Radio Suomi ottaa päähän

glöginjuoja

Soittolistat teki aikoinaan paljon hallaa kanavalle. Ja siitä "nautitaan" yhä. Nyt joululaulusesongin aikaan; ei mitenkään yllättävää sinänsä, - siellä soi nämä iänikuiset Band Aidit, Last Christmas ja Veskut ja Katri Helenat, - aivan kuten joka joulu.
Miksi Ylen valtavaa levystöä ei hyödynnetä, - edes jouluna????????
Esim. Juhamatti, Eila Pienimäki ja Eija Kourimo ovat tehneet laadukkaat joulualbumit joitakin vuosia sitten. Soitetaanko näitä sitten joulun alla Radio Suomessa? No ei tietenkään, koska musiikkipäällikkö on päättänyt, että soitetaan näitä puhkikuluneita biisejä jari sillanpäätä antti tuiskua koska niin on tehty aiempinakin vuosina.
Ylekin alkaa olla vuosi vuodelta kaupallisempi, ainakin radion osalta. Soitetaan vain näitä suurten levy-yhtiöiden buffaamia suosittuja artisteja, ja muut vähemmän tunnetut lakaistaan maton alle aivan kuin niitä ei olisikaan.
Ja Tapio Heinonen! Maineikas ja lahjakas trubaduuri teki vuosikymmeniä sitten kauniita joululauluja, mutta ei: levyt pölyttyvät levystössä koska pitää saada tilaa Sillanpäälle ja Band Aidille, - koska jälleen kerran: niin on tehty edellisinäkin vuosina ja totutusta tavasta ei luovuta ettei vaan radionkuuntelijat saisi kokea yllätyksellisiä hetkiä! Vaihtelua peliin!

5

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Retkuilija

      Minua kalmii tuo hei mummo jollotus.

    • whatever.

      Glöginjuoja puhuu täyttä asiaa mutta tämä on valitettavasti tätä päivää jolle ei voi mitään. En muuten edes tiennyt että Juhamatti on tehnyt joululevyn, koska se ei ole missään soinut.

      Hei mummo jollotuksen a-osa on suoraan yhdestä toisesta kappaleesta siinä missä Hento kuiskaus biisin a-osa on suoraan Barbra Streisandin Woman in love kappaleesta. Onko kaikki melodiat siis jo käytetty?

      • whatever.

        Vai toisinpäin että Missä muruseni onkin kopioitu Hei mummosta...? Kuunnelkaapa perätysten Suvi Teräsniskan kappaleet Hei mummo sekä Jenni Vartiaisen Missä muruseni on...kuin sama kappale. Liekö myös samat tekijät asialla?


      • hyhyy
        whatever. kirjoitti:

        Vai toisinpäin että Missä muruseni onkin kopioitu Hei mummosta...? Kuunnelkaapa perätysten Suvi Teräsniskan kappaleet Hei mummo sekä Jenni Vartiaisen Missä muruseni on...kuin sama kappale. Liekö myös samat tekijät asialla?

        Näitä samoja mummo-lauluja soitetaan joka joulu "sata" kertaa päivässä vaikka maailma täynnä ihania vanhoja joululauluja joita ei enää ikinä kuule. Toinen ärsytys on sitten se laulu jossa vankien pitäis päästä vankiloistaan...en ymmärrä mitä kaunista siinä laulussa voi olla..siis niin ärsyttävä että oksennus ei ole kaukana kun tämän kuulen.


    • jk

      vai iin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe