Oliko se aviorikos? 4

Savon tyttö

Kun tässä on "pikku kesä" kärvistelty 13 asteen "helteissä", niin tuli mieleen tuo viime suvi. Minussa on pikkuisen paljastelijan vikaa, niin kuin nämäkin kirjoituksetkin osoittavat, ja niinpä tuli paljon oltua ilman pikkuhousuja. Minusta on mukava jättää ne mekon alta pois. Semmoinen lyhyt ja leveä on minun kesämekkoni, ja kun leppeä kesätuuli hyväilee, niin sepä tekee olon kevyeksi. Huulet kun siellä vielä hankaa toisiinsa, niin kohta hopeakellot soi. Naiset tämän tietää, ja minun mieskin tykkää. Sitä aina jännittää, paljastunko. Ettei kävisi niin kuin yhtenä kesänä kaupan pihalla, että erään herrasmiehen saksanpaimenkoira työnsi kylmän kuononsa suoraan sinne. Mies pyysi anteeksi, ja kyllä minuakin nolotti. Muutamat sivullisetkin sen huomasivat, naamasta näki. Mutta muuten minä kyllä tykkään tämmöisiä temppuja tehdä. Joskus oikein suunnittelen, että ne ei näyttäisi suunnitelluilta. Niistähän menee maku, jos ne on järjestettyjä. "Jätänkö minä pois", minä kysyin mieheltä, kun viime kesänä mentiin yhdellä mökillä käymään. "Jätä vaan", minun mieheni sanoi, ja niin me mentiin. Me mentiin näyttämään, miten pienet ahvenet nyljetään, kun ne oli saaneet niitä ämpärikaupalla muikkuverkoista. Eihän niitä pirukaan suomusta. Ne sitten toi meidät takaisin veneellä. Oli ne pitkät helteet silloin. Veneellä tultiin mökiltä, mökin isäntä souti ja minun mieheni piti perää. Me sen mökin rouvan kanssa istuttiin keskituhdolla. Kylki kyljessä istuttiin. Minä ajattelin, että mitenkä minä siihen tuhdolla asetun. Kun ei ole kohteliasta kääntää selkää vieraalle. Siina soudeltiin ja juteltiin, ja minä tiesin, että minulla on lyhyt hame. Että kun minä siinä istun, paljon ei riitä pyllyn alle. Että naapuri vilkuilee ja varmaan näkee. Minä kiltisti siinä istun, polvet yhdessä, katselen maisemia, että saa naapuri tehdä havaintoja. Se kriittinen paikka oli siellä reisien alla. Vähän olin sivuttain, muuten olisi näkynyt paljas takapuoli. Minä huomasin, että se mies huomasi. Sen verran autoin. Ja arvasin, että oma mies selän takana jännittää. Aavistelee sekin, missä mennään. Mutta rouva siinä minun vieressäni ei tiedä mitään. En mitään merkkiä anna, että huomaisin, kun naapurin mies semmoisia näkymiä nyt saa. Silmä kovana se vahtii, kun minä siinä vähän liikehdin, vettä kokeilen kädellä, että kuinka on lämmintä. Vilkaisen välillä olan yli miestäni, ja huomaan, että ilme on semmoinen, että varmaan se illalla "rankaisee". Niin siinä soudeltiin ja tultiin rantaan. Siinä minun piti pystyyn noustessa, totta kai, pikkuisen levittää reisiä. Taisi siinä vielä kerran naapurin mieheltä silmät pompata. Mutta tämä tämmöinen ei varmaan ole mikään aviorikos, eihän? Miehiltä minä haluaisin kysyä, että kummalla tuhdolla te mieluummin olisitte istuneet, etu- vai takatuhdolla?

4

11659

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aurajoen rantamilla

      Istunut ehdottomasti etutuhdolla :)
      Et sattumalta soutele Aurajoessa jossain vaiheessa ;) (tarjoutuu soutajaksi)

    • jarski

      Oot tosi varovainen!jatka vaan tarinaasi!rohkeus päätökseeen?????????????

    • Kesämies

      että kummalla tuhdolla..
      vaikka molemmilla vuoronperään,
      ja siinä välillä niiden välissä.

      On sulla makiat jutut, älä vaan heitä pois.

    • unohtumaton ilta

      Itse en ole pettävää sorttia eikä tulisi mieleenkään riskeerata suhdettani. Kerran muutama kesä sitten oli kyllä koetuksella.
      En halua tässä missään nimessä paljastaa ketään ja siksi paikannimiä en kerro enkä ihmisten.
      Mutta voin vakuuttaa että totta tämä on sanasta sanaan.

      Saavuimme eräille kutsuille vaimoni ja pienen tyttäreni kanssa. Oli menossa pienet synttärikestit; erään sukulaisen poika täytti 10v. Paikka oli rivaripätkä eräässä pienkaupungissa ja aika oli kesän loppupuolta. Ulkona melkoinen helle kun saavuttiin perjantai-iltana; ehkä 24-25 astetta kuuden kieppeillä illalla.

      Meitä oli vajaa 10 aikuista ja ehkä puolen tusinaa lapsia. Osa aikuisista sinkkuja; osa perheellisiä ilman lapsia ja osa lapsien kanssa.
      Grillailtiin ulkona takapihalla ja oli tosiaan kivaa. Heti alkuillasta katseeni osui erääseen naiseen, joka oli nähtävästi yksin paikalla; perheen emännän tuttu. Lyhyt minihame on se mihin olen heikkona...

      Vaimoni oli milloin keittiössä valmistamassa lisää ruokaa grilliin, milloin ulkona takapihalla valloittamassa puheellaan. Hän yleensä kiinnittää huomion iloisuudellaan, kauneudellaan ja upealla vartalollaan. Siihenhän kaikkeen itsekin aikanani ihastuin ekalla kerralla.

      Juttelimme niitä näitä aluksi kaikkien kanssa ja lapset pyöri ympyrää takapihalla. Ko. nainen, jonka nimeä en oikeasti vieläkään tiedä, otti siideriä, mutta ei nyt kännissäkään ollut. Itse olin autolla, joten join vettä ruoan kanssa koko illan.

      Istuimme sellaisissa rottinkituoleissa ja ko. nainen oli minusta katsoen pöydän toisella puolen. Ihmettelin kun hän aika ajoin katseemme johdatessa pikaisesti levitti reisiään paljasten pikkuhousut sekunnin murto-osan verran. Olen varma että nainen huomasi katseeni, koska olen edelleen siitäkin varma että hän teki sen tahallaan.

      Ilta eteni ja olin jo tekemässä kotiin lähtöä ja ilmoitin tästä vaimolleni. Hän sanoi että ei missään nimessä, hän ajaa kotiin ja itse voisin alkaa nauttimaan vähän väkevämpiä. Vaimoni ei siis käytä lainkaan alkoholia.

      No en sano, että alkoholilla olisi ollut pääosa jatkoon, mutta ainakin iso osa menee sen lukuun.
      Enhän minäkään nyt mikään viinasieppo ole, mutta muutama drinkki erinomaista konjakkia alkoi vatsassa polttelemaan ja siirryin ko. naisen viereen koska keskustelu oli kovin kovaäänistä ja aloin oikeasti kiinnostumaan mitä hänellä oli kerrottavana.

      Hän hinkkasi reittänsä omaani jatkuvasti kun ketään ei huomannut. Hän kertoi minkälaisesta musikiista hän tykkää seksin aikana jne. Merkit olivat melko selvät ja ihmettelin julkeutta kun oma vaimoni oli koko ajan paikalla.
      Muutama ryyppy teki sen, että hiukan sorruin hänen flirttiyrityksiinsä.

      Hän kertoi olevansa juuri eronnut eikä tiedä mistä löytäisi kunnollisia miehiä. Kuuntelin ja mietin että just joo; ei ainakaan varatuista.
      Hän ehdotti pientä kävelyä ympärille, koska voisi näyttää paria hienoa paikkaa, mutta kieltäydyin kohteliaasti. Olin varma että vaimonikin näki jotain.

      Äkkiä hän lähti toilettiin ja koska istui vasemmalla puolellani ja omani tuoli oli lähellä seinää, hän ikäänkuin vahingossa istahti syliini ja oli siinä aivan liian kauan, liian monta sekuntia ollakseen humaltuneena.
      Kun hän tuli takaisin, lähes sama juttu mutta ei istuutunut syliini vain jäi parikymmentä senttiä vaille ja minihameen liepeet peittivät lähes käteni, jotka lepäsivät sylissäni. Minun oli pakko kohottaa oikea käteni hameen sisään ja ehkä sekunnin verran käteni oli hänen pillullaan. Paikallaollessaan hän kosketti käsilaukkuaan merkitsevästi peukalollaan...

      Sinkkuna ollessani olisi tapahtunut vaikka mitä, nyt ei mitään enkä ole kuullut hänestä sen jälkeen.

      Että tämä kokemus naisten yrityksistä valloittaa varattuja miehiä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe