Aihe

Äänestys: Hirvein yläasteen koulu Suomessa?

äänestäkää

Kannelmäen yläaste eli EKY.

Arvosanoja annetaan reilusti yläkanttiin koulun maineen ylläpitämiseksi, ne eivät siis vastaa oppilaiden osaamisen todellista tasoa.

Opettajat eivät viitsi selvitellä oppilaiden välisiä kahnauksia, vaan oppilaista "kurssitetaan" eräänlaisia tukioppilaita, joiden pitäisi ratkoa riidat ja kiusaamiset.

Koulukuraattori on varsinainen luuseri, jolla ei ole mitään omia mielipiteitä, eikä rohkeutta puuttua oikeasti mihinkään, odottaa jonkun auktoriteettina pitämänsä henkilön ohjeita joka siunatun asiaan, esim. koulupsykologin.

Pätevän ja hyvän opettajan määräaikaista työsopimusta ei jatketa, ei etenkään silloin, jos hän on ollut tarmokas ja oikeudenmukainen oppilaiden asioiden ajamisessa.

Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta tuossa ensimmäisenä mieleen tulevat törkeydet.

236

17317

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Putaalla, harmi vain

   Putaan yläaste Torniossa.

   1. Koulusta löydettin kymmeniä eri homesieniä, samalla kun Tornio korjaa rahoillaan muiden koulujen pihoja ja urheilihalleja kävelykaduista puhumattakaan.

   2. Tuholaisongelma, koulussa on sokeritoukkia, ei ole ihme jos muutakin löytyy.

   3. Rikkinäiset kalusteet repivät reikiä vaatteisiin, ei kuitenkaan niin suuri ongelma

   4. Liian vähän naulakkoja ja penkkejä, käytävillä ja portaissa ei mahdu kävelemään oppilaiden ja tavaroiden vuoksi.

   5. Pari pelottavaa/epäpätevää opettajaa, jotka oikeasti ovat tosi pelottavia. Eräs kehottaa lapsia lunttaamaan kirjan takaa jos ei jaksa tehdä tehtäviä ja huuta ujolle nuorelle joka ei viitta tunnilla tai puhu tarpeeksi kovalla äänellä.

   Jos olet homeelle yliherkkä, edes hieman niin turha toivo. Mene Hannulan kouluun.

   • Huolestunut

    MITEN MAHDOLLISTA ETTÄ OPPILAAT ALTISTUVAT HOMEELLE TORNIOSSA PUTAAN YLÄASTE 600 OPPILASTA SAIRASTUU JA ON JO SAIRASTUNUT
    TORNION KAUPUNKI TORIA SUNMUUTA TYHJÄNPÄIVÄSTÄ PASKAA MAKSAA JA LAPSET SAIRASTUU


   • Putaalla, harmi vain
    Huolestunut kirjoitti:

    MITEN MAHDOLLISTA ETTÄ OPPILAAT ALTISTUVAT HOMEELLE TORNIOSSA PUTAAN YLÄASTE 600 OPPILASTA SAIRASTUU JA ON JO SAIRASTUNUT
    TORNION KAUPUNKI TORIA SUNMUUTA TYHJÄNPÄIVÄSTÄ PASKAA MAKSAA JA LAPSET SAIRASTUU

    en tiedä miten on mahdollista, parasta kysyä Tornion päättäjiltä.


   • Putaalla, harmi vai

    btw Putaan koulussa oli tänään tulipalo. Kukaan ei tarkistanut, jäikö luokkin, käytäville tai muualle oppilaita vaan kaikki opettajat yms. lähtivät ulos. Koulun oviakin olisi voinut pitää auki, mutta ei. Vain ruokalan ovet olivat auki, jossa palo oli sattunut.


   • Putaalla

    ^^


   • James-95
    Putaalla, harmi vai kirjoitti:

    btw Putaan koulussa oli tänään tulipalo. Kukaan ei tarkistanut, jäikö luokkin, käytäville tai muualle oppilaita vaan kaikki opettajat yms. lähtivät ulos. Koulun oviakin olisi voinut pitää auki, mutta ei. Vain ruokalan ovet olivat auki, jossa palo oli sattunut.

    Ovet laitetaan kiinni, jotta tuli ei pääse leviämään niin nopeasti.


   • Putaalla, harmi vain
    James-95 kirjoitti:

    Ovet laitetaan kiinni, jotta tuli ei pääse leviämään niin nopeasti.

    Siis palon jälkeen ovia ei avattu, kun ruokalaa tuuletettiin niin vain ruokalan ovet avattiin, (siis ovet ruokalasta muuhun kouluun) eikä kuitenkaan koulun ulko-ovia avattu, joten savu pääsi käytäville, ja siitä edelleen luokkahuoneisiin mutta ei ulos. Elleivät opettajat tuulettaneet ikkunoita omilla tunneillaan, mitä én itse tunneilla havainnut.


   • raumolla on kivaa?
    Putaalla, harmi vain kirjoitti:

    Siis palon jälkeen ovia ei avattu, kun ruokalaa tuuletettiin niin vain ruokalan ovet avattiin, (siis ovet ruokalasta muuhun kouluun) eikä kuitenkaan koulun ulko-ovia avattu, joten savu pääsi käytäville, ja siitä edelleen luokkahuoneisiin mutta ei ulos. Elleivät opettajat tuulettaneet ikkunoita omilla tunneillaan, mitä én itse tunneilla havainnut.

    joo putaankoulu on homeessa koska en voi mennä lähellekään sitä eitteikö nokka alkaisi vuotaa. se on siis homeessa sitä ei voi kiistää. mutta raumon koululla ainakin yksi kuolut ja useita loukaantuneita joka lukuvuosi kuuluu aisiaan. ja sitten se "kiva koulu" hanke menee päin persettä joka vuosi koska ns. "tukioppilaat" on koulukiusaajia. koko koulu on nuuska ja tupakka kätköjä täynnä. poliisit, ambulanssit ynnä muut mm. pizza kuskit koululla on osa arki päivää. eikä "pieni tulipalo" erotu rutiinista saatikka se vesivahinko joka oli pari vuotta sitten.

    pienet pokien tekemät "kepposet" piristää tummasti päivää niin märkien opettajien kuin "hädissään" juoksevan rehtorinkin osalta.(


   • Tiiliseinä1

    Suomen huonoin koulu on MARTTI AHTISAAREN KOULU KOKO KUOPIOSSA SE ON MEEMI EIKÄ OSATA TEHÄ SIELLÄ MITÄÄN JA KAIKKI OPETTAJAT ON PERSEESTÄ JA SYYTTÄÄ OPPILAITA XDD


   • Anonyymi

    Vittu onneksi menin Raimon koululle vaikka ei sekään mikään paras koulu ole btv karungin koululla tarjoillaan kasvis päänsä


  • .

   En sanoisisi ylä-aste, mutta ns. Jokirannan koulu Vantaalta. (erityiskoulu) Opettajista en osaa sanoa, paitsi että opettajani (silloin kun olin lapsi) joskus "suosii" Timi-nimistä poikaa ja vihasin häntä erittäin paljon käytöksensä perusteella. Lisäksi jotkut oppilaat olivat painajaismaisia, eivätkä mitään muuta ajattele kuin vain itseään.

   Janniina-niminen tyttö sai hymypatsaan, vaikka hänen ei pitäisisi ansaita huonosta käytöksestään! Myös jotkut oppilaat olivat hyvin vihaisia ja pettyneitä!

  • tällänenvaan

   Tulipa itsekkin käytyä Ahmon ylä-astetta jokunen vuosi sitten. Olen poika, muttei kyllä tullut itse törmättyä yllämainittuun ongelmaan (tai siis en kuullut kyllä kyseisen sanan käyttöä koulussa paljoakaan). Tosin en sitten tiedä nykyistä tilannetta.

   Eniten mua ärsyttää se, ylipäätansakkin, että opettajat eivät ole valmiita tekemään kiusaamisen etteen yhtään mitään, ei niitä kiinnosta. Nuoren on niin hemmetin vaikea oikeasti ottaa itse yhteyttä esim opettajiin ja hekään eivät yleensä puutu siihen vakavasti.

  • TeTiedätteKylläKuka

   Inkeroiusten yhteiskoulun yläaste.

   1. Koulukiusaamista!!!

   2. Puolet tytöistä lissuja

   3. Kaikki pojat idiootteja kiusaajapaskoja

   4. Toisten tavaroiden tahallinen turmelu

   Yksinkertaisesti vihasin sydämestäni niitä kolmea vuotta...

   • H y v ä ä & huonoa

    Inkeroisten yhteiskoulun yläasteella annetaan myös arvosanoja reilusti yläkanttiin ja Inkeroisten lukio jatkaa samaa linjaa.

    Molemmissa kouluissa on huonoja opettajia, eikä me oppilaat pärjättäisi muissa kouluissa tällä opetuksella ainakaan kaikissa aineissa. Mutta jatko-opintoihin pääsee heittämällä, kun totarissa on hyvät numerot - tosin osin ansaisemattomina.


  • paskapaikka

   Kalajärven koulu, ylä-aste, ihan paska paikka!
   Opettajat näkevät mitä haluavat nähdä! Todellisuudessa esiintyy koulukiusaamista, oppilaiden suosintaa, jne...
   Kaikista parasta hymypatsaat menevät niille paskimmille tyypeille! Meinaan tällä sitä, että niille jotka hymyilevät opettajille ja joilla on eniten kavereita koulussa!
   VOISIKO JOKU OPETTAJA MIETTIÄ JOSKUS VOISIKO SITÄ HYMYPATSASTA ANTAA UJOLLE TYTÖLLE? Jos joku kysyy minkä takia, niin siks, että se on oikeesti kiltti eikä sen tarvitse esittää 20 kaveria joille se ei oikeasti ole sitä! Ja voisiko opettaja miettiä miksi ne ujot ja hiljaiset tytöt ei hymyile! Ehkä niillä ei ole hymyilemisen aihetta, kun ne jätetään syrjään! Kunnollisesti kiltillä tytöllä ei ole mahdollisuutta saada hymytyttöpatsasta, vain opettajaa nuoleskelevalla on!
   Ja sitten tää syrjiminen, poissulkeminen jne... Herätkää opettajat todellisuuteen!

   • minävaan_

    Just sama juttu Nivalassa Niva-Kaijan koululla :) En tiiä miten kestän vielä kaks vuotta.


   • Perus.perjantai

    Miksi pitäisi saada hymypatsas jos ei hymyile?


   • Anonyymi

    Samaa voidaan sanoa Porin Riihikedosta (kokemusperäisesti).


  • NIINPÄ!

   Hajottakaa sitten henkilökuntien omaisuuksia ja tarpeen mukaan hyökätkää heidän kimppuun! Sitten he ymmärtäisivät merkityksen!

  • hfffffffffffffffffff

   Kilterin koulu on paras. Menkää sinne jos olette myyrmäessä.

  • zDz

   Ruoveden yläaste ja ala-aste...pilasi monen elämän

  • b ghjbn

   Meriporin koulu Porissa!

   Ihmiset siellä idiootteja

  • Entinen ja katkera

   Tapainlinnan ylä-aste Hyvinkäällä.

   Elämäni ehdottomasti hirveimmät kolme vuotta

  • Emppis.

   Emäkosken koulu, Nokia

   Pari syytä:
   1. Erittäin huono opetustaso, suurin osa tunneista menee katsellessa jotain leffaa (itseäni ei tämä haittaa, vaikka opiskelu menee perseelleen)

   2. Opet ei tee mitään kiusaajille ja riehujille, tai no mitä voisivatkaan koska puolet opettajista on jotai metrin pitusii ämmiä, kun taas riehujat monta kertaa pitempiä

   3. Aivan liika vittumaisia lissuja ja jonneja

   4. Osa opettajista on oikeesti ihan helvetin ääliöitä. Esim. Jos yhtä vanhaa miesopee tervehtii sanalla "moi" ni se ragee varmaan 10min jostai kohteliaisuudesta, ja suurin osa niistä opeista luulee nii olevansa

   5. Käytävillä joutuu istuun lattioilla koska penkkejä on liian vähän, luokassa ei oo ees kunnon pulpetteja, ne hajoo herkästi

   6. Ruokalassa on hirveetä olla koska kaikki tönii ja ohittelee jonossa, käytävillä taas saa varoo ettei kukaan juokse päin

   • NVK

    Joo nokialta ollaan myös
    ja NVK:ssa on ihan sama juttu...


   • PanostustaSääntöihin

    Olin matkalla Emäkosken koulun wilmaan kun huomasin tämän. Suurin osa on itsellenikin jo tuttua tämän syksy lukukauden aikana mitä olen Emäkosken koulua käynyt. Mielestäni kouluajalla koulualueen ulkopuolelle poistumista pitäisi valvoa enemmän, joka päivä ainakin 10 oppilasta lähtee Lidliin, siwaan, saleen ym. eivätkä opettajat puutu asiaan laisinkaan sillä ovat hieman välinpitämättömiä asiasta...


   • Kouluunkyllästynyt

    siis nvk on aivan samanlaine ;-;


  • bravoo hyvä!

   Hieno tää aihe!

   Luulisi kouluilla olevan jotain vastuuta lapsista ja nuorista, mutta kaikki nää kirjotukset ylipäänsä kertoo, että kouluissa muhii Itse Pahuus ja ne työtätekevät "aikuiset" vaan antavat painajaisen tapahtua oikeesti.

   Ei KENENKÄÄN tarttisi kokea ylikävelyä taikka pahansuopuutta taikka ulosjättämistä! Ikävä kyllä moni paremmissa piireissä elävä aikuinen ja usein päättämistehtävissä toimiva järjestö- ja puuhaihminen tarvii muita ihmisiä vain oman egonsa pönkittämiseen. Vallankäyttäjät on riippuvaisia alistettavista ja suosijoista.

   Kuviot rakentuu jo päiväkodeissa ja sama hierarkia jatkuu naurettavuuksiin asti vanhempaintoimikunnissa! Luokan lasten tärkeilijävanhemmat sanelee mitä heidän opelle hankitaan ja paljonko laitetaan rahaa lahjaan, vaikka ope oisi täysi ****PÄÄ! Ulkokultainen käytös- ja tapakurssitettu vanhempi siellä usein kaveeraa koulutoimen viranomaisten kanssa, joten ei niihin kiusaamisiin edes haluta puuttua! Kiusattu saa jäädä yksin ja hänestä huolestutaan todella väärin perustein ja väärällä tavalla. Kun edelleen ne pääkiusaajat, ne näkymättömissä pysyvät laskelmoivat Perkeleet joutaisi erottaa koulusta.

  • Mielenterveys meni

   TAMPEREEN NORMAALIKOULU!

   Tuo paikka on täynnä lähiöiden päihdeongelmaisia kermaperseitä, jotka luulee olevansa niin muiden yläpuolella. Mitä suositumpi ja muita alistavampi olet, sitä korkeimmalle nouset itsekkäiden opettajien arvojärjestyksessä.

   Sinä et ole mitään, sinä et ole yhtään mitään jos et osaa miellyttää ylpeämielisiä opettajia. Olet alempaakin alempi paskakasa, joka saa lintsata vaikka joka toinen päivä ja saada joka kokeesta nelosen ilman, että opettajat huolestuisivat. Kaikki mitä heiltä saat, on piilovittuilua/vihjailua ja huomiotta jättämistä.

   Jos et olekaan se opettajan kuolaa valuva sylikoira, varaudu siihen että saat mädäntyä kiusaajien hampaissa vuosikaudet, apua nimittäin et saa alempikastisena, korkeintaan lapun kotiin ja haukkuja kotiin siitä, miten epäkohtelias ja epäsosiaalinen olet (jos satut olemaan ujo ja hiljainen mutta hyväkäytöksinen). Sitten kun vierailulle kouluun tulee jokin ulkomaalainen ryhmä sitä ollaan niin mielinkielin ja suvaitsevaista. Vittu mikä kaksinaismoralismin pesä. Hyvä etten oksenna kohta tätä kirjoittaessani.

   Välttäkää tuota koulua niin kuin kuppaista apina-armeijaa. En valehtele, kaikki tuo on totta elävästä elämästä ja omista kokemuksista. Saa toki haastaa oikeuteen jos haluaa, tästä tekstistä, mutta faktat ei ole rikos. Ja minä kaikista vähiten pahantekijä.

   • Kaikkea sitä

    Oikeassa olet! Treen ormaalikoulun yläkoulu on ikävä koulu, täynnä ilkeyttä, piilokiusaamista, valehtelua.
    Opettajilla ei ole mitään otetta eikä selkärankaa, muutamilla kyllä, mutta heitä haukutaan, koska uskaltavat ajaa totuutta ja oikeudenmukaisuutta. Oman onnen nojassa on se oppilas, joka ei kuulu perusteetta ylistettyyn, ilkeäsuiseen omahyväiseen pissisporukkaan, jota on suuri osa oppilaista.
    Jos puolustaa oikeutta ja rehtiyttä tai on aidosti hyvätapainen, joutuu syrjityksi, jopa opettajien epäsuosioon. Eikä ole ketään, joka oikeasti auttaisi. Sosiaalisuuden käsite on mennyt päälaelleen; ilkeä, suurisuinen pissis on se, jota sosiaaliseksi julistetaan.
    Tunneilla saa tilkeät ja häiriköt tehdä ja puhua mitä haluaa, eikä siihen puututa.
    Ja ulospäin kyllä näytetään kultaista naamaa.


   • Silloinennen

    Tampereen Norssin yläaste palkitsi kiusaajia, syrjiviä ja todella ilkeitä oppilaita esimerkiksi sosiaalisuus -ja käytöspalkinnoilla. Useimmat oikeasti sosiaaliset, kunnon rehdit nuoret eivät niitä juuri saaneet. Syrjityt olivat niitä kaikki mukaan ottavia, rehellisiä ja aidosti toimivia tasapainoisia, usein iloisiakin tyyppejä. Kiusaamista ei otettu alkuunkaan vakavasti, ihan niinkuin aikuiset haluaisivatkin siellä, että ollaan ilkeitä ja ylimielisiä toisille. Ikävä koulu! Onneksi on osaltani mennyttä aikaa, enkä sinne ketään suosittele menemään.


   • Anonyymi
    Silloinennen kirjoitti:

    Tampereen Norssin yläaste palkitsi kiusaajia, syrjiviä ja todella ilkeitä oppilaita esimerkiksi sosiaalisuus -ja käytöspalkinnoilla. Useimmat oikeasti sosiaaliset, kunnon rehdit nuoret eivät niitä juuri saaneet. Syrjityt olivat niitä kaikki mukaan ottavia, rehellisiä ja aidosti toimivia tasapainoisia, usein iloisiakin tyyppejä. Kiusaamista ei otettu alkuunkaan vakavasti, ihan niinkuin aikuiset haluaisivatkin siellä, että ollaan ilkeitä ja ylimielisiä toisille. Ikävä koulu! Onneksi on osaltani mennyttä aikaa, enkä sinne ketään suosittele menemään.

    Tällainen on tosi tyypillistä monessa koulussa vaöitettavasti. Kiusaajat saa käytöspalkintoja. Opettajat ovat niin sokeita.


  • Haukka

   äsken viel aattelin et mun koulu on perseestä..mut ku luin noin nii tulin toisiin aatoksiin :D

  • varokaa

   Kruununhaan ylä-aste, Helsinki.

   ainoa neuvoni: ÄLKÄÄ MENKÖ. jos olet vähänkin erilainen, joudut kiusatuksi ja eristyksiin.

   • Niko Vainio

    Tai sitten oot vaan katsonut liikaa Salkkareita.


  • asiakasohjelma

   Sotungin ylä-aste, kamalat ihmiset, opettajat eivät välitä tippaakaan jos näkee tupakoijan antaa vain olla eikä ikinä ajattele lapsien parasta. muutenkin täynnä roskaa koko koulu :5

   • kga

    KUOPPANUMMEN KOULUKESKUS,VIHTI,NUMMELA.


  • Hymymie =D

   No mä sentään olen loistavassa yläasteella =D Ahveniston yläaste (Hämeenlinnassa) on loistava ^^ 1 "huono" juttu (ei mua haittaa) tulee mieleen, ja se on se että penkkejä on niin vähän että lattialla muitten oppilaiden kaappien edessä saa istua, mutta niitä penkkejäkin hommataan kyllä lisää =) Kyllä yläaste on elämän parasta aikaa =D

   • tulevaseiska(:

    hei tän halusin tältä palstalta lukee kun tätä selasin, ite oon menossa ens syksynä just tonne ahvenistolle :)


   • Paraz

    Ahvenisto on kyl ihan paras yläaste ^^ Oon nyt ysillä, ja on ihanaa ollu.

    Ja niitä penkkejä on hommattu muutama lisää, mut kaappien edessä saa istua. Ihan okei mulle.


  • sdfghjeo9

   Putaan yläaste Torniossa (hirveä koulu)

   Raumon yläaste Torniossa (hirvein koulu)

   Eipä näitä tarvi yhtään perustella!!

  • krunalainen

   Kruna Helsingissä, paskin mitä on!

  • Sinne ette halua!

   Aleksanteri kenan koulu sodankylässä, paskahuhut liikkuu, ruoka on kamalaa, opettajat natseja ja budjetti kireällä! kiusaamiseen ei vaikuteta, oppilaat syyllistetään usein turhaan, kiusaajat pääse ko koira veräjästä, oppiminen muutenkin helvetin vaikeaa!

   • JuuÄlkääMenköSinne

    Allekirjotan tän...


  • PUTAAN YLÄ-ASTE !

   eipä tarvi perustella tuolla edellisissä kommenteissa vähän tietoo;)

  • lsdskldjsdsds

   99% kouluista Suomessa täynnä lissuja ja JONNEJA. Vastaan siis että kaikki.

  • Ville V.

   Hauholan koulu (lk 6-9). Ei tarvitse perusteluja. Yksi syy kuitenkin tässä: http://www.kainuunsanomat.fi/Kainuu/1194716688906/artikkeli/hauholan koulussa myrkyllista kreosoottia.html

   Itse olen ollut tuossa luokassa puoli vuotta ja nyt vasta huomattiin. Meidän ope oli kuukauden sairaslomalla kun oli flunssaa. Epäili itsekin että tuo (kreosootti) oli sen syynä. Ja vähän aikaa sitten yksi meidän opettajista menehtyi johonkin syöpään (ei ollut vähään aikaan opettajana, muutamaan vuoteen), monet epäilee että tuo sama aine senkin syynä. Puolet meidän luokkalaisista lisäksi panikoi ihan sikana kun kuuli tuosta. "Apua, apua, me kuollaan kaikki syöpään!!".

   Lisäksi KAIKKI kuudesluokkalaiset näyttävät ja KUULOSTAVAT ihan kolmosluokkalaisilta. 7lk lissuja ja jonneja. 8lk koviksia ja wannabeja. 9lk muutama kiusaaja mutta muuten hyvä porukka. Ja itsehän 9lk. :)

  • juhani_j93

   Turengin yhteiskoulu/lukio ehdottomasti.

   1. Kouluun päätyvät kaikki "kusipäät" eli opiskelijat jotka valittaa koulunkäynnistä KOKO AJAN. Luokkien ilmapiirit ovat tosi huonot myöskin.

   2. Ilmastointi on jtn vuodelta 1900 eli ainakun siivoajat laittavat ilmastoinnin päälle viikonlopun jälkeen, kaikki se paska joka on viikonlopun aikana tarttunut putkiin vapautuu taas kouluun..

   3. Opettajilla on joitain vakavia ongelmia kun kiroilevat kokoajan ja esittävät tekopyhiä

   T. entinen opiskelija

   • Ketään ei kiinnosta...

    Ehdottomasti paskin koulu on jaakko ilkan yläaste ilmajoella. Siellä opettajat katsovat vain vierestä kun heikompia kiusataan ja hakataan. Jos olet alle 180cm pitkä sinut hakataan kiusaajien toimesta varmasti. Koulussa on myös joku perkeleen kiva tiimi mutta eihän ne siellä mitään välitä!


  • Vantaankosken koulu

   No kun luen näit niin mun mielestä ehottomasti pahin koulu on Vantaankosken koulu (kalapuikko koulu) siellä käytetään huumeita. Opettajat eivät todellakaan määrää vaan oppilaat ovat vallassa vähän väliä joku hirveä kaaos päällä. Jos joku muistaa koulu on ollu uutisissaki pari kertaa juttujensa perusteel......

   • 30

    AMIEDU aikuiskouluista.Älkää menkö, jos teillä on kokemusta, tietoa ja taitoja.

    Psykologi akat ihan perseestä ja muukin henkilökunta.

    Siellä tykätään, jos olet tyhmää komposti tavaraa, joille opettajat voivat päteä.

    Kunpa olisitte kuulleet kiinteistöhoidon opettajien puheet.Ei helvetti!

    Jos et ole tyhmä, siellä sinusta tehdään väkisin hullu.

    Työkkäri vielä pakottaa aikuisia ihmisiä opiskelemaan jotain, mikä ei kiinnosta.
    Harjottelupaikoista ei saa palkkaa vaan olet ilmaista työvoimaa.
    Useimmat eivät työllisty ja nekin joilla olisi mahdollisuudet, porukalla kiustaan hermoraunioiksi.


   • vanttis rules!!!!!!!

    Ja tuo on täyttä paskaa. Aloitin syksyllä tuolla, ja on hyvät ja taitavat opet. Itse kyllä satun olemaan vanttiksen parhaalla luokalla, mutta mellakoita ei ole. Joku varmasti käyttää huumeita, mutta se ei ole tuolla mitenkään esillä. Ehkä pari vuotta sitten oli pahempi tilanne. Ja media vaa otti sen joksku hitsin silmätikuks!!


  • Vaasalaisia täällä?

   Kysyisin sairaalloisesta mielenkiinnosta, mikä on pahin yläaste Vaasassa? Luojan kiitos muutimme Vaasasta pois jo ala-asteella ollessani. Mietin usein, miten siellä Vaasassa olisi joidenkin korstojen keskellä käynyt tällaisen pikkuvanhan, hajamielisen rillipäänörtin. Turussa minulla oli tuuria koulujen kanssa.

  • ihaokkoulu

   Meidän koulussa kuopiossa puututaan välittömästi kiusaamiseen mutta eipä sitä oo ees näkynyt:) ja ilkivaltaan puututaan myös.

   • raksalta

    mutta ammattikoulussa ei, osa opettajista sanoo että "en voi puuttua enää tuon ikäisten välisiin ongelmiin"


  • 10+20

   Myllykosken yhteiskoulu.
   1.Epäpätevät opettajat, joilla ei mitään kontrollia oppilaisiin.
   2.Runsaasti kiusaamista, johon ei puututa millään tavalla.
   3.Kaikki hajoaa käsiin, jopa seinät.
   4.Opettajat auktoriteetin puuttuessa alentuvat oppilaiden tasolle.
   5.Tukioppilaat, jotka kokoontuvat harva se päivä tekemättä yhtään mitään, mutta ottavat kaiken kunnian kaikesta mitä koulussa tapahtuu.
   6.Opettajat jopa kannustavat kiusaamaan massasta poikkeavia oppilaita.
   7.Opetuksen surkea taso, ei läksyjä, kokeiden keskiarvo yleensä noin 5.
   8.Kaikkea lupaillaan, mutta joko asian eteen ei tehdä mitään, tai se jää kesken.
   9.Henkilökunta sälyttää kaiken mahdollisen vastuun oppilaille joka tilanteessa.
   10.Koulun ja oppilaiden vanhempien välillä ei mitään yhteyksiä, oppilaat joutuvat järjestämään asiansa yksin.

   Siinä oli kymmenen ongelmaa, jotka valitettavasti ovat vasta alkua :/ Todellisuudessa tämä lista on loputon. Jos suinkin on mahdollista välttää tuonne menemistä niin suosittelen lämpimästi välttämään. Elämäni karmeimmat 3 vuotta.

   • akudaku

    Äitini on tuon kyseisen koulun rehtori ja mitä häneltä olen kuullut niin suurin osa opettajista on aivan paskoja. He tulevat pyytämään apua ongelmissaaan ja äitini tekee heidänkin työt.


   • Outoa wilma toiminta

    Tuohan kuullostaa ihan samalta kuin Voikkaan ala.aste :) kermaperseet = jalkapalloilijat ja jääkiekkoilijat (kenenköhän lapsosia ovat :) saavat tehdä mitä lystää jopa potkia toisia .Ja opella kuuluu olla kahvitunnit (nähtävästi samaan aikaan ) ennemmin kuin lasten turvallisuudesta huolehditaan .Viereisessä ylä-asteella hieman samankaltaista ,siis noita kermapepoja suositaan .Versot hoitaa selvitykset ,opet on vaihtuneet jo kahdesti .Taitaa olla homeessa kumpikin skole .


   • Myk4eva

    Ilmeeni, kun kävin yläasteen tuossa koulussa 2010-2013 enkä itse huomannut paljoa koulukiusaamista (jotain satunnaista haukkumista ainoastaan), opettajat olivat mukavia ja osasivat asiansa, oppilaskunta ja tukioppilaat järjestivät paljon toimintaa ynnä muuta. Sählinkiä aiheutti ainoastaan nää erityisluokan sankarit ja satunnaiset jonnet.

    Itse rakennus on kyllä tosiaan aika huonossa kunnossa.


  • Ahkol

   Juhani aho = paska

   • oysteriseppo

    Ja tässä just juhani ahon paskuuden syy. Oppilaat on niin saatanan mielikuvituksellisia että eivät osaa sanoa omaa mielipidettään miksi oma koulu on paska. Ai juma että tekis mieli heittää keisarin kulman portaissa istuvat lissut ulos.


  • Meeeh

   Voisin sanoa että Myllymäen koulu.
   Koulun oppilaista yli puolet olivat esittäjiä ja/tai kiusaajia.
   Koulu oli täysin homeessa, vesivaurioita ja käytävät kuhisivat muurahaisia!
   Onneksi koulu lopulta suljettiin terveysviraston pyynnöstä.

  • hitsinpimpulat

   syk

   Ilmapiiri on aivan kamala, kiusaamista kieroilua, arvosanoja pitää häpeillä ja opet tuntuvat vain pahentavan ongelmaa. Arvosanat annetaan alakanttiin ja turhan moni henkilökunnassa on unohtanut mitä salassapitovelvollisuus tarkoittaa.

  • Kantsu

   Syrjiminen ja kiusaaminen alkaa Kantsussa jo ala-asteella.
   Ja opettajat antavat sen jatkua, eivät muka "näe" mitään.
   Ala-asteella ainakin yksi naisopettaja on itse yksi kiusaajista.

  • ÄRSYYNTYNYT KOULUUN

   kaikki suomen koulut on paskoja. lissut ja jonnet sais muuttaa afrikkaan saatana....... pitäs melkeenpä tehä sellaset koulut mihi menis kaikki helvetin kiusaajat/lissut/jonnet/wannabet ja toiseen kunnolliset oppilaat jotka vain haluis opiskella että pääsis hyvään lukioon jne.

  • Hehehehe

   Kärjen ala-aste. Täällä oli kerran opettaja, jonka kuullen ei saanut sanoa sanaa ''banaani'' tai sai 2h jälki-istuntoa. Motiivi oli koska tää ope oli saanut traumoja sen sanan takia... -.- Jos aamulla kun tulee kouluun, ja haluaa viedä repun sisälle ettei sitä tarvitsisi ulkona raahata, niin siitä uhataan jälki-istuntoa jos tämän tekee. Pyörätie joka on aivan koulun pihalla, kiellettiin ilman minkäänlaista syytä, ja tämän kiellon teki joku aivan seko opettaja joka luulee olevansa hallitsija. Tässä koulussa myös on esiintynyt paljon koulukiusaamista, tosin sellaista joka on melkein heikointa laatuaan onneksi. Koululla kesti myös vuosia että voisi korvata täysin seonneeksi menneen tulostinkoneen uudella. Myös koulun kellarista pääsee ulos, ja jos on siellä kellarin takaoven ulkopuolella pihalla, ja vahtimestari näkee, niin joutuu rehtorin kansliaan ja rehtori alkaa selittämään että ''Se on sama kuin olisi jonkun kodin pihalla''. Tilatkin on oikein pienet, kirjasto on pieni, ja ruokalakin uskomattoman pieni. Ruoasta ollaan löydetty raatoja, ja jopa kalan hampaita muistuttavia luita. Sanon vain että paljon parempiakin ala-asteita löytyy, ja paljon.

   • toukkasalaattinam

    hahaa :D tuttu juttu latokartanon perus koulussa viikissä tehdään kuullemma 80 prossaa ruuasta ite. no se oli ihan hyvä tietää, kun mun kaveri löysi salaatista valkosen toukan (:


  • haistasääää

   Piikkiön yhtenäiskoulu. (ala- ja yläaste samassa)

   1. Opettajat eivät tee kiusaamiselle mitään sanovat vaa koita kestää, kyllä se kohta loppuu.
   2. Viemäri ongelmat. Käytävillä haisee paska ja yms.
   3. Remontit. Käytävillä haisee maali ja yms. ja kova meteli koko ajan.
   4. Oppilaat väkivaltasii. Lyö tuntemattomii päi naamaa yms.

  • Eeeeeeeetuuuuuuuu

   Oulun normaalikoulu! Jos siellä kävisitte ystävät rakkaat, niin tietäisitte minkälaisia kusipäitä sitä onkaan olemassa. Aivan kauheita oppilaita, opettajajista suurin osa on kyllä mukavia, mutta oppilaat aivan saastaisia. Voisinpa sanoa näin ' kaikkia se jumalan leipä vielä elättää '

  • kfmdiejvjck

   RUUKIN YLÄKOULU!

  • dgtfjuk,lkmjnhtbgfv

   Siikajoella Gumeruksen koulu

   1. Viime vuonna "Suomen lapsiystävällisin" -tittelin saanut kunta oli lakkauttamassa kyseistä koulua. Oppilaat olisi siirretty noin 30km päähän Siikajokeen liitetyn kunnan- Ruukin- kouluun.

   2. Koulua ei sitten lakkautettu, vaan pelkästään luokilta 1-2 vietiin tilat ja siirrettiin samaan rakennukseen jossa opiskelee luokat 3-9. Eli nyt on samassa rakennuksessa 1-9 luokkalaiset. Rakennus on suhteellisen pieni, käytävät ovat ahtaita, naulakkoja on vähän, rakennuksessa on vain 2 kerrosta ja luokkahuoneita on kaikkiaan 23 erillisessä rakennuksessa sijaitseva musiikinluokka.

   3. Muutama opettaja on melkein työkyvyttömyyden partaalla. Entinen luokanvalvojani kärsi jonkin sortin maanisdepressiivisyydestä ja itki tunneilla. Historian/käsityön/kotitalouden/yhteiskuntaopin opettaja (sama opettaja kaikissa aineissa) on selkeästi jo eläkeiän yläpuolella, sillä kyseinen opettaja on opettanut 60-luvulla syntynyttä isääni. Koulussa erottuu räikeästi vanhoillislestadiolais liike. Osa opettajista on lestadiolaisia ja suurin osa oppilaista myös. Oppilaiden uskonnollinen vakaumus vaikuttaa arvosanoihin todellisesta suorituksesta riippumatta. Myös yleiset mielipiteet ja kannat (poliittiset, uskonnolliset, arvopohja, etiikat, alakulttuuriin kuuluminen) vaikuttaa numeroon ja opettajien yleiseen kohteluun oppilasta kohtaan.

   4. Vakavasti/räikeästi kehitysvammaisia oppilaita siirretään normaaleille luokille resursseiden niukkuuden vuoksi. Kyseiset kehitysvammaiset oppilaat häiritsevät tunnin kulkua.

   5. Kiusaaminen on kaikista vakavin ongelma kyseisessä koulussa. On tukioppilaita jotka kiusaavat oppilaita. Opettajilla ei ole "aikaa" katsoa oppilaiden perään vaikka heitä on vajaa 200. Ja yleensä vakavakin kiusaaminen tulkitaan opettajien taholta "harmittomaksi kiusoitteluksi". Mutta sitten jos satut mainitsemaan väärälle opettajalle kiusaamisesta, opettaja ahdistelee kysellen onko kyseisellä kiusatulla oppilaalla "huolia" vaikka kiusaaminen olisi ajat sitten loppunut. Ex-kiusattuja ja kiusattuja pidetään niin oppilaiden kuin opettajienkin taholta luonnonoikkuina. Oletetaan että se on kiusaajan vika, että on tullut kiusatuksi.

   Minä onnellisena vuosimallia -96 oppilaana olen päässyt tuosta maanpäällisestä helvetistä jo pois.

   • kdögjlsjfk

    mää taidan tietää kuka sää oot :D no joo, mutta ruukissa kans tuo kiusaaminen ongelma!ja kappas ku se hoidetaan vaan pitämällä pikku puhuttelu!tosi jees!ja osa opettajista on sellasia ku on >.


   • moi11589
    kdögjlsjfk kirjoitti:

    mää taidan tietää kuka sää oot :D no joo, mutta ruukissa kans tuo kiusaaminen ongelma!ja kappas ku se hoidetaan vaan pitämällä pikku puhuttelu!tosi jees!ja osa opettajista on sellasia ku on >.

    täällä vaa on sillee että kukaa ei kysy kiusaamisen jälkee yhtään mitään eikä kukaa puhu siitä, ihan niin ku se ois joku ruttotauti djgpdjsodf„!!!!!!!!!!!!!!


   • kakkae2995'w:#„
    moi11589 kirjoitti:

    täällä vaa on sillee että kukaa ei kysy kiusaamisen jälkee yhtään mitään eikä kukaa puhu siitä, ihan niin ku se ois joku ruttotauti djgpdjsodf„!!!!!!!!!!!!!!

    ja kiusaajat palkitaan stipendeillä mahtavasta työstä(y)!


   • WN<3

    Mun poikaystävä on siel ysillä=).. Joo oli aika vittumaisen näköinen paikka ku ulkoo päin näin.. :D Hyi saatana..


   • WN<3
    WN<3 kirjoitti:

    Mun poikaystävä on siel ysillä=).. Joo oli aika vittumaisen näköinen paikka ku ulkoo päin näin.. :D Hyi saatana..

    äähhh tää homo tuli väärään kohtaan.. Tarkotin siis että se on siel Gumeruksen yläasteel ysillä :)


   • defrgtyjukiloöpåäöpl
    WN<3 kirjoitti:

    äähhh tää homo tuli väärään kohtaan.. Tarkotin siis että se on siel Gumeruksen yläasteel ysillä :)

    W. Nokia?:D Ootko sää se sen joku netistä bongattu "tyttöystävä"?


   • Allah
    kdögjlsjfk kirjoitti:

    mää taidan tietää kuka sää oot :D no joo, mutta ruukissa kans tuo kiusaaminen ongelma!ja kappas ku se hoidetaan vaan pitämällä pikku puhuttelu!tosi jees!ja osa opettajista on sellasia ku on >.

    Sammon koulun rehtorin "puhuttelut" ovat pahinta mahdollista laatua. Jouduin puhutteluun asiasta, jonka olin jo sopinut toisen asiaan liittyneen henkilön kanssa ja rehtori huusi kurkku suorana pöytää hakaten että "Tämä juttu ei ole anteeksipyynnöllä selvitetty" Hullu mies, huusi minulle 30min jo sovitusta jutusta.


  • Wilenius2

   Jyväskylä Kuokkalan koulu.

   • kiusaajienihmemaa

    I AGREE.

    Kusee koko homma.


  • minäh tämä se hÄ?

   Hakunilan yläaste, siel vittuillaa koko ajan ja alakouluista sen verran että hevoshaka ja haksinalakoulu kaikki perseestä vantaaal

   • Olitko siellä millo?

    Olin itteki siel en oo enää, kun yhen luokan ku muutettiin.


   • Plötsprllts

    Haksi on just vitun jees


  • perniön yhteiskoulu

   puolet opettajista feministejä. toinen puoli sovinisteja.opettajien yritykset kiusaamisen kitkemiseen vain lisäävät sitä (ihme että ne edes yrittävät).

   • WN<3

    PATALUODON YLÄ-ASTE JOENSUUSSA!

    Kiusaaminen kukoistaa,opettajat on otettu ilmeisesti Paiholan mielisairaalasta & kiusaajat nostetaan yläilmoihin siintä kuinka he ovat nuolleet opettajien perseitä.

    Jos vaan voitte niin älkää tulko kyseiseen helvettiin,kadutte sitä ensimmäisen minuutin jälkeen enemmän kuin mitään muuta.


   • paskan puhuja 123
    WN<3 kirjoitti:

    PATALUODON YLÄ-ASTE JOENSUUSSA!

    Kiusaaminen kukoistaa,opettajat on otettu ilmeisesti Paiholan mielisairaalasta & kiusaajat nostetaan yläilmoihin siintä kuinka he ovat nuolleet opettajien perseitä.

    Jos vaan voitte niin älkää tulko kyseiseen helvettiin,kadutte sitä ensimmäisen minuutin jälkeen enemmän kuin mitään muuta.

    olet Aivan vitun väärässä.no joo joku opettajista on idiootteja mut muuten puhut sontaa.


  • Laitos Opiskelija

   No mä kyll kannattaisin nimien muuttamista "yhteislaitoksiksi"

  • buugeli

   APK paskempaa ei oo. Tätäki siellä on käytetty rakennus aineena http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Asbesti#_. Aivan kauheassa kunnossa koko koulu. En suosittele kenenkään menevän sinne. Välttele tätä paikkaa jos voit.

  • pello on perseestä!!

   Pellon yläkoulu vai mikä se on nykysin nimeltään :D
   äikän opettaja heittäny kengällä oppilasta kun ei osannut tehtäviä
   vammasia koulussa potkivat lasien läpi muita oppilaita
   puristelevat tyttöjä perseestä :o
   opettajat ei välitä paska paikka
   pari kivaa opettaa oli JUHA IS BEST!!

   • tehkää asialle jotai

    Joutsan ylä-aste... se vasta paska koulu! Sielä on kuviksen opettaja vitun helari ja tunnit pietää vanhassa korkeessa liikunta salissa jossa kaikuu niin vitusti! Oppilaat on vitun kiusaajia ja ainoo kaverini joutu eri luokalle ku mentii yläasteelle... Ne jotka ei kiusaa koulussa varastaa muilta ja joka välitunti saa kuunnella "hakataa toi" tai "pitäs hakata tollaset"
    rinnakkais luokalla on yks vitun pelle hikke joka lesoo osaamisellaa ja tulee potkii takaapäin. Kertoo kokoaja muille miten surkeita ne on mut muut ei voi tehä tälle vittuilulle mitää koska se valittaa opelle ja on ainoa jota opettajat ja opot kuuntelee. Vielä toisen kerran ilmoitan miten IDIOOTTI ÄÄLIÖ LESBO HUORA meiän kuviksen ope on. Kiitos


   • lååål
    tehkää asialle jotai kirjoitti:

    Joutsan ylä-aste... se vasta paska koulu! Sielä on kuviksen opettaja vitun helari ja tunnit pietää vanhassa korkeessa liikunta salissa jossa kaikuu niin vitusti! Oppilaat on vitun kiusaajia ja ainoo kaverini joutu eri luokalle ku mentii yläasteelle... Ne jotka ei kiusaa koulussa varastaa muilta ja joka välitunti saa kuunnella "hakataa toi" tai "pitäs hakata tollaset"
    rinnakkais luokalla on yks vitun pelle hikke joka lesoo osaamisellaa ja tulee potkii takaapäin. Kertoo kokoaja muille miten surkeita ne on mut muut ei voi tehä tälle vittuilulle mitää koska se valittaa opelle ja on ainoa jota opettajat ja opot kuuntelee. Vielä toisen kerran ilmoitan miten IDIOOTTI ÄÄLIÖ LESBO HUORA meiän kuviksen ope on. Kiitos

    Täytyy sanoo et aika homoo potkii takaapäin..


   • Joutsa, hyi vittu
    tehkää asialle jotai kirjoitti:

    Joutsan ylä-aste... se vasta paska koulu! Sielä on kuviksen opettaja vitun helari ja tunnit pietää vanhassa korkeessa liikunta salissa jossa kaikuu niin vitusti! Oppilaat on vitun kiusaajia ja ainoo kaverini joutu eri luokalle ku mentii yläasteelle... Ne jotka ei kiusaa koulussa varastaa muilta ja joka välitunti saa kuunnella "hakataa toi" tai "pitäs hakata tollaset"
    rinnakkais luokalla on yks vitun pelle hikke joka lesoo osaamisellaa ja tulee potkii takaapäin. Kertoo kokoaja muille miten surkeita ne on mut muut ei voi tehä tälle vittuilulle mitää koska se valittaa opelle ja on ainoa jota opettajat ja opot kuuntelee. Vielä toisen kerran ilmoitan miten IDIOOTTI ÄÄLIÖ LESBO HUORA meiän kuviksen ope on. Kiitos

    Niinpä... Ei vittu, Joutsan yhtenäiskoulu on paskaa


   • nykyinen oppilas?

    Pellon koulu on tainnut muuttua vuosien varrella hieman....


   • nykyinen oppilas?
    nykyinen oppilas? kirjoitti:

    Pellon koulu on tainnut muuttua vuosien varrella hieman....

    Pellon koululta löytyi lisäksi pari vuotta sitten asbestia(?)


  • oppilaiden puolesta

   Mäntsälän Ehnroosin yläaste on perseestä!!!! Siellä kiusataan jatkuvasti vähänkin erilaisia, periaatteessa syyksi riittää ihan mikä vain. Kaikilla on koulussa paska fiilis ja rehtori on täysin hampaaton ja munaton idiootti, sen mielestä koulussa ei ole kiusaamista. Liikanmaikka on täysi natsi, ihan mielikuvitukston tyyppi..hokee vaan et kaikki pelaa..kaikki pelaa..siis futista tai jotain vitun pesistä. tarkotus on kai nolata huonommat oppilaat muiden edessä. vaihtoehtoja ei muka ole..et se siitä koululiikunnasta, siellä on vain kilpailut käynnisä veren maku suussa..et kuka voittaa.

  • Ufglk

   Maijamäen koulu, Naantali. Miksi hirveä: muuten hyvä mutta väönänen(opettaja)

   • Ihapaska

    Iha vitu hirvee ku kiusaamiseen ei puututa kerral nii kovi ottein, et se tosiaa loppuu. Muiden asioiden selvittäminen myös vaikeaa, ja suurin osa opettajista on ihan mitä on.


  • hfdfcfvgbg

   Kouvolan Urheilupuiston yläaste!! Vitusti kiusaajia, uusnatseja jotka hakkaa, oppilaat heittelee palavaa tavaraa ulos luokan ikkunoista. Tappeluita jatkuvasti jne jne.

   • Avun saanut

    Ottakaa yhteyttä aluehallinto virastoon, löytyy kuri psykopaattisille opettajille, asian käsittelijöinä ovat ammattilaiset jotka ovat puolueettomia ja asiasta opettajia rangaistaan!! Ainakin tietävät miten toimia seuraavan kerran kiusaus tapauksessa!!!!!


   • wpdcjqpwjvqpo
    Avun saanut kirjoitti:

    Ottakaa yhteyttä aluehallinto virastoon, löytyy kuri psykopaattisille opettajille, asian käsittelijöinä ovat ammattilaiset jotka ovat puolueettomia ja asiasta opettajia rangaistaan!! Ainakin tietävät miten toimia seuraavan kerran kiusaus tapauksessa!!!!!

    Kalajärven koulu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paska paikka!!!!!!!!!!!!!!! Opettajat surkeita ja eivät tee mitään. Palkitsevat kiusaajat tsemppausstipendeillä ja kiusaaja saa rauhassa jatkaa terrorisointia!!!!!!!!!


   • Jeevaanj
    wpdcjqpwjvqpo kirjoitti:

    Kalajärven koulu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paska paikka!!!!!!!!!!!!!!! Opettajat surkeita ja eivät tee mitään. Palkitsevat kiusaajat tsemppausstipendeillä ja kiusaaja saa rauhassa jatkaa terrorisointia!!!!!!!!!

    Ruukin yläkoulu!

    1. Ei mitään kiusaamisen vastaista toimintaa. Kiusaamisesta ei puhuta oppilaille mitään. Jos kiusaaminen tulee ilmi, yritetään löytää vika kiusatusta. Pikku puhuttelu, ei soittoa kiusaajan kotiin. Aina on muka tärkeämpää tekemistä kun hoitaa kiusaamistapaukset hyvin! Kiusaamisesta vaietaan että koulun maine ois hyvä.. Kiusaamista on liikaa! Opettajat vaan ei halua avata silmiä sille..

    2. Tietynlaiset oppilaat ovat huonommassa asemassa. Opettajat kohtelee näitä tapauksia paljon huonommin! On näitä 10-oppilaita jota opettajat suosii. Muille nämä oppilaat on sitten niin huonokäytöksisiä!

    3. Muutama opettaja ei osaa hoitaa tehtäviään niin ku pitäs..

    4. Koulurakennus on ihan hirveä! Ei puhettakaan viihtymisestä..

    Muutama opettaja siellä on, jotka on ihania ja tasapuolisia, jotka osaa tukea kaikenlaisia oppilaita!


   • järkyttynyt

    Kysyisin vielä: Onko meno Urheilupuiston yläasteella Kouvolassa todellakin niin hirveää, kuin hfdfcfvgbg antaa ymmärtää! Voisiko sama kaveri vastata - tai joku muu siellä ollut. Pelottavaa kuunneltavaa!


  • en kerro

   Laivakankaan koulu Kiimingissä

  • Oldschool

   Kymintehtaan koulu Kouvolassa: Helvetillisintä paskaa jo ala-asteesta lähtien. (Kymintehtaan koulu kattaa 1-9 luokat.)

   1. Epäilyttävät ja piinalliset opettajat. Yleensä piilovittuilevat ja tuijottelevat tunneilla ahdistavasti. Ex-musanope erotettiin, koska se lähti jahtamaan oppilaita autolla.
   Aikasemmin kans ollut krapulaisia opettajia. (Hei tyypit, meidän koulu TUNNETAAN hämäristä opettajistaan. Kuulin tutult et kaupungin toisel puolel puhutaan siit..)

   2. Kiusaamista ihan hemmetisti. Ite joutunu ala-asteel kärsimään siitä tyyliin 3 luokasta lähtien by vähä-älyiset idiootit. Kait niil on joku pakko vittuilla kaikille. Hämärää jengii, en voi muuta todeta.

   3. Haisevat vessat & epäilyttävät ulkovessat. Ne haisee aina kuselle, niit ei varmaan pestä ku kerran viikos.. Viimeks ku kävin ulkovessas vaa tsekkaamas nii siel ei oo ees vessakoppei. Tyypit olettaa et joku pokal tekee tarpeensa ku toiset tuijottaa.

  • pippeli?

   pippeli?

  • huhhhhhhhhh

   iyk homot

  • kokemusta on

   Vesalan yläaste, Helsinki.

   Ennen oli myös Jakomäen peruskoulu, koska yli puolet somaleita tai jonkin sortin arabeja. Oppilaat uhkaili toisiaan puukoilla ja koulun ulkoseinä spreijattu täyteen.

  • miika11r

   Peltolan ylä-aste Vantaa
   hell on earth

  • bxfbxdh

   HYL Helsingin yhteislyseo, varsinkin yläste aivan kamala. Kiusaamista, päihteitä, huumeita, ja opettajat ei tee mitään asialle. Pelottava paikka.

  • !!!!!

   Kemiönsaaren suomenkieliset koulut (joita onneksi vain pari) täysin paskoja. Ruoattinkieliset hipit valvovat etujaan sumeilematta ja pitävät suamenkielisiä alempana ihmiskastina. Myös Perniön yläaste on koulukiusaajien luvattu maa, sillä siellä myös opet osallistuu kiusaamiseen.

  • ¶μ±

   Rovaniemen Steinerkoulu
   1) opetustaso 0 ensimmäiset 1-4 ( osittain ärsyttävää )
   2 Eurytmia ja Saksa
   3) Opettajat leveilevät ja pakottavat ala-astelaisia pitämään ulkohousuja
   4) Ärsyttäviä keskenjääneitä oppilaita, joista osa syrjii

   • eräs_steinerkoululainen

    "opetustaso 0 ensimmäiset 1-4 ( osittain ärsyttävää )"
    Erittäin ärsyttävää. Lohjan steinerkoulussa sama ongelma.

    "Eurytmia" Mihin totakin roskaa tarvitsee?

    Olen siis ite yläasteel, ei sitä hirveimmäksi tai edes hirveäksi voi sanoa, mutta nuo piirteet ontosi ärsyttävät.


  • anonyymii

   hauholan ylä aste

  • anonymous12

   Kajaanin hauholan yläaste (6-9lk)

   Kouluruoka pahaa, jne koulun piha huonossa kunnossa ja kiusaamiseen ei puututua, löytyi hometta ja olen nähnyt jotain höttiäisiä lattian raossa,

  • valtava laitos

   Kempeleen ylä-aste. Lestadiolaisjengit tuhoaa urakalla muita. Siinä ei muslimeja tarvita.

  • Kuosimilf

   Kuokkalan koulu, Jyväskylä ilmoittautuu.

   Kammottavin koulu ikinä, suurin osa oppilaista kuuluisi mielenterveyshoidon pariin, suljettujen ovien taakse tai avohoitoon. Olen vaihtanut koulua useaan kertaan, mutta mikään koulu Suomessa tuskin vetää vertoja tälle jumalan hylkäämälle loukolle. Opettajat yrittävät parhaansa mutta minkäs teet... Lisäksi koulu on jo vuosia ollut homeessa vuosittaisten vesivahinkojen takia ja nykyään melkoinen homehelvetti. Toivottavasti koulu suljetaan ja oppilaat passitetaan sinne mihin he kuuluvat. Moni koulun käynyt varmasti yhtyy mielipiteeseeni.

   • Elsku9

    Kuosimilf, oon Kuokkalan yhtenäiskoulussa ja jos väität että se on kauhea koulu nii eipä kuule ole! Ja koulumme ei ole ollut homeessa IKINÄ!! Kouluamme uudistetaan tällä hetkellä, pihaan tulee uusia pihavälineitä, Koivula puretaan ja koulustamme tulee Jyväskylän suurin koulu ja kouluun tulee Kuokkalan ainut kirjasto. Vanhaa tietoa ja ehkä olematonta toi sun kommentti.


  • kiusattu syyllinen

   Liedon yläaste on surkee ja valehdellen kehuttu.

   opettajat kiusaajan puolella
   rehtori on nössö
   kuraattori ehdottelee tyhmiä ideoita ja epätoivos yrittää päästä susta eroon
   tukiopettaja suuttuu liian helposti ja kehottaa kiusattui vaihtaa kouluu
   uudistettu kiusaamistyöryhmä on kiusaajan puolella ja uskoo kiusaajaa

   kiusattuna ei ole hyvä olla
   jos tuut hakatuksi niin suo syytetään todisteitta kiusaajaa ensin ärsyttäneeksi ja siten syylliseksi.
   kiusaajana on hyvä olla
   jos sä hakkaat jonkun ja osaat väitellä hyvin niin voitat väittelyn ja se sun hakkaamas todetaa kiusaajaksi.

  • pataluotolainen

   Pataluodon yläaste Joensuussa

   oon ollu eri yläkouluissa ja voin sanoo et tää on ihan kamalin :/
   jos voisin vaihtaa kouluu nii vaihtaisin iha mihin vaan muuhun , opettajat on ihan hirveitä ja kiusaamista paljon ://

   ensin tää koulu vaikutti ihan kivalta , mut sit ku olin jonku aikaa ollu nii .....

   • samaa mieltä!!

    ite oon pataluodon yläkoulus kans joensuus, ja kiusaamista on ihan vitun paljon..paljon kauheen arvostelevii ihmisii. itellä meni itsetunto jo ihan täysin seiskal..älkää tulko tänne patiksee, täält löytyy ihmisii jotka murentaa teiät iha täysin..:( ja kun siihen kiusaamisee ei ees puututa kunnol..


   • paskan puhuja 123

    kiusaamista ei yhtään mutta opettajia on muutama todella huonoa.


  • Ansaitsen(ko?)

   Konalan a-a Helsingissä. Anteeksi, että tämä on ala-aste, mutta siis niin hirveä paikka, kun olla ja voi.
   - Opettajista pari haisee tupakalle ja ovat eritäin epäasiallisia. Kerran yksi opettaja huusi meidän luokan pojalle ihan täysiä "PAINU VITTUUN!".
   - Sisäilma on ihan peestä. Sisällä haisee viemäri..
   - Koulukiusaamista, jonneja, lissuja, nuuskaa, tupakkaa, alkoholia, kieroilua, syrjintää, selän takana jauhamista.
   - Kouluruoka! Siis ihan järkyttävää shittiä. Opettajat käyvät hakemassa oman lounaansa läheisestä pizzeriasta ja pakottavat meidän syömään kouluruokaa..
   Itseäni on kiusattu 2lk. asti. Toisella luokalla minua lyötiin selkään niin lujaa, että en pystynyt liikuttamaan päätäni 2vko. Pskaa minusta on aina puhuttu jne.. EN SUOSITTELE!

  • Vittu mitä paskaa

   Terva toppilan koulu. En jaksa alkaa selittämään mutta hirveetä paskaa. Kiusaamista, tupakkaa jne. Opettajat eivät välitä paskaakaan.

   • 97Juu

    Totta, itsehän päästin juuri koulun siellä.
    Minua ei kiusattu kertaakaan enkä kuulunut "tupakkarinkiin".
    Kiusaamista tosin siellä on ja opettajat välittävät, mutta eivät hekään loputtomasti jaksa "paskojen" oppilaiden paimentamista.


   • Tervatoppilaonparas

    Itse olen tervatoppilan koulussa mutta kohta me joudutaan siirtymään merikosken kouluun koska mtervatoppilan koulu lähtee pois. Tää koulu on paras koulu missä oon ollu. Opettajat suhtautuu vakavuudella jokaiseen asiaan myös tupakointiin, mitä tapahtuu täällä erittäin paljon. Koulusssa on mukava ilmapiiri sillä siellä ei ole liikaa oppilaita. Siellä uskaltaa olla edes jotenkin oma itsensä eikä kukaan tuomitse. Oppilaiden käytöstä en silti ymmärrä sillä je haukkuvat kaikki juuri tiettyjä opettajia, vaikka he eivät ole tehneet mitään väärää.


  • kuullut enosta

   Enon koulu

   -kiusaamista
   -tytöt on lissuja
   -huonoa ruokaa

  • karhuvuori

   Kotkan Karhuvuoren koulu.

   Karhuvuorelaiset ovat siirretty ''evakkoon'' Ammattikorkeuaulun tiloihin jotka ovat todella pienet, täällä Ammattikorkeakoulun tiloissakin on vähän hometta, niinkuin Karkkarinoulussa, hometta, ilmastointi ongelma. Koulua ei ole varaa remontoida, vaikka tämän remontin pitäisi olla valmis 2015, eikö ole edes aloitettu, itse olen sitä mieltä että koko koulu täytyisi purkaa..

   Muutama ilkeä opettaja, jotka eivät osaa opettaa, ''Kopioikaa taululta.'' Kaikki riehuu tunnilla, eikä tee mitään koska opettaja ei välitä, eikä osaa varoittaa millään tavalla.
   Liikunnan opettaja Ülle, ajattelee että jos pukeutuu mustaan niin on masentunut. Tältä näitä outoja juttuja riittää.

   • Mikkelikotka

    Toi Ulle laittaa poissaolo merkinnän jos luistelussa kypärä ei ole päässä


  • Vitun ääliöitä

   Kiuruveden yläaste
   -2,5/3 tytöistä lissuja
   -2/3 pojista jonneja
   -Opettajat eivät välitä vittuakaan kiusaajista
   -Paskaa ruokaa
   -Opettajat ei välitä vitun vittuakaan tupakoitsijoista välitunneilla, vaikka tietää että monet on aina siinä samassa puskassa siellä 50m päässä alueelta..

   Että tällästä...

   • puskajussi123

    tämä :D


   • Epäilee

    Kävin tonne tutustumassa, ja ei ainakaan vielä näkyny mitään nuista. Saan selville sitte kun menen sinne...


  • kiinnostunut-asiasta

   Hei kertoisitteko Turun pahimman yläasteen?

   • Peruskoulunkäynyt

    Ehdottomasti Rieskalähteen koulu. Paikka on todellinen sirkus Opot aivan kuutamolla ja höpöttävät mitä lystäävät, suurin osa opettajista tekopyhiä. Koulussa ei ole ollenkaan perusasiat kunnossa ja silti järjestellään jotain tuunauspäiviä. Ja näille lukuisille ongelmille ei todellakaan yritetä hakea ratkaisua.


   • hyvähätääo
    Peruskoulunkäynyt kirjoitti:

    Ehdottomasti Rieskalähteen koulu. Paikka on todellinen sirkus Opot aivan kuutamolla ja höpöttävät mitä lystäävät, suurin osa opettajista tekopyhiä. Koulussa ei ole ollenkaan perusasiat kunnossa ja silti järjestellään jotain tuunauspäiviä. Ja näille lukuisille ongelmille ei todellakaan yritetä hakea ratkaisua.

    Ite oon rieskassa eikä tää nyt pidä paikkaansa. Meiän opo nyt ainaki on hyvä ja kaikki opet (paitsi no kuviksen ope on iha outo xD)


  • 1234567890

   Myllykosken yhteiskoulusta vielä, että siellä seinät halkeilee ja koko paikka muistuttaa vankilaa tiiliseinineen. Koko koulu on ihan läpimätä ja homeessa, aina kun olin yläkerroksissa tuntu ettei happi kierrä. Siellä pidetään pakkasellakin ikkunat auki kun ilmastointi ei pelaa. Myöskin opettajat ovat ammattitaidottomia, ja eräät kusiaivoja, eivätkä puutu kiusaamiseen vaikka näkevät sitä joka päivä. Muutenkin henkilökunta on osaamatonta eikä auktoriteetista ole kuuloakaan... Opettajia haukutaan yleisesti ja ryhmäytyminen tai kivakoulu on epäonnistunut surkeasti. Ei saa vaihtaa luokkaa jos kiusataan siellä. Opettajat lellivät tiettyjä oppilaita mm. koulun lissuja. Ja lisään vielä että niitä ei kiinnosta pätkääkään oppilaiden hyvinvointi, eikä ihmetellä jos koulussa ollaan yksin.

  • järkyttynyt

   Myllykosken yhteiskoulusta kirjoittanut: kuulostaa erittäin ikävältä paikalta. Asiaa voisi varmasti viedä eteenpäin esimerkiksi sivistystoimenjohtajalle. Ja jos luulette, että pomot eivät usko oppilaita, joku topakka vanhempi voisi varmasti "kannella". Tämä on siis oikea, hyvää tarkoittava neuvo, ei ironiaa.

  • 8luokkalaine

   valtarinkoulu---> muuten hyvä paikka vaan että opettajat valittaa kun istutaan lattialla vaikka kaikki penkit on täynnä(oon väitelly vastaan aika paljon niittenkaa :D)
   käsityöja kuviksenluokat on eripaikkassa n.100 metrin päässä koulusta ja sieltä näkee tielle jossa tupakoidaan n.joka välitunti eikä ne sano mittää....
   on pari muutaki mutta ei jaksa kirjottaaa

  • hözoödåååhsyxbnn

   Takahuhdin koulu

  • Kouluvaihdokas

   Mitä te ootte tehneet, että olette saaneet tutustua useampaan yläasteeseen? Vai millä perusteella osaatte arvioida, missä asiassa jokin koulu on muita hirveämpi? Täytyy olla aika hirveetä, kun 3v aikana ehtii olla useammassa koulussa.

  • onneton 7v mopolla y

   JOO Siis tietty hirvee koulu meiä koulu kaikki mein luokkalset poltaa tupakaa kiroielee ja kuisaa mua. Ne ajaa aina mun yli mopoilla kolu matkalla. :((((((((( Kerron kohta opetajalle. Oon 7v.

   • valehtelia

    siis hirvee vale ei seitsämän vuotiaille oo mopoja vai polku-mopojako tarkotit


  • puriss

   Puropelto.

   Oppilaat polttavat koulun penkeillä (3 metriä koulun portista) tupakkaa, useamman vuoden olen ollut, eikä kukaan ole tehnyt mitään asialle. Tai sitten nuo pari kuusta estävät näkymän opettajanhuoneeseen.
   Pari hyvää opettajaa on, mutta on niitkäkin jotka kirjoittavat taululle eivätkä puhu luokalle koko tunnin aikana. Sitten eräällä on ärsyyntymisongelmia, sillä esim. alkoi huutaa oppilaalla, koska istui kaveriin päin sanelun aikana.
   Aamunavauksia ei ole tullut kuukauteen, vaikka sitä odotellaan joka aamu 3 min.

   • LOLXDZ:

    LOLXD:D


  • Vääryyttä kokenut

   Punkalaitumen ylä-aste ja lukio
   1: Porukka on todella ahdasmielistä, ja hiemankin heikompia kiusataan
   2: Koulu on vanhan näköinen
   3: Kipeästi uudistamisen ja kunnostamisen tarpeessa
   4: Kiusaamiseen ei puututa/ei olla humaavinaankaan/puututaan väärin
   5: Opettajat haukkuvat huonompia oppilaita
   6: Monet ilman ystäviä
   7: Oppilailla jako: pissikset, sosiaalliset, taidokkaat, nörtit, pysyneet mukana porukoissa, uudet ja hiljaiset

   • äkkiä pois sieltä

    Mikä helvetin punkalaidun? Heti ku voit niin muutat tänne Helsinkiin!


   • Evannie

    Mä allekirjoitan täysin tämän Punkalaitumesta. Kukahan mahdat olla? Ois kiva päästä juttelemaan kanssas enemmän...


  • xcxc

   ehnroosin koulu.

   • lmao

    Herraisä näitä koulujen nimiä!


  • Vantaalll

   Ala-aste : Kytöpuiston koulu vantaal !!

   1. Kiusaamista joka päivä
   2. opet rageja /sain jälki istontuu koska menin 1m alueen ulkopuolelle/ !
   3.Poltetaa ja huumeita paljon .. myös kaikkee puukkoja jne.. !
   4.Ne haluu lapsille pahinta esim. jouduttii 2h poikien liikka tunnille !!
   5.Jos näkee kännykän nii saa 45min jälki-istuntoo!

  • paratiisi keiju

   ei se meidänkään koulu mikään paratiisi oo...

  • Fuck this shit

   Tunkkia kehiin

   Hämylinnan normaalikoulu: paskat oppilaat, paskat penkit ja jotkut opet ihan selvästi vittuuntuneet työhönsä. Plussaa hyvästä ruuasta ja tiloista.

   Ahveniston ylä-aste, ruma rakennus ulkoa ja sisältä, paskat penkit ja pöydät, huono ilmanvaihto, ihan vitun paskaa ruokaa, oppilaista osa on ihan perseestä ja kaiken kruunaa legendaarinen "EVY AULA" täynnä vammasia ja muita yhteiskunnasta syrjätyneitä. Plussaa kiusaamiseen puuttumisesta ja muutamasta kivasta opesta.

   Ammattiopisto Tavastia, ihan helvetin ruma ja masentava paikka, paskaa ruokaa ja ruokailuun aina kilometrin jono, onneksi jolly grilli ja siwa on lähellä. Oppilaista varmaan puolet on täyttä roskasakkia jotka sais viedä suoraan saunan taakse tai ainakin niille pitäisi antaa tunti turpaan, osa opettajista ei oikein osaa mitään ja ovat väärässä paikassa muutenkin. Kaiken lisäksi koulun tilat on rakennettu päin persettä, paska haisee ja kosteusvaurioita on melkein joka rakennuksessa. Mainitsinko jo että koulu on vitun ruma
   ja opettajat ei mahda mitään kiusaajille...

   • ohhoh

    No jopas on käynyt sulla huono tuuri!


   • EEEEEi

    "Ahveniston ylä-aste, ruma rakennus ulkoa ja sisältä, paskat penkit ja pöydät, huono ilmanvaihto, ihan vitun paskaa ruokaa, oppilaista osa on ihan perseestä ja kaiken kruunaa legendaarinen "EVY AULA" täynnä vammasia ja muita yhteiskunnasta syrjätyneitä. Plussaa kiusaamiseen puuttumisesta ja muutamasta kivasta opesta."

    Ahvenisto on ihan paras yläaste. -99 on kyl ihan perseestä.


  • mitä vittua aikuset

   mitä vittua ?:DDDDD ai vantaankosken koulussa käytetään huumeita ?:D ei todellakaa!? en ymmärrä mistä toiki nyt on repästy siel ei kyllä tasan käytetä eikä oo käytetty monee vuotee ainakaa koska käyn siellä ite nyt ysiluokkaa ja mulla on ollu kavereita siellä jo enne mua eikä siellä mitää huumeita käytetä :D taisit et vanttiksen oppilaat olis mielenvikasia ? ei todellakaan siellä on ihan normaaleita nuoria,opettajat on ihan hyviä jos ne haluaa olla,mutta se on kyllä ihan hyvä koulu enkä ymmärrä näit ennakkoluuloja sitä kohtaa ?:D tottakai siellä on oppilaita jotka tupakoi ja oon itekkin yksiä niistä ja kyllä niitä opettajia se kiinnostaa ?:D

  • seinäjoen lyseo<3

   meidän koulu on paras!! kannattaa mennä seinäjoen lyseoon!!!! :) siellä ei oo kiusaamista ei hometta eikä mitään kauheeta paitsi se yks ope tai no pari :D mutta edelleenki se on PARAS KOULU IKINÄ!!!!!!! :*

  • tiedostaja1

   Olen käynyt kahta koulua: urheilupuiston yläastetta ja myllykosken yhteiskoulua. Myllykosken yhteiskoulu oli hemmetin paska paikka . Tunsin ainakin 4 tupakoijaa ja kaikki muutkin tunsivat kuka veti röökkejä tai ei. Kiusaamista oli ihan vitusti jopa koulun jälkeistä . Toisin kuin urheilupuistossa kaikki olivat jälkeenjääneitä jotka eivät olleet mitään vitun kiusaajia vaan noh... niiden murrosikä oli ihan puutteellinen vaikka olisi kasilla. Koko ajan puhelimet kädessä jopa tunnilla . Näistä kahdesta suosittelisin urheilupuiston yläastetta.

  • HuolestunutMUMMO69

   Lisäystä listaan:

   Jopa kouluttamaton sijainen opettaa paremmin kuin aineen oma opettaja.
   Ja esim. kuvaamataidon opettajalla ei ole tunneillaan yhtään auktoriteettiä vaan hän toimii oppilaiden mielipiteiden mukaan.
   Kuraattorikin on vielä luuseri vaikka, joka vuosi hän vaihtuu.

   • kuvispaskaope

    Meiän kuviksen ope (mies) ei tyylii ikinä puhu mitää siel tunnil ja mumisee omiaan. Puhuu vaa ku on pakko ja sillee kiusaantuneesti. Ei siis tyylii opeta ollenkaan. Käskee vaa porukkaa ulos luokast ottaa jotai vitun kuvia. Sit ku kysyy jotai ni sit neuvoo ja palaa taas omaan maailmaansa.
    7lk. Ku yks oppilas puhu tunnilla ni se eristi sen toisel puolel luokkaa (kuviksen luokka on jtn 3 kertaa isompi ku normi luokka) sinne takapulpetille yksin kuudeksi viikoksi. (Eli 12h istui siellä hiljaa) tänä aikana myöskään kukaan koko luokasta ei saanut sanoa sanaakaan, ei edes aivastaa (tämä on täysin totta) puhelimia ei saanut käyttää (yleensä sai kun katsoi esim mallia, nykyään kun valinnainen aine niin saa vapaasti) tuona aikana heti sai jälkkää siitä. Jos oli opelle asiaa (muuta kuin että on kuolemassa) niin ei saanut viitata tai opettaja ei välittänyt edesasiasta. Paikaltaan ei saanut poistua eikä ohjeistusta annettu.
    Tämä siis Rieskalähteen koulussa jossa nyt olen 9lk eikä enää ole kuvista keväällä. (Onneksi)
    Sillä opella oli muutenkin joku ihme arvostelu. Itse piirrän joka päivä ja olen siinä taitava. Sain kuviksesta 8. Aina ennen se on ollut 9. ://

    Muut opet on suurinpiirtein ok. Tosin en tunne kaikkia kun ei koskaan niitten tuntia ole ollut.
    Ruotsin, kässän, matika, fyken/kemian, bilsan/mantsan, liikunnan (enkun) ja varsinkin koko koulun suosima historian/yhteiskuntaopen opettaja on mun ehdottomia suosikkeja.
    Ehkä siksi nää onkin mun lempiaineita


  • MUMMONMUUSSI

   Lisäystä listaan kannelmäen peruskoulun listaan:

   Jopa kouluttamaton sijainen opettaa paremmin kuin aineen oma opettaja.

   Ja esim. kuvaamataidon opettajalla ei ole tunneillaan yhtään auktoriteettiä vaan hän toimii oppilaiden mielipiteiden mukaan.

   Kuraattorikin on vielä luuseri vaikka, joka vuosi hän vaihtuu.

  • PoroPoika Johtaa!

   Opettajat eivät uskalla sanoa kännykän käyttämistä tunnilla, vaan he yrittävät huutaa melun yli saadakseen heidät keskittymään.

   Varsinkin huonot ja tossun alla olevat sijaiset jotka katsovat kun kukaan ei keskity opetukseen.

  • poropoikajohtaa

   Siellä on myös oppilaita jotka ovat ottaneet opettajan työn tunnilla, eli tämäkö siis tarkoittaa että EKY:ssä on niin laiskoja ja/tai tyhmiä opettajia jotka laittavat oppilaan opettaman muita oppilaita kun opettaja itse tekee jotain opettajan huoneessa.

  • poropoikajohtaa

   Siellä on myös eräs opettaja joka ei koskaan laita Wilmaan myöhästymismerkintää,
   Kuten esimerkiksi eräät luokkani oppilaat olivat ulkona pelaamassa yli 20min ja heti kun he tulivat luokkaan opettaja sanoi: Kun te niin hienosti siellä ulkona pelasitte en raaski laittaa teille myöhästymismerkintää.

   Tosi tarina.

  • poropoikajohtaa

   Suurimmalla osalla opettajilla ei ole yhtään auktoriteettiä, vaan oppilaat huutaa ja opettaja sitten taipuu kun niiden selkäranka ei kestä.

   Ja suurin osa sijaisista on sellaisia ihmisiä jotka tekee ihan mitä tahansa että olisi mahdollisimman helppoa opettaa, kuten eräs sijainen vaan istui luokassa ja kaikki muut (suurin osa luokan oppilaista) pelasi puhelimillaan tai keskusteli kaverinsa kanssa.

   Koska heillä palkka juoksee vaikkei ne mitään siellä tunnilla opettaisikaan, useimmat sijaisista ei uskalla sanoa vastaan kenellekkään ja/tai tekee uhkauksia mutta suurin osa katsoo sen bluffiksi eikä se sijainen niitä kumminkaan osaisi/uskaltaisi toteuttaa.

  • poropoikajohtaa

   Useat opettajat kiusaavat oppilaita/ei puutu oppilaiden kiusaamiseen.

   He myös valehtelevat oppilaille tietokoneluokka tunneista esim: "Kyllä meillä on ATK tunti." Oikeasti ei ole.

  • kiusattu.

   Tampereen Tammerkosken yläaste
   -kiusaamista
   - vitusti lissuja/jonneja
   - köksän ope tukee kiusaamista

  • NMK

   Tähän listaanhan voisi lisätä Nisulanmäen koulun Muuramesta :D paska paikka suoraan sanottuna.
   1. Joko pitää olla tyyliin lissu/anorektikko yms. et saa kavereita.
   2. Ei saa olla mitenkään erilainen.

  • töissä ja onnellinen

   KANNELMÄKI, mut sehän on köyhien alue?
   Kaikki muutkin on jtn säälittävien työttömien, somppujen ja muiden säälittävien vallottamii lähiökouluja, itse kävin kouluni Espoossa hyvämaineisessa omakotitalonauleen lähikoululassa.
   Mitään ongelmia ei ollut, eikä teitä köyhiä, hyh muuttakaa pois jos ette pidä kouluistanne.

   • Pinko ja ylpeä siitä

    Ihan tiedokses, ns. parempiosaisten kouluissa kiusataan yhtälailla, olen ollut sekä kahdessa tällaisessa koulussa kahdessa eri kaupungissa, Oulussa (koulussa hiukan reilu 500 oppilasta, ei kovin paljon maahanmuuttajia) ja eräässä etelän pikkukaupungissa (hiukan vajaa 10 000 asukkaan kaupunki, keskustan ala-aste, ja ei täälläkään montaa maahanmuuttajaa), että sairaalakouluissa keskittymisvaikeuksisten keskellä Oulussa ja Turussa. Kaikissa kiusattiin, sanatkin oli suunnilleen samoja, näitä huoraa, lesboa ja helvettiin toivotteluja, mutta fyysisesti olen saanut turpaani vain ja ainoastaan näiltä lellityiltä kermapersesnobeilta. Yksikään mustaihoinen, romani tai kiinalainen ei ole koskaan kiusannut minua, yhden muslimin muistan, mutta lopun edestä olivat ihan vaaleita persjalkaisia suomijuntin alkuja, ja useimpien fatseilla oli töitä kans. Ei köyhät kiusaa yhtään sen enempää, kuule, enemmänkin nää rikkaat, ylimieliset ja epäkohteliaat idiootit jotka on tottuneet saamaan kaiken minkä haluaa.


  • heraahan

   Opettajaksi ei pääse ilman rikollistaustaa.
   Ei ainakaan nykysuomessa.
   Jotkut teistä tulevat tämän totuuden tajuamaan.

  • Cheeseus
  • Tre äiti
  • Järkyttynyt isä

   Espoo International School Tapiolassa on hirvein. Siellä on kohta kolme vuotta koulua terrorisoinut poika, joka on väkivaltainen ja ilmeisesti jollain tavalla persoonallisuushäiriöinen tai muutoin avun tarpeessa. Pahinta on, että tämä poika on tosi taitavalla tavalla kiero, että vain hänen lempikohteensa ymmärtävät mistä on kyse. Ja osa muista pojista menee mukaan hänen harjoittamaansa vainoamiseen. Olen niiiiiin onnellinen, kun poikani pääsee pois tuosta koulusta tämän kevään jälkeen. Se koulu on helvetti.

   On aivan käsittämätöntä, kuinka koulun henkilökunta pakoilee vastuutaan tässä asiassa. En jaksa avautua kaikesta, mutta siinä koulussa on jotakin mätää.

  • suiviintunut

   Urheilupuiston yläkoulu Kouvolassa: ihan liian löysä kuri.

  • Lyseolainen

   Mitä mieltä ootte Lyseon yläasteesta Hämeenlinnas?

  • Paska koulu

   Rieskalähteen koulu Turku

   1. opettajat eivät kilon paskaakaan välitä jos sinua kiusataan (Oikeaa kokemusta on)

   2. opettajat kamalia jotkut käyttävät väkivaltaa oppilaita kohtaan

   3. jatkuvat ilkivalta teot (varastamiset, koulun muuten tuhoaminen)

   4. monet oppilaat ovat täyskusipäitä

   5. koulumme muistuttaa enemmin mielisairaalaa kuin koulua kalterit puuttuvat vain ikkunoista

   • Näin on!

    Opettajilla siinä koulussa on niin kivaa keskenään, että oppilaat unohtuu....Uuuuu. Tämä on tosi!


   • Rie

    Itse kuvailisin koulua Irwin Goodmanin sanoin Suomen suurin sirkus!


  • Välttäkää tätä

   KivaKoulu Parolan Yläkoulu

  • Hehheh:D

   Kalajärven koulu on niin syvältä että huhhuh. Espoosta kyllä.

  • ei kavereita:(

   ärsyttä kun olet uusi ja ei kukaan välitä ja ei edes halua ystävystyä:(
   en ymmärrä miks mutta yritän pärjätä ilman kavereita vaikka se on vaikeaa:( itkettä melkein:(:(

   • mooi:)

    ymmärrän kyllä sinua se syvältä mutta ehkä saat kavereitä:)


   • moro:):(
    mooi:) kirjoitti:

    ymmärrän kyllä sinua se syvältä mutta ehkä saat kavereitä:)

    ilman kavereita elämä on paskaa:(


  • 3vuottaolihelvettiä

   alahärmän yläaste.
   olin vasta muuttanut muualta. kaikilla muilla porukkansa, paitsi yhdellä, joka oli myös muuttanut muualta. oli myös kolmas, joka oli muuttanut muualta, mutta se rupesi kiusaamaan meitä kahta muuta, haukkumaan ym ja sai koko muun luokan mukaan, koska muut ilmeisesti ihaili sitä. opettajat sai sen sit vaihtaan luokkaa joten ei sitten kokoajan ollu haukkumassa.
   muutenkin koko koulu oli täynnä niin ahdasmielistä sakkia että huhuh.

  • Yäk!

   Nummenpakan koulun Aurajoen yläkoulu. Maahanmuuttajat kulkee suurissa joukoissa ja kiusaa heikoimpia, hakkaa yms. Rehtori ala-asteen opettaja jolla ei mitään hajua yläasteen oppilaista, sössöttää omituisesti isoillekin pojille. Opettajilla kuulemma huonot välit ja paskaa jauhetaan toisista. Sinne en ainakaan mene, onneksi Turussa on muitakin kouluja jossa meik voi opiskella!!!

  • Jämsäonkakka

   Jämsän paunun koulu

   • tuleva yläkoululainen

    Meen ens vuonna yläkoulun nii jos joku asuu Lappeenrannassa ja on jo yläkoulussa nii antakaa vinkkei mihin pitää mennä.
    Ja mä kerron nyt joistakin huonoista kouluista:
    1)ainakin meijän koulussa mis oon ny kiroillaan aika paljon.mut hyvä on se et opet välittää ja puuttuu jos jotakin tyyppiä kiusataan.
    2) meil on lähellä Sammonlahden yläkoulu ja oon kyllä et siel kiusataan aika ilkeesti ja et siel kiroillaan ja tehää kaikkee kiellettyä.
    3) sit voin kertoo hyvii yläkouluja mihin vois mennä:
    1) kimpisen ylä ja ala-asteelle
    2) kesämäen koulun ylä ja ala-asteelle

    Noi koulut on hyvii ku niis on mun kamuj nii ne kertoi niistä kaikkee hyvää. Mut kouluja on paljon enemmän ku mitä mä kerroin.
    Nii muistutan auttakaa hyvän koulun valinnassa.


  • OllaOutoVainJosTahto

   Herttoniemen alaaste on best siellä ei oo mitään tappeluita paitsi niitä tulee kerran 3 vuodessa kaikki on parasta !

  • Savonlinnahoodz

   Savonlinnan Mertalan Koulu on se paskin! :'D Tervetuloa vittu vaan, dissataan joka helvetin päivä

  • jaa

   Emäkosken koulu

  • EKYLÄINEN

   Oon ite EKYS tällä hetkee ja oon sama mieltä asjasta! Oon ollu täs koulus nyt jo 2 vuotta enkä kestää päivääkää! Mua kiusattaa melkee koko aja somes ja kiusaaja on mun vanha paras kaveri joka on myös täs koulus! Tyttö keksi must kaikkee p*skaa ja levittää sitä. En suositelee tätä kouluu kellekää!

   • ekyssäolen

    Oo ollaa samas koulus. Tunnetaankohan me? :D
    En kyl tiiä ketä kaikkii oikee kiusataa siel, mut oon pahoillani et ylipäätäön joku on nii tyhmä et rupee kiusaa :( koita jaksaa, on meiän koulus iha kivoiki tyyppei :)


  • Vikernes1992

   Rantakylän yhtenäiskoulu mikkelissä.

  • surkeaaa

   Samaa mieltä aloittajan kanssa! Itse käyn EKYy ja se nykyään vielä entistäkin huonompi koulu. Onneks pääsee ens vuonna pois...

  • exoppilas

   Maijamäki. Sen hirveämpää koulua ei olekkaan. Opettajat ovat ilkeitä ja satuttavat sanoilla. Vaikka olin kunnon oppilas niin silti sain kärsiä henkistä väkivaltaa. Ja annas olla kun joudut kiusatuksi niin eivät ne puutu siihen. Ovat kuin eivät näkisi ollenkaan.

  • JUHO22385785

   Auttakaa!!

   Minulla On ongelmia !

   Otin KuvanKaappauksen opettajasta youtube Videosta Ja Laitoin Sen meidän luokan WhatsApp Ryhmään. Sitten Meidän Luokalla on kaks semmost Tyyppii Jotka on mua vastaan ja ne aikoo kertoo tälle Opettajalle jos se saa tietää Nii oon iha vitun kuses.

   Se On ihan kauhee Rage Opettaja.

   MITÄ MUN KANNATTAA TEHDÄ !!!!!! ??????? AUTTAKAA

   • Anonyymi

    olisiko kannttako miettiä, mitä tekee? turha siinä vaiheessa juosta, kun paskat on jo housuissa...


  • Kiveriönrotta

   Kiveriön koulu 2016

  • Vantaaltatulen

   Vantis (vantaankosken koulu) on paras!

  • twetwe

   Alottajan tokan virkkeen perusteella veikkaan, että aloittaja ei ole itse ole koskaan ollut koulun oppilas.

  • siilinjärvionperseestä

   Ahmon koulu. Kiusaamiseen ei puututa lähes ollenkaan. Lasten on vaan jotenkin pakko selvitä täysin omin neuvoin. Siilinjärvellä on aina ollut puutteita yleisen kouluviihtyvyyden kanssa. Suoraan sanottuna välinpitämätöntä porukkaa on töissä niin kouluissa kun kunnan virkahenkilöstön puolella.

  • Arppaa

   Joutsanyhtenäis koulu. Paskin paikka ikinä. Koko paikka täynnä kiusaajia ja "kuuluisia tyyppejä" jos oot vähänkin erilainen, et pukeudu kuin muut hiivapillut tai olet hiljainen niin huonosti käy. Mua kiusattiin koko peruskoulun ajan siellä sen takia, et olin hiljanen, enkä ois halunnu olla niiden "kuuluisten" tyyppien kanssa missän tekemisissä, mutta kuitenkin olin aina ystävällinen muille. Jos ne "kuuluisat" tyypit tekee jonkun virheen, se ei ole mitään, ei yhtään mitään, mut sit kun ite teet virheen niin se on ihan hirveetä ja sua muistutetaan siitä viel sun koko loppu elämän!!!

   Opettajat suosii niitä jotka saa kaikista kokeista 9 tai 10 ja mä joka olin keskiverto opiskelija, jolla oli vaikeuksia vain tietyissä jutuissa, pidettiin ihan tyhmänä. Ja mä olin ilmeisti jotenkin vajaa kun olin hiljainen ja ujo, vaikka puolet koulun pojista riehui niin vitusti!!. Mulle opettaja huuti melkeen kurkku suorana, kun lähin kesken tunnin pois luokasta auttaa kaveria kantaa sen kuvistöitä ennen loman alkua ja suuriosa luokasta riehuu tunneilla ja lähtee millon huvittaa ja mulle toi oli varmaan ainoa "tuhma" teko koko helvetin peruskoulun aikana.

   Koulussa liikuntatunnilla yhtä tyyppii potkastiin jalkapallolla päähän silleen kunnolla että terkkarille joutu lähtee ja siitä huomas et siihen sattu ihan vitusti ja kaikki vaan alko nauraa "koska se oli hauskaa katottavaa kun toinen kaatuu maahan" sillon mietin et miten ei ope muka huomannu et ne melkeen tukehtuu omaan nauruunsa tai miksei sanonut niille naurajille mitään, kun mä kuulin sen pitkän matkan päähän. Ja kuinka kusipää pitää olla että nauraa kun toiseen sattuu ja vain yks ihminen meni auttaa sitä!!

   Tytöt esittää "hyviä oppilaita" vaikka ovat niitä kaikista pahimpia paskanpuhujia ja esittävät kaikkien kavereita vaikka yhtämitalla puhuu paskaa omista kavereistaan.

   Tyypit sanoo toisille tyypeille toivovansa jonkun tyypin kuolemaa ilman, että se tyyppi on tehny sille mitään pahaa ja vaikka ois niin on vitun sairasta toivoo kenenkään kuolemaa!!!! Musiinkin opettaja, jota kaikki kutsui "lerssiksi" itsekkin tiesi että sitä kutsutaan tuolla ihanalla nimellä. Ja jos joku sanoi jotain pervoa sen tunnilla se itekkin alkoi nauraa ja samalla yritti sanoa ettei niin saa sanoa (nauraen) todella uskottavaa... Sen tunnellailla ei yleensä tehty yhtään mitään, enkä siltä mitään oppinutkaan, sekä se antoi mulle numeroks 8 vaikken tehny siellä yhtään 4mitään.

   Kiusaamista ei otettu tosissaan opettaja käski "kasvattaa kilpeä" Koko opettaja vaikutti siltä että ois ollu vaan kiusaajan puolella tai vähät välittänyt koko asiasta. Fysiikan opettajalla ei oo mitään pätevyyttä opettaa fysiikkaa. Sen tunneilla kotiläksyjen tarkistamiseen menee koko tunti ja sen opetuksesta kukaan ei saa mitään selvää. Samoin tuo edellä mainittu kuviksen opettaja. Sen tunnit olivat yhtä painajaista kun se ei osannut pitää mitään kuria ja luokkalaiset juoksee käytävillä ja riehuvat tunneilla.

   Eikä joutsalaiset osaa lopettaa kiusaamista edes ylä-asteen jälkeenkään. Samaa paskaa, esitetään mukavaa, kun jossain sattuu törmäämään, mutta hetikun silmä välttää puhutaan paskaa seläntakana minkä kerkeää. Jopa niistä tyypeistä jotka on muuttanu Joutsaan sen takia, että niitä kiusattiin edellisessä koulussa päätyivät syrjityiksi myös täällä. Joutsalaiset elää omassa paska kuplassaan, jossa heillä ei oo muuta tekemistä kun olla mahdollisimman vittumaisia muille.

   Tämä oli varoitus!! Jos vähänkään välität itsestäsi, et tule tänne missään nimessä!!!!!!!!

  • Vihaaja199544

   Naakan koulu valkeakoskella

  • Järkyttynyt

   Kamalia kouluja. Itse olen ollut ainoastaan todella hyvissä kouluissa joissa hymypatsaatkin annetaan koko koulun äänestyksellä. Hometta ei ole koskaan ollut ja kaikki uudet kalusteet pelivälineet yms. on ollut. Vieraanakin että on käynyt jopa Sauli Niinistö!

  • Ehdottomasti ankalinan alaste!
   Siellä ei saa käyttää liekkipipoa vaan keltanokkalippistä.
   Obesedä angee kartakebin anuksesta sisään ja suusta ulos jos ei tottele.
   Koulu ruokasi on paskaa.
   Ankan paskaa nimittäin.

  • 3588

   Mä oon sellasessa keski tason koulussa (mellunmäen ala-aste) kiusaamista esiintyy pikkusen, ainakin nelosten keskuudessa. Kaikki opettajat ei oo ihan yhtä päteviä, kun taas toiset on. Oma opettaja taitaa olla koulun paras. Vielä kiusaamisesta, että siihen ei puututa kunnoll, onneksi täällä sitä ei melkein yhtään tapahdu. Meillä on nyt tullut uus rehtori jota voi sanoo täys paskaks. Se ei uskalla tehä mitää. Tulispa päättäväinen mies rehtori. Sitten nämä mamut ne on pikku ongelma. Ei täällä ole, kuin pikkusen ongelmia, mutta sitku täältä lähtee (jää eläkeelle) pätevimmät opettajat tästäkin koulusta tulee aivan paska.

  • Espärisee20000

   Spurdolan yläasde :-DD

  • Ohion

   Tampereen Norssin yläaste palkitsi kiusaajia, syrjiviä ja todella ilkeitä oppilaita esimerkiksi sosiaalisuus -ja käytöspalkinnoilla. Useimmat oikeasti sosiaaliset, kunnon nuoret eivät niitä juuri saaneet. Syrjityt olivat niitä kaikki mukaan ottavia, rehellisiä ja aidosti toimivia tasapainoisia, usein iloisiakin tyyppejä. Kiusaamista ei otettu alkuunkaan vakavasti, ihan niinkuin aikuiset haluaisivatkin siellä, että ollaan ilkeitä ja ylimielisiä toisille. Ikävä koulu! Onneksi on osaltani mennyttä aikaa, enkä sinne ketään suosittele menemään.

  • Ohion

   Huom! Selvennys-korjaus mun edelliseen Norssi-viestiini: Koulumenestys-stipendit tietty tälläkin yläasteella menivät kyllä aina oikein niille, joilla oli paras keskiarvo luokalla. sehän tuleekin ihan vain laskemalla tulokset. Mut nuo käytöspalkinnot ovat ihan turhia, ja menivät aikanani muutamaa poikkeusta vaille hyvin ikävästi käyttäytyville.

  • Ohion

   Huom! Selvennys-korjaus mun edelliseen Treen Norssi-viestiini: Koulumenestys-stipendit tietty tälläkin yläasteella menivät kyllä aina oikein niille, joilla oli paras keskiarvo luokalla. sehän tuleekin ihan vain laskemalla tulokset. Mut nuo käytöspalkinnot ovat ihan turhia, ja menivät aikanani muutamaa poikkeusta vaille hyvin ikävästi käyttäytyville.

  • hauka.kiusattuna

   Moision yläaste Salossa. KIUSAAJIEN KOKOONTUMISKOULU!!!

  • yhrurjkryk

   Stadin Ressu on ehdottomasti paskin.

  • Hardcase

   Ehottomasti Jokiniemen Koulu
   1. Siel uhkaillaan paljon, siel on kerra ammuttu toista air soft aseella, kuristuksia ja paljo tappeluja
   2. Ruoka on paskaa, hometta, sisäilmaongelmia, kerra viikos siel haisee paska, vanha koulu
   3. Opet on puusokeita kiusaamiselle

  • randomuser

   helilän koulu kotkassa

  • poika14v_

   Kankaanpäässä kaikki koulut kamalia, esim. pohjanlinnan koulu

  • yhtärilläsilloin

   Hämeenkyrössä ainakin yhteiskoulu ja Heinijärven ala-aste.

   Varsinkin 90 ja 00-luvulla kyseisellä ala-asteella oli huutavia ja raivoavia opettajia, molemmat nyt jo eläkkeellä, onneksi. Erityisesti toinen näistä opettajista oli ihan holtiton raivoaja ja perfektionisti. Kiusaamiseen hän suhtautui paljolti hälläväliä-asenteella. Ja uhkaili ja oli kova pätemisen tarve ja puuttui jopa oppilaiden perheiden yksityisasioihin ja valitti kaikesta turhasta, kuten siitä, jos oli liian monta kynää penaalissa tai haukkui piirustuksia luokan edessä, jos jokin pienikin yksityiskohta ei häntä täysin miellyttänyt.

   Hämeenkyrön yhteiskoulussa 7.luokalla valvoja oli vanhempi juopon näköinen mies. Hän oli matemaattisten aineiden opettaja.

   Kaikki hänen opettamat tunnit oli aina levottomia, heiteltiin pyyhekumin- tai leivänpalasia tms. roinaa. Jotkut oppilaat jopa tupakoi salaa tunnilla, eikä hän huomannut mitään, ei edes haistanut, koska itsekin sauhutteli.

   Jopa raakoja herneitä heiteltiin luokassa silloiselle liitutaululle. Silloin tämä opettaja vähän ärähti, mutta hänelle silti aina vähintään jonkun toimesta naurettiin.

   Uudenvuoden jälkeen aina jotkut toi raketteja kouluun ja oli välillä kovempiakin pamauksia ja niitä ammuttiin jopa koulun pihassa. Opettajilla asiaan täysin hälläväliä-asenne, samoin kuin monilla opettajilla kiusaamiseen liittyen. Muutama hyväkin opettaja toki oli, jotka ymmärsivät kiusattuja, mutta mitään konkreettisia keinoja kiusaamista vastaan ei heilläkään ollut.

   Joillekin oppilaille kuulemma oli tehty jotain rajumpaakin aina silloin tällöin ja ainakin päänaukojia ja erityisesti selän takana paskanpuhujia riitti siinä koulussa.

  • yhtärilläsilloin

   Ja itsekin jouduin seiskalla pari kertaa tappeluun Hämeenkyrön yhteiskoulussa 90-luvun lopussa. Ja varsinkin toisella kerralla sai painia ihan tosissaan, ekalla kerralla tukioppilaat keskeytti tappelun. Myös kumoon tönimistä oli jonkin verran ja seiskalla ensilumen aikaan koulun päädyssä oli yksi porukka, joka heitteli kaikkia epämiellyttäviä ohikulkevia oppilaita lumipalloilla.

   Mutta nykyäänkin Hämeenkyrössä+ Kyröskoskella kiusatut on täysin c-luokan kansalaisia, heille saa sanoa mitä vaan ja vain hyvin harva on kiusattuja oikeasti puolustanut. Korkeintaan joissain paikallisissa mielipidekirjoituksissa on joskus niin tehty.

  • minävain123

   Tikkakosken yläaste on perseestä: huumeita yms kivaa... -,- alueen muutkin koulut on hölmöjä, varsinki Liinalampi (EN suosittele!)

  • Tyhmäoon

   Rakastan markus holmia pihtiputaalta vielä 12 vuoden jälkeen,harmi että olin tyhmä et päästiin sen menemään

  • Paskakoulutoivoo14vtytto

   Helilän koulu ja Lintumetsän koulu molemmissa huono ilmapiiri ja kaikki on toisiaan vastaan.

   • AIDS

    Minun yläaste!


  • parme

   Näistä vastauksista näkee sen, että yhtään hyvää yläasteen koulua ei Suomessa ole. Johtuiskohan nyt kuitenkin vastaajien elämänvaiheesta, iästä...?

   • Itse en löytänyt kovinkaan paljon valittamisen aiheita käymästäni yläasteesta.


  • Ahdasta

   Juhani Ahon koulu Iisalmessa on vitun runkkari paska Läjä. Vittu siellä ei kukaan osaa käyttäytyy ja se on iha vitun ahdas koko vitun koulu!!! Hyvä että sopii liikkuu!!!

  • PeltolankouluVantaa

   Peltolan koulu Vantaalla Tikkurilassa. Sekä oppilaat, että henkilökunta oireilevat pahasti. Oireina on mm. silmien kirvelyä, tukkoista nenää, väsymystä, päänsärkyä, korvakipua, ja kuumetta. Oireet paranevat koulusta pois oltaessa, ja palaavat heti, kun koulun tiloihin palataan uudelleen. Heti pääovesta sisään astuessa tulee vastaan homeen haju. Vanhempainillassa istuessa alkoi kutittamaan silmiä, ja huulet turposivat. Olo parani heti kun poistui rakennuksesta. Itkuhan tässä pääsee...Ongelma ei katoa koulua vaihtamalla, kun samankaltaisia ongelmia myös muissa vantaalaisista kouluissa. Päättäjät eivä tee mitään, ja asioiden annetaan vaan olla. Usko hyvinvointivaltioon on mennyt.

  • Juvisss

   Selitämättä sen tarkemaan olen 100% varma että hirvein ja huonoin koulu on Juvanpuiston koulu, katsoin sitä touhua 8 vuotta, nyt onkin vartijat koulussa ja sisällä kameravalvonta, oppilaat saa turhia rangaistuksia ja toiminta väärää ja lainvastaista oppilaita, työntekijöitä sekä oppilaiden vanhempia kohtaan..

  • Sodankylä1

   Aleksanteri Kenan koulu ja saman kylän Sompion koulu

  • esbo

   En ylläty siitä, että kehä 3 ulkopuolella sijaitsevat landekoulut ovat paskaa. Itsellä on kokemusta Tapiolan ja Haukilahden kouluista, eikä ole mitään valittamista.

   • Dicksu

    Palaappa koulu aikaas jos et sielä enää ole ja mene toppilan koulun erityis luokalle se on kuule hullujen huone vaikka ei sielä yhtään vammasta ole ei kestä kauaa nii alat kuule heittelemään tavaroit luokan opettajaan pointti on se että koulun opetus on aivan kauheaa olen puhunut


  • alive

   Siilinjärvellä Ahmon koulu. Muka tehty kiusaamisen kitkemiseksi "ponnisteluja". Mutta kun ongelma on bully teahcers. Aikaisemmat reksit etunenässä ja nykyinen apulais.

  • Anonyymi

   Suutarilan yläaste eli Suutarinkylän peruskoulu. Kannattaa varoa. Kiusaamista on ja siihen ei puututa niikuin pitäisi. meno on aika hurjaa.... t. 8lk

  • Anonyymi

   Tikkakosken Yläaste.
   Tikiksen yläasteelta löytyy hyvin paljon nuuska kätköjä. Hometta löytyy aivan mukavasti. Sisäilmaongelmia, käytävillä tulee siis helposti päänsärkyä, joten kannattaa varautua. Penkit ovat helposti särkyviä. Tapahtunut erittäin paljon tappeluja. Opettajat eivät osaa opettaa hyvin. Opettaja ei tule väliin jos on pientä "kinaa". Opot eivät osaa auttaa yhtään. Ja muutenkin vaan käytävillä ei ole penkkejä tarpeeksi, joten tämä koulu on ihan paska. Olen onneksi jo päässyt peruskoulun läpi jo vuosia sitten :).

  • Anonyymi

   Mustasaaren keskuskoulu "pilotti". Homottelua sekä pojilta että tytöiltä, väkivaltaa ja myös jotkut opettajat kiusaavat/kiusasivat.

  • Anonyymi

   Mouhijärven yhteiskoulu (aiemmin siellä oli yläasteen kanssa lukio samassa, sitten
   viereen tuli ala-asteen luokat, sitten lukion toiminta päättyi ja nyt on vain ala- ja yläasteen luokkia). Itse kävin sen jo vuosia sitten, ja tällöin tiloissa toimivat yläaste ja lukio. Ilmapiiri oli oikein todella ahdistava. Myös kiusaamista koettiin. Rauhatonta jatkuvasti. Ei ollut opettajalle eikä kiltille ihmiselle helppo paikka. Nyt tämän vuoden alussa tuli tietooni, että kyseisessä koulussa on hyvin runsaasti kiusaamista, ja aihe nousi jopa YLE:llä televisio-ohjelmaan asti, mikä ei mitenkään minua ihmetyttänyt. Minun aikanani ilmapiiri oli sen tyyppinen, että jälkeenpäin tuumin, että ei ihme, jos tästä ei vielä tule jotakin keskustelua. En ollut millään tavoin ällistynyt tästä tilanteesta. Omalla ajallani, jolloin olin siellä vuosia sitten, siellä oli kuitenkin opettajissa muutama hyvä, jopa loistava henkilö, jotka saivat oppimaan hyvin ja toimimaan oikein. Mutta koin, että he eivät olleet oikein arvostettuja, vaan pikemminkin aina aliarvostettuja, ja välillä tuntui jopa siltä, että olen yksi harvoista, jos en jopa ainoa, joka arvostaa heitä edes joiltakin osin. Kaikki kiitos ja kunnianosoitus näitä kyseisiä opettajia kohtaan, sillä he ovat ansainneet sen, vaikka heillä ei aivan varmasti ole helppoa siellä ollut. Onko muita henkilöitä, jotka ovat käyneet kyseistä oppilaitosta? Millaisia kokemuksia muilla on tästä kyseisestä paikasta? Itse koin paikan todella kamalana paikkana.

  • Anonyymi

   Ihan paska se on ja täynnä kantsun BMW-liigan (ex-hondaliiga) haisevia kakaroita. Mun kakarat ei siihen läävään astu...

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Hämeenlinnan Lyseon Koulu kyllä täyttä paskaa.

  Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   227
   14970
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13471
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9156
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6529
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   243
   3838