Samsung Galaxy Xcover GT-S5690

NoBackToNokia

Jos etsii yhtään kestävämpää älypuhelinta alle 300 euron, on k.o. luuri ensimmäisenä vaihtoehtona. Itse ostin omani CDON.comista hintaan 255€. Puhelin on ensimmäinen kosketusnäyttöiseni ja on pakko kehua. Vaikka kamera on melko onneton tekee silläkin nyt jotain. Saahan noita kameroita erikseenkin. Näyttö on ainakin minulle riittävän tarkka, ja etenkin kestävä vaikka onkin todella kevyesti käytettävissä. On pudonnut lattialle pari kertaa eikä onnekseni ole käynyt mitenkään. Motorolan Defy on varmasti kova kilpailija, mutta Samsung on halvempi. Android on nopea oppia käyttämään ja se on todella nettikelpoinen. 800MhZ prosessori ei ole mikään häikäisevän nopea ainakaan minua kokeneemmalle, mutta vähintäänkin riittävä. Jos joskus uskaltaa, voisin testata tuota mainostettua vedenkestävyyttä, mutta jääkööt toistaiseksi. Yhteenvetona voi sanoa että mainio puhelin hintaluokkaansa nähden. Kirjoitin k.o. viestinkin tästä Samsungin eränkävijälle sopivasta puhelimesta.

64

11909

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaska S Jokunen
    • Ville Kille

      Meilla firmaan hankittu kolme kyseista puhelinta ja kaikissa sama ongelma,sammuvat useita kertoja paivassa.
      Vein yhden huoltoon ja vastaanottaja kertoi etta valitettavasti samsungilla ei ole ratkaisua ongelmaan.
      tavoitettavuuden takaamiseksi jouduin ostamaan toisen puhelimen.
      Saa nahda miten toimii kun tulee huollosta,ainakin matkapuhelinfoorumin keskustelujen mukaan huolto ei auta asiaan.
      VALITETTAVAA!

      • KorjatkaaViatSamsung

        Joo ite hankin ton puhelin noin 3 päivää sitten ja tehny tota samaa kanssa. Sammuilee sellaset 2-5 kertaa per päivä ja käynnistyy itestään uudestaan. Se on vaan vähän ikävä yllätys ku tsekkaa kelloa tai jotain ja huomaa et näytössa lukee "syötä pin-koodi". Pari kertaa on kaveri kyselly et miks mul on puhelin kiinni keskellä päivää. V*tuttaa. Muuten kyllä hyvä puhelin, ei mitään muuta valittamista.


      • xcoverr

        Minulla on ollu puolivuotta xcover ja ollut 4 kertaa huollossa...
        Puhelimeni sammuu montakertaa päivässä ja pätkii ja hävittää tiedostoja..
        Vituttavaa kun saat kysella kavereiden numeroita uudelleen....


      • www1

        tiputin xcoverin tänään veteen ja sen jälkeen puheääni kuului himmeästi


    • Ville Kille

      Haloo
      JO ON VIISAITA NEUVOJA JA ASIATTOMIA KIRJOITUKSIA.
      Kannattaa infota sitten SCF huoltoa joka vastaa samsungin huollosta Suomessa,ongelman korjaus olisi tarpeen.
      Sammuilu ongelmaa on kasitelty varsin laajasti alan nettikeskusteluissa,siis kannattaa pistaytya vaikka matkapuhelin foorumilla tai googlettaa vaikka asiaa,
      Puhelin on muuten hyva hintaansa nahden.

    • halpa ja huono

      Parin kuukauden käytön jälkeen Galaxy Xcover-5690 puhelimesta olen todennut puhelimen olevan epäluotettava. Syynä jus tuo sammuilu sekä akun lyhyt käyttöaika. Vaikka kaikki ylimääräiset sovellukset suljettu. Lisäksi puhelimen kentät ovat surkeita, tätä olen vertaillut vanhan puhelimeni kanssa. Päivitykset ovat ajantasalla.
      En suosittele kyseistä luuria esim eräretkille tai paikkoihin jossa ei voi ladata päivittäin.

    • Kestävä?????????????

      Samsung galaxy xcoverista meni näyttö rikki kun putosi maahan.

      • Mikä sammuilu?

        Itselläni ollut nyt xcover jonkin aikaa ja ei ole sammunut tai tiltannut yhtään kertaa toisin kuin edeltäjänsä n...a

        Tuohon akun kestoon auttaa paljon kun siirtyy käyttämään vain 2g verkkoa. Samsungin akunkesto on älypuhelimista ylivoimainen.


      • pari kk testailtu
        Mikä sammuilu? kirjoitti:

        Itselläni ollut nyt xcover jonkin aikaa ja ei ole sammunut tai tiltannut yhtään kertaa toisin kuin edeltäjänsä n...a

        Tuohon akun kestoon auttaa paljon kun siirtyy käyttämään vain 2g verkkoa. Samsungin akunkesto on älypuhelimista ylivoimainen.

        Akun kesto 2g:llä noin pari päivää. Vähäisellä soitoilla. Siinä ei kestä surfaillla netissä.
        Toinen seikka on verkon kadottaminen,ts kenttien hukkaaminen. Tätä olen testaillut
        Tiedä sitten sammuuko puhelin just siitä syystä.
        Puhelin on todennäköisesti tarkoitettu hiihtokeskuksien mäkiin.
        Ei tätä voi ainakaan useamman päivän maastoretkille viedä.


      • aaffe

        Niin meni mullakin, kun tippui auton penkiltä maahan ja harmittaa ihan vietävästi. Mahtaiskohan se mennä takuuseen, kun vielä mainostavat, että on duutsonien kestävä puhelin. Olen todella pettynyt tämän kestävyyteen vanha nokialaisenikin kesti paremmin.


    • Ville Kille

      No nyt näyttää olevan sammuilua muissakin kun meidän kolmessa puhelimessa.
      En ole huomannut radio-osan herkkyydessä mitään outoa,vaihtaa soluakin aivan kuten pitää.
      Siis sammuiluun on todennäköisesti syynä jokin muu kuin ohjelmallinen vika!

    • Japi69

      Mulla on nyt ollut luuri kuukauden, ja on hiukan ottanut osumaa, ja hanan alla olen näyttöä pessyt monia kertoja. Nyt viikonloppuna putosi noin 1,5 metristä muovilattialle, ja näytön lasi meni kunnolla säpäleiksi. En tiedä, oisko aiemmista kolhuista pintajännitys ottanut nokkiinsa. Eikä mene luultavasti takuuseen, sanoivat Sonerakaupassa. Että ei kannata huvikseen kokeilla iskunkestävyyttä. Hyvä puhelin on ollut muuten, tohon kestävyyteen olen pettynyt.

    • aivan uusi käytössä

      Mekin ostimme kyseisen puhelimen ja se on ollut käytössä päivän. Voisiko joku neuvoa, minkä toiminnon kautta löytyy saapuneet tekstiviestit ja emmekä löydä myös vanhoja tekstiviestejä, jotka on kopioitu SIM-kortille. Sama Sim-kortti on nyt XCoverissa. Mistähän ne voi katsoa?

    • vidduviddu

      Kolme viikkoa vanha puhelin putosi ulkona ja näyttö halkesi siruille:(

      Ihme juttu, kun tätä mainostetaan duudsonin kestäväksi, vaikuttaa jopa herkemmältä hajoamaan mitä halvemmat. Nimenomaan siksi ostin, ettei tarvitsi luuria varoa.

      Onkohan kukaan saanut takuuseen näytön korjausta?

      • jeah..

        mulla otti iskua taskussa töissä ollessani näytönlasi sirpaleiks.. soitin verkkokauppaan josta ostin puhelime ja kysyin et meneekö tallaset takuuseen ni sanoi et ei mene koska et ole valmistajan vika. En sit kuitenkaa luovuttanu vaan vein SCF-huoltoon jossa lasi meni valmistajan takuuseen.. lasin vaihossa meni 3päivää ja sain puhelimen takas uudenlasin kera..


    • Joppasejoo

      Vein omani huoltoon ku näyttö meni keskeltä poikki ja puhelin sammuili välillä.

      Tulos: Uusi laite!!!

    • MrLAur

      Kyllä se sammuilee , mutta ei asialle voi mitään. Ei kannata uskoa mainoksiin aina.
      Mutta ihan kiva laite on Xcover.

    • urpo(Ko)?

      Voisiko joku kertoa miten tällä pystyy zoomaamaan kun jos yrittää niin näytölle tulee teksti et: zoomaus ei onnistu kun kuvakoko on suurin mahdollinen. Sain tänään galaxy xcoverin ja se on eka kosketusnäyttö mula, niin helpottaisi paljon tietää=D

      • urpo(Ko)?

        mulla*


      • averagejoe

        Kun olet kuvaus tilassa mene kohtaan asetukset ja valitse "tarkkuus" laita sieltä pienin mahdllinen.


    • aLuPuHeLiN

      Ei se vaan mulla ole kertaakaan simahdellut tai tilttaillut :PPPP

    • tohelo

      Unohdin salasanan ja sähköpostin tohon ''samsung-tiliin'' mitenköhän pääsisin kirjautumaa puhelimeen sisään? auttaako liikkeessä ilmaiseksi?

    • Kyseisen luuri kuulemma kestää normaalia enemmän kolhuja... Itse aiheutettu... Myyjäliikkeitä on ohjeistettu kusettamaan asiakasta tällä selityksellä takuuasioissa. Niin se vaan on.
      Niin asiaan, taas yksi duudsoninkestävä resu joka ei kestä pudota kädestä betonille, siis 1,5 m korkeudelta. Lasi palasina ja näytössä ei kiilu kuin taustavalo.

      En jaksa alkaa vänkäämään suomen samsungin kans tuosta, vaan lähetän mokoman resun kutterinpuruina kirjekuoressa heille ja terveiset päälle :D

      Tietenkin jos joku tietää suht. tehokkaan keinon saada maahantuoja uskomaan vehkeen olleen suutari, eli valmistusvika ettei lasikaan kestä niin saa kertoa.

      • blondi 20v

        Minulla unohtu näytön lukituksen koodi niin en tiedä mitä tehdä auttakaa joku joka tietää tästä samsung galaxy xcoverista.. :((


    • noke123

      nyt lähti tänää kolmas xcoveri helmikuun jälkeen ensimmäinen sammuili ja sit pimeni mikki...lähetin huoltoon jossa puhelin vaihdettiin uuteen,,parin viikon odotuksen jälkeen sieltä tuli vielä huonompi siinä ei pelannut päivääkään kaijutin ja taas sama sammumis vika......sitten tämä kolmas jonka tosissaan sain tänää,,ollu nyt käytössä 6tuntia on sammunu ittestään noin 15 kertaa ja tiltannut saman verran jos ei enemmänkin........eli en kyllä suosittele kenellekkään....

    • xfgnhnjd

      Mistä tohon xcoveriin sais yli 1500mahin akkuja?

    • toivoton

      Hei Kellä ois neuvoo mulle miten saan siirrettyä xcoverista kuvat koneelle kaapelin kautta? Kun oon liittänyt puhelimen kaapelilla koneeseen kumpikaan ei reagoi mitenkää. olenko ottanut puhelimestani vai koneestani jonku asetuksen pois? muistikortin kautttakaan ei siirtäminen onnistunut. neuvoja kiitos:)

      • xcoveri ollut 3kk ehjänä

        oletko kytkenyt usb-toiminnon päälle vetämällä aloitusnäytön ollessa auki sieltä sen "tehtäväpalkin" ? :)


    • minkä ostas

      ite ehkä ostan ton mutta päätin kysyy muilta ennen kun ostan mitään. Kulma toi ei kestä mitään puottamista nii onko parempia vaihtoehtoja (max 200€)

    • tietäjä

      Hyvät ihmiset! xcover sammuu koska se ei saa enää kenttiä mulla sama vika ei saa kentää samuuttaa ittesä oikea oppisesti ja kun on käynnissä kenttiä on.

      • jermu2

        mulla näyttää että kaikki kentät on avoinna mutta sammuilee silti "tietäjä"


    • haluun kertoo

      Muuten aika hyvä vaan puhelin puolen kuuluvuus huono. Ei automaattista äänen säätöö taustamelun mukaan ja se on haitta jos on tausta melua niin ei tahdo kuulla toisen osapuolen ääntä. Jos taas manuaalisesti koventaa ääntä, niin joko särkee, tai ottaa ihme kaiun.

    • Emily L-M

      se ei ole samsungissa vika, vaan androidissa. Minulla kaikki Android puhelimet sammuileet itsellään, oli sitten samsung tai huawei tai mikä tahansa. Oma XCoverini on muuten aivan mahtava puhelin mutta juuri tuo sammuileminen ärsyttää. Mutta tosin nykyaikana kun puhelin ei ole enää puhelin vaan pikemminkin kannettava tietokone minikoossa voiko odottaakkan täydellistä toimivuutta? Akun lyhyt kesto on myös ikävää, vanhassa huawein puhelimessani akku kesti kaksi päivää vaikka minulla oli aina netti ja facebook auki, lähettelin tekstiviestejä tiuhaan eli tektinesti ottaen olin koko ajan tekemässä sillä jotain. Nyt tässä kyseisessä xcoverissa akku kestää juuri ja juuri iltaan asti vaikka olisi puolipäivää laukussa ilman nettiä ja facebookkia auki. Kaikkein eniten ätsyttää kuitenkin se, etten tumpelona osaa käyttää tämän puhelimen nettiä kunnolla enkä löydä kirjanmerkkejä tai sivuhistoriaani mistään. Tiedän kyllä kuinka pyyhkiä sivuhistoria tai tehdä kirjanmerkki mutten löydä niitä mistään, eikä ohjekirjasta tai samsungin nettisivusta ole mitään apua

      • äkscoveri

        Kyllä mulla akku kestää ainakin kolme päivää, välillä viisikin. Ja kyllä minä aika paljon sillä puhunkin. Nettiä en juurikaan käytä ja varsinkaan vaspuukkia en lainkaan. Puhelin on ollut mulla tammikuusta alkaen ja on sammunut vasta muutaman kerran. Eikä ole kertaakaan pudonnut betonilattialle.


      • ööm..
        äkscoveri kirjoitti:

        Kyllä mulla akku kestää ainakin kolme päivää, välillä viisikin. Ja kyllä minä aika paljon sillä puhunkin. Nettiä en juurikaan käytä ja varsinkaan vaspuukkia en lainkaan. Puhelin on ollut mulla tammikuusta alkaen ja on sammunut vasta muutaman kerran. Eikä ole kertaakaan pudonnut betonilattialle.

        Mul kestää akku suunnillee päivän.. muutenki toi lagii ja sammuilee koko aja :(


    • extoveri

      Xcoverin käyttö kylmässä on vaivalloista. Nyt on pakkasta -12 ja se hyytyy. Puhelun lopettamisen jälkeen se menee pimeäksi ja kestää kauan aueta.

    • nakkikakkilokki

      Kamulla tippui täydestä vauhdista pyöräillessä xcover näyttö edellä maahan, eikä tullu muuta kun muutama naarmu reunoille..
      p.s. Näin tapahtuman joten kamuni ei juksuta, enkä minäkään

    • Epätoivoinen

      mulla sammuilee toi x-cover selleen et vaikka se näyttäis että akkua on 100% ,näyttö rupee sekoilemaan ja sammuu. Sit sitä ei saa enää päälle ku akku on sit vissiin loppu. Tää alko vast viikko sitten mut vuoden on toiminu ilman moitittavaa. Tietäiskö joku et miten tää vois alkaa toimimaan normaalisti :) ?

    • Tehdasaseusten palautus auttaa yleensä noihin ongelmiin. Jos ei niin huoltoon.

    • .....

      Mä jouduin roottaamaan oman puhelimeni ja laittamaan task killereitä, että akun saa riittämään. Laginen *, kun ohjelmat parin päivityksen jälkeen paisuvat niin etteivät meinaa mahtua puhelimen muistiin. Puhelimen muistissa olevat "järjestelmä ohjelmat" on todella turhia ne vie vähäisenkin tilan luurista vaikka pitäisi ne sovellukset päivittämättä. Vielä tässä oottelen muistikortin adapteria niin saan sitten osiot jaettua muistikortille uusiksi ja voi huijata luuria luulemaan muistikortin olevan puhelimen muistia. En suosittele luuria kellekkään ei se sisäinen 150mt tila mihkään riitä ja on todella laginen vaikka siinä ei paljoa ohjelmia olisikaan. Seuraavaan puhelimeen tuun kyllä satsaamaan reilusti ettei tarvii noin huonolla luurilla kituuttaa.. Luulis nyt, et ois panostettu vähän muuhunkin ku siihen roisketiiviyteen ja tehoon, mutta ei..

      • eveliina

        Puhelin lagii rikkoutu toisenckerran onneks ottaa kosketuksen viel meneeköhä takuusee


      • puheliton
        eveliina kirjoitti:

        Puhelin lagii rikkoutu toisenckerran onneks ottaa kosketuksen viel meneeköhä takuusee

        mulla katko puheluita.laitoln takuuhuoltoon.puoli vuotta vanha


    • MarjaL3

      Soitin numeroon, joka ei ollut käytössä.Näyttö pimeni ja lopetuspiste katosi. Automaatti hopötti nauhana, enkä tiedä, enkä muista, miten sain puhelun loppumaan. Voiko näytttöä säätää puhelua varten, jotta voin itse lopettaa puhelun?Näyttö pimenee puhelun aikana.

      • xcover1

        Mulla on ollut xcover nyt vuoden käytössä, ja tämä oli ensimmäinen samsung joka minulla on ollut. Ja samalla se on viimeinen samsung. Puhelimessa ollut käsittämättömän paljon vikoja koko ajan. Puhelin sammuilee itsekseen puhelua yritettäessä, kalenteri kadottelee merkintöjään, prosessori on käsittämättömän hidas, akun kesto surkea. Oikeesti välillä tulee sellainen olo, että olenko piilokamerassa :(:( .


      • huomaaja.
        xcover1 kirjoitti:

        Mulla on ollut xcover nyt vuoden käytössä, ja tämä oli ensimmäinen samsung joka minulla on ollut. Ja samalla se on viimeinen samsung. Puhelimessa ollut käsittämättömän paljon vikoja koko ajan. Puhelin sammuilee itsekseen puhelua yritettäessä, kalenteri kadottelee merkintöjään, prosessori on käsittämättömän hidas, akun kesto surkea. Oikeesti välillä tulee sellainen olo, että olenko piilokamerassa :(:( .

        aika nolo nikki sulla sitten.


    • Xocer 1 mallissa on keskustelujen mukaan ollut vikoja ja sen tapaisia.

    • pettynyt..

      Mul on ollu n.2kk ja sammuilee yhtäkkiä ja jos soittaa, ei aina hälytä. tää sammuili ärsyttää..

    • Ostettu 5.10-13

      Kyseinen malli maksaa nykyään 99 euroa, tarjous. Näppäinpuhelimeen tottuneelle vaikea käyttää. Enimmät toiminnot tavalliselle käyttäjälle turhia.

    • Kyseliä

      Onko siinä x-coverissa es mittää hyvvää :(:(:(!

    • On kohtuu hyvä veden kestävyys.

    • X-cover vai trend

      Kumpaa suosittelette x-coveria vai trendiä

    • minävaan:/

      Riippuu tykkäätkö pelailla, surffata sulavasti netissä vai onko sulla paljon semmosia harrastuksia jossa puhelimelta vaaditaan kestävyyttä. Jos nää ominaisuudet pitää samaan pakettiin mahduttaa niin osta Xcover 2.

    • Hydy

      Mulla hävis netti x coverista miten sen saa takaisin?

    • Katsomalla onko nettiasetukset kunnossa puhelimen asetuksista. Jos on niin kokeile käynnistää puhelin uudelleen.

    • Hydy

      Kyllä asetukset pitäs olla ok. Poistin Trackerin ohjelman ja sen jälkeen ei mene nettiin. Oon käyttänyt akun ja sim kortin poissa mutta ei palaudu. Saako tähän jostain alkuperäisin ohjelman palautettua ? asetuksissa on valitty "käytä pakettidataa" onko muita asetuksia?

    • MariH

      Osaisko auttaa neitoa hädässa ja vastata niinkin yksinkertaiseen kysymykseen että miten yhteystiedot saa tallennettua sim-kortilta puhelimeen? Onnistuuko ilman Kiesiä? Selailin kaikkia mahdollisia valikkoja, mutta en törmännyt kyseiseen toimintoon. Hermo kohta menee. :)

    • Onko kyse tämän ketjun puhelinmallista?

    • MariH

      Jep.

    • Silloin mene osoitekirja sovellukseen ja paina Valinnat->Tuo ja vie->Tuo sim-kortilta.

    • MariH

      Onnistui! Oi, kiitos! :)

    • iKA

      Akun kesto ja keskusmuistin vähyys vähän harmittaa, mutta olen ollut todella tyytyväinen. Kestää kovaakin käyttöä ja tippunut vaikka mistä, kuten esim. liikkuvan auton katolta 80km/h vauhdissa.
      Näytön lasi meni rikki viikko sitten kun ruuvimeisseli tippui lattialla olleen puhelimen päälle, mutta tämäkin vain kosmeettinen haitta.
      Tällä hetkellä makaa kahdeksatta tuntia joen pohjassa taskusta pudottua.
      Huomenna aion sen sukeltaa ylös ja uskon kyllä että toimii edelleen moitteettomasti. Luotto on kova tähän jo kolmatta vuotta olleeseen vehkeeseen!

    • menee kiertoon

      GT-S7710: keskusmuisti on naurettavan pieni, viddu mikä älypuhelin tämmöinen on.
      Muutaman viikon päästä jää kaikki päivitykset ottamatta, muisti ei riitä, muisti ei riitä, siinä se riemu on.
      Lisäksi armottoman hidas, kotinäppäin kuluu turhaan, kun vehje miettii miettii..
      Iso pettymys, en suosittele.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      5005
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1265
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      741
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe