Hammaslääkäri

Rahat maakunalle

ompa töykeätä palvelua S-salmen hammaslääkärillä,erään paikallisen liikkeen yrittäjän vaimo,kannatas varmaan harkita alan vaihtoa.olen käsittänyt että päivystykseen saa mennä silloin kun hammas on tuskainen mutta vastaa otto oli hammashoitolassa,"mitä sinä täällä teet".Kerottua asian "istuhan penkkiin".Puudutus piikki runnottiin täysillä ikeneen ja kun sattu nii peesti niin tokaisi että älä heilu.
nuiko sitä maksavia asiakkaita saa kohdella,kylläpä valitsen tästä lähin kenen vastaanotolle menen.
Meillä kaikilla on jonkinmoinen hammaslääkäri pelko,toisilla se on isompi,heitä kohtaan pitäisi osata kyllä vähän asiallisemmin käyttäytyä.

57

6282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • askossaon

      Todella kyseinen henkilö ,tökerö asiakaspalvelija.Omituinen höpöttäjä .
      Kalusteiden myyjänä moiset puhelahjat hyötykäyttöön .

    • Nuorimies vain

      Aika suorasukaisesti ruodittu nyt kyllä kyseistä ihmistä ja kaikki varmasti tietävät kenestä kyse!

      Mutta eipä siinä, olen aivan samaa mieltä. Todella amatöörimäistä toimintaa asiakaspalvelun tasolla ja ihan ammatillisestikin. Ei mitenkään huomioida asiakkaiden tarpeita taikka ajatella heitä lämmöllä. Kylmää kohtelua vain, kerta riitti en takaisin ole tulossa.

      Asiakaspalvelutehtävissä ei kannattaisi käyttäytyi kuin olisi muita parempi, vaikka sitä rahaa riittääkin.. Tyttärensä samanlainen.

    • Hyvä opettaja

      Meillä on Kuhmossa Kati Sarvela, niin ystävällinen ja kärsivällinen.Pitäsköhän teidän pyytää sinne pitämään luentoa kärsivällisestä hoidosta.

    • --eräs--

      No eipä ole huonoa palvelua pelkästään hammasläärärissä..mää menin kysymään kerran terveydenhoitajalta neuvolan numeroa..hän siihen että mitä sää sillä teet????Niin ja täällä suomussalmella suosittelen Ahti Pakarista..paras hammaslääkäri...

      • Anonyymi

        Oli! Kumpaolisikin vielä!


    • kants miettiä vähä

      hyvä Sumppisalmi, eiköhän taas maailmassa ole
      isompiakin murheita.. voi teitä

      jospa se Siperia opettaa vielä suhteuttamaan asiat,
      mistä kannattaa itkeä,
      vielä se kolahtaa teihin itkijät ja nämä murheet on pieniä
      josko ollenkaan edes olemassa

      • Juurimätä

        Kyllä sinuakin varmaan v...as jos omalla paikka kunnalla,missä lienetkin,saisit huonoa asiakaspalvelua,ensimmäisenä oisit täällä vonkumassa


      • nuorimies vain

        Siperia opettaa vai? Kerroppa sinä viisaana minulle mistä kannattaa itkeä? Me täällä Suomussalmella emme valitettavasti ole samanlaisia ihmisiä, kuin sitten omalla paikkakunnallasi, sillä me täällä kun löydetään jotain kehitettävää niin annamme myös palautetta ja pyrimme korjaamaan epäkohdan. Me emme ole mitään mato-onkijoita, jotka myöntyvästi nyökyttelee päätään ja toteaa että joojoo! Me ollaan Suomussalmelaisia ja me todetaan että johan nyt on saatana!


      • Anonyymi
        nuorimies vain kirjoitti:

        Siperia opettaa vai? Kerroppa sinä viisaana minulle mistä kannattaa itkeä? Me täällä Suomussalmella emme valitettavasti ole samanlaisia ihmisiä, kuin sitten omalla paikkakunnallasi, sillä me täällä kun löydetään jotain kehitettävää niin annamme myös palautetta ja pyrimme korjaamaan epäkohdan. Me emme ole mitään mato-onkijoita, jotka myöntyvästi nyökyttelee päätään ja toteaa että joojoo! Me ollaan Suomussalmelaisia ja me todetaan että johan nyt on saatana!

        SisäIittosia suomussalmelaisia viijennessä polvessa


      • Anonyymi

        Köyhiltä tolloilta rahat vain pois…sisäsiittosilta😝😝😝


      • Anonyymi
        Juurimätä kirjoitti:

        Kyllä sinuakin varmaan v...as jos omalla paikka kunnalla,missä lienetkin,saisit huonoa asiakaspalvelua,ensimmäisenä oisit täällä vonkumassa

        Huono palvelu teille osoittaa että sinä just ja sun tyyppiset tollukat on niitä sisäsiittosia kätisijöitä
        Peili käteen ja katse siihen..Selviää että sielähän se tollukka on itse
        Huono palvelu just teille oikein omiaan


    • näitähän riittää

      kyllä asiakailla on oikeus arvostella ja tuoda julki josko sais nuutosta kohteluun.
      kyllä vastaanotossa on eräs tökerö - huonoa palvelua.
      ASIAKKAALLA TULEE OLLA OIKEUS VALITA HAMMASLÄÄKÄRI
      kenen vastaanotolle haluaa .-- maksavana asiakkaana.
      EI OLE MITENKÄÄN ILMAISTA HAMMASLÄÄKÄRILLÄ KÄYNTI .

      palveluammatissa olette hyvällä palkalla
      kohdelkaa asiakaita ystävällisesti työ hyvintehden

    • Hoiturinen

      Jos olet saanut epäasiallista kohtelua sos.-ja terveydenhuollossa,niin Sinulla on oikeus tehdä kirjallinen valitus potilasasiamiehelle,joka löytyy Kainun maakuntahallinnostakin. Valitukseesi Sinun tulee saada myös vastaus/selvitys.

    • tekari-66

      minä olen kyllä saanut asiallista hammashoitoa kyseiseltä hammaslääkäriltä useamman kerran.jokaisella joskus huono päivä.eikä sitä aina pidä olla mieltään pahoittamassa jos jotain sanotaan.jos hammas ja samalla hermo tulehtunut ,niin onko tuo nyt ihme jos se puudutus sattuu.pitäkää hampaanne kunnossa niin kenenkään ei tarvi mieltään pahoittaa.

      • Tuntematon potilas

        Minäkään en saanut kuin vittuilua. Kyllä heidän täytyisi muistaa että me maksamme heidän palkkansa. Onneksi tuo tötterö on muuttanut pois paikkakunnalta, miksikö ?


    • IIK!

      Onks kysymys maakunnan hammaslääkäristä?

      Mulla on lapsuudessa ollut yksi huono kokemus naishammaslääkäristä.

      Aikuisena ei maakunnan hammaslääkäreistä ole huonoa sanottavaa.

      Toisin on yksityisistä hammaslääkäreistä ja vielä tällä vuosisadalla, vain huonoja kokemuksia useammasta naishammaslääkäristä.

      En enää ikinä mee yksityisille naishammaslääkäreille.

    • ruikuttaja

      voihan ne hampaat hoitaa nakkikioskin jonossa ja ei maksa mitään.

    • jopeli

      Minusta nuo tuntomerkit täyttävä lääkäri on ihan ok.

    • eienääikinä.com

      En kyllä itse ole ikinä menossa enää hammaslääkäriin Suomussalmella!!

      Koko lapsuuteni ajan pelkäsin hammaslääkärissä käyntiä ihan hirveästi, kun Sumin lääkärit olivat niin ammattitaidottomia. Kerran eräskin alkoi poraamaan hammasta kysymättä edes, haluanko puudutuksen.......

      Mutta heti kun kävin Kajaanissa hammaslääkärissä (ihan yleisellä jopa!), pelko katosi saman tien vaikka minulta kiskottiinkin hammas irti ja kolme juurta jouduttiin kaivelemaan yksitellen suun sopukoista ulos :D (kyseiseen hampaaseen oli muuten eräs suomussalmelainen hammaslääkäri muutama vuosi takaperin juurihoidon. Noh, olipas tehokas hoito kun sama hammas lohkesi ja se jouduttiin ottamaan kokonaan pois..!)

      Kajaanissa hammashoitoon tunnutaan suhtautuvan paljon inhimillisemmin... Sumilla mulle ei ikinä sanottu, ettei hampaiden huolto saisi sattua. Kajaanissa hammaslääkäri käski sanomaan heti, jos VÄHÄNKÄÄN tuntuu missään. Heti, jos Kajaanin lääkärissä liikahdin, lääkäri kysyi että sattuuko, Suomussalmella saat tyyliin purra hammaslääkäriä sormille ja juosta koko huoneesta ulos, ennenkuin tajuavat että potilaalle tekee kipeää.

      Että näin...

      • juuri mätä!

        sinulla oli varmaan se juurimätä joka poistettiin!


      • --eräs--

        Olen osittain samaa mieltä..muutama vuosi sitten täällä oli aivan kamala hammaslääkäri..onneksi on vaihtanut paikkakuntaa..repi multa yhden hampaan..laitto kyllä puudutuspiikkejä vaikka kuinka monta,,kaikki muu pään alueella puutu mutta ei se pois otettava hampaan kohta..hoitaja piti kaksin käsin päästäni kii kun hammaslääkäri väkivallalla kisko hammastani..siinähän halkes mukana toinenkin hammas..että sillai..Mutta löytyy täältä yksi hyväkin hammaslääkäri joka kyllä aina kysyy ja kokeilee aluetta ennen toimenpidettä onko puutunut...


    • inios

      Millä keinolla ensinnäkin hammaslekurille mahtaisi päästä?

    • Perusta 2011

      Olen saanut Suomussalmen terv.aseman hammashoitolassa erittäin hyvää,asiallista ja ystävällistä kohtelua sekä huippuluokan hoitoa. Hammaslääkäri hammashoitaja työparit ovat olleet kaikki loistavia alansa ammattilaisia. Hoitoon on päässyt nopeasti - ei valittamista. Mutta täytyy sanoa,etten ole käynyt kuin kahdella hammashoitolan työparilla ja he ovat kyllä loistotyyppejä. Mahdottoman tolokkua ja ensiluokkaista hoitoa ja huolenpitoa kaikkinensa. Enpä kyllä tunne/tiedä muita työpareja ko. työpisteestä.

      Ja kun itse hoitaa purukalustoaan hyvin,niin ei niitä hammaslääkärikäyntejä kovinkaan usein tule. Itselläni seuraava käynti vuoden päästä hammashygienistille ja siitä 2 vuoden päähän vasta hammaslääkärille.

      Olisikohan aihetta hammaslääkäripalveluja käyttävän henkilön katsoa kerrankin itseään peiliin, tarkoitan nimim. rahat maakunnalle.

      Oikein hyvää ja kivutonta loppuvuotta 2011 ja aina parempaa Uutta vuotta 2012 hammashoitolan väelle !

    • puudutuskipu

      todella puudutuksen voi tehdä kahdella tavalla ,niin että ei tunnukuin itikanpiston verran TAI niin että TUNTUU .
      Siinä mitataan hammaslääkärin taidot.

    • Mitä te

      Marisette? Hammaslääkärissä voi valittaa ja kärsiä tai sitten sinne voi lähteä talvisota-asenteella, siellä ongelman aiheuttaja ja kipu poistuu jonka jälkeen homma on ohi.

    • ainainen itku

      juu, mitä te sumppisalmelaiset osaattekaan
      KUIN ITKEÄ, normal

    • pelekopotilas

      Empä tiijä saako täällä nimellä mainita mutta kaikkein paras hammaslääkäri on Terhi K Osaa ottaa pelkopotilaat huomioon ja hänen avustajansakkin on ihan paras :) muille en enää suostu menemään :)

    • rikkinäisethampaat

      on se hyvä että heitä on kuitenkin olemassa . muuten parku olis kovaa ja tuskaista.

      • Ei reikiä

        Olen saanut aina hyvää ja lähes kivutonta hoitoa. Olin vuosia sitten kivuliaassa viisauden hampaiden poisto leikkauksessa ja hän hoiti homman todella ammattitaitoisesti. Ihmettelen miksi pitää kirjoitella tällaaista kun on ihan varmaa että ovat ammattitaoitisia ja ystävällisiä henkilöitä myös hammashoitajat !


    • >>>>>miksi

      missä menee toheloinnin raja?
      montako tuskallista tilannetta?
      auttako edes päivittää tiedot ja taidot ?
      luulis että aika kartuttaa taitoa mutta ei .

      ei voi enään odottaa __ ei auta huomautus enään.

    • Den Tist

      Tiesiäkö työ, että kalulassi ja kaluantti kalustivat sotien jälkeen koko jälleenrakennetun suomussalmen? Ei siihen aikaan joudettu hammaslääkäreistä valittelemaan. Revittiin teineiltä hampaat juurineen pois, ja ostettiin rippilahjaksi tekarit heille. Kelepasi niilä irvistellä. Ainoastaan kielarit, eli kielipusut tuotti hieman vaikeuksia tekarisuilla, mutta kun nosti tekarit yöpöydälle niin nekin onnistui.
      Että ihan turha valittaa joutavista.

    • hienotlaitteet

      jos elettäis tätäpäivää .

      • ell2

        Eletään tätä päivää ja kärsitään vieläkin siitä, miten Kainuussa 50-60-70-luvuilla hampaita hoidettiin. Tosiaankin teini-ikäisenä revittiin Suomussalmella kaikki ylähampaat pois muutaman rikkinäisen hampaan takia. Sitä olen sitten saanut katua koko elämäni. Implantteja suunniteltiin kymmenisen vuotta sitten, ei onnistunut, kun ikenet on surkastuneet jne. Lähes joka päivä vieläkin harmittelen silloisen hammaslääkärin toimintaa. Itse olin tyhmä ja kärsin noista rikkinäisitä hampaista, enkä saanut neuvontaa asiantuntijalta.Vanhempanikaan eivät osanneet neuvoa siihen aikaan.


      • Anonyymi
        ell2 kirjoitti:

        Eletään tätä päivää ja kärsitään vieläkin siitä, miten Kainuussa 50-60-70-luvuilla hampaita hoidettiin. Tosiaankin teini-ikäisenä revittiin Suomussalmella kaikki ylähampaat pois muutaman rikkinäisen hampaan takia. Sitä olen sitten saanut katua koko elämäni. Implantteja suunniteltiin kymmenisen vuotta sitten, ei onnistunut, kun ikenet on surkastuneet jne. Lähes joka päivä vieläkin harmittelen silloisen hammaslääkärin toimintaa. Itse olin tyhmä ja kärsin noista rikkinäisitä hampaista, enkä saanut neuvontaa asiantuntijalta.Vanhempanikaan eivät osanneet neuvoa siihen aikaan.

        60-luvulla kaikki takahampaat kouluterveydenhoidossa revittiin pois,on todella ottanut päähän näin jälkikäteen.


      • Anonyymi

        Nimenomaan tätä päivää! Kyseinen lääkäri jo muuttanut muualle ja hänen ex miehensä teki mitä teki. Poistunut jo tästä ajasta oman käden kautta!


    • Den Tist

      Kepit on jo kirkon eteisessä samassa nurkassa. Mitäpä tuumaat Pesien tytteli, jos laitettaisiin tekarit yöksi samaan lasiin?

      • Paljon

        Siivottavaa!!!!


    • Anonyymi

      Olen aina pelännyt hammaslääkäriä ja täällä se pelko on vain lisääntynyt. Sen kyllä huomaa hammaskalustostani!
      Menen yksityiselle, maksoi mitä maksoi.

      Hammaslääkärien palkkiot ovat kuulemma kasvaneet - jopa 20 000 euroa kuukaudessa.

      Suomussalmella ei myöskään tunneta vaiolivelvollisuutta!!!

      • Anonyymi

        Vaitiolovelvollisuutta piti olla !


    • Anonyymi

      Kaikilla palvelusaloilla tulisi olla ystävällinen ja kohtelias palvelu. Ehkä öykkäreille tulisi järjestää tapakoulutus, muuten tulisi kenkää.

    • Anonyymi

      Samaa miettinyt,minne sitä hammaslääkäriin menisi? Ei ainakaan sumille,vittuilua kuuntelemaan.yksityiselle jonnekkin.

      • Anonyymi

        Ei kyllä tohi täällä mennä kun haukutaan huonoista hampaista, ei oo tohtinu 20vuoteen mennä mutta pakko jossain vaiheessa. Annetaanko siellä ilokaasua?


    • Anonyymi

      Tuntuu vaikealta uskoa, että Suomussalmen hammaslääkäreiden vastaanotolla olisi huono kohtelu. Joskus nuorempana asuin siellä ja minulla on vain muistikuvia, että sain ihan asiallista ja hyvää hoitoa siellä. Nyt olen jo kauan asunut muualla. Harvoin tarvitsee käydä hammaslääkärissä nykyisin. Koetan itse hoitaa hampaat hyvin. Suomussalmelle asti tuskin enää hammaslääkäriin menen. Jos jollain reissulla menisin, en kyllä pelkäisi mennä.

      • Anonyymi

        Luuletko että täällä samat tyypit ovat vielä? Nehän ovat kaikki eläkkeellä jai/tai lähteneet muualle. Siinä joku Panu yrittää pelotella nyt.

        Kerran hammashoitaja sanoi tuolissa maatessani, että en tiedä tästä asiasta mitään...... lääkäri pyysi jotain ainetta. Ei oikein herätä luottamusta.....

        Tämäkin aloitus vain 13 vuotta sitten......


    • Anonyymi

      Repi myös hampaita irti näkyviltä paikoilta, sanoi, että siihen voi ottaa hammasimplantin. Mutta ei kaikilla ole varaa.

    • Anonyymi

      Nyyään kaikki on niin törkeetä, että kuntalaisia hirvittää.

    • Anonyymi

      Hyvä,että on hammaslääkäri,mihin mennäj jos on tarvetta.

    • Anonyymi

      Nehän ne yleensä täälä somessa räkyttää jolla on sossuluukulle tie sonnalla housunperse sisältä ja ulkopuolelta vanhassa paskassa..ei yhtään eheää hammasta asuu kunnan yksiössä josta sossuluukku maksaa vuokran..
      Ruokaa ostaa k-kaupasta sossuntilille…
      Eikä eläissään työpäivää teheny…

      • Anonyymi

        Kylläpä osasit rumasti kirjoittaa! Mistä täällä kukaan tietää, millainen ihminen minkäkin kirjoituksen takana oikein on. Eikä tarvitsekaan tietää. Asiahan näissä pitäisi aina olla se tärkein, mistä asiasta kirjoitetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kylläpä osasit rumasti kirjoittaa! Mistä täällä kukaan tietää, millainen ihminen minkäkin kirjoituksen takana oikein on. Eikä tarvitsekaan tietää. Asiahan näissä pitäisi aina olla se tärkein, mistä asiasta kirjoitetaan.

        Ei tuo muuta osaakhaan kun elää rumasti, ja kehua ihtiään.


      • Anonyymi

        Olepa sossusta jankuttaja välillä ihan asiallinen.
        Täällä on ihan tavallisia ihmisiä ja tämä on keskustelupalsta, Täällä ei ole tarkoitus nimettömänä vain haukkua ja mollata.

        'Piikittelijä näkee vikaa muissa, mutta ei itsessään. Hän saattaa myös nauttia leukailusta. Hänestä voi olla hauskaa, jos joku ei ymmärrä, että hän tarkoitti kommenttinsa pahalla.

        Piikittely voi johtua myös kilpailusta tai kateudesta. Joskus sen takana voi olla piikittelijän elämäntilanne: työstressi, taloudelliset vaikeudet tai ehkä se, että kokee jäävänsä vaille toisen huomiota. Asia voi purkautua piikittelynä, vaikka se oikeasti kaipaisi selvittelyä.

        Joskus tilanne ratkeaa, kun käytöksen syitä lähdetään purkamaan. Ivailijan voi olla vaikea ymmärtää mieltänsä vaivaavaa asiaa, ellei hän koskaan pysähdy miettimään tunteitaan ja motiivejaan.

        Jutussa on käytetty lähteenä myös Juha Kemppisen kirjaa Naamion takaa - persoonallisuuden mahdollisuudet "psyk. Antti Kauppi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olepa sossusta jankuttaja välillä ihan asiallinen.
        Täällä on ihan tavallisia ihmisiä ja tämä on keskustelupalsta, Täällä ei ole tarkoitus nimettömänä vain haukkua ja mollata.

        'Piikittelijä näkee vikaa muissa, mutta ei itsessään. Hän saattaa myös nauttia leukailusta. Hänestä voi olla hauskaa, jos joku ei ymmärrä, että hän tarkoitti kommenttinsa pahalla.

        Piikittely voi johtua myös kilpailusta tai kateudesta. Joskus sen takana voi olla piikittelijän elämäntilanne: työstressi, taloudelliset vaikeudet tai ehkä se, että kokee jäävänsä vaille toisen huomiota. Asia voi purkautua piikittelynä, vaikka se oikeasti kaipaisi selvittelyä.

        Joskus tilanne ratkeaa, kun käytöksen syitä lähdetään purkamaan. Ivailijan voi olla vaikea ymmärtää mieltänsä vaivaavaa asiaa, ellei hän koskaan pysähdy miettimään tunteitaan ja motiivejaan.

        Jutussa on käytetty lähteenä myös Juha Kemppisen kirjaa Naamion takaa - persoonallisuuden mahdollisuudet "psyk. Antti Kauppi

        Se tämä sossusta jankuttaja muistelee vaan omaa lapsuuttaan kuinka aina oli vain paskaa housussa eikä ollu muuta. Nyt pyrkyrinä ylempään kastiin mutta ei taida täällä ovet aueta.


      • Anonyymi

        Vai että tykkääjät poistat kavereista. Olemattomat.


    • Anonyymi

      Ei kun tuolla meni herne nenuun. Kun joku uskalsi hammaslääkäristä puhua TOTUUKSIA.

      • Anonyymi

        Ei kun totuuden uskalsi tuoda esille ja hyvä että uskalsi.


    • Anonyymi

      Tuskinpa kukaan hammaslääkäri lukee näitä kirjoituksia. Huijari huijjaa aina toista huijaria. Rosvo epäilee aina toista rosvoa jne.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      47
      3423
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      10
      2060
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      22
      1545
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1404
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1371
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      19
      1285
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1198
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1125
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      9
      1073
    10. 22
      1057
    Aihe