Amerikanpitbullterrieri

bulllte

Kuinka paljon suunnilleen maksaaa amerikanpitbullterrierin narttu pentu ?

22

1131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bitbull

      Kysy bluebullpits- kasvattajalta...

      • Pittis

        älä ikinä hanki tuolta koiraa!!!


      • SUPERANTTI

        VITTU NE EI EDES OLE KYSEISTÄ ROTUA


    • ei sulle

      Liian paljon sulle. Unohda, jos se vaan kiinnostaa. Outo.Osta lelukoira.

    • pittityttö

      0-1500 dollaria, riippuu vähän paikasta ja kennelistä lennot siihen päälle :)

      Kuulin että porista saa seropeja niinkuin myös oulustakin, osta ennemmin amstaffi jos et ulkomailta halua narttupentuasi hakea.

      • bitbull

        Ai muillakin huonoja kokemuksia Porilaisesta "kasvattajasta?" Nythän sillä koirat vaihtuu kun sukat ja trokaa tänne montaa koiraa kerralla..


      • SUPERANTTTITITITI
        bitbull kirjoitti:

        Ai muillakin huonoja kokemuksia Porilaisesta "kasvattajasta?" Nythän sillä koirat vaihtuu kun sukat ja trokaa tänne montaa koiraa kerralla..

        PAPERITON KOIRA ON SEKAROTUINEN


    • pitti3

      joo siis puhtaita koiria tekee mutta kasvattajana erittäin huono! päästänsä vialla koko tyyppi johon ei missään tapauksessa kannata sekaantua.

      • fhgssa

        No enpä tiedä niistä puhtaista, papereitahan saa vaikka minkänäköisille koirile ulkomailta.. ;)


    • pitti3

      voin hommailla sulle koiran ulkomailta jos kiinnostusta löytyy ja olet perusteellisesti ottanut rodusta selvää.

    • Pittis

      Joo siis en pahimmalle vihamiehellenikään suosittele Porilaista "kasvattajaa"! Siinä nokkansa työntää niin syvään p**kaan että huh huh! Päässä ei valitettavasti ihan kaikki kohdillaan....

      • Lossipää

        Kyseisen kasvattajan koirat ovat lähinnä PASKA VITSI niille jotka ovat päässeet syvemmälle asiaan.. Samalla paikkakunnalla vietän aikaa n. puolet vuodesta ja olen nähnyt livenä muutaman koiran joka on lähtöisin tältä kasvattajalta ja ei voi todeta muuta kuin sen että ne näyttivät pikemminkin villisioilta kuin pitbullterriereiltä. About 40 kiloisia mönkeröitä.

        Parin koiran sukutaulunkin olen nähnyt ja niissä vaan ei ollut mitään järkeä, kauheata sekametelisoppaa, ei mitään harkittua...

        En tunne kyseistä ihmistä joten en halua kommentoida häntä ihmisenä, mutta miksi helvetissä pitää jalostaa tuollaisia koiria?!?!

        Tällaiset ihmiset pilaavat Seropeillaan upean rodun maineen. :( Muutenkin kun ihmisten yleinen mielikuva pitbullista on, että se on läski läähättävä sininen otus :(


    • oksajdnsjn

      olen itse joskus miehen kanssa miettinyt ottaa tuolta porista koiraa,kertokaa ihmeessä miksi teillä on huonoja kokemuksia ns.kasvattajasta?kiinnostaisi tietää...

    • oidfosdno

      nimen tiesinkin,eikä kyllä googlettamalla muuta löytynyt kun myynti-ilmoituksia ja jotain muuta turhan päiväistä.ja allergioita nyt voi olla ihan kaikillakin koirilla.mutta siis haluaisin kuulla ihan jotain konkreettista mielipidettä ja kokemuksia!

      • bitbull

        Konkreettista kosketusta asiaan saat kun hankit koiran häneltä, mitä et toivottavasti tee..Pienellä vaivalla ja samalla rahalla saat itse ostettua Euroopasta pitin vastuulliselta kasvattajalta joka ei pennuta rahan takia sairaita koiria joiden todellinen arvo on paljon vähemmän mitä Janika pyytää.. Ja jos ei ole allergioilla väliä niin itselläsi ei ole varmaan ikinä ollut allergista koiraa ja et varmaan käsitä mitä se käytännössä tarkoittaa. Ja vastuullinen kasvattaja ei ikinä teetä pentuja allergisella koiralla mutta tämän Janikan eka oma pentue oli kauttaaltaan täynnä allergisia koiria koska isä ja emäkin sellaisia olivat. Ja kuinka tiedän tämän, ni olen jutellut yhden kyseisestä pentueesta olevan koiran omistajan kanssa ja tämä oli kertonut tämän asian minulle. Janika on itse kertonut Nalan allergioista joskus muutama vuosi sitten foorumilla..


    • ijfdspfsid

      ensinnäkin nyt anteeksi,että otin puheen allergioista,mutta et oikein maininnut muuta kun allergia ja se on aika laaja käsite,joka voi siis tarkoittaa vaan vaikka vehnä allergiaa joka mun omalla koirallakin on ja toisen käytin eilen juuri eläinlääkärissä,kun sai jonkun allergisen reaktion,josta nyt ei tiedetä vielä,mistä johtuu,.olisit heti maininnut että pahasti allergisia koiria,etkä vain että allergisia!
      ja juu,en ymmärrä tuollaista koirien drokaamisjuttuja,mutta onko siinä nyt silti aihetta huudella täällä keskustelupalstoilla kuinka joku on hullu päästään jos ei asiaa pysty sen enempää sitten julki tuomaan ja jollain sanoilla tai teoilla toteamaan sen todeksi?
      ei sillä että puolustelisin lasosta kun en sen paremmin tunne,joskus kyselin siltä pennuista ja muutama viesti laitettiin mutta yhtäkkiä hän ei enää vastaillutkaan ja jäätiin miehen kanssa hieman ihmettelemään!
      ja eikös se ole ihan rehtiäkin peliä,jos kerran on foorumilla sitten allergioista kertonut?eikös se siinä vaiheessa ole niinkuin oma ongelma jos on sellaisista tietoinen ja koiran silti ottaa?
      ps.minulla on joskus ollut myös erittäin pahasti allerginen dogo neiti,joten tiedän kyllä,mitä se on,mutta sen vanhemmat olivat ihan terveitä kaikin tavoin,mutta silti meidän narttu oli hyvin sairas,eli ei se aina vaan vanhemmista johdu!

      • bitbull

        Pahat allergiat koirilla on vain yksi syy MONISTA, miksi ei tältä Janikalta pitäis ottaa yhtään mitään.. Hän ei oikeasti välitä pätkääkään näistä koirista; vuoden sisään on kierrättänyt ainakin 8 koiraa jotka oli alunperin jättänyt itselleen/sijoitukseen.. Mm. Cane Corso uros. Joskus aiemmin on kaupitellut amstaffi pentuja. Hän ei oikeasti tiedä tai HALUAA tietää eri pittien linjoista paljon mitään tai välitä tietää. Laittaa sekaisin kaikki linjat surutta ja koiratkin ovat hänellä amstaffi/bully/pitti mixeja vaikka niillä olisikin JOTKUT paperit.. Myy koiria nuorille ja kokemattomille teineille jotka vain vilauttaa rahaa. Nimenomaan siksi häntä haukutaankin yksinkertaisesti hulluksi koska sellaisella toiminnalla ei ole päätä eikä häntää...Tämä henkilö ei halua käydä missään "oikeissa" töissä vaan koirien trokaus/kasvatus on ainoa tulonlähde..välillä tykätään siitä ja siitä rodusta ja otetaan mielijohteesta sellainen ja sit ei jaksa pitää kun haluaa jonkun toisen rotuisen ja se Corso ei ollut sisäsiisti 10 kk:sena ja sai lähteä...Janika on äkkipikainen ja arvaamaton hetken mielijohteesta toimiva tyyppi ja kun sinulle tulee koiran kanssa joku ongelma ni hän sanoo vain että olet pilannut koiran ja lyö luuria korvaan.. Hän tykkää myydä koiria mutta siihen hänen "vastuunsa" jääkin ja yleensä hän ei edes paljasta mistä kennelistä koira on ja pistää puhelimen kiinni..Jäät yksin ruikuttamaan rannalle häneltä otetun ongelmallisen ja sairaan koiran kanssa..


    • pittitytto

      Voi miksi täällä ei ole tuota naamakirjan tuttua "tykkää" nappia, kovasti tykkään tuon bitbullin teksteistä.

      Nykyään sillä ihmisellä taitaa tosiaan olla noita bullyja, niitäkin vissiin hakenut ulkomailta ja joskus oli ilmoitus pennuista 2500e/kpl? Mitähän ihmettä, lisäksi linjoista ei tosiaankaan ole mitään havaintoa sillä ihmisellä.. Yh, mitähän hyvää siitä ihmisestä voisi sanoa. No, onnea vaan jos joku nyt välttämättä sieltä haluaa pentunsa hakea, pitää vaan sanoa että on niitä muitakin, fiksumpia, kasvattajia jotka ei pennuta vaan rahan ja pentujen vuoksi, niitä kenellä on se järkikin mukana touhussa ja niitä ketkä oikeasti ymmärtävät rodun päälle.

    • bitbull

      Bullytkin on kyllä paljon parempia ja paremmannäköisiä, eikä niitä kukaan väitä ( ainakaan älykäs tyyppi) pitbulleiksi,kuin tämän ihmisen "sillisalaattibitit"..

      Kyllä hänellä on koko ajan myytävänä koiria hirvein hinnoin, kun ottaa huomioon nykyään yhä huononevan taloudellisen tilanteen, eivätkä ihmiset edes useimmiten saa vastinetta rahoilleen, kun tuolta ottavat koiran tai janika välittää heille sen.

      Mua huolettaa nyt hänen trokaamansa Longhorns-koirat, jotka ovat jostain Italialaisesta tunnetusta kennelistä, jotka eivät ole pittejä, eivätkä bullyja varsinaisesti vaan aika aggreja working red bulldoggeja, joiden kanssa ei kyllä teini pärjääjos ei aiempaa kokemusta sellaisista koirista. Ihmeellistä tässä on se, että tälle kasvattajalle on kirjoitettu Janikasta ympäri Eurooppaa ja kerrottu maineesta ja taustoista ja silti tämä asioi hänen kanssaan ja myynyt yhden koirankin omaksi..

    • Otaselvääasioistah

      Miksi ottaa suomesta pitti kun Espanjasta saa tarhoilta adoptoitua pittejä? Varsinkin jos ei viitsi nähdä vaivaa saati käyttää "liikaa" rahaa kunnon rodunedustajaan.
      Tarhoihin tulee päivittäin niin nuoria kuin vanhempia pittejä.
      Mitä luonteisiin tulee niin en ole kuullut yhdestäkään sekopääpitistä mitä sieltä on tullut.
      Jos olet fiksu ja asiallinen niin suosittelen tutustumaan tarhoihin googlettamalla ja facebookin kautta.
      Suomalaisia jotka hoitavat kuljetuksen Suomeen ja kentällä aina porukkaa vastassa. Toimivat vain pittien parhaaksi ja etsivöt heille hyviä, rakastavia koteja etenkin Suomesta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      86
      2048
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      11
      1662
    3. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      102
      1152
    4. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      350
      1126
    5. Ensitreffit Matti joutuu "ulkoruokintaan" - Väärinymmärrysten suossa Taina-vaimon kanssa: "Oli..."

      No nyt on kyllä väärinymmärrystä kerrakseen… Mitä luulet, pysyykö Taina ja Matti yhdessä vai onko tulevaisuudessa ero ed
      Ensitreffit alttarilla
      3
      1113
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      53
      851
    7. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      21
      839
    8. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      31
      777
    9. Persu Meri Valkama kadehtii Sanna Marinin menestystä

      Taas yksi persu tuli nolaamaan itsensä kadehtiessaan menestynyttä Suomen kansan supertähteä Sanna Marinia. https://demo
      Maailman menoa
      237
      737
    10. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      367
      719
    Aihe