Kulmasta kulmaan paras muutto firma tampereelta IKINÄ

Perussuomalainen 1

Tässä on todellakin yritys mistä saa rahallensa TODELLISTA vastinetta.
En koskaan ole tavannut moista asiakaspalveluutta sekä erittäin ripeää toimintaa todella halpaan hintaan muutto esikaupunki alueelta keskustaan maksoi vähemmän kuin pakettiauton päivä vuokra, kun kommentoin hintaa vastaus oli tämä muuttaminen on työtäni ei ihmisten kusetus.
Kuski kantoi 4:teen kerrokseen valtavia määriä tavaraa ja PALJON oikeen ittee hävetti oma kunto kun tuo teki jo kolmatta reissua siinä mitä minä ensimmäistä.
Ei voi muuta sanoa että siinä on mies paikallaan, joten jos olette muuttamassa niin ottakaa hyvät ihmiset yhteyttä KULMAST KULMAAN

50

8091

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kehutaan kehutaan

      Ja olihan tämä ilmainen mainos Suoli24-palstalla!?!

      • mato90

        Samaa kokemusta töykeää palvelua kun soitin otin sitten muualta muuton


      • eienääkoskaan

        Sama kokemus: surkeaa ja erittäin törkeää palvelua. Kaveri ei suostunut kantamaan tavaroita ollenkaan, kun hissi muuttokohteessa oli rikki. Hän oli kuulemma käynyt edellisenä päivänä tekemässä niin kovan selkätreenin salilla, ettei viitsinyt kantaa ollenkaan. Jouduimme ottamaan uuden muuttopalvelun lennosta.

        Yrittäjä on täydellinen kusipää, välttäkää!


      • Anonyymi

        Toki voit itse käydä katsomassa arvosteluun esim.Muuttomaailma.fi sivuilta (4/5) tähteä:) .. ja muuten, jos itse sanon, sen yrittäjänä kerron..


      • Anonyymi
        mato90 kirjoitti:

        Samaa kokemusta töykeää palvelua kun soitin otin sitten muualta muuton

        Milloin? Ai. Vuonna 72:)


      • Anonyymi
        eienääkoskaan kirjoitti:

        Sama kokemus: surkeaa ja erittäin törkeää palvelua. Kaveri ei suostunut kantamaan tavaroita ollenkaan, kun hissi muuttokohteessa oli rikki. Hän oli kuulemma käynyt edellisenä päivänä tekemässä niin kovan selkätreenin salilla, ettei viitsinyt kantaa ollenkaan. Jouduimme ottamaan uuden muuttopalvelun lennosta.

        Yrittäjä on täydellinen kusipää, välttäkää!

        Yes. Ja palomiehet eivät teille tulleetkaan:)


    • Huono firma Kulmasta

      En suosittele rikkoin meidän tavarat.

      • asiakas 1

        Pienipakettiauto jolla toimii ei kykene yksiöö isompaa tekeen jää tavaraa muuttamatta


      • Susannaduuo

        SAMA!!


    • muuttanut useasti

      Muuttomiehen tehtävähän on toimittaa tavarat paikasta A paikkaan B mutta pakkaamisesta vastaat sinä, hyvä muuttaja joten pakkaa tavarasi huolellisesti (teippiä, kuplamuovia ja paperia ei tarvitse säästellä ). Ja mikäli saa törkeää palvelua, uskon että siihen on syy muuttajassa.

      • muuttanut useasti

        Itselläni siis kokemuksia vain Kulmasta kulmaan- muuttofirmasta vaikka useasti olenkin muuttanut. Suosittelen !


      • Taas mennään....
        muuttanut useasti kirjoitti:

        Itselläni siis kokemuksia vain Kulmasta kulmaan- muuttofirmasta vaikka useasti olenkin muuttanut. Suosittelen !

        Joo, taas tilasin Kulmasta Kulmaan apuun. Tämä on paras ja edullinen! Meille jo 3. muutto heidän kanssa. Kyllä hoituu, eikä turhaan vetelehditä. Muuttajan täytyy vaan muistaa pakata ja suojata omaisuutensa ennen muuttoa! Eihän muuttofirma siitä vastaa, tokikaan! Suosittelen muillekin ja olen suositellutkin.


      • Lollollol1e3

        Haiskahtaa kyllä pahasti nyt siltä että tämä "muuttaja" on muuttomies itse... :D


      • Anonyymi
        Lollollol1e3 kirjoitti:

        Haiskahtaa kyllä pahasti nyt siltä että tämä "muuttaja" on muuttomies itse... :D

        Haisee tuo epäilyskin Lollo-Boi:)


    • Tosi on kop kop
    • Spasiba Garbatsovill

      Joo kunnon huumoriveikko ja talkootaituri pitää olla että saa muutot järjestymään kolhuitta se ei monilta onnistu. Onneksi on näitä erilaisia muuttomiehia ja apumiehiä, jotka tulevat sopimuksen mukaisesti aikatauluissa ja toimivat kuten pitääkin ;) http://muuttomies.blogspot.com tapaan ;)

      Kiitos ko Garbaasille

    • Suskinduo

      TODELLA TYLY PALVELU!!!! En ikinä enää ota tältä mitään. Tavarat jäi puolitiehen. Välttäkää!!!

    • ErkkiLehtinen

      Muutettiin joulukuussa 2015 Tampereella ja Kulmasta kulmaan palveli ystävällisesti ja ripeästi. Hauska mies, erinomainen järjestelykyky ja todellakin riittävän iso auto! Oltiin huolella pakattu tavarat ja muutto sujui nopeasti ja edullisesti. Kyllä otetaan toistekin jos tarvetta tulee.

    • Pettynyt12345

      Tosi ylimielinen ja pervo tämä muuttomies. Tavaraa jäi edelliseen asuntoon, kun ei kaveri suostunut niitä mukaan ottamaan. Häipy paikalta ennen kun muutto oli ees tehty, oli kuulemma muuta menoa. Sivuilla luvataan, että kokoavat ja kasaavat kamppeita, mutta omalle vastuulehan tämäkin jäi. Haukkui muuttomies myös ulkomaalaista poikaystävääni rasistisilla nimityksillä. En suosittele!

    • Mkkth

      Törkeä ja asiaton asiakaspalvelu, sovituista aikatauluista ei pidetty kiinni, tavaraa riikkoontui. Anteeksipyynnön sijaan tuli aivan absurdia syyttelyä, että olisi pitänyt varoittaa, että esine on herkästi särkyvä (?!). Hirveää sähläystä oli koko muutto, ovenkarmit naarmuilla, taloyhtiön omaisuutta vaurioitui jne. Muuttaja myös töksäytteli kaikenlaista asiatonta toistuvasti, haukkui avuksi tulleita kavereitani todella törkeästi jne. Hävetti tyypin puolesta ja omastakin, kun olin tällaisen tyypin mennyt palkkaamaan. En voi suositella. Halpa hinta ainut plussa.

    • Ktk11

      Liikennelupa puuttuu

    • Muuttaja1

      Kaamein muuttofirma jota olen käyttänyt. Palvelu aivan karmeaa. Viestittely alakoulu tasoista. Tarjous, jonka saimme, ei sitten yrittäjän näkökulmasta ollutkaan tarjous, vaan listahinnoilla alettiin laskuttamaan... älkää missään nimessä tehkö virhettä ja valitko kyseistä firmaa...

    • Hammaspeikko8

      Ei todellakaan ole huononpaa en ole tavannu,ei voi suositella kellekkään!

    • EnSuosittele

      Kirjoittaja on 30-vuotias nainen, jonka muutto alkoi sillä, että apumies oli hukannut numeron ja laittoi sähköpostin kautta viestiä omasta myöhästymisestään. Koska en ollut alhaalla vastassa, sain syytöksen myöhästymisestä.
      Tässä vaiheessa piti jo torpata, että mulle on pääasia, että tavarat hoituu uuteen asuntoon.
      Tavaroita pakatessa sain kommenttia vartalostani, sekä selkään hiplailua.
      Onneksi kaveriksi määränpäähän tuli myös toinen apumies, koska tämän yrittäjän kanssa kaksin oleminen oli turhan karmivaa.
      Toinen apumies oli todella reipas ja avulias, tavarat tuli nopeammin ylös kuin mitä ne meni edellisessä asunnossa yrittäjän kanssa alas.
      En aio ottaa uutta muuttoania tästä firmasta.
      Näistä tapahtumista on aikaa reilu 3 vuotta.

    • MaaritFagernäs

      Meillä on jo viidettä kertaa käytössä Kulmasta Kulmaan-muuttofirma. En edes etsi muita netistä tai tee hintavertailua. Heillä on taatusti käypä hinta ja tekee työnsä niin, että tapahtuu eikä hidastele. Meillä oli eka muutto Tampereella 2007. Tavarat siirtyivät lentämällä muuttoautoon, yrittäjä oli silloin juuri aloittanut. Muistan silloin miettineeni, että miten nuorimies jaksaa, kun tuollalailla rehkii itseään säästämättä. Hänellä oli todella hyvä asenne työhön ja varmaan siksi jäikin minun mieleeni. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin ei ole vauhti hidastunut yhtään.
      2015 meillä siirreltiin raskaita antiikkihuonekaluja ja muuttomiehet suojelivat huonekalut hyvin ja toimivat todella ammattitaitoisesti.
      On uskomatonta, miten joku jaksaa tehdä noin raskasta työtä ja pitkiä päiviä yli kymmenen vuotta! Omien kokemusten kautta on vaikea uskoa, että keltään löytyisi mitään huonoa sanottavaa Kulmasta Kulmaan yrityksestä. Mutta nimimerkkien taakse on helppo kätkeytyä trollaamaan. Vai onko kilpailu niin kovaa alalla, että yrittäjät levittävät toisistaan valheellisia juttuja? Toivottavasti tuollaisesta aiheettomasta arvostelusta ei tule yrittäjälle harmia, sillä Kulmasta Kulmaan-firman yrittäjä olisi pitänyt valita vuoden yrittäjäksi jo aikoja sitten.
      Jos tahdot muuton sujuvan, voin lämpimästi suositella Kulmasta Kulmaan –yritystä 

    • Hessulopo

      Ei tekisi mieli puhua pahaa mutta vähän huithapeli koko ukko ja toiminta. Aikaa siirrettiin moneen otteeseen ja viestitys (ja asiakkaan juoksuttaminen) oli mitä oli. Auto oli sotkuinen kun alettiin muuttamaan vaikka luulisi, että olisi etukäteen edes jotenkin siivottu/tyhjenetty. Löytyi viinipulloa ja kaljatölkkiä ja kaikkea muuta epämääräistä. Tavaroiden käsittely oli ronskia. Tavarat tuli siirrettyä mutta taidan silti kokeilla eri muuttopalvelua eri kerralla.

    • Pitkän_matkan_muutto

      Jo tarjousta pyydettäessä kaikissa tilauksissa mainitut arvosoittimeni (5 kpl) saivat erittäin huonoa kohtelua, mm. 10 000 € arvoinen viulu matkusti 220 km peräkärryssä polkupyörän alla ja perillä luulin jopa yhden soittimen kadonneen. Yrittäjä kertoi eräässä aiemmassa muutossa kadonneesta soittimesta, ja syytti silloista asiakasta tapahtuneesta.

      Lopullinen hinta oli 20 % kalliimpi kuin tarjous, minkä lisäksi yrittäjällä on useita ongelmia asiakaspalvelussa (viesteihin vastaamistyyli, luetun ymmärtäminen, laskutus, ajopäiväkirjan täyttäminen, muuttoapulaisten kohtelu). Sovitusta maksutavasta oli erimielisyyttä, ja yrittäjä olisi mieluiten hyväksynyt vain käteismaksun. Itsekin yrittäjänä tiedän, että suorituksessa on nyt melko monta huomauttamisen aihetta.

      Suosittelen tulevia asiakkaita googlaamaan asiakaskokemuksia yrityksestä. 2/5 tähteä siitä, ettei mitään kuitenkaan rikkoutunut, ja sovitut aikataulut pitivät.

    • Sokea

      Tämä firma,kun muutimme kaupunkia,ja tilattu oli AVUSTETTzu muutto sokealle ja avosydän leikkaus potilaalle,pisti meidät itse repimään tavaraa ja paljon,tämäytti keskelle uutta asuntoa ja katos,en suosittele kellekkään,emme privaattia edes odottanut,mutta emme tälläistä aliarviointiakaan

    • VerosenKarhu

      Kuka tietää mikä on tämän salaperäisen kulmasta kulmaan M. Poukan etunimi? No verottajalta sekin selviää. Tai sit kohta alkaa selviään verottajalle. Hups!

      • Anonyymi

        Masi :DDD


    • PettynytAsiakas101

      Itse olen ollut kyseisen Masi Poukan kanssa tekemisissä ja viestittely oli todella ahdistavaa. Ihme hymiöitä viesteissä milloin mitäkin. Ei mielestäni kuulu asia viesteihin. Kun oli jokin aika sovittu niin ei pitänyt sovituista ajoista kiinni. Ja kuinkahan paljon pelaa käteisellä? Paljonko jää verottajalta saamatta!

    • Anonyymi

      Mikään sovittu ei pitänyt. Tavaroita ei suojattu, auto liian pieni, aikataulut muuttuivat lennossa ja kaikki syy asiakkaassa. Jutut ja kielenkäyttö todella törkeitä. En ottaisi muuttoavuksi vaikka ilmaiseksi saisi. Pelottava tyyppi kaiken kaikkiaan. Ei todellakaan voi suositella!

      • Anonyymi

        EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN!! Tavaroita rikki, palvelu todella omituista


    • Anonyymi

      Me ollaan käytetty kaksi kertaa ko. firmaa ja täältä tulee kyllä kehuja! Omistaja on tosin "persoonallinen mies", mutta ainakin me pärjätty hyvin. Eikä muutossa ole tarkoitus kavereita etsiä, vaan saada homma tehtyä nopeasti ja hyvin. Suojaa tavarat huolella ja hinta on edullinen. Eka muutto venähti pitkäksi, mutta ei meille ainakaan laskua siitä tullut. Jos on kaupunkien välillä tehtäviä muuttoja, niin hinta on kyllä halpa.

    • Anonyymi

      Kiitos kaikille anonyymeille osallistumisesta yhteiseen "pisteet pois firmalta"- keskusteluun. Mieti kiitos hetki, millaista tekstiä me ja muut artistit joudumme nykypäivänä lukemaan.
      Vanha sanonta pitää paikkansa, jos ei saa haukkuja, ei saa kehujakaan ja
      kaikkia ei voi miellyttää. Olen pahoillani, kun en henkilökohtaisesti osaa sijoittaa oikeita hymiöitä oikeille paikoilleen. Datanomin paperit jäivät elämänkoulun penkille. Sakotetaanko persoonallisuudesta ja huumoristakin nykyisin?
      Mielestäni maailma on jo menossa toiseen suuntaan.
      Myönnän, että en ymmärrä fyysisessä työssäni tapaa seurata vieressä tai olla jaloissa.
      Teemme työmme tehokkaasti, koska se on edullisempaa asiakkaalle. Toisenlaiset palvelut löytyvät toisenlaisista numeroista. Tilauslomakkeeseen voi toki täyttää: Saapukaa varovasti.
      Meillä on voimassa oleva tieliikennelupa ollut aina kaupallisiin tavarankuljetuksiin, jolla olemme ttyömme tehneet vuodesta 2007.
      No , joku anonyymenä esiintyvä verotarkastaja sitäkin jo kerkesi epäilemään?
      Nyt kamppanjahintaan -5% alennus kaikista palveluistamme, jos kehtaat tilatessasi myöntää, että luit nauramatta läpi tämän artikkelin.

      MP

      • Anonyymi

        Mukava tyyppi kaikin puolin ,oma persoona mutta niinhän meillä kaikilla


    • Anonyymi

      Tämä kaveri on sen verran ilkeä ja huonotapainen, että en voisi suositella vaikka ilmaiseksi palvelun saisi.

    • Anonyymi

      Itse kilpailutin muuttofirmat ja tämän firman tj kanssa tuli sellainen paskamyrsky kun ilmoitin, että otan muuttofirman muualta enkä tarvitse tämän herran muuttopalveluita. Alkoi sellainen puhelinhäirintä ja hän haukkui kaikki kilpailijansa kuinka paskoja ovat eivätkä osaa hommiaan ettei mitään rajaa. Tuli puhelinsoittoa soiton perään ja kun en vastannut alkoi tekstiviestihäiriköinti. Täysin painokelvotonta tekstiä ja ala-arvoista touhua. Maksan vaikka tuplasti enemmän, että saan asianmukaisesta palvelua.

    • Anonyymi

      Törkeä palvelu, VÄLTTÄKÄÄ!

    • Anonyymi

      Täyttä paskapalvelua. Omistaja Poukka komentaa asiakasta ja käteisenä vain maksu. Pimeetä hommaa.

    • Anonyymi

      Muutama vuosi sitten kyseinen Kulmasta kulmaan muuttofirma hoiti muutomme ja jälkeenpäin harmittelin, kun en muiden kokemuksia ollut lukenut. Jos maksan palvelusta, en ajatellut, että asiakas itse hoitaa muuttoa. Epäasiallista puhetta, asiakkaan käskytystä. Pianon kanto oli yksi fiasko, sellaista sähläystä en ole ikinä nähnyt ja useampi muutto pianon kanssa takana. Ihme, ettei piano rikkoutunut. Kaikki tavarat ja huonekalut kannettiin eka ulos asuntomme eteen (onneksi ei alkanut satamaan) ja tämän jälkeen vasta pohdittiin, että mikähän kaikessa olikaan ideana. Isot oli puheet ammattitaidosta, ja hienoista pianonkantoliinoista, mutta kaikkea muuta oli. Apupoika oli ystävällinen ja teki hommia. Loppusummaa yrittivät nostaa, mutta siihen emme toki suostuneet. Jos asiakaspalvelulla, ammattitaidolla tai tavaroiden ehjänä pysymisellä ei ole väliä, voi tätä yritystä suositella.

    • Anonyymi

      Älkää ikinä, ei koskaan ottako tätä firmaa tekemään muuttoanne! Takana on elämäni kamalin muutto ja täysi kusetus tältä yrittäjältä!!! Käytös oli ala-arvoista jokaista läsnäolijaa kohtaan ja kaiken kruunasi yli kolminkertainen lasku tilausvahvistukseen nähden. Tai tarkemmin ottaen laskut, joita yrittäjä lähetteli useamman eri suuruisen, sen mukaan, millä tuulella sattui kullloinkin olemaan. Asia etenee viranomaisten kautta. Tällä kertaa M. Poukka huijasi henkilöä, joka ei aivan kaikkea paskaa hyväksykään. Nähtäväksi jää, miten käy…

      • Anonyymi

        Miten mahtoi käydä tässä tapauksessa? Minunkin laskuni saamaani tarjoukseen verrattuna, mutta päädyin mieluummin maksamaan laskuni eräistä epäkohdista huolimatta. Jatkossa täytyy tarjoukset alan toimijoilta käydä läpi tarkkaan. Jos tarjous vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, se usein myös on sitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten mahtoi käydä tässä tapauksessa? Minunkin laskuni saamaani tarjoukseen verrattuna, mutta päädyin mieluummin maksamaan laskuni eräistä epäkohdista huolimatta. Jatkossa täytyy tarjoukset alan toimijoilta käydä läpi tarkkaan. Jos tarjous vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, se usein myös on sitä.

        Nyt vasta huomasin tämän. Vein asian kuluttajavalituslautakunnan käsittelyyn ja lopputulema oli se mikä pitikin, eli minä olin velvollinen maksamaan ainoastaan tarjouksessa mainitun määrän. M. Poukka lähetteli useita ala-arvoisia sähköposteja ja tekstiviestejä, joissa uhitteli mm vievänsä asian käräjille ym. paskaa. Vastasin, että siinähän vie, nähdään sitten siellä! Eipä ole kutsua käräjille tullut!

        Luin uusia arvosteluja kyseisestä ilkiöstä ja näköjään sama paska jatkuu vuodesta toiseen. YÄK!!!! Toivottavasti mahdollisimman moni uskaltaisi kyseenalaistaa tämän huijarin toiminnan ja veisi epäkohtien ratkaisua eteenpäin.

        Ihmettelen suuresti, miten tämä voi toimia edelleenkin ns. ytittäjänä!!! HYI!


    • Anonyymi

      Yritys, jota en voi suositella kenellekään. Puheissaan ronski, apumiestä kohteli huonosti, vaikka hän kiitettävästi teki työn, valitti asiakkaan laatikkomäärästä, muuttopäivä oli sovittu, mutta se peruuntui ja siirrettiin seuraavaksi päiväksi, piano oli tiedossa, mutta sen kantamiseen toisessa päässä piti asiakkaan hommata kantajat, maksupiti suorittaa etukäteen ym. asiat eivät menneet ollenkaan niin kuin oli luvattu ja sovittu. Lopuksi vielä olisi pitänyt maksaa yliajasta, vaikka siitä ei ollut mainintaa sopimuksessa, siihen emme suostuneet.
      Yliaikaa meni, vaikka olimme itse myös kantamassa tavaroita? Huonosti oli järjestetty ja suunniteltu koko muuttotouhu.

    • Anonyymi

      Minäkin tulin käyttäneeksi Kulmasta kulmaan -muuttopalvelua, jota yritystä pyörittää elinkeinonharjoittaja Masi Poukka, kun se valikoitui näennäisesti alhaisella hinnalla Muuttomaailma-alustalla kilpailuttamistani alan toimijoista. Yritys esitti jo alun perin epärealistiseen muuton kestoon perustuvan tarjouksen. Aikataulut paukkuivat melkoisesti arvioon verrattuna. Yrityksen palvelussa oli hyvätkin puolensa, enkä yrittäjän ulosannnin kaltaisiin epäolennaisiin seikkoihin kiinnittänyt huomiotani. Mikä oli valitettavaa oli muuton venähtäminen ajallisesti kaksinkertaiseksi ja loppulaskun kipuaminen 300 eurolla ylöspäin. Syynä tähän oli osaltaan liian ahdas muuttokalusto. Pakettiautoa ja katettua peräkärryä käytettäsessä pakkaminen ja purkaminen oli olennaisesti hitaampaa kuin kunnollista nostolavallista rekkaa käytettäessä. Myös sohvaa ja sänkyä jouduttiin purkamaan osiinsa toisin kuin aiemmilla kerroilla. Muuttokalusto kuulemma riittää kolmionkin muuttoon, mutta nyt tuntui riittävän hädin tuskin yhden henkilön kaksion muuttoon! Syy kaiketi on asiakkaassa, hänellä kun tuntui muuttomiehen mielestä olevan liikaa tavaraa.

      Uskoin pääseväni selvästi halvemmalla kuin alan suurempaa toimijaa käyttämällä. Ikävä kyllä lopputulos oli huomattavasti karumpi. Esimerkiksi Niemi Palvelut Oy.n arvioon verrattuna (muutto laatikot) hintaero kaventui varsin pieneksi, ehkä jopa olemattomaksi. Muutto olisi vain heidän tilavalla kalustollaan ollut varmastikin nopeampi ja palvelu vähemmän kettuilevaa. Näin ollen tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun käytän Poukan yrityksen muuttopalvelua.

      - Rauno Röyhy

      • Anonyymi

        Tarkoitin Niemen Palvelut Oy:n tarjouksesta kertoessani loppulaskua käsittäen sekä muuton että muuttolaatikot. Tarkennukseksi.

        -R. R.


    • Anonyymi

      Samallaisia kokemuksia täälläkin. Paskin asiakaspalvelija ikinä: haukkui huonekalujen ulkonäköä, ei suostunut kantamaan kaikkia tavaroita, oli ilkeä ja piruileva, apumies oli mukava ja ahkera, mutta sai kuulla koko muuton ajan M. P:ltä haukkuja.

    • Anonyymi

      Sain myös erittäin huonoa asiakaspalvelua kyseisestä firmasta. Tekstiviestitse oli sovittu käynti, jossa tarkistavat parvekelasitusten huollon tarpeen ja ei alkanut miehiä kuulumaan. Kun oli kulunut 30min sovitusta ajasta, soitin kyseiseen numeroon. Sieltä vastasi päihtynyt mies, ei esitellyt itseään, hoki koko ajan ettei pitäisi vapaa-päivälle sopia mitään tälläisiä käyntejä. Kertoi myös että nyt sattui niin hyvät säät että lähti Himokselle. Aivan uskomatonta kuinka nähtävästi vuodesta toiseen samanlainen ohareiden teko jatkuu.

    • Anonyymi

      Södeboy pitkätukka ja tatuoinnit

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe