Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

suositelkaa seuraavaa kohdetta

Heidi___7999

Ollaan 4 henkinen perhe.
Matkustaminen aloitettiin muutama vuosi sitten.
Ja nyt mietitään seuraavaa kohdetta. Olisi kiva lukea muiden suosikkipaikkoja ja perusteita. Itse olemme käyneet seuraavissa kohteissa ns.turistirysissä ja se ei todellakaan ole este eikä meitä haittaa tavata muista suomalaisa,emme silti istu iltaa missään heikin baareissa ja syö lihapullia :

Teneriffalla: Tykkäsin todella paljon,siistiä kaunis luonto (puerto de la cruzista) mutta lämpöä olisi saanut olla enemmänkin yli 6h lento tuntui pikkasen pitkältä,mutta ei mahdottomalta. (ehkä suosikkipaikka nro.1)

Turkin Alanya kesällä: Lämpöä piisasi yli 40 astetta (vähän jopa liikaa) ihan ok paikka. Rasittavia ravintolan sisäänheittäjiä. Hintataso ok.

Rhodos Ixia. Ixia ja itse Rhosoksen kaupunki ei sytyttänyt lainkaan. Falirakin alue kaunis. Arvostan siis hurjasti kaunista luontoa ja maisemia. Ja lämpöä. (toukokuussa n.30lämmintä) keli siis täydellinen.

Gran canaria (bahia feliz) Bahia todella tylsä ja hiljanen paikka, en tykänny lainkaan. Ingels ja puerto rico ihan jees,en menis toiste.

Thaimaa Phuket. Odotukset olivat liian korkeat, kuvittelin rantojen olevan niitä liidunvalkeaita paratiisejä. Hintataso ei lähelläkään sitä mitä joskus aikoinaan ilmeisesti ollut,mutta sen tiesin jo entuudestaan. Tykkäsin lämmöstä, apinoista, ja luonnosta.Taxi ja ruoka halpaa,kuitenkin suosikki nro.2 Lento 11 h tuskaa...

Näiden mielipiteiden,mieltymysten perusteella ottaisin ehdotuksia, mikä olisi sopiva seuraava kohde.

Tykkään siis kauniista luonnosta,ei pelkkiä hotelleja, lämmöstä, shoppailusta, halvat hinnat plussaa. Seuraava matka on mahdollisesti kahdestaan miehen kanssa, mutta ehdotuksia lapsiperheelle ja pariskunnille otetaan mielellään vastaan.

5

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • travelbag

      Marokkoon. Siella on luontoa, vieraanvaraisuutta, on halpaa syoda ulkona, shoppailua loytyy joka paikasta. Marokkolaiset rakastaa lapsia.
      Marrakech, Essaouira, pienia paivaretkia Marrakechista ymparistoon.

      Suomalaisille kylla siella sellainen maine, etta ovat piheja.

      • Arabikulttuuri ok?

        Hyvä ehdotus, ollaan kahdesti oltu lasten kanssa Marokossa. Myös Tunisiassa ja Egyptissä lapsia kohdellaan tosi hyvin. Luxorin seudulla myös luonto on kaunista, vehreä Niilin laakso, suuri joki ja silmänkantamattomiin autiomaata.


    • Apu-kerho

      Suosittelen Taka-hikiää! On luontoa, ei ole hotelleja, paikallisten alkuasukkaiden
      saunoista saa lämpöä, Shoppailla voit Kaken kioskilla.

    • Ehotan

      Kaunis luonto toi mieleen Madeiran, mutta ei taida olla halvimmasta päästä. Teneriffalla voisitte kokeilla jotain toista paikkaa, ja kiertää saarta enemmän, siellä on aivan upeita paikkoja, mahtavan monipuolinen luonto. Saaren joka kolkka on aivan erilainen. Gran Canaria on myös kokeilemisen arvoinen, kannattaa taas lähteä kiertämään saarta ja tutustua eri alueisiin, kaupungissa hyvät shoppailumahdollisuudet ja paljon historiallisiakin nähtävyyksiä.

      Rodoksen suhteen ei oikein tiedä mihin siellä poliittinen ja taloudellinen tilanne johtaa, mutta siinä myös saari, jota kannattaa koluta eri puolilta, upeita maisemia. Ixia ei varmasti ole paikka, jonne tekisi mieli mennä, mutta saaren vastakkaisella puolella lähempänä Lindosta löytyy joitakin paikkoja, mitä ehkä voisitte kokeilla. Kreikassa tietysti löytyy monia muitakin hienoja paikkoja.

      Etelä-Italia on kaunis, mutta ei varsinainen shoppailupaikka. Toki sielläkin kaupunkeja on.

      Turkki keväällä tai syksyllä, ei keskikesällä.

    • munkki_ja_sima

      Lentäkää kesällä Ryanaiilla Frankfurtiin ja siitä taksi tai vuokra-auto ja Moselin laaksoon. Sitä ihanampaa paikkaa en ole nähnyt! Pieniä kyliä viiniviljelmineen n. 5km välein (on kiva myös pyöräillä) ja toisella puolen tietä Mosel, toisella jyrkkiä vuoria viljelmineen. Leppoisa tunnelma ja todella kaunista, eikä mitenkään kallista.

      Rheinin laakso on paljon enemmän liikennöity ja saastuneemman oloinen, en tykännyt siitä.

      Thaimaassa ois Khao lak, josa ette varmaan phuketissa ollessanne käyneet. Siellä nimittäin on niitä ihania puuterihiekkaisia, rauhallisia, kilometrien mittaisia rantoja (Bangsak beach, White sand beach..).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1944
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      79
      1685
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe