Nylkyttäminen

Stambo

Meillä on nyt murkkuikäinen nn. 7-8 kk japaninpystykorvapoika, ja ongelmana on juuri tuo nylkyttäminen. Ihmiset se jättää rauhaan mutta muut koirat ei; yleensä 'parhainta herkkua' ovat nartut mutta kyllä se hyppää urostenkin selkään.

Enpä usko kuitenkaan että kaikki nylkytykset tapahtuu alistamismielessä. Täällä meillä on hoidossa vajaa vuoden ikäinen staffityttö ja sitä nylkyttää jatkuvasti eikä jätä rauhaan. Ihan kuola valuu suusta, kieli roikkuu ulkona ja on hirvittävän hengästynyt sitten, oikeen urakalla työntelee lantioitaan. Jatkuvasti myös nuoleskelemassa tytön sukuelimiä tai näykkimässä korvasta/hännästä. Sitten hetken lepää jossakin ja taas sama jatkuu. Ja sen verran kiltti tyttö on ettei ärähdä, suorastaan ihan tarjoaa takapuoltaan ja heittäytyy selällensa jalat haralleen tuon meidän koiran eteen, vaikka juoksuja ei sillä ole.

Johtuu varmaan murkkuiästä? Oli miten oli, ei siltikään sitä hyväksytä missään tilanteessa. Mitä nyt kannattaisi tehdä

12

430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Stambo

      .. ja viesti jäi kesken.
      Kuitenkin, neuvot olisivat kullanarvoisia.

    • vilin muisto

      pallit pois. Niin ja jos on siitosuros, niin esteitä eteen, eli koirat eri huoneisiin ja portti väliin.

    • Tötsö

      Kuvailusi perusteella kyse ei ole alistamisesta vaan hormoonitoiminnan heräämisestä.
      Jos koet asian todella ongelmalliseksi niin sitten eläinlääkäriin ja hormoonihoitoa kehiin.
      Voi olla että tasottuu muutenkin parin kuukauden sisään...
      Jossain vaiheessa vastaan tulee narttu joka ei kauhemmin välitä nylkytyksestä, tarjolla on sitten hammasta ja karvojenpölinää. Toisen uroksen joka tulkitsee alistukseksi kohdalla tilanne on vielä pahempi.

    • Stambo

      Ei siis kaikkia vastaantulevia koiria nylkytä, mutta erityisesti narttuja yrittää kovastikin.
      Leikkaamista on harkittu mutta se ei välttämättä auta kokonaan. Ajattelin että johtuu vain tästä murrosiästä suurimmalta osalta...

    • Tötsö

      Anskun kun arvaan, ympäristössä jossa liikutte kohtuu paljon koiria ja varsinkin narttuja? Tätä taustaa vasten juoksuisia on ymprillä koko ajan. Tuo yhdistettynä sitten hormoonien voimakkaaseen heräämiseen on muikea yhdistelmä.Meidän yhdellä uroksella seurasi junnuna eturauhasongelmia tuosta setistä.
      Leikkaus ei välttämättä todella auta, heti, mutta pitkässä ajanjaksossa todennäköisesti. Mutta yhteys eläinlääkäriin ja hormoonihoitoa miettimään....

    • Stambo

      Hmm, hormoonihoito ei oikein kuulosta tutulle ja siksi saatan hieman vieroksua ajatusta.. mutta katsotaan nyt. Onneksi sentään ihmiset jättää rauhaan!
      Meidän tuo poju myös ihmettelee leikatun koiran hajua ja sitten käy nuoleskelemassa. Muuttuukohan niillä haju jotenkin, että se hämmentää toista eikä tajua onko se nyt sitten narttu vai uros?

      Minusta on välillä hieman noloa kun tuo mein japsipoika hyppää joka koiran selkään, ellei satu pelkäämään. Siksi ei paljoa uskalla koirapuistoissa käydä..

    • Tötsö

      Muuttuu, laikattu uros tuoksuu nartulle.

    • Stambo

      Arvostan paljon vastauksiasi!
      Tänään tuli staffitytön omistajat hakemaan koiraansa. Huhhuh, kieltämättä nolotti hieman kun oma koira on jatkuvasti pökkimässä, joten siirsin sen varoiksi ihan toiseen huoneeseen. Kai ajattelivat että onko se tällaista ollut koko ajan.. ei kuitenkaan tyttöstä näyttänyt haittaavan tuo. Antoi kyllä pojun hyppiä selkään, nuolla sukuelimiään ja näykkiä jaloista ja korvista, ei tehnyt muuta kun käveli sinne tänne. Ihme, kun ei ärähtänytkään.. se olisi kyllä tarpeen.

      Eli kuitenkin, ajateltiin että leikataan tuo sitten sopivan iän tullessa ja jos ei sillä se nylkytys rauhoitu, niin kokeillaan muita keinoja. Eikö murrosiälläkin ole varmasti tähän jokin vaikutus?

    • Tötsö

      On varmasti vaikutusta murrosiällä,Casanova oireyhtymä voi mennä ohi muutamassa kuukaudessa,tai sitten ei.
      Myös koulutuksellisa keinoja voi ja kannattaakin kokeilla,pitää vaan valitettavasti etsiä se keino joka tehoaa, alkuun vaikka jäähylle tai hihnasta nyppäsy pois kohteen luota kun on selkään kiipeämässä.
      Liikunnan lisääminenkin voi olla yksitie nylkytyksestä eroon pääsemiseen jos heppu on hyperaktiivinen niin nylkytys voi tosiaan olla keino korvata liikuntaa.

      Vielä palatakseni tuohon hormoonihoitoon niin puhutaan lähinnä nk kemiallisesta sterilisaatiosta,nahan alle asennetaan implantti joka erittää tasaisesti Desloreliiniä, vaikutus kestää n 6 kk.
      Myös piikkeinä on vaihtoehtoja mm Tardak,jonka vaikutusaika on sitten lyhempi.
      Eläinlääkärin mielipidettä kannattaa kyllä kysellä.
      Nylkyttäminen voi toki johtua myös jostain kivuista jolloin nylkyttämällä laukaistaan nk mielihyvä hormoneita tai anaalirauhastulehduksesta.

      Tuolta voi lukea vähän sitten päätöksen tueksi http://www.kumikana.org/koulutus/ks_urokset2.htm

    • Koirat eivät ole ihmisiä. Lakatkaa puhumasta niistä ihmisinä senkin hörhöt. Jos koira nylkyttää toista koiraa, niin se johtuu vaistosta kuten kaikki muukin koiran toiminta. Koiralla ei ole minkäänlaista älyllistä toimintaa vaan sitä heittelevät halut paikasta toiseen. Tämä keskustelu on nyt päättynyt.

    • Tötsö

      Vaikea on nähdä tässä ketjussa inhimmillistämisen piirtetä.
      Muutoin kyllä ymmärrän pointtisi,erimieltä olen vain siitä älyllisestä toiminnasta.
      Toisaalta ensin voidaan käydä väittely siitä miten älyllinen toiminta määritellään.
      Koiran älyllinen toiminta perustuu assosoaatioihin eli mielleyhtymiin, älykkyydestä voitanee siis puhua silloin kun koira muistaa näkö,kuulo,haju ja tuntoaistien välityksellä saamia kokoemuksia,niiden kautta muodostuneen tietoisuuden kautta koira säätelee käyttäytymistään. Koira ei todella pysty käsitteeliseen ajatteluun eikä se pysty hahmottamaan tulevaisuutta.
      Iltalukemiseksi suosittelen Desmod Morrisin kirjaa Miksi koira hautaa luun?

    • Anonyymi

      Meillä oli kaksi uroskoiraa pystykorvia molemmat eivät tapelleet vaan leikkivät meni aikaa niin hyppivät toisen selkään aluksi nauroin homojako meidän koirat on kun asutaan syrjässä ja ei ole narttuja.
      Alussa nylkyttivät ja lopettivat ja taas jompi kumpi hyppäsi seurasin vierestä toinen antoi vähän naida pyllyyn ennenkuin väisti.
      Istuin kerran lattialla korien kanssa hame päällä, molemmat tuli villiksi haistoivat minut nousin ylös ja nakkasin housut lattialle ja nauroin siinä teille, oli kiva katsoa kun molemmat nuoli kiivaana housuja kalut vilahteli mahan alla.
      Silitin toista koiraa toinen tuli nuohoamaan heti nosti kuonollaan helmaa ja nuolaisi nuoli justiin pillun yläosasta koskettelin kädellä karvat oli ihan märt kun nuoli joka paikasta kun silittelin toista sen kalu oli pitkänä siirsin toisen taakse se hyppäsi selkään nulemassa oleva koira lopetti nuolemisen katsoin helman alle se vaan odotti panemista kun päällä oleva lopetti ja jäi nalkkiin alkoi koira taas nuolla sain ihanan orgasmin.
      Sen jälkeen toinen uroksista on saanut naida sitä toista jos olen yksin ja annan varsin haistella minua molemmilla kalut ulkona toinen osaa odottaa että anna nuolla pillua silloin toinen hyppää selkään alla oleva uros odottaa ja vinkuu kun toinen panee eivät ärise kun ovat nalkissa odottavat aika kiltisti.
      Mieheni kulkee komennuksella kertoi että myy koirat kun ei kerkiä metsästää.
      Kun olin yksin halasin koiria olin sängylllä alasti annoin koirien nuolla nuoli nännejä sievästi vähän nipistellen toinen siirtyi pillua nuolemaan tunsin että valun laitoin alapuolelle ison tyynyn alkoiheti nuolenta toinen koira nuoli rintoja kun ohjailin vähän tuli mieleen jos toinen nuolis pyllyä otin jaloista kiinni ja vedin koukkuun kieli alkoi nuolla heti pyllyaukkoa toinen alkoi nuolla naamaa ja kääntelin päätäni alapäässä oleva hyppäsi ja suoraan pyllyyn liikkui nopeaa tuntui ihanalta mutta liian pitkään kalu kasvoi ja patti jäi sisään se paisutti suolta pikkuhiljaa tuntui hyvältä tunsin kuinka ruiski syvyyteen suoli täyttyi koira pääsi pois siirsin toisen koiran tilalle nyt pilluun ja tuntuihan se valtava kalu sai aikaan monta orgasmia kun se vetäyty pois molemmat nuoli minut puhtaaksi.

      Mieheni myi korat samaan paikkaan sain sovittua että saan ne joskun kylään ja voitte arvata kuinka annan niille ne panee ainakin neljästi molemmat, ihana sitten kävellä kotona hame päällä ilman housuja navetassa sonnikin haistoi kun huomasin otin kumihanskalla kiinni kalu syöksyi heti ulos olen opettanut sonninkin se antaa runkata selkä käy pyöreänä kun ruiskii runkatessa sonni on lyhyt aikainen se suiskii heti ja lopettaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1639
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1401
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1109
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1072
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      6
      1071
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      3
      964
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      954
    8. 5
      945
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      942
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      934
    Aihe