Ranskassa harkitaan rintaimplanttien poistamista 30 000 naiselta

300 000

Ranskassa harkitaan rintaimplantin poistamista noin 30 000 naiselta.
Naisilla on Poly Implant Prothese -yhtiön implantit, joiden turvallisuus on kyseenalaistettu.

Ranskassa on todettu kahdeksan PIP-implantin saaneen naisen sairastuneen syöpään. Nyt viranomaiset miettivät, pitäisikö kaikki implantit suositella poistettaviksi.

Terveysministeriön edustaja rauhoitteli tiistaina syntynyttä kohua. Syövän ja implanttien välillä ei ole todistettua yhteyttä eikä "kiireellistä terveysriskiä" ole.

Poly Implant Prothese -yhtiö suljetettiin viime vuonna. Implantit kiellettiin useissa Euroopan maissa kun paljastui, että yhtiö oli käyttänyt rekisteröimätöntä silikonigeeliä. Geelin vuoksi implantit repeilivät normaalia useammin.

Ranskalaisen Liberation-lehden mukaan PIP-implantteja on 300 000 naisella ympäri maailman.

Suomessa ei ole keskitettyä rekisteriä sairaaloissa käytettävistä rintaimplanteista. Jos implantin saaneella on asiasta epäselvyyttä, parhaiten sen voi selvittää olemalla yhteydessä siihen sairaalaan, jossa leikkaus on tehty, neuvoo ylilääkäri Hanna Rautiainen Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta.
STT-AFP

44

1304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VOI VOI

      teitä naisia ,miksi täytyy pilata terveytensä jonninjoutavalla hömpällä ole sellainenkun mitä vanhemmiltasi olet saanut geeniperintönä LUONNOLLINEN NAINEN.

      • mirrirfd

        No eiväthän nämä hömpät niitä ymmärrä. En minä ainakaan menis selaisten pallojen päälle, inhottaa. sehän näkyy jo kauas, että ne ei ole luommolliset.


    • Busty

      Suuririntaiset ovat aika vastenmielisen näköisiä, miksi siis näitä turhamaisuuksia ja terveysriskejä joku ottaa???

      • Yks Tavallinen Pervo

        Tissit saa olla vaikka kuinka suuret kunhan vain ovat luomua.


      • sairasta touhua

        toisilla on luonnon määräämät,ist rinnat,ne on terveydelle haitaksi,kuormittavat selkärankaa ja niskaa.tiedän paljon naisia jotka ovat pienennyttäneet,kun neo ovat rasite.ovat leikkauksen kautta saaneet paremman elämän.on täysin järjen vastaista,katsoa naista jolle on jotkin suolapussit laitettu rintoihin,entä miten rumat leikkaus arvet rintojen alla.se on luonnollista että jos sairauden vamman takia,laitetaan implantti sen hyväksyn jos potilas itse niin haluaa.se on gool


      • lapsen ruokavarastot

        rinnat ovat,vastasyntyneen lapsen ruoka varasto,miksi joku hullu laittaa niihin suolapussit,johan ne pilaa lapsen ruokavaraston,pussit viruttaa rinnat piloille,entä niska kivut ja selkäkivut.entä kun ne pussit puhkeaa kiivaassa aktissa kun niitä puristelee.omat pussukat oli ne pienet tai suuremmat,ne on jees.tunnen pienirintaisia naisia ovat onnellisia kun ei tartte ostaa rintaliivejä pelkkä t paita ja menoksi,ovat onnellisimpia mitä tiedän.mielentila tutkimukseen määräisin tollaset ,jotka haluaa rintansa pilata.minä en ainakaan seurustelisi suolapussien kanssa.omat vaikka a kuppi tai pienempi se on aitoa elämää,tai suuremmat b


      • expert*
        Yks Tavallinen Pervo kirjoitti:

        Tissit saa olla vaikka kuinka suuret kunhan vain ovat luomua.

        Mitä suuremmat tissit, sitä varmemmin aivolohkot ovat valahtaneet niihin.


      • suursukeltaja
        Yks Tavallinen Pervo kirjoitti:

        Tissit saa olla vaikka kuinka suuret kunhan vain ovat luomua.

        Tuo on tosi,yksi läheinen ystäväni luopui niistä ylisuurista luomuista, eivät olleet selälle hyväksi.


    • ilvis1

      kaikesta saatanasta täällä valitetaan.

      • suolapussit

        ai jai kyl on lapsen ruokapussukat,pilattu suola pusseilla,kyl moisioon olis ennen pantu tollaset hullut,jotka rintansa pilaa.olis vielä suljetulle osastolle.onks ne vielä vapaana.pari kolme vuotta ja testi vieläkö haluaa,jos hoito jatkuu.


      • kyrhrehe
        suolapussit kirjoitti:

        ai jai kyl on lapsen ruokapussukat,pilattu suola pusseilla,kyl moisioon olis ennen pantu tollaset hullut,jotka rintansa pilaa.olis vielä suljetulle osastolle.onks ne vielä vapaana.pari kolme vuotta ja testi vieläkö haluaa,jos hoito jatkuu.

        Olen nainen, enkä ikimaailmassa hankkisi lapsia. Törkeää siis sanoa rintoja vain lapsen ruokapussukoiksi ja olettaa että naiset on luotu vain synnyttämään! Sitäpaitsi miehilläkin on rinnat.


      • viljows
        kyrhrehe kirjoitti:

        Olen nainen, enkä ikimaailmassa hankkisi lapsia. Törkeää siis sanoa rintoja vain lapsen ruokapussukoiksi ja olettaa että naiset on luotu vain synnyttämään! Sitäpaitsi miehilläkin on rinnat.

        ne on vain lpsen ruokintaa varten, vai meinaatko vielä aikuista ukkookin imettää.


    • voi tautinen maa

      Varsinkin nämä jotka tuossa kurakon takana käy itseään turvotuttamassa, eikö ole minkäänlaista itsesuojeluvaistoa enää.

    • Natalia Nusasenko

      Ei kai normaalit suomalaiset naiset niin typeriä ole että tällaisia tarvitsisivat. Lienevät niitä pintaliitäjiä, turhia julkkiksia jotka implantteja ottavat itseensä. Sitä saa mitä tilaa. Kornius huipussaan.

      • Kalamailla

        Hmm,ja tuskaa tulee sitä mukaan kun saa koukkua.Hmm,alas.


      • Viisas mies

        Nuo implantit on suoraan kantajansa tyhmyysindikaattori. Mitä isommat silikonit, sitä tyhmempi nainen.


      • täysi järkinen

        ei normaali terve järkinen,mene tollasta hullun hommaa tekemään.en tunne onneksi yhtään miestä,joka ihannoisi suolapussi rintoja.jos minä seurustelisin ja tulisi ilmi että suolapussit,seurustelu loppuisi välittömästi.haluan normaali terve järkisen naisen,en seurustele rintojen kanssa,vaan aidon suomalaisen tervejärkisen naisen kanssa,olkoon rinnan koko vaikka a kuppia pienempi.se on elämää,ei joku hörhö älyinen suolapussi.


      • nyky avo hoito
        Viisas mies kirjoitti:

        Nuo implantit on suoraan kantajansa tyhmyysindikaattori. Mitä isommat silikonit, sitä tyhmempi nainen.

        nykyisin mielisairautta hoidetaan avohoidossa,tämä suolapussi ja silikoni pussi hoito on sitä avohoitoa.mielisairautta hoidettiin ennen suljetulla oasastolla lääkkeillä.mutta nykyään se tehdään avohoidossa.pää asia on että potilas on tyytyväinen eikä ole vaaraksi yhteisölle.


      • eikkan,n,n,n,n,n,n,n

        Ihan oikein, kärsisvät vaan oikein helvetisti kivuissaan. sitä saa mitä tilaa


    • Sos.Demi Less

      Oon minäkin käyttänyt rekisteröimätöntä silikoonia ikkunoissa ja muissa tiivistystä vaativissa kohteissa eikä mittän vuotoja ole ollut kun hyvin tiiviistää. Lienee tohtorit hutiloineen skalpelliensä kanssa asennuksessa. Eipä silti, naiset ovat tottuneet vuotamaan kerran kuussa joten lienee tottumiskysymys tämäkin vuoto. Ei ihmisruumiiseen tulisi laittaa ulkpuolisia osia, ei ne ole sinne tarkoitettu. Hölmöydestä sakotetaan, näissä tapauksissakin jos korjaamaan joudutaan, maksajana taas kerran veronmaksajat. Saisivat nämä nykyajan Silicon Valleyn omistajat itse maksaa korjauksensa kokonaan eikä maksattaa kansalla turhamaisuuttaan.

    • normi 27v. nainen

      Ymmärrän implantit esim. rintasyöpäleikkauksen jälkeen, jos esim. koko rinta poistetaan.. Mutta niin, itse en vapaa ehtoisesti leikkaukseen menisi, anestesia riskit, leikkauskoplikaatiot, sitten se mahd. implantin repeäminen. Ja kun nuo implantit eivät ole ikuisia, niin viim. 10v. päästä sama homma edessä..ellet niitä kokonaan halua poistaa ja miltä rinnat sen jälkeen sitten näyttää..Ja niin eikö se miehen mielenkiinto kuitenkin loppujen lopuksi ole kiinni siitä millainen nainen itse on. Tutustuminen on aluksi kiinni jollain tasolla ulkonäöstä, mutta loppujen lopuksi en usko että ne tissit siinä kauheesti auttaa..

      Enemmin nämä rahat sijoittaisin johonkin ihan muuhun! vaikka sitten hyväntekeväisyyteen, jos ei muuta keksi..

      • Rinnat on miehille sivuseikka. Tärkeintä naisessa on minkä luontonen ja miten tulee juttuun. Ei kannata silikoneilla terveyttäsä riskeerata turhamaisuuksilla. Jos ukko ei rinnoista tykkää on se sitten väärä mies sille naiselle.. Tämä on tietysti mun mielipide ja näkökantoja on monenlaisia...


      • tavallinen normaali

        kyllä puhut asiaa.en minä miehenä hae rintoja tanssimaan,entä kyseiset suola pussit,tai silikoni rinnat.se on aivan eri asia ja ymmärrettävää,jos käy huono tuuri elämässä että terveyde menetyksen johdosta lääkäri laittaa implantin.tiedän myös naisia jotka ei halunneet implanttia vaan käyttävät proteesia,sekin on turvallisempi vaihtoehto kuin implantti.toinen ihminen tarvitsee toista ihmistä,ei elämässä tarvita implantteja normaali seurustelussa,


      • hoitoa tarvitsevat
        Kuoppis_1972 kirjoitti:

        Rinnat on miehille sivuseikka. Tärkeintä naisessa on minkä luontonen ja miten tulee juttuun. Ei kannata silikoneilla terveyttäsä riskeerata turhamaisuuksilla. Jos ukko ei rinnoista tykkää on se sitten väärä mies sille naiselle.. Tämä on tietysti mun mielipide ja näkökantoja on monenlaisia...

        en tunne yhtään miestä,joka olisi rintojen kanssa mennyt naimisiin,tai seurustellut.mutta tunnen paljon miehiä jotka ovat menneet naimisiin naisen kanssa.se on noitten henkisesti sairaitten naisten hömppä juttuja että suuret silikoni,tai suolapussi rinnat olisi jotenkin erikoiset,ja arvet jotka nekin näkyvät,kyllä tässä maailmassa on kautta aikojen ollut vähän toisen laisia ihmisiä.ennen ne vietiin mielisairaalaan hoidettavaksi,nykyään hoidot tehdään avohoidossa,tämä rintojen leikkaus kuuluu siihen avohoito systeemiin.tulkon jokainen hoitoa tarvitseva uskossaan autuaaksi.


    • Yks Tavallinen Pervo

      "Ja niin eikö se miehen mielenkiinto kuitenkin loppujen lopuksi ole kiinni siitä millainen nainen itse on."

      Tissit kiinnostaa aina. Luomutissit ovat kauniit katsella ja ihanat koskettaa.

    • Kaikki, mitä ihmiseen lisätään, niin rinta- kuin hammasimplantit, hammaspaikat, kynsilakat, ihomaalit,deodorantit, ovat terveysriskejä. Joidenkin terveydellisten haittojen ilmaantumiseen menee enemmän aikaa, jotkut iskevät nopeammin.
      Mitä sitä suremaan, kosminen säteilykin aiheuttaa syöpää.

      Johonkin sitä kuollaan, ennemmin tai myöhemmin. Eikä mukaan saa kuin muistonsa...

      • zxz.

        Kyllä hampaita voi lisätä ja tukkaa.. Jos kerran luojan työ on ollut niin vajaavaista joidenkin kohdalla, ettei tukka tai hampaat pysy, niin uutta tilalle, jos varaa on.

        Tissien suurentamista en ymmärrä.. Pienentämisen kylläkin.


    • ei kaunista

      kaunista katseltavaa jos kaksi hunajamelooni pullotta,naisen täytyy näytään naiselta.

    • järki käteen..

      Eiköhän tämä missikulttuuri ole tuonut tämänkin hömpötyksen? Siitä saadaan taas maksaa terveydellä............

      • Yks Tavallinen Pervo

        Naisista on tullut itsekkäitä. Hankkiva aivan kiusalla silikonit kun tietävät että miehet kuolaavat luomutissien perään.


      • voi pojat ai jai
        Yks Tavallinen Pervo kirjoitti:

        Naisista on tullut itsekkäitä. Hankkiva aivan kiusalla silikonit kun tietävät että miehet kuolaavat luomutissien perään.

        se on naisen mielikuvan tuote että on oltava isot suolapussit.oiket rinnat jossa ei ole leikkaus arpia,se on jotain mystistä.rinnan koolla ei ole väliä,mielummin pienet nupukat .en ole koskaan hakenut rintoja tanssimaan.naista olen hakenut kylläkin monasti,isot rinnat tiellä tanssiessa,pallea tulee kipeäksi kun pallot painaa,pieni rintaisen saa lähemmäksi tanssiessa on seksikkäämpää tanssia lähekkäin.


    • Vierna

      Onneksi miulla on kauniit D-kupin tissit ja mieskin tykkää. 100% luomua.

      • zxz.

        Onk D pienet vai isot ? Ei mitään tietoa näistä... Pienet on hienot, mut ei roikkuvat tyhjät.


    • Tekniikka palvelee ihmistä.
      Elämä on helpottunut viime vuosina.
      Olemme vapaita.
      Syömään myrkkyjä...

    • Janniina...

      No jos joku on niin tyhmä, että laittaa silikonia rintoihin tai muualle niin ihan oikein että saakin siitä syövän. Naurettavaa touhua sanon minä. Tottakai ei ole elimistölle terveellistä, että sinne pumpataan ulkopuolisia aineita, johon sen käsittää tyhmempikin.

      Maailmassa on oikeitakin huolenaiheita ja rikkaat maat tuhlaavat lääkärejä siihen, että saadaan naisille isommat tissit, perse tai huulet ja sitten niitä korjaillaan ja voi vaan miettiä, mitä ongelmia niistä tulee kun nämä pintaliitäjät ovat vanhuksia.

      Toisaalla pikkulapset astuvat maamiinoihin ja menettävät raajojaan yms. niin sitten eräät kehtaavat ajatella vain tissejään, kyllä ihminen, varsinkin nainen on tyhmä !

      Itse olen 3-kymppinen nainen ja omistan luomutissit ja ihan normikokoiset, ehkä näin 3 lapsen jälkeen kyllä vähän roikkuvat, mutta mitä sitten :) Ei se elämän laatu tai onnellisuus pitäisi tisseistä olla kiinni :D hauskaa joulua kaikille!!!

    • ..........

      Kuinka moneen asialliseen ja asiattomaan ketjuun olet kopioinut tuon tekstin. Tuollainen häiriköinti voi aiheuttaa ylläpidon taholta kirjoituseston. En jaksa kahlata kaikkia ketjuja läpi ja tehdä jokaisesta erikseen ilmiantoja ylläpidolle.

    • ( o ) ( o )

      Tissit ovat yhtäsuuri terveysriski
      kuin tyttöinen turhamaisuus

    • elämä on vaan niin

      luamu tisut on best

    • lullati lullan

      Nämä kaikki jotka ovat ottaneet lisäkkeet rintoihinsa ovat juuri niitä joille hyvä myynimies on saanut tavaran myytyä. Eihän tämä bisnes ole kuin juuri ja enempi näiden plastiikakirurkien kannatava bisnes.No markkinarakoonhan lankeavat justiinsa mämä turhamaisuuteen taipuvat naiset.
      Ja siinä on myötävaikuttamassa nämä imeväisikäiseksi jääneet miehet,joille reppanan naiset suurine tekololloineen koitavat tuoda mielihyvää.
      Kyllä sen vielä sairauden hoitona menee mutta kun siinä tuo sopiva markkinarako on tullut sitähä hyväksi käytetään.

    • voeh

      Mitkä ihmeen ääliöiden kokoontumisajot täällä ovat meneillään? Pitää olla aika pahasti henkisesti sairas jos ihan tosissaan toivoo ventovieraille syöpään sairastumista!
      Ja miten ihmeessä jotkut "suolapussit" liittyvät otsikon aiheeseen?

    • Ihan turhaa puhetta!

      No kylläpä tällä palstalla on lukemattomia kommentteja miehiltä, jotka toitottavat sitä, että luonnollinen olla pitää.

      ENTÄS SITTEN NE AKAT, JOTKA SIELLÄ PORNOLEHDEN SIVUILLA TAI NETTIVIDEOISSA HYÖRII? HEILLÄ EI OLE MITÄÄN LUONNOLLISTA KOKO KEHOSSAAN: TISSIT ON MUOVIA JA ALAPÄÄKIN ON LEIKKAUTETTU KIRURGILLA KIREÄKSI! NAAMASSAKIN ON JOS JONKINLAISTA MUOTOILUA MUOVISEN MEIKIN LISÄKSI JA HIUKSET OVAT BLONDATTU JA PIDENNETTY! Kas kummaa, että kelpaavat ihan jokaiselle ukolle katseltavaksi ja ihailtavaksi.

      • Kärpäsensurinaa

        Ja entäs sitten kaikki ne filmitähdet ja laulajat, jotka on veistetty samalla kirurgilla kuin pornotähdet? Tikku pystyssä jokaisella kundilla!


      • Miss-lady
        Kärpäsensurinaa kirjoitti:

        Ja entäs sitten kaikki ne filmitähdet ja laulajat, jotka on veistetty samalla kirurgilla kuin pornotähdet? Tikku pystyssä jokaisella kundilla!

        Minulla on vieläkin 56 vuotiaaksi komeat ja kiinteät rinnat, ja olen näistä rinnoista ruokkinut 4 lasta. monella 30 vuotiaalla, ja nuoremmalla, on kuin kulahtaneella 100 vuotiaalla.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe