Kata Palm Resort & spa

Kata Palm

Tällainen hotelli on mietinnässä....vanhoja keskusteluja kovasti luettu tuosta hotellista. Olisiko jollain tuoretta tietoa hotellista ja sen lähialueesta, plussat ja miinukset. Kaikki tieto on tervetullutta, kun valintaa täällä pähkäillään kovasti.

58

2139

Vastaukset

 • Olin tuossa hotellissa syyskuussa. On oikein hyvä valinta. Sijainti on loistava. Lyhyt matka rannelle ja keskustaan, mutta silti rauhallinen. Meillä oli ihan perushuone parvekkeella. Huone on isohko. Sängyt vaan oli yllättävän kovat (tykkään pehmeästä). Aamupala perussetti. Kokki paistaa munia ja munakkaita, suolaista ja makeaa, lämpimät aasialaisruoat (wokkeja, nuudeleita yms).
  Palvelu on hyvää niinkuin kaikkialla Thaimaassa.
  Hinta/laatu suhde kohdallaan.

  • Hienoa, kiva kuulla positiivista palautetta. Perushuonetta mekin ajattelimme. Millainen mahtoi allasalue olla, Kuvissa näyttää hienolta. Syyskuussa varmasti ei vielä kovaa tungosta ole, saapi nähdä millaista on helmikuussa.


  • Kata Palm kirjoitti:

   Hienoa, kiva kuulla positiivista palautetta. Perushuonetta mekin ajattelimme. Millainen mahtoi allasalue olla, Kuvissa näyttää hienolta. Syyskuussa varmasti ei vielä kovaa tungosta ole, saapi nähdä millaista on helmikuussa.

   Allasalue on hieno, mutta ei kovin iso. Syyskuussa mahtui tod.hyvin. Altaalla on kaksi allasbaaria. On varsinainen uima-allas ja sitten siellä takana on toinen pienenmpi, jossa on sellainen kanaali ympärillä. Sieltä alakerran huoneista pääsee suoraan altaaseen. Mun mielestä sinne alakerran huoneisiin ei kaikkiin
   paistanut aurinkko. En tiedä auringon liikkeistä vs. syyskuu helmikuu.
   Mutta itse kyllä lähtisin tuohon hotelliin uudestaankin. En usko, että petytte.

   Vinkiksi: Isoa Kata Beach Hotellia vastapäätä keskustassa on Puh's Saloon.
   Siellä kannattaa ottaa hieronnat yms. kauneushoidot. Todella siisti ja mahtavat
   hierojat. Siellä mieli ja kroppa nautti.


 • Tästä hotellista voisi kuulla lisääkin tarinaa. Matka varattu siis Kata Palm resorttiin.

 • Todella hyvä hotellivalinta! Oltiin pari kk sitten siellä, eikä kyllä mitään valittamista. Allasalue on todella upea, ihan kuin kuvat antaa ymmärtää. Punaisia pyyhkeitä saa viedä rannalle ja altaalle, joten niitäkään ei kannata ottaa mukaan. Henkilökunta oli ystävällistä ja esimerkiksi me huonon kielitaidon omaavina onnistuttiin kyllä heiltä saamaan apua aina kun tarvittiin, esim kun oltiin lähdössä jonnekin.

  • Kannattaako varata (lisämaksu) isompi deluxe huone ? Ovatko nuo huoneet jotenkin paremmin sijoittuneet hotellissa (rauhallisempia) ? Onko huoneen sijainnilla ylipäätään merkitystä ?

   Onko hotellin sijainti hyvä ? Rannalle taitaa olla noin 500 metriä ?


 • Meillä oli tämä isompi huone, kun meitä majoittui kolme samaan huoneeseen. Tilaa oli reilusti. En tiedä ovatko ne eri paikassa kuin muut, mutta koko hotelli on rakennettu niin, ettei sinne kuulu melu, enkä usko, että huonompia tai parempia huoneita on. Joka huoneistosta on näkymä allasalueelle. En usko että huoneen sijainnilla on siellä mitään merkitystä, ei ainakaan meille ollut. Huoneessa käytiin vain vähän välillä vaihtamassa vaatteita ja vilvoittelemassa. Illat istuttiin parvekkeella ja pelattiin ja nautittiin hiljaisuudesta sitten kun oli kierrelty niin kauan kuin jaksettiin.
  Hotellin sijainti on hyvä. Rantaan varmaankin tuo 500m, aikaa siihen meni kymmenisen minuuttia, kun siellä on niin kuuma, ettei tosiaankaan voi liikkua ripeään tahtiin. Mutta matkalla rannalle on monenmoista kojua ja hedelmienmyyjää, joten ei se matka mitään haittaa.

 • Ollaan kans menossa samaan hotelliin helmikuussa. Hyvältä näyttää kuvien ja kommenttien perusteella. Lento on tosin Krabille, joten joudutaan matkustaan bussilla pidempään kuin Phuketista käsin. Mutta mihkäs sitä lomalla kiire..

 • Onkos tässä hotellissa tänä talvena käyneitä? Kaikki vinkit ja tieto tervetulleita.

  • Juuri tulimme sieltä ja kaksi viikkoa meni kyseisessä hotellissa. Hotelli oli loistava ja palvelu oikein hyvää. Hotellin sijainti on hyvä ja taksin saa tarvittaessa heti aulasta. Allasalueita on kaksi, joista toinen on perinteisempi ja toinen kulkee puiden ympäröimänä kiertäen hotellia. 1 kerroksen huoneista oli pääsy suoraan kiertävään altaaseen. Huone oli tilava ja siisti sekä joka päivä siivottiin/vaihdettiin lakanat. Vastaanotosta sai tarvittaessa apua mikäli oli kysyttävää retkistä/muusta. Suosittelen ehdottomasti!!


  • lomamies_mm kirjoitti:

   Juuri tulimme sieltä ja kaksi viikkoa meni kyseisessä hotellissa. Hotelli oli loistava ja palvelu oikein hyvää. Hotellin sijainti on hyvä ja taksin saa tarvittaessa heti aulasta. Allasalueita on kaksi, joista toinen on perinteisempi ja toinen kulkee puiden ympäröimänä kiertäen hotellia. 1 kerroksen huoneista oli pääsy suoraan kiertävään altaaseen. Huone oli tilava ja siisti sekä joka päivä siivottiin/vaihdettiin lakanat. Vastaanotosta sai tarvittaessa apua mikäli oli kysyttävää retkistä/muusta. Suosittelen ehdottomasti!!

   Varattiin ens hiihtolomalle tämä hotelli. Kiva kuulla palautetta hotellista. Varattiin kyllä ihan tuo perushuone; ilmeisesti nekin ihan hyviä. Olivatko allasalueet kovin ruuhkaisia näin hiihtolomien aikaan? Altaallakin olisi kiva välillä huilailla vaikka enemmän rannoilla ja retkillä viihdymmekin. Varasitteko retkiä hotellilta vai kadun varren putiikeista ja mitä suosittelisit? Kertoilkaahan lisää jos on hyviä vinkkejä esim. ostokiin tai ruokailuun Katan alueella. Ens vuoden lomaa odotellen......


  • lomallelomps kirjoitti:

   Varattiin ens hiihtolomalle tämä hotelli. Kiva kuulla palautetta hotellista. Varattiin kyllä ihan tuo perushuone; ilmeisesti nekin ihan hyviä. Olivatko allasalueet kovin ruuhkaisia näin hiihtolomien aikaan? Altaallakin olisi kiva välillä huilailla vaikka enemmän rannoilla ja retkillä viihdymmekin. Varasitteko retkiä hotellilta vai kadun varren putiikeista ja mitä suosittelisit? Kertoilkaahan lisää jos on hyviä vinkkejä esim. ostokiin tai ruokailuun Katan alueella. Ens vuoden lomaa odotellen......

   Löytyykös nyt tuoreita kokemuksia Kata palm resortista? Kaikki tieto otetaan kiitollisena vastaan.....lomaa odotellen


 • No me ollaan oltu ko. hotellissa kuusi kertaa, eli toi määräkin kertoo aika paljon. Ollaan majoituttu deluxe-huoneissa, ja ne ainakin hyviä. Kannattaa pyytää, että saa huoneen vielä ylemmistä kerroksista, koska siellä hiljaisempaa ja aurinko paistaa parvekkeelle paremmin. Hotellin sijainti on loistava, kaikki kävelymatkan päässä esim. kaupat, ranta ja ym. Henkilökunta on todella ystävällistä ja palvelu pelaa. Allasalueella, ainut miinus on niiden käyttäjät (Suomalaiset ja Saksalaiset) jotka varaavat aurinkotuolit pyyhkeillään ennen sian pierua, mutta jos ne paikat on ollu varattuja vaikka kuinka kauan, voi ne pyyhkeet tosiaankin siirtää pois siitä tieltä.

  • Hienoa! Kuullostaa siis tosi hyvältä valinnalta. Aamupala on kuulemma ihan hyvä, miten on hotellin muu ruokatarjonta? Toki iltasella on kiva hakea aina uuttakin ruokapaikkaa... niitä varmaan lähistöllä on paljon. Kävittekö pienemmällä Kata Noin rannalla? Onkohan sinne kävelymatka vai täytyykö ottaa kyyti? On kuulemma kiva ranta.
   Hyviä vinkkejä saapi edelleen kirjoitella!


  • kataaaaaaaaaaa kirjoitti:

   Hienoa! Kuullostaa siis tosi hyvältä valinnalta. Aamupala on kuulemma ihan hyvä, miten on hotellin muu ruokatarjonta? Toki iltasella on kiva hakea aina uuttakin ruokapaikkaa... niitä varmaan lähistöllä on paljon. Kävittekö pienemmällä Kata Noin rannalla? Onkohan sinne kävelymatka vai täytyykö ottaa kyyti? On kuulemma kiva ranta.
   Hyviä vinkkejä saapi edelleen kirjoitella!

   Kata Palm Resortissa olimme viime elokuussa ja hotelli on aivan loistava valinta kuten olen jo aikaisemmissa viesteissä kertonut. Katalla on pilvin pimein mitä mainioimpia ruokapaikkoja mutta myös Kata Palmissa on muistaakseni 2 x viikossa buffet-illallinen. Tarjoilupöydät on laitettu ulos kiertämään itse ravintolaa, joka on vain osittain katettu. On elämys syödä tähtitaivaan alla kun lämpötila näytti illallakin vielä lähes 30. Pöytä ei ollut hinnalla pilattu ja syötävää oli niin monen- laista ettei kaikkia jaksanut edes maistaa. Illallisen päätti thai-tanssiesitys. Saimme pari pisaraa sadetta, mutta tajoilija tuli heti kertomaan meille: don´t worry, no rain, ja eihän sieltä sitten sadetta tullutkaan:) Suosittelen.


 • Uusia kokemuksia tästä hotellista? Miten lienee netin toimivuus ja olikohan ilmainen langaton verkko?

  • Eikös niissa matkaesitteistä tai matkatoimistovirkailijalta saa tietoa kun samoja kysymyksiä samoista pakettimatka hotelleista kyselleen jatkuvasti.
   Pakettimatkalaisille pitäisi avata oma keskustelupalsta jossa saisivat jankuttaa näitä tyhmiä ja turhia millainen aamupala hyviä ruokapaikkoja ym. kysymyksiä Ei ne hotellit vuodessa muutu. Opetelkaa myös käyttämään KESKUSTELUHAKU ruutua. • Huoneiden seinät on maalattu uudelleen.

  • Tännepä mekin matkataan tulevana talvena. Kiva lukea hotellissa majoittuneiden mielipiteitä paikasta!


 • Voi, ku vois todeta samaa, Mut sen totean, että valittiin vissiin väärä saari. Hope so, ettei maa.

 • Kokemuksia huoneista onkin jo tullut, mutta kertoilkaahan lisää tässä hotellissa majoittuneet.

 • Uima-allas aluetta on kehuttu paljon näissä keskusteluissa. Onko aurinkotuoleja reilusti vaiko menevätkö kaikki, jos ei ole heti kukonlaulun aikaa varaamassa niitä. :(

 • Nostellaanpas vähän tätä, josko jollain olisi jo uutta kerrottavaa.

  • Phuketissa kuulemma paljon venäläisiä matkailijoita, joiden käytöksessä olisi paljon toivomisen varaa. Mahtaako tässä hotellissa olla heitä paljon?


  • ei etuilijoita kirjoitti:

   Phuketissa kuulemma paljon venäläisiä matkailijoita, joiden käytöksessä olisi paljon toivomisen varaa. Mahtaako tässä hotellissa olla heitä paljon?

   Jee. Tähän hotelliin lähdössä perjantaina!


  • KataPalmiin kirjoitti:

   Jee. Tähän hotelliin lähdössä perjantaina!

   Löytyykös uusia kokemuksia tästä hotellista? Kiitti jo etukäteen....ja sen lutikkatouhottajan ei tarvii vaivautua:


 • Hotelli on kaikin puolin hyvä ja erityiseti henkilö kunta hotelissa on huippu ystävällistä ja iloista sekä erittäin palvelaltista, hotellista on kuljetus rannalle ja sieltä hotelliin klo.16.00 asti rannassa hotellilla omat ilmaiset aurinko vuoteet rauhallisella kohdalla rantaa,huoneet ovat tilavat ja siistit uima allas alue ihan ok ja riittävän tilava,valitettavasti hotellissa oli viime talvena Venäläisiä jonkin verra ei onneksi lähellekään täynnä Venäläisiä.

 • Meillä myös vain hyviä kokemuksia kyseisestä hotellista. Olimme siellä viime talvena helmikuussa, ja olemme taas menossa. Ainakin silloin palvelu oli ystävällistä, sekä tilat siistejä. Aamupalalla löytyi kaikille jotain, sekä kävimme näissä viikolla olevissa buffeteissa joista pidimme myös paljon.
  Me varasimme altaalta tuolit aamupalalle mennessä, koska halusimme koko porukalle viereiset paikat, mutta muutenkin siellä oli tilaa, ja jos ei aivan heti ollut niin kauaa ei tarvinnut odottaa. Meidän ollessa hotellissa ei ollut kuin suomalaisia, saksalaisia ja kiinalaisia jotka näki yleensä vain aamupalalla. Rannalla kävimme kerran, muuten olimme vain altailla. Suurin syy tähän oli juuri venäläiset, he heittelivät frisbeetä täydellä rannalla niin että potkivat hiekkaa muiden päälle ja talloivat tavaroita..

  • Helmikuussa mekin mennään. Kiva lukea kokemuksia ja nimenomaan positiivisia sellaisia. Minkä hintainen buffetillallinen oli ja oliko hintansa väärti?


  • Voi s.. näiden tuolivaraajien kanssa! Minä ymmärrän jos pyyhkeen vie altaalle-a kun menee aamupalalle että siitä suoraan sitten siirtyy altaalle. En tosiaan tajua niitä. jotka vievät pyyhkeet tuoleille aamutuimaan ja tulevat jos tulevat altaalle sitten joskus puoliltapäivin (elleivät sitten silloinkin vaan käy hakemassa pyyhkeet pois kun suunnitelmat muuttuneet).
   Että jos näitä tyhjänä lojuvia "varauspyyhkeitä" jossakin on niin ihan reilusti vaan siirrätte ne vaikka maahan jos olette menossa altaalle eikä pyyhkeettömiä paikkoja ole.
   Valitettavasti näitä varaajia tuntuu olevat liki joka hotellissa ja useissa kansalaisuuksissa, mutta se on ainakin huomattu että Suomalaiset ja Ruotsalaiset näyttävät tätä harrastavan.


  • erkkiäkans kirjoitti:

   Voi s.. näiden tuolivaraajien kanssa! Minä ymmärrän jos pyyhkeen vie altaalle-a kun menee aamupalalle että siitä suoraan sitten siirtyy altaalle. En tosiaan tajua niitä. jotka vievät pyyhkeet tuoleille aamutuimaan ja tulevat jos tulevat altaalle sitten joskus puoliltapäivin (elleivät sitten silloinkin vaan käy hakemassa pyyhkeet pois kun suunnitelmat muuttuneet).
   Että jos näitä tyhjänä lojuvia "varauspyyhkeitä" jossakin on niin ihan reilusti vaan siirrätte ne vaikka maahan jos olette menossa altaalle eikä pyyhkeettömiä paikkoja ole.
   Valitettavasti näitä varaajia tuntuu olevat liki joka hotellissa ja useissa kansalaisuuksissa, mutta se on ainakin huomattu että Suomalaiset ja Ruotsalaiset näyttävät tätä harrastavan.

   Juuri näin. Pyyhkeet vaan syrjään, jos paikka loistaa tyhjyyttään pitkään.


  • Lomalle lomps kirjoitti:

   Helmikuussa mekin mennään. Kiva lukea kokemuksia ja nimenomaan positiivisia sellaisia. Minkä hintainen buffetillallinen oli ja oliko hintansa väärti?

   Tarkkaa hintaa en enään muista, muttei ollut mitenkään kauhean kallis ja hinta laatusuhde oli paikallaan. tarjolla oli ruokaa joka makuun, eikä jonojakaan alku ryysiin jälkeen, vaikka koko ravintola oli täynnä ja henkilökunta haki sisältä lisää pöytiä ja tuoleja. Tarjolla oli paikallisia ja länsimaalaisia ruokia. Ja lämpimän ruuan jälkeen oli tarjolla, todella herkullisia jälkiruokia. Ja silloin ainakin ruokien välissä oli tanssiesityksiä.


  • lomaillut kirjoitti:

   Tarkkaa hintaa en enään muista, muttei ollut mitenkään kauhean kallis ja hinta laatusuhde oli paikallaan. tarjolla oli ruokaa joka makuun, eikä jonojakaan alku ryysiin jälkeen, vaikka koko ravintola oli täynnä ja henkilökunta haki sisältä lisää pöytiä ja tuoleja. Tarjolla oli paikallisia ja länsimaalaisia ruokia. Ja lämpimän ruuan jälkeen oli tarjolla, todella herkullisia jälkiruokia. Ja silloin ainakin ruokien välissä oli tanssiesityksiä.

   Ok. Kiiti infosta. Laitetaanpa harkintaan. Ollaan menossa superior-huoneeseen. Millaisia huonekokemuksia sinulla on? Meillä tulossa superior-huone? Mikä sijainti/kerros olisi paras?


  • lomalle lomps kirjoitti:

   Ok. Kiiti infosta. Laitetaanpa harkintaan. Ollaan menossa superior-huoneeseen. Millaisia huonekokemuksia sinulla on? Meillä tulossa superior-huone? Mikä sijainti/kerros olisi paras?

   Me olimme de luxe huoneissa, huoneen sijainnilla ei oikeastaan ollut sen suurempaa merkitystä, mistään huoneesta ei ollut pitkä matka altaalle/aulaan ja joka kerroksessa oli hissi ja portaat. Me olimme toisessa kerrokesessa ja ystävämme ylimmässä.


  • lomaillut kirjoitti:

   Me olimme de luxe huoneissa, huoneen sijainnilla ei oikeastaan ollut sen suurempaa merkitystä, mistään huoneesta ei ollut pitkä matka altaalle/aulaan ja joka kerroksessa oli hissi ja portaat. Me olimme toisessa kerrokesessa ja ystävämme ylimmässä.

   Hyvä juttu! Nyt vaan odotellaan vielä muutama viikko ja sitten lämpimään nauttimaan. Matkakuume jo melkoinen. Jos sulla on kivoja vinkkejä hotellista tai lähialueista niin ilolla otetaan vastaan!


  • Lomalle lomps kirjoitti:

   Helmikuussa mekin mennään. Kiva lukea kokemuksia ja nimenomaan positiivisia sellaisia. Minkä hintainen buffetillallinen oli ja oliko hintansa väärti?

   Samoin mekin mieheni kanssa tähän hotelliin ensimmäistä kertaa ja lähtö on 3.2.13 ja sitä kovasti odotellaan.


  • pike20 kirjoitti:

   Samoin mekin mieheni kanssa tähän hotelliin ensimmäistä kertaa ja lähtö on 3.2.13 ja sitä kovasti odotellaan.

   Meillä lähtö 15.2. Jee.......


  • Tuosta rantajutusta, että ei ne välttämättä venäläisiä kaikki ole jotka rannalla pelailee. Ainakin viimeksi siellä oli ihan kaikenmaalaisia ja ei meitä ainakaan häirinnyt heidän touhunsa. Tuoleissa ollessa saa olla rauhassa ja myös meressä uidessa.
   Varmaan siinä yks sun toinen tulee santaa potkineeksi uimaan juostessaan ja ei kannata jäädä pyyhkeineen maata kulkureiteille.
   Minusta tuolla kannattaa ottaa sellainen rento ote eikä närkästyä jos nyt joku lomalainen hiukan innostuukin. Siellä on vaan niin paljon porukkaa ja erilaista porukkaa .


  • lomalle lomps kirjoitti:

   Ok. Kiiti infosta. Laitetaanpa harkintaan. Ollaan menossa superior-huoneeseen. Millaisia huonekokemuksia sinulla on? Meillä tulossa superior-huone? Mikä sijainti/kerros olisi paras?

   superior huoneet ovat isompia huin normihuoneet, jniissä on varavuode - katosvuode alkovissa ikkunanluona. ja sen edessä pöytä (eli varavuode toimii myös sohvana) amme on myös erilainen kuin perushuoneessa, amme on beigenvärinen matta-amme jonka alla luonnonkiviä.


 • useiammassa Phuketin hotellissa olleena vertaan tätä hotellikokemusta niihin ja ihan rehellisesti sanon, että palvelu ja aamianen ei vedä vertoja aiempiin kokemuksiin. Lakanoita ei vaihdettu päivittäin, tekstiilit näkyväsi kuluneita (lakanoissa lähtemättömiä tahroja,reikä ja rispaantuvia pyyhkeitä tuntui olevan usein). Tottakai on mahtava mesta kun vertaa esim. Euroopan rantakohteiden hotelleihin ja aamiaisiin mutta phuketin mittapuulla sanoisin että aamiaisella oli välillä lämpiminä ruokina melkoisen erikoista tarjolla vaki curryjen lisäksi (esim. herneenpalkoja valkokastikkeessa ja ranskanperunoita vaaleassa suurustekastikkeessa). Monen herkkua, tuoretta ananasta oli aamiaiselle harvakseltaa ja pekonia sai annoksen kun paistajalta meni hakemaan (ei siis itse ottaa).

  Kiertävä allas on todella upea, vehreä ja seesteinen uida. Hotellin kaikki huoneet ovat altaallepäin, tosi hyvä asia mielestäni että näkymä on takuulla altaalle eikä kujalle tai kaduille. Allastuolia jos et saa, on tilaa kyllä laittaa pyyhepaikkakin. Todella koristeellinen aulatila, jossa kullattuja puukaiverruksia ja maalauksia jne. Vieraiden käytössä kolme nettikonetta ja langaton verkko jos omat laitteet on mukana. Hotellilla vaeltelee kissoja, aamiaisella voi siis olla kerjääjä vieressä ja välitä ottivat kovastikin yhteen keskenään. Olipa portaikoissa höyhennetyn linnun sulat useamankin päivän siivoamatta (mitä ihmettelen, kun portakoissa siivojia vastaan tulee tiuhaan).

  Tähän hotelliin en toistamiseen menisi, en huonoksi sano mutta vertaan siis hotelleihin joissa aiemmin on tullut oltua (palvelu,aamiainen,kunto, siivous). Tässäkin hotellissa oli toiskertalaisia, mutta eivät olleet muita hotellia alueella kokeilleet. Kansalaisuuksina oli pohjoismaisten lisäksi venäläisiä (phuket pullollaan heitä nykyään), hollantilaisia, ranskalaisia ja vaikka mitä..eli monipuolinen asiakaskunta. Hotellista sai tammikuussa huoneen hintaan 45e/yö (kyseessä perushuone, ei superior tai pool access)

  • Olin marras/joulukuussa 11 tuossa hotellissa De Luxe huoneessa 2 viikkoa ,ja täytyy ihmetellä kovasti jos aamupala oli tuommoinen kuin mainitsit silloin kun olimme tuossa hotelissa aamupala oli tosi monipuolinen samoin oli hedelmiä tosi runsaasti ja monipuolisesti tarjolla,samoin oli vuodevaatteiden kanssa kun vaihdettiin joka päivä keskustlin tuosta asiasta muutaman suomalaisen kanssa ja naureskelimme että eipähän joka päivä kotona tule vahdettua jvuodevaatteita muutenkin huone olisiisti päivittäin ,täytyy vielä todeta että hotellin henkilö kunta oli tosi hyvin palvelevaa ja ystävällistä. Olen ollut Thaimaassa monessa hotellissa ja mielestäni hotellin hinta/laatu suhde oli tosi hyvä.


  • matkapoju kirjoitti:

   Olin marras/joulukuussa 11 tuossa hotellissa De Luxe huoneessa 2 viikkoa ,ja täytyy ihmetellä kovasti jos aamupala oli tuommoinen kuin mainitsit silloin kun olimme tuossa hotelissa aamupala oli tosi monipuolinen samoin oli hedelmiä tosi runsaasti ja monipuolisesti tarjolla,samoin oli vuodevaatteiden kanssa kun vaihdettiin joka päivä keskustlin tuosta asiasta muutaman suomalaisen kanssa ja naureskelimme että eipähän joka päivä kotona tule vahdettua jvuodevaatteita muutenkin huone olisiisti päivittäin ,täytyy vielä todeta että hotellin henkilö kunta oli tosi hyvin palvelevaa ja ystävällistä. Olen ollut Thaimaassa monessa hotellissa ja mielestäni hotellin hinta/laatu suhde oli tosi hyvä.

   tämä deluxe huone on sama kuin superior huone,superior nimellä sitä myy suomalainen matkanjärjestäjä, hotelli itse kutsuu nimellä de luxe). Tilavampi kuin perushuone ja muutekin varustuksessa eroa (esim. ammeen ulkoasu jne). huoneessa ei moittimista. Enemmänkin tuossa siisteydessä, palvelussa jne

   Hedelmiä oli tosiaan kuutta sorttia ja vaihteli päivittäin. jos joku laji loppui, saattoi tilalle tulla jotakin muuta hedelmää. Tarjolla mm. longania, vesimelonia jne vaihdellen eri päivinä. Lisäksi oli hedelmäsalaattia jogurttipöydässä.
   pekonia ja munia sai hakemalla paistajalta, samoin munakasta.


 • loma2013 - kertoisitko missä hotelleissa olet ollut, jotka päihittävät tämän Katal Palmin? Hyvä hotelli hakusessa!!

  • Tänne lähdetään kohta ja mukavalta hotellilta kuullostaa. Kertoilkaahan, jos on tuoreita kokemuksia!


  • hyvä hotelli on esim. Avista. Aamianen, siisteys ja palvelu aivan toista luokaa kun tässä Kata Palmissa. Mutta jos lähdette leikki-ikäisten lasten kanssa reissuun parempia valintoja esim. Phuket orchid resort tai tämä Kata palm (koska lapsille on paremmat altaat). Samoin jos on liikunta rajoitetta niin Avistaa en suosittele, koska sijaitsee mäellä.


 • Hei, onko joku käynyt 2018 kyseisessä hotellissa? Tuli matkanjärjestäjältä ilmoitus että rakennustyömaa vieressä, josta kuuluu melua!! 😤😢😢

  • Juu niin tuli ja ois kanssa kiva tietää, mutta itse tiedän sen verran että on siinä jossain hotellin edessä. Täytyy varmaan kysyä suoraan hotellilta :)


  • Sain tällaisen vastauksen hotellilta, olemme itse menossa maaliskuussa ja huoneet on deluxe pool access: Yes, there is the construction next to our property, one side of our hotel. We have co-ordinate with them to have the screen to block the building, the dust and reduce the noise. The working time will be during day time and the construction would be finished in October 2019. So, we will locate your rooms on the opposite building so could not see or hear the noise from the room. Jos tästä on jotain apua, mutta aivan ihana hotelli on, ollaan oltu siellä viimeksi pari vuotta sitten


  • Meillekin sanoivat että melua kuuluu ja yrittävät laittaa mahdollisimman hiljaiseen huoneeseen. Hyvä kuulla että on suoja pölyltä ym.
   Olemme taaperon kanssa matkalla ja juuri valitsimme tämän hotellin rauhallisuuden ja altaiden takia. Täytyy yrittää vaihtaa hotelli, jos altailla ei voi olla 😥


  • Perheellinen kirjoitti:

   Meillekin sanoivat että melua kuuluu ja yrittävät laittaa mahdollisimman hiljaiseen huoneeseen. Hyvä kuulla että on suoja pölyltä ym.
   Olemme taaperon kanssa matkalla ja juuri valitsimme tämän hotellin rauhallisuuden ja altaiden takia. Täytyy yrittää vaihtaa hotelli, jos altailla ei voi olla 😥

   Kyllä mä uskon että voi olla, mut toki ei voi tietää. Ootteko milloin menossa?


  • Nyt marrskuun loppu-joulukuun alku. Joo, paikanpäällähän sen vasta näkee. Extra jännitysmomentti 😂


  • Perheellinen kirjoitti:

   Nyt marrskuun loppu-joulukuun alku. Joo, paikanpäällähän sen vasta näkee. Extra jännitysmomentti 😂

   Joo tuo on totta :) Ilmoittele tänne miten oli siellä ja oliko häiritsevää :) Hyvää matkaa Teille


  • Suzy1 kirjoitti:

   Joo tuo on totta :) Ilmoittele tänne miten oli siellä ja oliko häiritsevää :) Hyvää matkaa Teille

   Joo, teen niin. Hyvää matkaa myö teille


  • Suzy1 kirjoitti:

   Joo tuo on totta :) Ilmoittele tänne miten oli siellä ja oliko häiritsevää :) Hyvää matkaa Teille

   Meillä huone pohjoisrakennuksessa, 3kerros. Työmaa kuuluu todella hyvin ja ovat paukuttaneet aamusta klo21-22asti. Pyysimme huoneenvaihtoa, mutta kaikki rauhallisemmalta alueelta tällä hetkellä täynnä.
   Allasalueelle ei kuulu niin pahasti eli teillä varmaan ok.
   Muuten todella kaunis hotellialue ja ihana henkilökunta. Huone haisi alussa homeelta.


  • Perheellinen kirjoitti:

   Meillä huone pohjoisrakennuksessa, 3kerros. Työmaa kuuluu todella hyvin ja ovat paukuttaneet aamusta klo21-22asti. Pyysimme huoneenvaihtoa, mutta kaikki rauhallisemmalta alueelta tällä hetkellä täynnä.
   Allasalueelle ei kuulu niin pahasti eli teillä varmaan ok.
   Muuten todella kaunis hotellialue ja ihana henkilökunta. Huone haisi alussa homeelta.

   Moi. Kiitos paljon tiedosta. Voi ei teidän kannalta, juu miellä pitäisi olla huone siinä mistä pääsee suoraa altaseen. Pidetään peukkuja että saatte uuden huoneen. Kaunis se hotelli on ja henkilökunta on todella ihanaa. Kaikesta huolimatta hyvää lomaa sinne :)


 • Mitäs maksaa, jos karkaa lakanoille

  • Companion fee on 1000 thb

   hinnaston mukaan


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.