liian iso!

ei niin kivaa enää..

Elikkäs mulla on ongelma johon ei tietystikkään löydy oikeaa ratkaisua, mutta odottaisin että jos jollain olis hieman samanlaisia kokemuksia niin olisi kiva tietää miten teillä asia on ratkaistu.

Eli ongelma on se että olen tavannut eroni jälkeen nyt uuden miehen ja kun tuossa jonkin aikaa sitten harrastettiin ensimmäisen kerran seksiä niin voin jopa sanoa että hieman järkytyin, tykkään kyllä isoista peniksistä tietysti, mutta tällä kertaa se taisi olla aivan liian iso. Olin todella kiihottunut ja kostea, mutta siitä huolimatta varsinainen yhdyntä sattui ja vielä seuraavana päivä tuntui että hieman sattuu..En oikein tiedä että miten tästä eteenpäin. Kerran siis ollaan seksiä harrastettu, mutta en ihan heti udestaan haluakkaan. Yleensä tykkään seksistä erittäin paljon ja jokainen kumppani on päässyt nauttimaan siitä kanssani todella usein.

En mielestäni ole mitenkään liian tiukka, koska aivan normaali kokoinen ja hieman isompi tuntuu todella hyvältä eikä ole mitään ongelmaa sen suhteen että sattuisi. Mutta nyt oli kyseessä penis jonka päälle ei normaalikokoinen kondoomi mahtunut (edes aluilleen) eikä se ollut paksuudeltaankaan muutenkaan käteen sopiva. Meinasin tältä ottaa suihin, mutta eihän se muna mahtunut kunnolla edes mun suuni. Kuitenkin pidän tästä miehestä ja olemme tapailleet jo jonkin aikaa, halusimme vain hetken aikaa varrota ennen ensimmäistä kertaa. En olisi koskaan uskonut että valitan kenellekkään että "mun kumppanilla on liian iso"

Mutta onko tässä nyt oikeestaan mitään tehtävissä? saako liukkarilla jotain aikaiseksi? Vai pitääkö vaan todeta että seksi sattuu ja parempi antaa tuo mies sitten jollekkin paljon isompi värkkiselle ihmiselle. En kuitenkaan halua tälläistä kipua jatkossa kauheasti kokea, ja niinkuin mainitsin niin pidän seksistä erittäin paljon, eikä kukaan kyllä ole valittanut että olisin liian tiukka ja jotenkin kyllä oletan että suurimmalla osalla on tuon laiselle munalle aivan liian tiukka. Ja jos jotakin kiinostaa niin kyseessä on kuitenkin ihan suomalainen mies.

En haluaisi tätä miestä päästää käsistäni, mutta en voi hänen kanssaan ollakkaan jos joka kerta kun hänen kanssaan seksiä harrastaan niin sattuu seuraavat kaksi päivää.. Onko mitään neuvoja?

25

3971

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainen....

      Kannattaa kokeilla liukkaria. Olin myös pari kertaa isokullisen miehen kanssa ja ei seksi ollut mikään nautinto, vaan kivuliasta! Liukkarilla vähän saa luistamaan paremmin. Orgasmin sain kuitenkin tokalla kerralla, mutta paremman orgasmin saan pienemmällä kullilla. Olen siis synnyttänyt nainen, joten ei minullakaan mikään liian tiukka voi olla. En tiedä sitten venyisikö paikat ajan kanssa. Harmi, jos muuten mukava.
      Niin ja miehille tiedoksi: älkää olko huolissanne kullinne pienuudesta. Meille naisille on mukavampaa, jos on normikokoinen kuin jätti! Näin on.

    • totuudentorvensoitto

      En kyllä luovuttaisi aivan heti, sillä vagina on erittäin mukautuva elin. Reilusti liukkaria ja lämmittelyä, sitten yrittämään. Kerro miehelle, jos sattuu. Ottakaa rauhallisesti ja sinä määräät tahdin. Esim. ratsastus voi toimia siten, että mies makaa paikallaan ja otat hänet sisääsi vain osittain (nouset hänen lantioltaan napaa kohti).

      Jos mikään ei auta niin ei kai sille mitään mahda. Seksuaalinen yhteensopivuus on välttämätöntä hyvässä parisuhteessa. "Kun lakkaa saamasta, se näkyy naamasta" pitää valitettavasti paikkansa.

      Ehkä tämä on myös opiksi miehille, jotka luulevat autuuden löytyvän megaisosta?

      • 20cm

        Tämä voi olla myös pienipilisten propagandaa :)


    • bigdig

      moi olen mies ja minulla ns jättikulli.yks neuvo miten minä voin työntää kullia ees puolet sisään on että panen käden väliin jolloin kulli ei uppoa juurta myöten.ja koska kullini on paksu.reilusti liukkaria ja kiimanestettä peliin.mutta oikeastaan ison kullin kans täytyy olla järki päässä naidessa.muutaman naisen paikat revenneet ku on pantu kiimassa...

      • mä vaan

        oho.saispa kokea sua.


      • Intohimoa elämääsi
        mä vaan kirjoitti:

        oho.saispa kokea sua.

        Saat kokea vastaavaa jos nainen olet. [email protected] Ota yhteyttä niin tavataan.


    • mies

      Ei niin suurta kyrpää olekaan etteikö liukuvoiteella sisään menisi. Työntöjä harvakseltaan ja pohjaan saakka.Silloin nainen tuntee munaa saaneensa.

    • perseeseen vaan

      Suosittelin teille anaaliseksiä. Ja kovalla voimalla. Silloin hiffaa, ettei se normipano ollut edes kivuliasta :D

    • Nähnyt, kokenut man

      Kannattaa aloittaja alkaa vatun venyttely. Vaseliinin tai liukkarin avulla emättimeen ensin vaikka totuttelua lämmitetyllä olutpullolla, sitten vaiheittain isompia esineitä kuten muussinuijaa sisään, ensin varsipää, sitten survospää, ja sitten kun alkaa mahtua niin yritä saada tavaraan sopimaan puolikkaan viinapullo, sitten puolen litran limupullo, litran, puolentoista ja lopulta kahden litran, joita on Lidlissä. Ja niin totuttelet, annat olla aina suuremman esineen pillussasi pidemmän aikaa, lopulta vaikka yritätm nukkua yön yli iso pullo vatussasi, niin eiköhän ala sopia sinne isommatkin mulukut. Kokeiltu on yhden naisen kanssa, ja niin saatiin hälle oikea holov..i..tt..u.

    • poiuytgfds<cvbn

      ja sitten se iso mulkku jättää sinut ja ison vittusi ja siirtyy pikkusiskoasi jallittaan sillä heinäseipäällään. siksihän se on sun kanssa kun tykkää satuttaa toista alitajunnassaan,
      ja jos se ei kunnolla suuhun mahdu voit vedättää etuhampaat pois jolloin alkaa mahtumaan

      • alkuperäinen...

        heh :D täytyykin heti mennä hammaslääkäriin ja käskee niitä irrottaa etuhampaat. mutta juu, kiitos asiallista vastauksista. Nähtävästi tämä palsta vetää myös näitä ei niin kauhean järkeviä ihmisiä paikalle :D


      • markku.antero.ketola
        alkuperäinen... kirjoitti:

        heh :D täytyykin heti mennä hammaslääkäriin ja käskee niitä irrottaa etuhampaat. mutta juu, kiitos asiallista vastauksista. Nähtävästi tämä palsta vetää myös näitä ei niin kauhean järkeviä ihmisiä paikalle :D

        Kokemuksesta tiedän että se venyy. Minulla oli juuri hiljattain nainen joka oli hyvin pieni ja lyhyt pimpistään. Muutamia kertoja jouduin tosissani tekemään työtä ennen kuin meni kunnolla sisäänkään. Kolme kertaa jouduin tunnin verran työntyilemään sisään ennen kuin meni koko varren mitan mutta sitten se helpotti ja pimppi mukautui kaluuni. Rohkeasti vaan jatkamaan kyllä se pimppisi mukautuu mutta kipua saattaa muutaman kerran vielä olla.. Mutta jos teillä on lyhytaikaisia yhdyntöjä, voi tietysti viedä pidempään ennen kuin [email protected]


    • peräsmies

      No, johan on prkle ko ei mahu, naimisiin sun pitää mennä sen jätin kaa ni jumalanvoima antaa sopuu ja SIAA.....

    • ei iso,18 cm.

      kyllä se pilpero on sellanen että se venyy siihen varren ympärille,(vaikka ois pienempikin;alkaa leuasta ja loppuu niskaan),rohkeutta ja paljon liukkaria peliin.näin se vaan on.

      • 20cm

        Ja muistetaan se, että ei alatiesynnytyskään täysin mahdotonta ole :)


    • Joopajo

      Ai helvetti kun naurattaa nää muutamat vastaukset.. Tähän vois todeta että sattuuhan sitä :-)

    • Yualle

      OSUMIA!

    • 200000000000

      No huh-huh...

      Jos ei laukeaminen onnistu vaikkapa dry humppingilla (vaatteet päällä), niin mitäs ihmettä?

      Ikävä kuulostaa pateettiselta, mutta seksi on kylläkin lisääntymistä varten ja tarkoitettu aviopareille.

    • Hyvä neuvo

      Moikka vaan. Onpa sinulla ongelma! Pyysit neuvoa, mitä tehdä. Neuvon sinua elämään normaalia elämää ja lopettaa tuollaiset kirjoitukset. Sitä saa mitä tilaa, mutta kyllä vakka lopulta kantensa löytää.

      Jo se, että joku runoilee tällaisia juttuja, osoittaa henkistä jälkeenjääneisyyttä

    • 'ap olet pelle kuspo

      Mulla kans on ongelmana se että rahaa on liikaa ja naisia niin paljon ettei tajuakaan. En tiedä mitä tässä tehdä, olisiko jollain miljardööri/naismagneeteilla apua tilanteeseen? Itse olen asian kanssa niin hukassa koska olen vammainen paska-apina, enkä tajua miten mikään normijuttu elämässä sujuu jos joku minua ei auta. Siksi myös keskusteluni on nostettu etusivulle. Jipii!

    • minullakin on iso kulli josta naiset tykkää

    • Mummeli

      Olispa minunkin kohdalle nuorempana osunut isokullinen mies, olisi vielä
      seuraavanakin päivänä tuntunut että on saanut sitä itseään.

    • mummeliini

      Jos on iso niin ei mahdu vaikka olisi kuinka monta lasta synnyttänyt. Pituus kun ei emättimessä mitenkään kasva eikä veny. Ainoastaan leveyssuunnassa voi emätin antaa periksi ja synnytyksissä venyä ja voi tottuakin isoon vehkeeseen, jos se on vain paksuutta. Liian pitkä miehen vehe on se joka satuttaa. Kohtu tulee vastaan ja jos väkisin yrittää vain panna sisään, voi sattua huonosti kun paikat repeää. Tiedän tapauksen, jossa kohtu jouduttiin poistamaan. Ei ole mikään leikin asia, vaikka tässä viestiketjussa "pannaan halvalla" aloittajaa. Isovehkeisen miehen on mukauduttava naisen kokoon. Yksi keino rakasteluun voisi olal kun nainen laittaa reidet tiukasti kiinni kun mies on sisässä. Silloin reidet puristaa alkupäästä miehen vehettä ja loppu mahtuukin hyvin naisen emättimeen. Kannattaa kokeilla.

      • Jotain näkemystä

        Se mikä sattuu eniten (kova ja/tai viiltävä kipu) on kohdunkaulaan osuminen, mutta itse asiassa emätin joustaa pohjastaan kohdunkaulan ohi paljonkin, sekä ylä- että alasuuntaan (eli vatsonteloa kohti sekä peräsuoleen päin).

        Eri asennot tuntuu eri tavalla. Kannattaa ehkä kokeilla takaapäin työntää yläviistoon, eli sinne peppuun päin. Ja jos itse venymisen tunne sattuu, niin kannattaa käyttää mahdollisimman aukiolevia asentoja. Ja vaikka kannattaa tietysti testailla rauhassa ja kuulostellen, niin kannattaa silti työntää sinne pohjaan saakka, ainakin välillä, vaikka muutaman työnnön välein.

        Ei kannata jättää heti leikkiä kesken, kyllä sen pimpsan pitäisi tottua. Eikä pidä liikaa alkaa varomaankaan, vaan luottaa siihen että järki kädessä luonto hoitaa hommat.

        (Jos ei, niin sitten ei, mutta ei nyt heti aluksi kannata luovuttaa!)


      • Anonyymi
        Jotain näkemystä kirjoitti:

        Se mikä sattuu eniten (kova ja/tai viiltävä kipu) on kohdunkaulaan osuminen, mutta itse asiassa emätin joustaa pohjastaan kohdunkaulan ohi paljonkin, sekä ylä- että alasuuntaan (eli vatsonteloa kohti sekä peräsuoleen päin).

        Eri asennot tuntuu eri tavalla. Kannattaa ehkä kokeilla takaapäin työntää yläviistoon, eli sinne peppuun päin. Ja jos itse venymisen tunne sattuu, niin kannattaa käyttää mahdollisimman aukiolevia asentoja. Ja vaikka kannattaa tietysti testailla rauhassa ja kuulostellen, niin kannattaa silti työntää sinne pohjaan saakka, ainakin välillä, vaikka muutaman työnnön välein.

        Ei kannata jättää heti leikkiä kesken, kyllä sen pimpsan pitäisi tottua. Eikä pidä liikaa alkaa varomaankaan, vaan luottaa siihen että järki kädessä luonto hoitaa hommat.

        (Jos ei, niin sitten ei, mutta ei nyt heti aluksi kannata luovuttaa!)

        Vanhemmin se vittu voi sitten taas pienentyä eli lihakset tulee vastaan vaikka kuinkatyöntäisi,ainakin meillä niin käyny,vaimollatehty kohdun poisto jase sai aikaan tuon.
        Ennen sitä liukui hyvin kaikki sisään nyt sauvakin sattuu.
        Että ei ne paikat veny vaan lihakset on n jotka muovautuu.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      368
      3491
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      129
      2499
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      126
      1775
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1270
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1127
    6. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      49
      1117
    7. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      161
      1085
    8. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      1053
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      289
      904
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      42
      836
    Aihe