Aliathon Holiday village

teijak

Hei, lapsiperhe varasi matkan puolihoidolla toukokuulle kyseiseen hotelliin. Millaisia kokemuksia hotellista? Mitä nähtävyyksiä/paikkoja suosittelette vanhemmille ja kolmelle kouluikäiselle muksulle. Kiitos.

4

681

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elli&Elmo

      Aliathon on vallan kiva hotelli. Me majoituimme kaksioon Ageian Village- osaan, siis vanhemmalle puolelle ihan laguunialtaan tuntumaan ja iloitsimme sijainnista. Fishing Village on toki uudempi, komeampi ja siellä on jättimäinen allas, mutta vanhemmassa osassa oli kasveja ja leppoisa tunnelma. Uutta puolta kansoittivat britit ja heidän ohjelmansa kyllä kuului illasta toiseen. Meille ei kuitenkaan kuulunut bingon peluuta ja muuta heidän hauskaansa...Häätilaisuuksia hotellissa järjestettiin päivittäin, kappeli on respan vieressä. Mietin, miten tunnelmaan oikein pääsee, kun vieressä polskitaan uima-altaassa kun hehkeät morsmaikut sipsuttavat hääasuissaan altaan viereltä!
      Olimme self catering-lomalla, joten ruokailuista en osaa sanoa kuin toisen käden kommentteja: pitivät liian meluisana ja kolkkona ruokailutilaa, joka oli siellä Fishing Village-puolella.
      Pafoksessa teimme sightseeing-kierroksen kaksikerrosbussilla, seoli ihan ok.
      Lasipohjaveneretkellä näimme mahdollisesti yhden pienen kalan, ei siis jäänyt kerrottavaa. Satamaan oli kohtalainen kävelymatka, jonka voi tehdä hienoa rantakävelytietä pitkin tai sitten bussilla tai yli-innokkaiden taksien kyydissä. Ylä-Pafosissa on kauppahalli, jonne pääsee kätevästi bussilla, kun menee siis tien toiselle puolelle pysäkille. Vasemmanpuoleinen liikenne näet hämmentää aluksi.
      Lapsia ei ehkä kiinnosta hienot mosaiikit tai muut historialliset nähtävyydet, mutta lähellä hotellia on vesipuisto ja isompaan järjestetään kuljetuksia.
      Mereen pääsee uimaan, kun lähtee hotellista vasemmalle- kyllä se yleinen ranta sieltä löytyy kunhan hiki päässä tallustaa pari kilometriä. Rannalla oli palveluita.
      Kaiken kaikkiaan ja lopuksi: hyvää reissua!

    • Matkaan

      Olemme menossa toukokuussa -14 tuonne Aliathon Holiday Villageen. Onko kellään jakaa kokemuksia hotellista? Kuvia on netissä aika niukasta huoneistojen sisältä ja Pafoksen katuelämästä. Hotellissa näyttäisi olevan lapsille paljon kaikkea. Tämä on meillä ensimmäinen kerta Kyproksella. Kanariat, Mallorca ja Kreeta on nähty aiemmin. Odotamme kovasti reissua!

      • Oltiin siellä lokakuussa 2012.
        Meillä oli All inclusive ja huoneisto sieltä vanhemmalta puolelta.
        Huoneistossamme oli keittonurkkaus, makuuhuone, olohuone ja ammeellinen kylpyhuone.
        Ilmalämpöpumput oli sekä olkkarissa, että makkarissa, joten kuuma ei sisällä tullut, vaikka ulkona oli liki 30 astetta.
        Me asustimme maantasalla, eli meillä oli maaterassi. Pidimme asunnosta paljon ja ruokakin oli hyvää ja sitä todellakin oli riittävästi. Henkilökunta pääpiirteittäin todella mukavaa ja asiallista, hymyilevää ja tuntuivat tykkäävän lapsista ja ottivat heidät hyvin huomioon.

        Aliathonilla on 3 uima-allas aluetta, niistä yksi sijaitsee siellä uudemmalla puolella ja siellä on lapsille paljon kaikkea. On tenniskenttää, ja joku omituinen kenttä, nimeä en muista. Englanninkielistä lasten ohjelmaa oli paljon ja iltaisin myös aikuisille löytyi ohjelmaa. Ja hotellilla on todella paljon brittejä. Lähes päivittäin joku pari vihittiinkin alueen "kappelissa". Oli jotenkin outoa, kun turistit käveli ohi ja siellä pariskunta vannoi ikuista rakkautta hotellin pihalle rakennetussa paikassa.

        Hotelli on aika kaukana keskustasta, mutta bussilla pääsee helposti, eikä tuo nyt isompien lasten kanssa ole kummoinen matka kävelläkään, näkee siinä matkalla monenlaista. Elämä siellä oli aika rauhallista, ainakin tuolloin kun me siellä olimme.

        Paljon on nähtävää, varsinkin, jos historia kiinnostaa...
        Lähellä on myös minigolf ja vesipuisto.

        Meillä ainakin oli onnistunut reissu!


    • Matkaan

      Kiitos vastauksesta. Huone oli tosiaan siisti ja raikkaasti sisustettu. Keittolevy, jääkaappi, vedenkeitin ja mikro. Meillä oli yksiö, maaterassi, suihku. Kahvinkeitintä ei ollut, joten oli omat systeemit mukana. Meillä oli puolihoito, joten joimme lounaskahvit huoneiston terassilla. Hottelin ruoka oli tosi hyvää ja paljon vaihtoehtoja, teema vaihtui päivittäin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      5913
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3605
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1925
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1913
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1512
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1406
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1398
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe