Karoliina Kestin tapaus

JP03

Karoliinan tapaus on aiheuttanut runsaasti keskustelua ymmärrettävästi. Itseäni, kuten varmasti todella montaa muutakin ihmistä mietityttää mitä Karoliinalle ihan oikeasti tapahtui. Siihen ei välttämättä tulla saamaan koskaan vastausta.

Seuraavan tekstin ei ole tarkoitus haukkua poliiseja, kuten ketään muutakaan Karoliinan tapaukseen liittyen. Haluan vain tuoda esille asiat jotka minua itseäni on jäänyt vaivaamaan. Toivoisinkin muilta nyt asiallista keskustelua ja kommentteja miettimiini asioihin.

1)Poikien kertomukset osittain hämäävät.
Miksi he valehtelivat toistuvasti poliisille? Oliko heillä kenties jotain mitä he halusivat salata, liittyen Karoliinaan. En jotenkin usko, että jos ollaan oltu humalassa niin se olisi niin paha, että siitä monia kertoja valehdeltaisiin. Ensimmäisellä kerralla kun poikia puhuteltiin, niin tuon valehtelun vielä humalatilan takia ymmärtää mutta miksi vielä sen jälkeen?

2)Karoliinan katoamisajankohta ja paikka.
Miksi Karoliina on lähtenyt Likolammenkadulle. Aivan päinvastaiseen suuntaan missä hänen kotinsa sijaitsi. Menikö hän kenties tapaamaan jotakuta sinne, vai kenties ajoiko hän hätääntyneenä jotakin pakoon. Kuitenkin kukaan ei ollut kuullut mitään ääniä tuona katoamisyönä, joten kallistuisin tuohon ensimmäiseen vaihtoehtoon, eli meni tapaamaan jotakuta sinne. Asuiko siellä suunnalla niissa rivitaloissa kenties joku tuttu. Kaveritkaan eivät tästä välttämättä ole tienneet, eikä asia ole tullut julki. Olisiko tämä kyseinen henkilö tehnyt Karoliinalle siellä jotain, jos siiis tämä kuviteltu henkilö on olemassa. Onko Karoliina ollut jotenkin hätääntynyt ja humalatilastaan johtuen tavarat ovat skootterin viereen jääneet.

3) Onko Karoliina ollut hukkuneena koko kateissaoloaikaansa?
Ehkä on, ehkä ei. Likolammihan tutkittiin poliisin toimesta melko tarkasti. Siellä oli ruumiskoira, sukeltajat, sekä käytössä oli muistaakseni jokin laite (jonka nimeä en nyt muista) sillä kuitenkin pystyttiin näkemään pohjaan. Näistä kaikista huolimatta Karoliinaa ei lammesta löydetty, joten epäilykseni siitä vahvistuvat, että Karoliinan katoamiseen liittyy rikos. Onko Karoliinan ruumis hävitetty myöhemmin tuohon lampeen sen jälkeen kun se lampi tutkittiin. En jotenkin vaan usko, että koiran hajuaisti, sukeltajan-, tai muiden etsijöiden ammattitaito pettäisi niin että he eivät olisi Karoliinaa lammesta löytäneet. Eikös ruumiskoira merkannut siellä Raija Juutilan talossa lattiasta kohdan. Tästä on kuitenkin 18-vuotta joten koiran olisi ainakin ruumis sieltä lammesta pitänyt parin viikon jälkeen haistaa, niin siis mikäli siellä sellaista on ollut.

Mikäli joku tällä palstalla osaa tarkemmin kertoa, että kuinka tarkasti pystytään sanomaan miten pitkään ihminen on ollut kuolleena. Eli kuinka tarkkaan on voitu määritellä miten pitkään Karoliina on ollut lammessa.

Kuten yllä olevasta tekstistäni varmasti tulee ilmi, niin oma epäilyni on, että Karoliinan katoamiseen liittyy rikos. Epäilen rikosta siksi, koska tässä on niin monta epäselvää asiaa, jotka antavat aiheen epäilyyn. Mitä sitten on tapahtunut ja kenen toimesta, se saattaa jäädä selvittämättä. Toivon kuitenkin, että jos jollain vaan on tietoa, tai epäilyjä tuolta katoamisyöltä toisi tietonsa julki. Sillä jos niin on, että Karoliina on tapettu, tekijä/tekijät täytyy saada vastuuseen.

Vielä kerran, että toivoisin tähän liittyen asiallista kommentointia. En ketään tässä sen enempää hauku. Poliisi on varmasti työnsä tämän eteen tehnyt.
Tuon vaan omat mielipiteeni julki ja niihin haluaisin kommentteja muilta, ollaanko samaa mieltä ja mitä muut kenties tästä ovat miettineet.

.

25

805

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :(

      En ymmärrä,miksi tätä asiaa pitäisi arvailla ja spekuloida.Kestin omaiset varmaankin haluavat pitää ymmärettävästi asiat omana tietonaan.Joten arvailu turhaa.Antaa Karoliinan jo levätä rauhassa!

      • kas siinä syy

        JP03 lienee Koo Kee Peen akentti ja näin ollen hän "koettaa kepillä jäätä".


      • paljon mahdollista
        kas siinä syy kirjoitti:

        JP03 lienee Koo Kee Peen akentti ja näin ollen hän "koettaa kepillä jäätä".

        JP03 koettaa hepillä jäätä.


    • fifthforce...

      Eikö Karoliina löytynyt hukkuneena jostain kotitalonsa takapihan lammesta. Tulee mieleen se mahdollisuus, että hänen vanhempansa olisivat voineet hänet surmata. Yleensähän surmaaja on joku surmatun lähettyviltä.

      • alkoholi vaarallista

        Karoliina löytyi ihan muualta, että googleta tarkemmin! Alkoholi oli syypää Karoliinan kuolemaan, poliisitkin olivat tätä mieltä, että muistakaapa vahtia alaikäisiä lapsianne, kun ottavat olkoholia.


      • Vanhemmat ?
        alkoholi vaarallista kirjoitti:

        Karoliina löytyi ihan muualta, että googleta tarkemmin! Alkoholi oli syypää Karoliinan kuolemaan, poliisitkin olivat tätä mieltä, että muistakaapa vahtia alaikäisiä lapsianne, kun ottavat olkoholia.

        Miksi puhutaan monikossa?Miten uskonlahko liittyy tapahtuman syihin?


      • Hyvin kysytty
        Vanhemmat ? kirjoitti:

        Miksi puhutaan monikossa?Miten uskonlahko liittyy tapahtuman syihin?

        Oliko yksinhuoltaja? Uskonlahkot ovat todella hankalia kyttääjiä.


    • JP03

      Oli sitten Karoliina mistä syystä tahansa mennyt Likolammenkadulle, menikö sitten vapaaehtoisesti vai jonkun ns. pakottamana. Sitä on vaikea sanoa varmasti, mutta jotenkin kallistuisin tuohon jälkimmäisee vaihtoehtoon.

      Tässä jutussa ihmetyttää myös se, että miksi Likolammenkaudlla ollut lehdenjakaja ei huomannut Karoliinaa vaikka oli samaan aikaan jakamassa lehtiä? Oletaan siis, että se aika pitää paikkaansa mikä poliiseille on kerrottu Karoliinan lähtöajasta. Joten, koska lehdenjakaja ei Karoliinaa kertomansa mukaan ole nähnyt, niin epäilen sitä, että onko tuo aika minkä pojat kertoivat poliisille se todellinen/oikea aika milloin Karoliina oli heidän luotaan lähtenyt. Jos Karoliina on lähtenyt aikaisemmin ja lopulta joutunut sinne Likolampeen, se selittäisi sen, että miksi lehdenjakaja ei Karoliinaa ole nähnyt. En oikein usko, että lehdenjakajan kertomus ei pitäisi paikkaansa, miksi hän valehtelisi? Pojathan ovat valehdelleet jo useamman kerran, joten tässä saattaa olla yksi valhe lisää vielä.
      Sitä vielä ihmettelen, että miksi kukaan ei ole varmistanut, että Karoliina pääsi kotiinsa kun lähti siihen aikaan yöstä.

      Oma epäilyni tapahtumasta on siis:
      Karoliina lähti bilepaikasta kerrottua aikaisemmin.
      Pojat tietävät syyn miksi Karoliina lähti yhtäkkiä. He eivät syystä tai toisesta voi tai halua kertoa tätä tietoa. He eivät välttämättä suoranaisesti tiedä kuka on Karoliinalle jotain tehnyt, mutta heillä on kenties vahva epäily tästä ja he kenties tuntevat jotenkin kyseisen henkilön tai pelkäävät ilmiantaa hänet.

      Saattaa kuulostaa ihan vaan pelkältä arvailulta, mutta kun tuota alkaa ihan tosissaan miettimään, niin jokainen varmasti löytää seikkoja, joidenka mukaan jotakin tuona katoamisiltana on tapahtunut muuta kun mitä asiasta on tullut julki. Kuten olen kirjoittanut, yllättävän moni asia on ns. "sen kannalla että on tapahtunut rikos". Onhan toki seikkoja jotka tukevat ajatusta, että Karoliina olisi tosiaan hukkunut, eikä rikosta olisi tapahtunut.

      • kohta selvijää

        Täällä meilläpäin puhutaan sellaista, että Kookeepee tutkii asijaa.
        Ensin tutkii, sitten hutkii.


    • Raskaana

      voinut olla, eikä sallinut aborttia, raskaaksi saattajan painostuksesta huolimatta.

    • Yhdistyyköhän

      vielä näihin murhaaviin huumekauppiaisiin ?

    • rcyiubg

      Löysin Karoliinan haudan sattumalta jouluaattona Tampereen lamminpään hautausmaalta kun käytiin erään sukulaiseni haudalla.

    • aristoon..

      Törmäystipat pistää ihmisen sekaisin ja niistä ei jää jälkiä.

    • Miksi miksi ja ?

      Karoliinan tapaus ei ole riitävästi selvittty, se että vesi keuhkoissa oli Likolammen vettä ei kyllä poista rikoksen mahdollisuutta. Se todistaa ainoastaa sen, että Karoliina ei ole hukkunut jo esim. Pyhäjärveen ja tuotu Likolampeen myöhemmin. Missä ruumis oli, kun sitä etsittiin huolellisesti? Jonkun rannan asukkaan laiturin alla? Useiden viikkojen jälkeen löytyessä ei enää väkivallan jäljet näy, esim. pään painaminen sinne lampeen. Ei myöskään seksuaalisen hyväksikäytön. Pojat ovat syyllisiä ainakin asioiden harhaanjohtamisessa ja siinä, että eivät soittaneet poliisia humalassa ajavan toverin perään joka ajeli tuoreella kortilla yksin tuntemttomalla reitillä. Mistä se kännykkä löytyi ja mitä viestejä sisälsi? Ehkä Karoliinanakin tarina vielä jatkuu, kuten joskus Itä-Suomessa vesilätäkköön hukkuneen tytön. Mielestäni on väärin sanoa että ei liity rikosta, ei sitä kokonaan poiskaan voi sulkea vieläkään, ainoastaan, että ei ole näyttöä että Karoliinan kuolinsyynä olisi tappo tai murha. Muutenhan asiaan liittyy kyllä rikoksiakin, mutta lievempiä. Ehkä poliisin sitten kuuluu asai niin ilmaista ja tiedottaa.

      • Kaveria ei jätetä

        Poliisilla sekä oikeuslääkärillä resurssipula. Ei ehdi tutkia kuin
        "tekijä tiedossa" jutut.
        Onnettomuudesta on tarvinnut tulla itsetuhoisuuteen viittaavaa faktaa,
        koska tutkinta valmistui alta pois samalla, kun alkoi putkaan menehtyneen
        sarjaraiskaaja-tappajan tekojen selvitys.

        Syyttäjät tutkinnan päällysmiehiksi ei ainakaan huonontaisi tutkintaa.

        Tapauksen lopputulos antoi nuorille mallin jättää heikko kaveri omilleen.


      • Kukaan ei voi
        Kaveria ei jätetä kirjoitti:

        Poliisilla sekä oikeuslääkärillä resurssipula. Ei ehdi tutkia kuin
        "tekijä tiedossa" jutut.
        Onnettomuudesta on tarvinnut tulla itsetuhoisuuteen viittaavaa faktaa,
        koska tutkinta valmistui alta pois samalla, kun alkoi putkaan menehtyneen
        sarjaraiskaaja-tappajan tekojen selvitys.

        Syyttäjät tutkinnan päällysmiehiksi ei ainakaan huonontaisi tutkintaa.

        Tapauksen lopputulos antoi nuorille mallin jättää heikko kaveri omilleen.

        estää toista tekemästä itsemurhaa ellei kerro aikomuksestakaan, eikä sittenkään loputtomiin.


      • oli ja meni jo

        Pimeässä jos juoksee lampeen kompastuu upottavaan rantaan ja kaatuu pää edellä, luisuu hieman pidemmälle ja iskee hätä, ensimmäisenä alkaa kauhoa valoa kohti mitkä olivat lammen vastarannalla. Yhtäkkiä huomaakin ettei jalat pohjaa, iskee lopullinen paniikki, ei kykene huutamaan ei uimaan. Painuu kuin kivi pohjaan. Lammessa kylkmä vesi, hukkunut tässä tapauksessa urheilullinen ihminen jossa vähän rasvaa. Kehon rasvan vähyys ja lammen viileä vesi hidastaa kehon mätänemistä ja käymistä. Voi olla pohjassa pitkäänkin eikä mitään hajuja tai entsyymejä nouse pintaan. Ja vähäisetkin sekoittuvat lähteistä tulevaan tuoreeseen veteen.
        Mutta alkujaan lammen rantaan meno ja ylipäätään ajoreitti on outo! Mistä syystä sinne? Oliko kiire ja hätä jostain syystä? Jos oli, huusiko ja koputtiko hädissään ikkunoita/ovia? Miksi kukaan ei kuullut vai kuuliko sittenkin?! Miksi oli niin sekaisin? Humalassa, huumattu vai mitä ja miksi? Miksi kenkäkin löytyi vasta myöhemmin? Miksi kännykkä muualla kuin uhrin taskussa? Miksi skootteri jäänyt virrat päälle kumolleen?
        Paljon on jätetty kertomatta sekä poikien että median/poliisin toimesta.
        Jäänee pimeäksi henkirikokseksi? Ellei omatunto ja juorut joskus paljasta asian todellisia seikkoja.


      • ontaieikasmikäpulma
        oli ja meni jo kirjoitti:

        Pimeässä jos juoksee lampeen kompastuu upottavaan rantaan ja kaatuu pää edellä, luisuu hieman pidemmälle ja iskee hätä, ensimmäisenä alkaa kauhoa valoa kohti mitkä olivat lammen vastarannalla. Yhtäkkiä huomaakin ettei jalat pohjaa, iskee lopullinen paniikki, ei kykene huutamaan ei uimaan. Painuu kuin kivi pohjaan. Lammessa kylkmä vesi, hukkunut tässä tapauksessa urheilullinen ihminen jossa vähän rasvaa. Kehon rasvan vähyys ja lammen viileä vesi hidastaa kehon mätänemistä ja käymistä. Voi olla pohjassa pitkäänkin eikä mitään hajuja tai entsyymejä nouse pintaan. Ja vähäisetkin sekoittuvat lähteistä tulevaan tuoreeseen veteen.
        Mutta alkujaan lammen rantaan meno ja ylipäätään ajoreitti on outo! Mistä syystä sinne? Oliko kiire ja hätä jostain syystä? Jos oli, huusiko ja koputtiko hädissään ikkunoita/ovia? Miksi kukaan ei kuullut vai kuuliko sittenkin?! Miksi oli niin sekaisin? Humalassa, huumattu vai mitä ja miksi? Miksi kenkäkin löytyi vasta myöhemmin? Miksi kännykkä muualla kuin uhrin taskussa? Miksi skootteri jäänyt virrat päälle kumolleen?
        Paljon on jätetty kertomatta sekä poikien että median/poliisin toimesta.
        Jäänee pimeäksi henkirikokseksi? Ellei omatunto ja juorut joskus paljasta asian todellisia seikkoja.

        Ei niin outo reitti mitä annettiin ymmärtää, annetiin ymmärtää koska se oli arka-aiheinen paikka,(ne tietää syyn ketkä ovat perehtyneet juttuun) loppupelit pelattiin siellä suunnilla, vahvuus 2 1, sitten löytyy jokin taustavaikuttaja siis se taho joka toimitti räýhäviinat alaikäisille.


      • että jaksatte.
        ontaieikasmikäpulma kirjoitti:

        Ei niin outo reitti mitä annettiin ymmärtää, annetiin ymmärtää koska se oli arka-aiheinen paikka,(ne tietää syyn ketkä ovat perehtyneet juttuun) loppupelit pelattiin siellä suunnilla, vahvuus 2 1, sitten löytyy jokin taustavaikuttaja siis se taho joka toimitti räýhäviinat alaikäisille.

        Tyttö oli juonut valmiiksi rannalla ja talosssa joi siellä olleita viinoja. Turha syyttää ketään kun itse hukuttautuu.


      • on siinä pulmaa
        että jaksatte. kirjoitti:

        Tyttö oli juonut valmiiksi rannalla ja talosssa joi siellä olleita viinoja. Turha syyttää ketään kun itse hukuttautuu.

        jaksetaan vaikka mihin asti, mistä tiedät olitko paikalla vai joku on sulle laittanut sanat suuhun, se on yksi pointti koko jutussa ettei uhri ollut mikä tahansa henkilö.
        Ymmärrän kyllä jos tämä ahistaa joitakuita tai jotain kolmatta tahoa.


      • Emme unohda
        että jaksatte. kirjoitti:

        Tyttö oli juonut valmiiksi rannalla ja talosssa joi siellä olleita viinoja. Turha syyttää ketään kun itse hukuttautuu.

        Mikäs sinua nyt kaivelee? Syyllissyyskö? Oletko se sama riehuja joka on täällä rumin sanoin puhunut Karoliinasta. Me ei unohdeta tätä ennen kuin selviää miksi Karoliina jätti skootterinsa ja avaimensa. Ehkäpä sinä tiedät miksi?


      • Kalmanlakikolkuttaa
        Emme unohda kirjoitti:

        Mikäs sinua nyt kaivelee? Syyllissyyskö? Oletko se sama riehuja joka on täällä rumin sanoin puhunut Karoliinasta. Me ei unohdeta tätä ennen kuin selviää miksi Karoliina jätti skootterinsa ja avaimensa. Ehkäpä sinä tiedät miksi?

        Kaverilla on ainakin sama mantra hallussa minkä olemme kuulleet ennenkin, me emme tätä unohda, oli se sellaine outo tapaus, kysymys kuuluu edelleen; Kuka ketkä toimitti viinat alaikäisille, vai oliko kysymyksesä jokin toimeksianto, etukäteen suunniteltu juttu?


      • redrum1

        Tampereella tapahtuu tilastollisesti vähän liian paljon näitä nuorten ihmisten katoamisia, jotka sitten löytyvät "hukkuneina" jostain lähialueen vesistöstä. Pakostakin tulee miettineeksi, että poliisi ei kerro aivan kaikkea näistä tapauksista julkisuuteen, vaan jahtaavat sarjamurhaajaa, joka on rellestänyt seudulla jo pitkään.


    • räisä raisanen
    • kyllä se osaa

      Kaikki ihmiset ovat tosi kiinnostuneita mielipiteistäsi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5385
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3337
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1840
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe