kuuma päivä

mansikkamaalla

Olin viimeistä päivää mansikanpoimijana mansikkamaalla. Kaksi edellistä päivää olikin melkein koko ajan satanut, eikä edellisetkään päivät olleet mitään lämpimiä.Viimeisenä päivänä lämpötila oli jo aamulla hellelukemissa ja iltapäiväksi luvattiin kolmekymmentä astetta. Tytöt olivat jo aamupäivällä varsin kevyesti pukeutuneina, joten heitä kelpasi kyllä katsella lähes ainoana miespuolisena poimijana. Vaikka en mikään mies vielä ollutkaan, 16-vuotias ammattikoululainen. Tytöt olivat ehkä vanhempia tai sitten ne näyttävät vain siinä iässä kehittyneemmiltä. Tuo kehittyneisyys tuli ilmi viimeistään iltapäivällä, jolloin hellelukemien vain kasvaessa tyttöjen vaatteet alkoivat niukentua.Toisilla oli sortseja ja päällään toppi mutta rohkeimmat olivat niukoissa bikineissä, jotka peittivät tietenkin vain strategisimmmat paikat. Kyllä se vähän kutkutti tällaisen ujohkon pojan mieltä, joka oli tuskin koskaan nähnyt naisia näin paljaana.Toiset poimivat kykytellen polvillaan, mutta aina silloin tällöin joku tyttö poimi seisaaltaan kumartuneena, jolloin kireät farkkushortsit pyllistyneenä minuunpäin kiihoitti minua suuresti.
Mieleni kiihoittui vain enemmän kun eräs suhteellinen isorintainen tyttö tuli poimimaan viereiselle riville pikku pikku bikineissä. Pienet kankaanpalaset jättivät rinnoista aika paljon näkyville ja hänen hyppiessään mansikkarivien välissä tissit hytkyivät ihanasti.
Tuntui joskus siltä, että tytöt oikein tarkoituksella keikistelivät ja flirttailivat minulle. Mutta mansikkakausi alkoi olla siltä kesätä jo auttamattomasti ohi, joten en ehtinyt nauttia herkkupepuista kovin kauaa, ehkä hyvä niin, sillä kyllähän se työtehoa laski selvästi.
Suuri osa poimijoista oli jo lähtenyt pois, mutta muutama poimija oli vielä paikalla. Päätimme mennä hellepäivän jälkeen uimaan. Mukana oli lisäkseni kolme tyttöä, joilla olikin jo bikinit valmiina. Minä menin lämmittämään rantasaunan ja saatuani sen lämpimäksi menin itsekin uimaan. Uituamme jo kylliksi menimme saunaan, joka oli lämminnyt jo kuumaksi.
Olimme saunassa uikkarit päällä, itse en olisi uskaltanutkaan munasilleni tyttöjen nähden.siinä löylyssä sitten tutustuimme toisiimme.Kävi ilmi, että tytöt olivat 17-kesäisiä lukiolaisia. Ainakin yhtä tyttöä luulin vanhemmaksi, niin täyteläiset rinnat hänellä oli. Mutta tuossa iässä olevat tytöt ovat jo fyysisesti aikuisia naisia toisin kuin monet pojat, itsellänikin munakarvatkin vielä kasvussa.

En ollut vielä nähnyt alastonta naista kuin joskus pornolehdissä ja tietysti äitini. Mutta hän oli jo yli 40-vuotias. Mutta sitten menimme taas uimaan. Sitten kun olimme saaneet uimisesta tarpeeksemme, menimme taas saunaan.He käskivät minun mennä ensin ja sitten näin jotain, mitä en ole ennen nähnyt: kaikki kolme tyttöä tulivat saunaan bikinit riisuneina. Ujosti katselin heidän nousuansa vierelleni lauteille, vaalea hoikka tyttö ensin, sitten tumma pieni tyttö ja viimeisenä kurvikas ristiverinen, joka tuli aivan jalka kiinni minun jalkaani. vaalea tyttö heitti löylyä kovin.
Ensimmäistä kertaa nään ikäiseni tyttöjä alasti ja heti kolme. Vähän siinä tietysti menen hämilleni. Tumma pieni tyttö menee lisäämään puita kiukaaseen, jolloin pystyn häntä paremmin katsomaankin: tummat, lähes mustat kolmionmuotoiset pimppakarvat ja pienet kiinteät,tummanänniset rinnat.
Vaaleaa tyttöä en pysty katselemaan, koska hän on reunassa, mutta sitten hän saa löylystä tarpeeksensa, ja lähtee ulos vilvoittelemaan, jolloin näen vilaukselta hänen vaaleat karvansa.
Mutta kolmas, ristiverinen tyttö on ehdottomasti uhkein. tummankin tytön lähdettyä vilvoittelemaan jään yksin tuon uhkean tytön kanssa. Hän käy hakemassa vettä pesuhuoneesta ja tullessaan sieltä näen tytön koko komeudessaan. ja mitkä daisarit! Koko päivän olen katsellut niitä bikinien alta kutkuvasti pullottavia tissejä, mutta niiden näkeminen livenä se se vasta on kutkuttavaa.
Kaksi tyttöä tulee vilvoittelemasta takaisin ja vähän ilkeillen sanoo minulle, että saunassa ollaan yleensä alasti. mutta en kehtaa riisua uikkareita, varsinkaan enää kun kikkelini jo sykkii kireissä uikkareissani. ajattelin, että onneksi ei tullut otettua uimashortseja, niissä voisi seisominen näkyä kiusallisesti.

saunan pesä oli jo sammumassa ,kun poistuimme saunasta. tytöt jo pukeutuivat pesuhuoneessa, sillä heidän bussinsa tuli jo pian. j aoli ihanilla tytöillä ihania alusvaatteitakin, toinen toistaan seksikkäimmillä alusvaatteilla he pukivat ruskettuneet ihonsa. sekin kutkutti ujohkon pojan mieltä. jos olinkin nähnyt jotain äidin rintsikoita pesukoneessa, nämä olivat toista maata: läpikuultavaa ja pitsistä. Tummankin tytön pimppikarvat näkyivät kolmiomaisena läpi. Ja sen uhkean tytön daisarit peittyivät seksikkääseen satiiniin.
Siinä hyvästelimme toisemme ja lupasimme kaikki tulla taas ensi kesänä.Ja sitten sinäkin alasti, sanoi vaalea. Näin oli kesä pikku hiljaa ohitse ja koulut kutsuivat, heitä lukion toinen ja minua autopuolen toinen vuosi.
kun tytöt olivat jo lähteneet ajattelin, että olipa tämä kesä. Ensi kertaa sain tutustua nuoreen naiseen vähän tarkemmin. Ja ensi vuonna ajattelin että vielä vähän syvemmältä. Ajattelin, että enää vuosi ja lähtee poikuuskin.
Sitten menin pesuhuoneen suihkun luokse ja riisuin viimein uikkarit ja käsi meni heti kikkelille ja nin nopeata laukeamista en ole koskaan kokenut.

2

16137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • werneri

      jatka ihmees

    • Anonyymi

      Ite olin mansikkamaalla kans kesat, tytot kerasivat korkealle leikatuissa bikineissa Tai uimapuvussa, minusta tytot oli hoikempia silloin 80 luvulla kuin nyt vai kultaako aika muistot

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4417
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4406
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4046
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2967
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2591
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2153
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2115
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2069
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1695
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1462
    Aihe