Saunalahden vapautuskoodi? (Huawei E367)

JA

Saunalahti "lahjoitti" kotiliittymän kylkiäisenä Huawei E367 -mokkulan jota en kuitenkaan tarvitse. Annoin laitteen kaverilleni joka on ostanut DNA Prepaid 3G -liittymän. Yhteysohjelma kuitenkin kyselee jotakin "vapautuskoodia" (jonka voi ohjelman käyttäytymisen perusteella päätellä olevan 8 merkkiä pitkä numerosarja).

Miten Huawei E367:n voi irrottaa Saunalahden kytkystä? Olisin kiitollinen jos joku kertoisi vapautuskoodin suoraan tai osaisi sanoa mistä löytyy "kräkki".

(Saunalahti voi puolestani tunkea joulukuusen varren perseeseensä. Helvetin kytkypaska. Kun liittymä on maksettu ja kylkiäinen lähetetty, niin ei pitäisi olla kenenkään asia mihin mokkulaa käyttää.)

3

1848

  Vastaukset

  • Sinun kannattaisi soittaa Saunalahden asiakaspalveluun ja kysyä sieltä. Nimittäin sieltä saat ainakin vastauksen, että pystyykö sitä vapauttamaan muille liittymille.

  • itse olen e1820:n lukituksen purkanut tällä:
   http://a-zgsm.com/huawei.php

   pitäisi onnistua e367:n myös.

   mutta mitään tietoa ei sitten ole, meneekö imeit aasialaiseen piraattivalmistukseen tms. joku syyhän tuollaista ilmaista palvelua pyörittää täytyy olla..
   eli sanomattakin selvää, että omalla vastuulla sitten!

   • Huawein kanssa on varmaan vähän toivoa, mutta nokian tikkuja ei saa saunalahti/elisa kytkystä vapaaksi millään, joten älkää erehtykö sellaiseen. Parempi, kun ei elisaan eikä saunikseen ensinkään. Ja te joilla on esim dna tikku tai joku muu, älkää päivittäkö tikkujanne elisan/saunalahden sivuilla. Tikusta tulee tuolla päivityksellä lukittu saunalahti/elisa tikku.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   626
   11018
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   89
   1732