Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Piloille mennyt trimmaus

Assuri

Hei, onko kenelläkään kokemusta siitä kun koiran karvat nypitään alas? Trimmautin Australianterrieri (9kk) ja siltä nypittiin kaikki karva alas , vain pohjavilla jäi. Siinä meni hieno kaulus ts. kaikki Aussille ominaiset piirteet. Kuinka nopeasti koira saa karvapeitteensä takaisin? Olen niiiiiin surullinen ;((

7

2343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Trimmariina

      Heippa!

      Minullekin tuli trimmiin vastaavasti trimmattu, mutta aikuinen aussi. Viiden kuukauden päästä alasnyppimisestä oli jo kaulusta ja helmoja ihan kivasti, jotta rotuisekseen tunnisti. Ei tarvinut niihin paljon koskea. Selkää, häntää ja päätä sitten nypittiin reilummin.

      Tuli mieleen, että oliko aussillasi paljon höttöistä pentukarvaa vielä jäljellä, kun meni trimmiin? Tuskin ihan alas asti kuitenkaan olisi tarvinnut nyppiä...

      • Assuri

        Moikka, niin mun aussilta oli jo heinäkuussa nypitty pentukarva veks, mutta trimmaaja nyhti kaikki pois ja meinasi että kyllä se uusi karva kasvaa nopeasti entistä ehompana. Kyllä tässä saa ootella sitä upeeta kaulusta minkä oli 9 kk:n ikään kasvattanut. Onneksi se karva kuitenkin kasvaa takaisin .


    • Trimmariina

      Lisäyksenä vielä, että edellinen trimmaaja ei ollut nyppinyt korvia ja päästäkin vähemmän ja parta oli todella pitkä, eli aika omituisesti. Liekö cairinia tai westiä yrittänyt päästä tehä :D.

    • hfghyttututu

      No itselläni saman tyyppinen kokemus foksini kanssa trimmautin uudessa paikassa ja tulos ihan hirveä. Kaulaan jätti kauluksen ja muutenkin ihan kuin eri rotuinen. Itse varasin uuden ajan vanhasta paikasta jotta korjasi aiemman munaukset..kalliiksi tuli kun en raaskinut alkaa taistelemaan huonosta tuloksesta ja kävin tuplasti.

      Kunnon trimmaaja on kullan kallis ja kaikki ei osaa trimmata kaikkia rotuja..sen jälkeen olen kysynyt tekeekö trimmaja myös näyttelytrinmmit koska silloi vaaditaan ykköstulos trimmissä.

      nykyään tosin opettelin itse trimmaamaan joten ei tarvitse aina ulkopuoliselle viedä. Tosin tuossa tapauksessani karvaa oli jätetty liikaa vääriin paikkoihin eikä kauttaaltaan liian vähän kuten sinulla.

      • Assuri

        Heips, kyllä tästä lähtien kunhan koirani karva kasvaa takaisin niin turkkiin koskee ainoastaan asian ammattilainen ja maksoi mitä maksoi.


    • reecedadog
    • kuki12

      www.ainiku.fi Helsingin Pukinmäessä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2013
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 50
      1215
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe