Kissa omilla teillään...

ooouuuuuuuuuuuuuuuuu

Moi, olisikohan kenelläkään kokemusta "reissu"kissoista??Onko kissanne "reissannut" myös talvella?? Kuinka on pärjännyt?
Meillä semmoinen pari vuotias leikattu poika kissa, joka on ollut muutamia öitä jossain ja teki myös kahden viikon pituisen reissun kesällä..Olin aivan varma,että ei kyllä palaa enää,,mutta niin vaan taas palasi. Ja täysin hyväkuntoinen. Paikka on rauhallinen mökkitienoo, eikä isoja teitä...ainoastaan kettuja.yms Mutta edellinen kissa,joka eli 23 vuotiaaksi,ei pedoille maistunut. Toivottavsti ei tämäkään. Nyt taas ollut muutaman yön poissa..En ymmärrä , kuinka kauaksi voi mennä,,kun olen etsinyt ympäriinsä,,eikä missään minkäänlaisia jälkiä lumessa? Eipä kyllä kesälläkään sitä kukaan nähnyt missään
Mutta kyllä taas olen kovin huolissani! Tiedän, itseäni saan syyttää!!! Kiitos jos jaksoit lukea. :))

17

497

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • miauj

   Kyllä se sinun kisusi varmasti vielä tulee kotiin! Oma kissani on myös tehnyt monesti pitkiä reissuja ja aina tullut kotiin. Ymmärrän hyvin miltä sinusta tuntuu, huoli on varmasti kova. Älä silti vaivu epätoivoon ennenaikaisesti! Kissat ovat eteviä löytämään jonkin suojaisan paikan siihen asti, kunnes tulevat kotiin.

   • ooouuuuuuuuuuuuuuuuu

    Kiitos sinulle lohduttavista sanoista! Moni ei minua ymmärrä,,on kuulema vaan kissa...mutta minulle kuin yksi lapsista. :)


   • Ooooouuuuuuuu

    Olisin vielä kysynyt sinulta, että onko kisusi reissannut myös talviaikaan? Kiitos sinulle. Toivotaan parasta. :)


   • Katsoisit peiliin
    ooouuuuuuuuuuuuuuuuu kirjoitti:

    Kiitos sinulle lohduttavista sanoista! Moni ei minua ymmärrä,,on kuulema vaan kissa...mutta minulle kuin yksi lapsista. :)

    "mutta minulle kuin yksi lapsista"

    Valvo sitten kissasi ulkoilua niin ei tarvitse ulista jos se onkin kadoksissa!


   • ooouuuuuuuuuu

    Ihanaa, kisuli palasi kotiin melkein kahden viikon reissulta!! :)


   • miauj
    ooouuuuuuuuuu kirjoitti:

    Ihanaa, kisuli palasi kotiin melkein kahden viikon reissulta!! :)

    Ihana kuulla! Hyvää joulua teille molemmille! :)


   • ooouuuuuuuuuu
    miauj kirjoitti:

    Ihana kuulla! Hyvää joulua teille molemmille! :)

    Kyllä todellakin ihanaa!! Mukavaa joulua myös sinulle!! :))


  • joo joo joo ja joo

   Ja taas tälläinen aloitus?

   Joulupukki ei tykkää kun aina provotaan. Ja juu juu, aloittaja on aidosti asialla..

  • miauj1

   Kissani on reissannut myös talvella muutamaan otteeseen. Minullekin kissa on kuin oma lapsi. Harmillista, että aina jotkut ovat alttiita moralisoimaan ja olemaan julmia, vaikka toisella on hätä kädessä.

   • Ooouuuuuuuuuuuuu

    Niinpä...nämä muut arvostelijat ovat todennäköisesti itse kaikessa täydellisiä..minä en ole ja tiedän sen. Niinkuin sanoin, itseäni syytän, ketäpä muutakaan?


  • kotiin ehjänä

   Jos kissa on sinulle kuin lapsi niin luulisi sinun ymmärtävän että olet vastuussa kissasta. Et varmaan päästäisi pientä lasta ulos vahtimatta. Hyvinvointi on sinun vastuullasi samoin lemmikin turvallisuus.Onko käsite sisäkissa tai valvotusti ulkoileva kissa- käsite sinulle aivan outo?.Ulkona kissaa vaanii kettu,supi,kissaa vihaavat ihmiset, autot jne. Nämä kaikki ovat vaaratekijöitä jotka voivat vahingoittaa kissaasi.Toivottavasti kissasi kotiutuu ehjänä ja pidät hänestä jatkossa parempaa huolta!

   • niin.

    Jokaiselle vastuulliselle kissanomistajalle mainitsemasi käsitteet ovat outoja.


   • höpöhöpö.dfhdfh
    niin. kirjoitti:

    Jokaiselle vastuulliselle kissanomistajalle mainitsemasi käsitteet ovat outoja.

    Valvotusti ulkoilussa ei ole mitään vikaa, vaan päinvastoin; sillä varmistetaan ettei kissa jää auton alle / tule petoeläimen tappamaksi / joudu eläintenvihaajien rääkkäämäksi jne. Älkää sitten tulko tänne itkemään, kun kissanne on jäänyt auton alle (on muuten hidas ja tuskallinen kuolema) / joutunut ketun puremaksi tai on muuten vaan niin paskassa kunnossa reissujensa jälkeen että joudutaan lopettamaan. Oma vikanne.

    Vastuullinen kissanomistaja ei altista kissaansa turhille vaaroille.


  • Nasu

   Hei,

   Meillä sama juttu, mutta tulee aina takaisin.

  • Pistäpä ilmoitus karkurit.fi tilaan ja lueppas onkos sinun suunnaltasi näköhavaintoa tai kiinni otettua karkulaista, saatat löytää myös tätä kautta omasi..

  • tosseykskissakehrää

   moi tässä asiaa kokeneelta reissukissan omistajalta ;) mulla on 3 kissaa. yheltä puuttuu puolet ristiluusta eli sillä ei ole häntää ja sillä on pissa ongelmia,se on otettu helsingin eläinsuojeluyhdistyksestä niinkuin se toinenkin nuorin ja ne on molemmat selvästi tosi tyytyväisiä elämäänsä ( hesystä voi saada tosi ihania eläimiä!!!!).( ollaan myös otettu lukuisia kissapentueita meille hoitoon että niillä oli mahdollisuus tutustuu kotielämään) 3as maatiais kissa on huolestuttanu mua useita kertoja,se on niin monta kertaalähteny omille teilleen,kerran kesällä jopa 2 kk mutta nyt oon oppinu että se selviää kyllä ja se on AINA tullu ihan tyytyväisenä , nälkäsenä ja huomionkipeenä takasin ja sit on ollu hetken kotona.se mua aina pelottaa että se menee junaradan yli toiselle koska siellä joku ruokkii sitä ja se kissa vihaa näitä muita kissoja. me ollaan pidetty sitä sisällä aina mahollisimman kauan kunnes joku dorka vahingossa päästää sen ulos

   • ooouuuuuuuuuu

    No 2 kuukautta on jo tosi pitkä aika, hui...toivottavasti nyt ei koskaan ole niin kauaa pois,,mulla menee silloin ainakin usko paluuseen... Kissa selvästi nauttii olostaan ulkona vapaana, on kuin lehmät laitumella keväällä, kun pääse mökille.
    Joten itseähän siinä syytän jos häviää,,mutta onhan ainakin saanut elää "vapaata"elämää. :)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   236
   1254
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   55
   983
  3. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   42
   922
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   397
   833
  5. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   79
   795
  6. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   49
   792
  7. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   39
   784
  8. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   57
   716
  9. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   64
   680
  10. Hei rakas nainen

   Anteeksi, jos oon sotkenu kaiken. Erehdyin luulemaan että hän on se oikea :( Sain nyt varmuuden ettei oo. Toivottavasti et oo vielä kadonnu täältä. Ra
   Ikävä
   23
   639
  Aihe