Miks DV-videolehti on perseestä?

Ammattihemmo

Hyvin ei mene. Kukaan ei osta ja mainostaa pitää ilmaiseksi keskustelufoorumeilla...

Ehkä syynä on se että tekijät ovat asettaneet riman ihan liian alas. Kukaan harrastaja ei jaksa lukea tuollaista perustason paskaa, ammattilaisista puhumattakaan. Hah! Häävideoita!!!

Sit kaikki jutut laahaavat puoli vuotta (vähintään) perässä vastaavia jenkkijulkaisuja. En ihmettele, koska kirjoittajista tunnistin ainoastaan yhden oikean alan ammattilaisen ja hänkin on ainoastaan kolumnisti. Kuka tommosiin viitsii rahojaan haaskata kun DigitalVideo DV:n saa samalla hinnalla ja tuoreempaa tietoo paremmin toimitettuna ja syvällisemmin kirjoitettuna...

DV-videolehti on ihan turha julkaisu, jota Suomi ei tarvitse.

9

1384

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Professionaali

      Oletko tutustunut ammattilaisille tarkoitettuun VISIO -nimiseen lehteen. Mielestäni se on erittäin monipuolinen ja kertoo laaja-alaisesti alan ammattilaisia kiinnostavista asioista.

      Vahinko vain, että lehteä on vaikea saada. Itse olen nähnyt lehteä myytävänä Akateemisessa kirjakaupassa Helsingissä hintaan 9,- euroa.

      Varminta on tilata lehti.

      • Ammattihemmo

        Visio on melko kelpo. Aika hyvin peilaa suomalaista tekemistä. Tämän vuoksi mielestäni tuollainen DV-Videolehti onkin täysin turha. Samat (ja paremmat) kotiteatterijutut löytyy Hifistä ja hieman spesiaalimpi juttupuoli löytyy Visiosta.

        Visiossa on myös oikeasti useita alalla toimivia tekijöitä kirjoittajina ja ote asioihin sen mukainen. Kaikkeen ei "terävät kuvat ja hyvä kieliasu" riitä.

        Tosin kevyehkö tuo Visiokin tahtoo olla: sellainen videoviikareitten tekno-bitti- & nippelit -julkaisu. Varsinainen raskassarja puuttuu, joka toisi skaalaa asioihin. Sanoisin että varsinainen asia löytyy edelleen aina jenkkiläisestä DV-lehdestä ja American Cinematograherista, Visio siinä höysteenä tuo tarvittavan Suomi-lisän.

        Visiossa on keskimäärin yksi kiinnostava juttu per numero, joten ihan sen takia en viitsisi sitä vielä lähteä tilaamaan.


    • Filmaaja

      Olen lukenut Filmaajaa jo usean vuoden ajan. Mielestäni Suomen kokoisessa maassa tarvitaan ainakin yksi hyvä harrastelehti.

    • Aito harrastaja

      Aivan uskomatonta vauhkoomista. Kukaan ammattilainen ei tuollaista tekstiä voisi suoltaa. Kyseessä on pikemminkin turhaantunut mediakoulun läpikäynyt oppilas, joka ei saa työtä ja jonka pitää purkaa mielipahaansa nettisivuilla.

      Työttömien ammattilaisten lisäksi Suomessa on suuri joukko harrastajia, jotka tekevät elokuvia ja mielellään lukevat kotimaisia alan lehtiä. Nythän jo vuosia on ollut tilanne, ettei kotimaista tarjontaa ole harrastajille ollut.

      Olkaamme siis kiitollisia, että joku yksityinen taho eli firma alkaa tällaista lehteä kustantamaan.

      Mikäli haluamme saada alan kotimaisia uutisia, pitää lehteä tukea sitä ostamalla ja lukemalla. Aivan samoin, kuin tuemme kotimaista elokuvaa sitä katsomalla.

      Tällainen turha uhoaminen on erittäin lapsellista. Mielipiteitä voi toki esittää, mutta niiden olisi syytä olla perusteltuja. Nyt oli vain heittoja vailla mitään todellisuuspohjaa.

      Tunnen muutaman ystävän, jotka ovat lähitulevaisuudessa menossa naimisiin, ja olivat aidosti ihastuneita, kun saivat lukea uusimmasta DV-Videolehdestä hääkuvausvinkkejä. Kävin muuten katsomassa HÄÄT osiota eikä sielläkään puhuta kuvauksesta yhtään mitään.

      • Elokuvahullu

        minusta lehdessä on aivan asiaa. Tilasin välittömästi kun tällaista herkkua saadaan suomeksi. Makujahan on monenlaisia. Jos joku viitsii laittaa pystyyn kyseisen lehden nostan jo sille hattua! On se jotain näiden kaikenmaailman juorulehtien rinnalla, esim. suuri suomalainen TV-lehti Katso lähti tuolle roskatielle, lopetin välittömästi tilauksen, vaadin ja sain vuoden maksuni takaisin. Onnea vain uudelle lehdelle!


      • videohäiskä
        Elokuvahullu kirjoitti:

        minusta lehdessä on aivan asiaa. Tilasin välittömästi kun tällaista herkkua saadaan suomeksi. Makujahan on monenlaisia. Jos joku viitsii laittaa pystyyn kyseisen lehden nostan jo sille hattua! On se jotain näiden kaikenmaailman juorulehtien rinnalla, esim. suuri suomalainen TV-lehti Katso lähti tuolle roskatielle, lopetin välittömästi tilauksen, vaadin ja sain vuoden maksuni takaisin. Onnea vain uudelle lehdelle!

        Joo, turhaa mölyä. Esimerkiksi Visio ja DV-videolehti eivät edes ole kilpailijoita. Tekniikka halpenee, laitteita ostetaan vauhdilla. Tekniikkafriikkejä on koko ajan suhteessa vähemmän. Siinä on perustietoa, jolle on kysyntää.


    • Markku

      Silmiini osui tämä palsta ja niin kiinostuin lehdestä. Ainakin minä löysin paljon mielenkiintoista luettavaa.

      Mielestäni osa artikkeleista on ammattilaisille. Selasin kirjastossa nimittäin myös vanhempia numeroita. Mutta totta on, että kaikista kirjastoista ei lehteä löysy.

      • Minä Turuust

        Myös täältä Turun seudulta vaikea löytää lehteä. Varsinkin kirjastoista. Antakaa vinkkejä, missä kirjastossa lehti on saatavilla.


    • Lohdutuspalkinto

      Tiedoksi muille. Leffa saatiin valmiiksi ja tänään lähtee postin mukana kilpailuun.

      Ai mihin kilpailuun? Tiedoksi muille: DV-Videolehden kilpailu umpeutuu 15.10.2004. Osallistua saa kaikilla leffoilla, jotka on valmistuneet vuosina 2003 ja 2004.

      Tsemmpiä. Ainakin meille kuuluu lohdutuspalkinto.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      277
      2943
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1890
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1552
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1320
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      261
      1152
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1001
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      951
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      814
    Aihe