Äijäklubi.

aijaklubi

Tarkoitus olisi vuoden alusta alkaen perustaa ns. Äijäklubi pirkanmaalaisille Jalkapallosta ym. urheilusta kiinnostuneille henkilöille. Klubi toimisi ry pohjaisena. Tavoitteena on saada 20 jäsentä klubiin. Vuosimaksu olisi näillä näkymin 20 euroa. vuoden päätteeksi kaikki keräämämme tuotot. käytetään yhteiseen yhdessä sovittuun matkaan joko valioliiga otteluun tms. urheilu tapahtumaan.
Tarkoituksena on vuokrata tila tammi-helmikuussa esim. jonkinlainen osa teollisuushallista klubitilaksi. Sinne tilaamme urheilukanavat (canal sport, 4 pro yms) Lisäksi tilassa voisi olla esim. auton huolto paikka/pesutila. Pyrkimyksenä on joka lauantai pitää ns "kisastudio" jossa seuraamme porukalla jalkapalloa livenä,jääkiekkoa yms. urheilua mikä jäseniä kiinnostaa. Ns. sisäänpääsymaksu klubilaisilta olisi 2 euroa, ja vierailta 3 euroa. Näillä katamme tilausten kuukausimaksut. Lisäksi myynnissä ns. Drinkkilippuja (koska suoraa alkoholi myyntiä ei lain mukaan saa olla) Lipun hinta olisi 8 euroa jolla saa joko 4 kpl 0.33 olutta tai 3 kpl siideriä tai lonkeroa. Lisäksi klubilaisten käytössä olevat auton huolto/pesupaikka maksaisi tietyn summan. Näistä kaikista voidaan tietenkin keskustella. Tavoitteena siis olisi että pidämme hauskaa urheilun parissa ja teemme yhteisen matkan kerran vuodessa johonkin otteluun/tapahtumaan. Tuotoilla mitä saamme kaikesta näistä oheispalveuista katamme ensin tilan vuokrat,sähköt ym kulut sekä urheilukanavien tilaus maksut. Kaikki varat mitä jää näiden maksujen jälkeen käytetään yhteiseen matkaan. En voi luvata että varat riittäisi kokonaisuudessa kattamaan vuosimatkan kulut mutta tavoitteena on että jokainen jäsen pääsee huomattavasti normaalia edullisemmin matkalle. Miltä tämä kuulostaisi. Omia ideoita yms. saa laittaa sähköpostitse tulemaan [email protected]. Tavoitteena semmoinen yhteinen tila jossa äijät saa katsoa rauhassa urheilua,pelata pelejä yms. Pokeria, biljardia ym ym. Vieraat on toki tervetulleita. Ja vaikka klubin nimeksi tulee äijäklubi on kauniimman sukupuolen edustajat myös tervetulleita liittymään jos aihe kiinnostaa :)

Mutta ottakaapa yhteyttä mieluiten s-postitse jos kommentoitavaa on ja ideoita. Tarkoitus oli klubitila hommata tampereelta tai lähikunnista, joten jos tietoo on vapaista tiloista niin ihmeessä saa ehdottaa.

0

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

    Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
    Maailman menoa
    563
    5059
   2. Rakastan sua nainen vieläkin

    mut aion pysyy hiljaa 😔
    Ikävä
    61
    2309
   3. Kova oli pauke!

    Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
    Iisalmi
    49
    1653
   4. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

    Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
    Maailman menoa
    97
    1579
   5. Kerro kolme hyvää asiaa

    kaivatustasi :)
    Ikävä
    80
    1519
   6. Sunnuntain kirjainleikkejä

    Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
    Ikävä
    20
    1242
   7. Sitä vielä...

    Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
    Ikävä
    54
    1196
   8. Pelkään, etten unohda sinua koskaan

    Ja olo jää tällaiseksi. Kuin jotain puuttuisi koko ajan. 💔
    Ikävä
    40
    929
   9. Luovutetaanko nainen?

    En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
    Ikävä
    60
    850
   10. Sisällissota syttymässä?

    Trumpin kannattajat aikovat vastata aseellisesti tehtyyn hyökkäykseen? Valtasivat Valkoisen Talon pienemmästä syystä.
    NATO
    170
    778
   Aihe