luukusta paljastuu tänään? Koko joukko ihania jälkiruokareseptejä, jotka kruunaavat jokaisen jouluaterian. Hemmottele joulupöydän ääreen saapuvia läheisiä perinteisellä kiisselillä, marinoiduilla hedelmillä, raikkaalla jäädykkeellä tai vaikka hileisellä sorbetilla.

      Avaa kuudestoista luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

    • Hei!

      Lauantaina avataan joulukalenterin seitsemästoista luukku. Luukusta paljastuu täydellinen joululahja jokaiselle naiselle. Suklaata, silkkiä, kosmetiikkaa vai koruja? Tänä jouluna pukinkonttiin kannattaa sujauttaa saajansa tyyliä korostava lahja.

      Avaa seitsemästoista luukku


      Jouluterveisin,
      Suomi24

      • Varovainen viisas

        Varoitus : tämä ketju saa sinut kuluttamaan aikasi kaupallisiin tiedotteisiin.


        Haiskahtaa yhden modaajan vakuuttelulta saavuttaa relevanssia omalle nettisivulleen mainostulojen muodossa....


    • Hei!

      Tänään vietetään neljättä adventtia ja avataan joulukalenterin 18. luukku. Kinkku on perinteisesti joulupöydän keskipiste, mutta tämän luukun takaa voit löytää uudenlaisia vaihtoehtoja joulukinkulle. Voit kattaa joulupöytään vaikka kalkkunaa, possua, poroa tai erilaisia pateeita ja terriinejä.

      Avaa kahdeksastoista luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

    • Hei!

      Perinteiset kasvislaatikot kuuluvat monen suomalaisen joulupöytään. Tänä jouluna voit yllättää vieraasi ja valmistaa kinkun kaveriksi uudenlaisia laatikoita. Maanantaina joulukalenterin luukusta paljastuu uusia laatikkoreseptejä, joita peruslaatikoihin kyllästynyt osaa todella arvostaa.

      Avaa yhdeksästoista luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

    • ämmienkalenteri

      Onko tää joku reseptijoulukalenteri kun lähes kaikki luukut käsittelee ruuanlaittoa.

    • Hei!

      Joulu lähestyy jo kovaa vauhtia! Tänään avaamme taas uuden luukun joulukalenterista. Luukun takaa löytyy ohjeita kodin kaunistamiseen. Vaikka maa on vielä musta ja lumipeite antaa odottaa itseään, voit somistaa pihan tai parvekkeen jouluiseksi luonnon materiaaleilla ja väreillä sekä itse tehdyillä koristeilla.

      Avaa kahdeskymmenes luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

    • Hei!

      Perinteinen luullinen joulukinkku kuuluu monen suomalaisen joulupöytään. Yhä suositumpia ovat myös luuttomat ja pienemmät kinkut. Kinkun kuin kinkun paistaminen onnistuu, kun muistaa muutamat perusasiat. Tämän päivän luukusta löytyy ohjeet kinkun sulatukseen ja paistamiseen. Mukana on myös vinkkejä kinkun kuorrutukseen sekä reseptejä maukkaan paistoliemen ja kotitekoinen sinapin tekoon.

      Avaa kahdeskymmenesensimmäinen luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

    • Hei!

      Kinkku on joulupöydän ehdoton kunkku. Saadaksesi aikaan täydellisen jouluaterian kinkun seuraksi kannattaa kattaa koko joukko herkullisia ja hienostuneita lisäkkeitä. Tänä vuonna juhlapöydässä notkuvat hedelmäiset salaatit, erilaiset juures-, kaali- ja sipulilisukkeet sekä herkulliset hillokkeet. Maukkaat reseptit löydät tämän päivän luukusta.

      Avaa kahdeskymmenestoinen luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

    • Hei!

      Tänään avamme joulukalenterin toiseksi viimeisen luukun. Tämä tarkoittaa sitä, että joulu on jo melkein ovella. Kalenterin luukusta paljastuu joulun ihanimpien jälkiruokien reseptit. Tuhdin jouluaterian jälkeen on mukava nauttia marinoiduista hedelmistä, perinteisestä kiisselistä, raikkaasta jäädykkeestä tai vaikka hienostuneen hileisestä sorbetista.

      Avaa kahdeskymmeneskolmas luukku

      Jouluterveisin,
      Suomi24

    • Hei Suomi24:n käyttäjät!

      Jouluaatto on vihdoin koittanut ja sen kunniaksi avaamme joulukalenterin viimeisen luukun. Erilaiset yhteislauluna lauletut joululaulut kuuluvat oleellisena osana monen suomalaiseen jouluun. Niinpä tämän päivän luukusta löytyykin hauska joulukaraoke!

      Vietä railakas joulu laulamalla perinteiset joululaulut uusilla sanoilla. Mukana ovat muun muassa Teuvo Hakkarainen, Martina Aitolehti, Paavo Väyrynen, Isä Mitro ja Pia Pakarinen.

      Avaa kahdeskymmenesneljäs luukku

      Hyvää joulua!

      Terveisin,
      Pia, Elina, Mari ja koko muu Suomi24:n väki

      • PerusSuom.

        Teille Seiskan kätyreille: PASKAA JOULUA!


      • my habit's people

        Kiitos.


    • marjataas

      Iloista Joulua kaikille teille, muistakaa, pukki kolkuttaa tänään...............

      • Hyvää joulua kaikille!:)


    • joulu pilalla

      baskaa joulua

    • Hyvää Joulua ja vielä parempaa Uutta Vuotta kaikille :)

    • yx palstan fanni

      Kiitos Suomi24:lle ja mukavaa vuodenloppua!
      Kaikille onnellista Uutta Vuotta!

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      244
      2243
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1468
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1310
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1039
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      943
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      679
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe