Ope rakentamassa

Namu17

Olin ulkoilemassa koirani kanssa ja sain ohiajavasta autosta vihellyksiä pojilta. Kesämekkoni oli paljastava ja sopi pitkälle herkulliselle vartalolleni liiankin hyvin.

Pääsin uudelle rakennusalueelle, johon tuli uusia taloja kuin sieniä sateella. Näin tutunnäköisen miehen katolla puuhastelemassa ja käännyin pihaan.

Katolla oli vanha historian opettajani. Vähän erinäköisenä kuin kouluaikoina. Siniset työhousut eikä paitaa päällä. Nautin miehen katselusta kun minua ei oltu vielä nähty. Vahva ylävartalo ponnisteli hiestä kiiltävänä auringon paahtaessa.

Lauri oli jotain nelissäkymmenissä ja todella hyvännäköinen opettajaksi. Me oltiin aina tultu toimeen ja ehkä vähän kiusoiteltukin leikkisästi aikoinaan.

Lauri näki minut ja oli pudottaa vasaran kädestään. Katse mittaili tervehdyksen aikana koko vartaloani. Mies lähti laskeutumaan katolta ja mä laitoin koirani kiinni varaston tukipaaluun varjossa.

Lauri kyykistyi silittämään koiraani jalkojeni viereen. Kuuma iho kosketti jalkojani ja perhoset lennähtivät vatsassani. Lauri nousi ylös ja pyysi sisään katsomaan kuinka talonteko edistyy. Miehen vaaleat hiukset olivat vaalentuneet entisestään auringossa.

Kiertelimme talon sisällä kunnes tulimme yläkerran portaiden juureen. Tai väliaikaisille portaille, ne olivat tosi jyrkät. Lauri pyysi mua menemään edeltä ja sanoi varmistavansa etten tipu alas.

Lähdin kapuamaan portaita ja tunsin kostuvani alapäässäni. Pelkäsin sinisten nallepikkareitteni paljastavan kosteuteni. Tiesin Laurin mittailevan mua niinkuin mies mittailee yleensä naisia.

Mies lähti kiipeämään perässäni seuraten, tunsin välillä kosketuksen tai hipaisun jaloillani kiivetessämme. Pikkuhousuni olivat painuneet tiukkojen pakaroitteni väliin ja ne hankasivat ihanasti alapäätäni.

Olin niin valmis miehen kosketuksista ja hipaisuista kun pääsin ylös. Lauri ei puhunut koko kiipeämisen aikana mitään ja tiesin hänen ihailevan nuorta peppuani ja pimppaani.

Lauri oli kai nähnyt kosteuteni koska tunsin vahvat kädet nilkoillani ollessani ylhäällä kontillani valmiina nousemaan pystyyn. Huokaisin syvään ja raskaasti.

Kesämekkoni oli liimaantunut kuumaan ihooni pakaroitteni yllä. kuuma hengitys tuntui pepullani ja ihana suu maistoi märkiä pikkareitani.

Tunsin paisuvani miehen kosketellessa hellästi pimppaani kankaan läpi.

Lauri pyysi mua nousemaan ja kävelemään edellä kohti seuraavaa huonetta. Avasin huoneen oven mies takanani kiinni minussa. Huoneessa oli sohva, tuoli ja pieni työpöytä sekä työvälineitä.

Lauri istui tuolille ja veti mut syliinsä hajareisin. Mies katsoi mua silmiin kutsuvasti ja antoi pitkän kielisuudelman. Open kädet harhailivat pakaroillani vetäen kesämekkoni pian pois kokonaan.

Mies nosti minut sylistään eteensä seisomaan ja ihaili hoikkaa varttani. Avasin rintaliivini ja tiputin ne lattialle. Lauri nousi ylemmäs ja otti nännin suuhunsa. Pidin miehen päästä kiinni kuuman suun nuollessa kovaa nänniäni. Toinen käsi puristeli tissiä hieman kovakouraisesti, mies todellakin nautti ja oli kiihottunut todenteolla.

Lauri käänsi mut selin itseensä. Hitaasti multa otettiin pikkarit pois. Nostin jalkoja vuorotellen pikkuhousujen ollessa nilkoissani.

"Sä oot todella hyvännäköinen nainen, niin herkullinen ja seksikäs." Pyllistin miehelle tuntiessani hengityksen peppuani vasten.

Märkä kieli lipaisi kosteaa pimppaani pitkällä vedolla. Kädet puristivat lanteitani vetäen peppua kasvoja kohti. Olin onnellinen, että olin ajanut alapääni paljaaksi.

Taitoin itseni alemmas pitäen nilkoistani kiinni. Peppu oli tarjolla kuumalle kielelle. lauri avasi housujaan, joten käännyin ja polvistuin miehen jalkoihin.

Katsoin Lauria silmiin ottaessani kuuman ja hieltä maistuvan kalun punaisten huulieni väliin.
Mies taittoi päätään taakse ja huokaisi syvään pitäen niskastani kiinni. Otin ison kullin suuhuni niin syvälle kuin sain ja imin voimakkaasti.

Vedin miehen housut kokonaan pois hänen istuessaan tuolilla. Nousin ylös ja miehen vetämänä kuumaan syliin. Kova kyrpä painoi pimppiäni vasten houkuttelevana. Hieroin alapäätäni miestä vasten kuullessani raskasta hengitystä.

Terska painui tiukkaan pimppiini vaivoin miehen hengittäessä raskaasti ja katsellessa kullin painumista paljaaseen pilluuni.

Yhtäkkiä alhaalta kuului naisääni joka kutsui Lauria. Pomppasin ylös ja aloin kiskoa päälleni mekkoa. Työnsin alusvaatteeni sohvan alle. Lauri sai nopeasti housut jalkaansa.

Laurin vaimo Laura kurkkasi portailta huoneeseen päin ja tervehti iloisesti. Lauri sanoi esittelevänsä taloa vanhalle oppilaalleen. Vaimo kysyi tarvitseeko mies mitään kaupasta. Alhaalta kuului oven kolahdus ja pian auto käynnistyi ja kaarsi pihasta.

Lauri nosti mut syliinsä ja avasi kiireellä housujaan samanaikaisesti. Mut työnnettiin seinää vasten ollessani miehen sylissä hajareisin. Terska tuntui painostavalta reiälläni ja teki tietään sisääni.

Mies nuoli ja suuteli kaulaani kullin painuessa sisääni levittäen häpyhuuliani äärimmilleen. Painoin miehen pään tissieni väliin ja tärisin ihanan kullin voimasta. Lauri nai mua kiihkeästi samalla purren nänniäni.

Mies laski mut työpöydälle vatsalleni ja jätti jalkani pöydän reunan yli. Iso kyrpä työntyi nuoreen ahtaaseen pimppiini ja miehen etumus hakkasi pakaroihini aiheuttaen tasaisen lihan mäiskinnän huoneessa. Kummankin kosteat ihot aiheuttivat kiihottavan äänen.

Pidin pöydästä tukea paksun lihan työntyessä kovaa minuun. Levitin käsilläni pakaroitani aiheuttaen miehelle melkein orgasmin. Mekkoni repeentyi rinnan kohdalta jäädessään pöytään kiinni.

Kiihotuin entisestään ja hakkasin peppuani miestä vasten.
"Täytä minut...iso kulli..." Vartaloni tärisi orkusta miehen naidessa mua pitkällä ja paksulla varrellaan.

Tasaannuttuani katsoin mieheen ruskeilla silmilläni.
"Ootko sä ikinä saanut tehdä sitä peppuun?" Lauri sanoi pian saavansa sydärin jos en lopeta kiihottamista.

Kostutin sormeni nesteissäni pimpissä ja pyöritin sormeani pepunreiällä. Mies katsoi suu auki, otti kädestäni kiinni ja maistoi sormeani purkautuen sisääni voimakkaasti.

Odotin viimeisetkin sykäykset ennenkuin polvistuin miehen eteen ja nuolin kullin puhtaaksi.

Ehdin metsäpolulle ennenkuin vaimo kaartoi pihaan mersullaan. Tunsin kun sperma valui reittäni pitkin.

Sain mieheltä tekstarin illalla mennessäni nukkumaan ja pyyntöä uusintaan. Sanoin nukkuvani alasti ja ikkunan olevan auki.

1

7494

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kotilo

      upeeta tekstia lisää samanlaista peliin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      59
      5869
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3717
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1988
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1799
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1219
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1027
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      53
      970
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      899
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe