MAGIX Video Saver 4 kokemuksia?

Magix..

10

1037

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Töppönen

   Kokemusta ei ole, mutta kyllähän tuo ihan fiksulta vaikuttaa.
   Sinänsähän sd-materiaalin digitointi on kevyttä touhua ja siihen pystyy myös 15e digitoijat, mutta onhan noissa käyttöliittymien kannalta tietysti eroavaisuuksia.

   Miten muuten, oliko tuossa jonkinlainen kevyt editorikin mukana turhien pätkien poistamiseen. Siltä esikatselu käyttöliittymästä ainakin vaikutti.

   Jos hommaat tuon, niin kerro käyttökokemuksia, sillä tuo aihe tuntuu jatkuvasti kiinnostavan ihmisiä. Onhan useimmilla kuitenkin pelastettavaa vhs ja v8 -materiaalia.
   Varmuudeksi kannattaa kuitenkin edelleen varastoida digitoinnin jälkeen myös alkuperäinen materiaali kuivaan ja lämpimähköön paikkaan.

  • digiman

   usb liittimen kautta en digitoisi, vaan firewiren... dv-aviksi ja tarvittaessa sitten levylle.

  • digidigi111

   minulla on tuo Magixin video saver. maksoi about. 50e verkkokauppa.comista. toimii hyvin ja ohjelma on helppokäyttöinen.

   kannattaa ostaa tuommoinen 50euron laite mielummin kuin joku 20euron, jos haluaa että vanhoista kaseteista saa kuvat hyvänlaatuisena koneelle talteen.

  • TikiTiki

   Itsellä on tuo MaxiDiag versio 2,ihan pätevä laite jolla voi myös editoida eli poistaa huonoja kohtia,liittää uusia jne....Ainut ihmeellisyys on että kopioitua VHS nauhaa tallennettaessa jos VHS nauhassa on huono kohta,vaikka katkos kuvauksessa,niin Maxi Diag heittää asetukset tehdasasetuksille,ja kuvasta tulee nykivää siitä eteenpäin....Toki nykivän osan voi editoida sitten pois ja jatkaa tallennusta huonon kohdan jälkeen,mutta teetättää hiukan töitä....

  • oldman1

   Minulla laite toimii muuten, mutta liekö nauhassa jotain ajan patinaa kun koko touhu loppuu siihen, että tietokone sammuu. Sama pätee useampaan nauhaan.

  • golden videos
   • Anonyymi

    Eikös tässä golden videos-ohjelman ilmaisversiossa ole kahden minuutin limiitti eli täysin hyödytön ohjelma ainakin ilmaisversio.


  • zzsd

   ei tapahdu mitään

   • Anonyymi

    Mulla onnistui ensimmäinen kokeilu tallennus mutta kun piti äidin 50v -juhlien videonauhaa siirtää DVD muotoon, ei mitään tallentunut.
    Tuntikausia tässä nyt sen kanssa tapellut ja ihmetellyt miksi testikopiointi jostain luontovideosta onnistui niin hyvin ja nyt ei mikään toimi...


  • ajureitavailla

   mistä saa ne ajurit joita ohjelma magix video saver 4 näköjään pyytää?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi perhe ei puutu Stefun ongelmiin?

   Vaikka onkin suvun musta lammas ja häpäissyt kaikki niin silti, miksi suku ei halua auttaa häntä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2362
  2. Maisa lomalla yksin?

   Yhdessäkään kuvassa ei näy edes vilahdusta miehestä..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   2038
  3. Joko Sofia löytää tänään uuden rakkaan

   On varmaan aika jättää entisen parisuhteen savuavat rauniot taakse ja lähteä kohti uusia seikkailuja. Nyt varakkaiden helsinkiläismiesten vaimojen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   1125
  4. Rattijuopon uhriksi 16 vuotias tyttö

   Ikaalisista passitettiin ennen rattijuopot linnaan.Nyt vaan silitellään päätä.
   Ikaalinen
   22
   1104
  5. Sofialle, luet kumminkin

   Nyt on vuosi seurattu tätä kiihkeää vuosisadan romanssia. Ja on ollut turbulenssia mennen, tullen ja palatessa. Ei ole enää perässä pysynyt tässä on/O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   961
  Aihe