Poikaystävä joutuu nuorisovankilaan

Mily.

Minkalaista siellä on?
Miten tapaamiset hoituu jnee...

Kertokaa mulle kaikenlaista tarpeellista, itellä ei oo havaintoo pahemmin näistä jutuista..

30

9066

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ToriJarvinen

      Nuorisovankilaan? Ei sellasta ole olemassakaan. Tainnut keksiä koko jutun.

      • ...

        Kuka täs ny keksii ja mitä keksii.... Pääkii jos et anna oikeet tietoo


    • jaaa

      Minne päin hän joutuu? Googleta, niin löydät kyllä eri vankiloita koskevat tiedot.
      Mutta tietääkseni tuollakin luulisi pätevän samat tapaamissäännöt kuin muillakin. Eli tapaamiset viikonloppuisin, perhetapaamiset vain jos avioliitossa tai voidaan todistaa että olette olleet parisuhteessa ennen vankilatuomiota. Näin ainakin meillä, en sitten nuorisojutuista varmaksi mene sanomaan.

    • vierailija keravalla

      Keravalla sijaitsee yksi nuorisovankila. viikonloppuisin tapaamiset, jos avioliitossa saa perhetapaamisia..

      • qille

        oisit tehny poitsukaverin kanssa sen rötöksen niin saisitte olla samassa kopissa.


    • kunnioitus ensin

      Jos se on nössö niin se saa turpaan siellä heti. Sille vittuillaan ja haastetaan tappeluun ja jos voittaa tappalun niin sitten saa kunnioitusta ja jätetään rauhaan. Jos ei voita tappelua niin sitä haukutaan ja annetaan turpaan lisää.

      • wwwwwwwwww

        joku kattonu liikaa jenkki tv ohjelmii


      • apinat

        Tuntuu että kaikki on tainnut kattella vähän liikaa amerikkalaisia vankila leffoja^^ tai sitte ihmiset vaan peikkoilee. sen verran sukulaisia ja kavereita linnassa ollut ja kyllä siellä saa olla rauhassa jollet ite oo aiheuttanu ongelmias eikä siellä toisia raiskata. kyllä suomi on vaan nii homofobinen kansa että jos joku menee siellä toisen raiskaamaan nii hyvin äkkiä saa terotetusta hammas harjasta tai jostain vastaavasta... serkkuni sai linnatuomion taposta 17vuotiaana mutta en muista mihin se joutu. 8vuotta se jokatapauksessa sai


      • opox

        Liimanhaistelijat vaatii kunnioitusta, jos älliä ei ole, niin otetaan voimat käyttöön.


    • Vankilassa.

      On ihan erilaista,kuin viiden tähden hotellissa.

    • Älä edes ota selvää äläkä ainakaan mene tapaamisiin. On elämäsi tilaisuus jättää se jätkä ja hankkia itselleen oikea elämä. Mitäs läks. Samalla vähennät osaltasi kriminaalien lisääntymistä, kirjaimellisesti.

    • pharao-h

      Täällä taas palstan persut kiihkoilee onnessaan. Okei, yleensä vankilaan joutuessaan on takana rikos/rikoksia, mutta vankilassa niihin tulee stoppi, ainakin hetkeksi. Jotkut sitten käyttävät vankilan jälkeen mahdollisuuden hyväkseen, ja aloittavat uuden elämän. Ja rakkaus ei lue ikää, väriä, sukupuolta, yhteiskunnallista asemaa jne.

    • sörkka67
    • heei

      Mikä teitä kaikkia vaivaa? Missään ei osata enää kunnioittaa toisia ja kirjoittaa rakentavasti.

    • Kritsin nettisivut

      Hei Mily,

      älä välitä näistä täysin asiattomista viesteistä.

      Tätä "keskustelu"palstaa rakentavampia vastauksia saat esim. Kritsin (Kriminaalihuollon tukisäätiö) nettisivuilta (www.krits.fi). Siellä on myös Porttivapauteen-sivusto, mistä löydät tietoa sekä vertaistukikeskustelupalsta vankien omaisille. Kritsin kautta saat myös halutessasi tiedän vankien omaisten keskusteluryhmistä ("Linnan lesket" ja Vao:n toiminta).

      Hyvää jatkoa teille molemmille!

    • ....................

      Ihan perseestä nämä psykiatriset laitokset... Kellokoski ei ole paha paikka, jos joutuu hyvälle osastolle. Jos olet alentuvasti syyntakeeton, niin hoito voi kestää pitempään kun linnatuomio ja olet aina valvonnassa. EI KANNATA JÄÄDÄ KIINNI! Selviää paljon helpommalla.

    • hirveetä

      Lähin nuoriso vankila on venäjän siperiassa.Nim.merk.kokemusta on.

    • 3 vuotta kiinni

      Nuoriso vankiloita ei suomessa enään ole tätä nykyä jopa 16 vuotiaat sijoitetaan samoille osastoille tutkintavankina vankeusvankien sekaan. Pyritään ainoastaan saamaan mahdollisimman lähelle kotikuntaa tuomiota suorittamaan ja mahd. nopeasti avotaloon ja sossujen kautta sopeutumaan takaisin "normaaliin" elämään. Tapaamiset hoituu keskimäärin 45min v-loppu tapaamisista 2h-6h kivitalon perhetapaamisiin, avotalossa perhetapaamiset jopa 3vrk. Sitten on mahdollista anoa keskim. 2 kertaa vuodessa perheleireille jos vankila-aika suoritettu moitteetta.

      • ...

        Aina pennut ovat joutuneet samaan paikkaan kuin muut vangit. Nupiksessa lusittiin joskus nuorisovankina. Alle vuoden tuomiota sinne ei edes kannattanut mennä lusimaan. Nupiksessa lusittiin 1-4 vuoden tuomiot.


    • herätys

      Hah miten jotkut vielä nykymaailmassa ovat noin lyhytkatseisia. "jätä se, nyt on elämäsi tilaisuus." mitä jos poikaystävä on tyhmyyttään tehnyt jotain aikoinaan tai ei vain järjellä ole ajatellut? Ihmiset voi muuttua! Monet ovat jo oppineet vihreistään, eikä ne kaikki siellä vankilassa ole psykopaatteja. Esimerkiksi henkilö "bommaa" kaupungin katuja ja seiniä, saa 47 000 euron sakot. Milläs niitä opiskeleva nuori maksaa? Ei millään, joten se laitetaan linnaa katumaan tekojaan. Ja paljos sekin valtiolle maksaa (eli meille veronmaksajille) että sitä pidetään siellä 10 kk. Kattokaapa kuulkaas peiliin ennenku alatte muita tuomitsemaan!

      Nimimerkki peak66: on tilaisuus hankkia oikea elämä. Haavemailmassako tyttö on elänyt aiemmin? Siinähän se rakkaus vasta mitataan, jos on toista vielä odottamassa. Ja ettei tule lisää kriminaaleja?! Eiköhän se ole ihan ittestään kiinni mitä sillä omalla elämällään tekee, eikä siitä kuka sut on siittänyt!

      Mily, pysy vaan vahvana!

      • Minustakin seinientuhrijoita on turha mihinkään laitokseen laittaa. Ei muuta kuin sitä sotkettua seinää vasten vain. Tuleehan siitäkin toimenpiteestä sotkua, mutta jäljet siivoutuvat samalla kun töhrytkin pestään pois.


    • ..

      Keravan vakilaan nuoret laitetaan..eriiin käytävään vanhempien kanssa. mun 2 kaveriä lähti sinne molemmat. ovat 17 ja toinen 20 vuotiaita.

      • JJS2

        Taitaa olla sun lempiaihe, sanamuodoista päätellen.


    • s.alkkari

      Tee niinku salkkareissa,se onnistuu ku soluttaudut vartijaks,pääset gongille.Mä uskon,ett se on mahollist,tai sitten ei?

    • Jora33

      Niin kun joku jo laittokin ToriJärvinen ja muut, sana "idiootti" mullekin tulee ekana mieleen..

      Harva näistä kirjoittelijoista on oikeesti linnassakaan ollu.. :) Tuo ykskin sanoo ettei Keravalla nuorisovankilaa enää ole.. no joo, ehkä ei virallisesti mutta ainakin viime talvena laitoksissa seikkailleena kyllä moni keravan nuorisovankilasta vieläkin puhuu.. kaikki nimitykset ei meni niin kuin netissä kuitenkaan..

      Tääläkin väki kirjottelee katsoo telkkua ja luulee kaiken tietävänsä.. :D Ei linnassa ketää raiskata, en ainakaan ole kuullut.. ainahan voit liukastua jos vaikka olet vasikka.. siinä kaikki.

      Keravallakin on vierailuajat viikonloppusin, vajaa tunti, perhetapaamiset vaihtelee laitoksittain. Avotalossa perhetapaaminen voi kestää kahesta päivästä viikkoon.. Ja kivitalon perhetapaaminen voi olla 4-6 tuntia. Avotalossa taas normaali tapaaminen voi kestää saman aikaa, neljä tuntia siis.

      Sen sanon et kysyy omaisiltä paljon et vaikka 150-300 kilometrin takaa tulee vajaaks tunniks tapaamiseen niin et plexin takaa näet toisen.

      Mut avotalon normitapaamisethan on jo ihan mukavia.. eikä siinä aikakaan lopu kesken, ethän omia sukulaisias tai vanhempiaskaan niin montaa tuntia siviilissäkään aina halua nähdä, muutamassa tunnissa sen sijaan vaihtaa mukavasti kuulimiset puolin ja toisin.

      Mutta ei siinä valehtelua ole jos toinen sanoo menevänsä nuorisovankilaan, keravalla ja vantaallahan on tosiaan oikeestikin nuorta porukkaa. Ja jos suhde voidaan osoittaa alkaneen ennen vankilaa, siis esim. kihlasormukset ja päivämäärä niissä tai asuu yhdessä perhetapaamiset saa puolen vuoden päästä kun suhde alkanut. Muuten suhde katsotaan alkaneeksi kun ekan kerran menet miestäs katsomaan ja siitä 6kk !!

      • Jora33

        Ai nii, kyllä mä ainakin mahduin jokaisen maahanmuuttajan ja suomalaisenkin kanssa samaan saunaan, eikä sielä mitään homostelua ollu.. :) Toisissa avotaloissa on ihan hienot saunat, ei siviilis aina pääsekää. Ja kaks kertaa viikos sauna keskiviikkosin ja lauantaisin, Ihan kiva saunoo aina keskellä työ viikkoo ja sen jälkee.. :)


    • virheet

      ihmiset tekee virheitä ette voi tuommita yhdestä virheestä esim minä olen ollut vankillassa nuorena tehdyn virheen takia ja nyt minulla on oma firma ja tienaan hyvin ja omistan talon. ja rakkaus elämä sujuu hyvin nainen asuu luonani.

    • Kerros meillekin,,,,

      Mihis sellainen on perustettu uudelleen...

    • Ekslinnakundi

      Olkaa ny hiljaa ette tiiä mitää! Olen itse istunut 16 vuotiaana linassa Vantaan vankilassa! Sielä tulee turpaa jos vittuilet ihmisille kannataa vaa pitää oma pää kii ja istu tuomiosi! Minä ite tappelin jatkuvasti ku sen takia jouduin sinne iha pussyassniga paikka kelasin että ois paljo raffimpi mutta ei se paha oo vaikka vedät vartijaa turpaa nii se on 48h eristyksessä

    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5770
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3657
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      224
      1875
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1762
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1212
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1167
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      284
      939
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      937
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      877
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe