Mitä Jeesus sanoo adoptiosta?

JonesHenry

Moni adoptiovanhempi on nimellisesti uskossa ja perustelee kansainvälistä adoptiota lähetystyöllä.


Mitä Jeesus olisi mieltä kansainvälisestä adoptiosta?


Jeesus puhuu lapsista vain kerran suunnilleen noin 3-vuotisen saarnatyönsä aikana Palestiinassa. Hän sanoo;"antakaa lasten tulla minun tyköni, ja joka ottaa yhdenkin näistä vähäisistä luokseen minun nimissäni, se ottaa luokseen minut"


On esiintynyt vaihtelevia arvioita siitä kuinka pitkään Jeesuksen lähestyö muinaisessa Palestiinassa kesti, mutta siinäkin tapauksessa että Jeesus ennen ristiinnaulitsemistaan saarnasi vain vuoden, niin koko tuon saarnan aikana hän vain yhden päivän kuluessa noin kolmesta sadasta lyhyesti ja ytimekkäästi puhui lapsista. Luonnollisesti vaikuttaisi siltä, että tämä Raamatunlause kannustaa Suomalaisiavanhempiakin kansainväliseen adoptioon.


Ongelmana valitettavasti on taas jälleen Raamatun tulkinta.


Jeesus koko saarnatyönsä aikana useaan otteeseen kannusti Juutalaisia pitämään huolta kaikista heikoimmista ja haavoittuvimmista, eli orvoista, rammoista, sairaista, köyhistä ja syrjäytyneistä, joihin kuuluivat sekä prostituoidut että publikaanit(verovirkamiehet)


Jeesuksen sanoma oli suunnattu muinaisen Israelin asukkaille, koska hän oli ns "viimeinen profeetta" Jeesus siis kannusti Israelilaisia pitämään huolta OMISTA ORVOISTAAN! Ei missään vaiheessa rahtaamaan heitä maan rajojen yli orjina!


Ongelma on, että se mitä me nimitämme "kansainväliseksi adoptioksi" on orjuutta hieman kauniimmalla nimellä.


Jeesus ei ikinä ottanut kantaa orjuuteen siitä yksinkertaisesta syystä, ettei Israelilaisilla tuolloin ollut orjia, eikä heitä myöskään alettu ottaa orjiksi ennenkuin Roomalaiset hävittivät temppelin noin 30-vuotta Jeesuksen kuoleman jälkeen. Orjuus ei siis ollut ajankohtainen Jeesuksen aikana. Apostoli Paavali kehottaa lyhyesti orjia olemaan kuuliaisia isännilleen ja päinvastoin, koska hän saarnasi Välimeren maailmassa aina Jerusalemista Roomaan jossa orjuus oli paljon yleisempää.


Kun puhumme ns "kansainvälisestä adoptiosta" niin meidän Raamatun mittapuun mukaan pitäisi puhua orjuudesta, koska esim muinaisessa Hammurabin lakitekstissä "adoptio" määritellään tiukasti maan rajojen sisällä tapahtuvaksi juridiseksi toimeksi. Muinaiset Lähi-Idät ihmiset käsittivät lasten rahtaamisen tuhansien kilometrien päähän synnyinmaastaan ilmiselväksi orjuudeksi!


Jeesus ei kannusta orjuuteen missään vaiheessa Raamattua!


Koska kansainvälistä adoptiota harjoitetaan pääosin kommunistimaissa joissa ei kristitusta tai Jumalaa muutenkaan tunnusteta, ei koko toimintaa juuri voi perustella mitenkään kristinuskolla.


Kansainvälinen adoptio on käytännössä orjuutta ja ihmiskauppaa. Jeesus kuitenkin kehottaa meitä antamaan anteeksi niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet. Tämä ei silti tee kansainvälistä lapsikauppaa mitenkään oikeutetuksi.

28

801

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JonesHenry

      Monet adoptiovanhemmat vaativat OSTETTUJA lapsiaan tottelemaan heitä vedoten Raamattuun, jossa sanotaan selvästi;"kunnoita isääsi ja äitäsi..."


      Ongelma on taas jälleen että teksti jatkuu;


      "Kunnioita isääsi ja äitiäsi, niinkuin Herra, sinun Jumalasi, on sinua käskenyt, että kauan eläisit ja menestyisit siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa."


      No niin! Nyt olemme erään oleellisen kysymyksen äärellä.


      Laissa sanotaan että "kunnoita isääsi ja äitäsi" Siellä myös sanotaan MIKSI näin täytyy tehdä!


      Kysymys kuuluu, onko Jumala siunannut kansainvälisen adoption? Onko se lähtöisin hänestä? Onko tämä uusi maa johon lapsi on astunut Jumalan hänelle antama?


      Mitä ilmeisemmin ei ole. Raamattu kannustaa adoptioon useaan otteeseen, kuten myös Hammurabin lakiteksti. Ongelmana on, että Raamattu ja myös Jeesus käsittävät adoption maan rajojen SISÄLLÄ tapahtuvaksi toiminpiteeksi. Kansainvälinen adoptio nimen omeen ei ole tätä!


      Tässä on siis koko ongelman ydin. Sekä Raamattu, Jeesus, että mm Hammurabin laki kannustaa adoptioon useaan otteeseen, ja Mooseksen lain säädökset adoptiosta ovat käytännössä täysin kopioitu Hammurabin laista.


      Kansainvälinen adoptio sen sijaan on täysin uusi ilmiö, ja se on globaalia IHMISKAUPPAA! Se on ORJUUTTA! Apostoli Paavali kehottaa orjia olemaan kuuliaisia isännilleen ja päinvastoin, jotta kumpikin olisi yhtä Jeesuksessa Kristuksessa.


      Tässä on taas jälleen ongelma, että Apostoli Paavali puhuu aikuisille miehille ja naisille. Kansainvälisen "adoptio" LAPSIKAUPAN uhrit ovat käytännössä PIKKU LAPSIA!


      Ongelmana kaikenlisäksi on, että tätä ns "kansainvälistä "adoptiota" harjoittavat useat kommunistimaat. Nämä maat ovat ateistisia, eivät kunnoita jumalaa tai hyväksy Jumalan olemassaoloa. Näin ollen tällä kaikella ei ole mitään tekemistä Raamatun kanssa. Kansainvälinen LAPSIKAUPPA on lähtöisin SAATANASTA, ei Jumalasta!

    • JonesHenry

      Haluan kuitenkin vielä lisätä tähän tekstiin, että vaikka kansainvälinen adoptio onkin orjuutta, MIKÄÄN ei ole Jumalalle mahdotonta sillä on kirjoitettu;


      "Herran henki on minun ylläni,
      sillä hän on voidellut minut.
      Hän on lähettänyt minut
      ilmoittamaan köyhille hyvän sanoman,
      parantamaan ne, joiden mieli on murtunut,
      julistamaan vangituille vapautusta
      ja kahlituille kahleitten kirpoamista,
      julistamaan Herran riemuvuotta,
      päivää, jona Jumalamme antaa palkan."

      Jes. 61: 1–3


      Jeesus siis julistaa, että on tullut vapauttamaan luomakunnan synnin ORJUUDESTA, ja tämä lapsikauppa todellakin on SYNNIN HEDELMÄ! Ei ole mitään kahletta mitä Jumala ei voisi rikkoa!

    • öhf ngsäf

      Joo just näin. Niitten lastenhan on parempi kasvaa siellä lastenkodissa ilman hellyyttä ja läheisyyttä ja sitten täysi-ikäisenä asua jossain kadulla SURUISSAAN kun kukaan ei häntä adoptoinut.



      OLET HULLU

    • JonesHenry

      "Tehkää toisille niinkuin toivoisitte itsellenne tehtävän" sanoo Jeesus Raamatussa.



      Kuka meistä vapaaehtoisesti haluaisi olla toisen kotiorja ja palvelija vieraassa, kylmässä, pimeässä ja rasistisessa, itsetuhoisten ihmisten maassa? Totisesti;EI KUKAAN!



      Haluan tehdä erään asian selväksi;olen jo antajut anteeksi omille adoptiovanhemmilleni. Ei kukaan minua ryöstänyt, eikä voinutkaan ryöstää. Minut möi pois itse kommunistinen SAATANA!

      http://www.ethiopiantreasures.co.uk/pages/derg.htm



      On vaikea antaa anteeksi, mutta välillä, joskus, on vain kertakaikkiaan pakko hyväksyä totuus, haluaisipa sitä tai ei, koska mikään muu ei kerta kaikkiaan auta! Totuus on, että kansainvälistä lapsikauppaa harjoittavat pääosin kommunistimaat, ja se on peräisit SAATANASTA!



      Silti, hyvälle Jumalalle MIKÄÄN ei ole mahdotonta! Mutta edes yksikään valittu lapsi ei voi saada Jumalalta apua, ellei ei sitä pyydä. Sen minä valitettavasti ole oppinut rankimman kautta. Muuten apua ei tule. Jumalalle me olemme vain yksi ryhmä joka on joutunut saatan uhriksi. Tässä olisi toinen hieman modernimpi versio. Huomaa taas, että Kiina on eräs suurmpia lapsien myyjiä, ja maa on kommunistien hallussa;

      http://bbs.chinadaily.com.cn/thread-722290-1-1.html



      Mitä Jeesus sanoi lopun ajoista? Laittomuus ja kaikenlaisen iljettävyydet ja pervessiot tulevat lisääntymään. No, mitäs tämä lapsi ja ihmiskauppa on, ellei PERVERSSIO!!?



      On myös monia muita maita jotka harjoittavat tätä iljettävää perverssiota mutta on merkille pantavaa, ettei yksikään niistä ole kristitty!

      http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/from_our_own_correspondent/6271991.stm



      Venäjällä valtaa pitävät yhä entiset kommunistit, ja se myös näkyy! Hedelmistä te puun tunnette!

      http://rt.com/news/us-child-beagley-parents



      Kiitos silti hyvälle Jumalalle, että olet vieraassa ja rasistisessa maassa pitänyt minusta näin hyvää huolta. Varmasti sinä kykenet myös auttamaan näitä muita lapsia, JOS he sinun apuasi pyytävät. Koska taivaanisälle MIKÄÄN ei ole mahdotonta!

    • JonesHenry

      Haluaisin vielä jatkaa adoptiovanhempien roolista. Keitä he todella ovat.


      Jeesus kertoo heistä kun vertaa itseään fariseuksiin

      »Mooseksen istuin on nyt lainopettajien ja fariseusten hallussa. Tehkää siis niin kuin he sanovat ja noudattakaa heidän opetustaan. Älkää kuitenkaan ottako oppia heidän teoistaan, sillä he puhuvat yhtä ja tekevät toista. He köyttävät kokoon raskaita ja hankalia taakkoja ja sälyttävät ne ihmisten kannettaviksi, mutta itse he eivät halua niitä sormellaankaan liikauttaa. Kaiken minkä tekevät he tekevät vain siksi, että heidät huomattaisiin. He käyttävät leveitä raamatunlausekoteloita ja panevat viittaansa isot tupsut, he istuvat pidoissa mielellään kunniapaikalla ja synagogassa etumaisilla istuimilla ja ovat hyvillään, kun ihmiset toreilla tervehtivät heitä ja kutsuvat heitä rabbiksi.»
      (Matt. 23:2-7)


      Adoptiovanhemmat ovat ihmisiä jotka ovat asettaneet lapselle epäinhimillisen taakan kannettavaksi. Kun lapsi ei tuota taakkaa kykene kantamaan ja alkaa oireilla, he toteavat että lapsi on mielenvikainen ja riivattu, ja riivaus on mitä ilmeisellin peräisin lapsen omasta synnyinmaasta. He siis olettavat erivärisen lapsen sopeutuvan Suomeen 100% aivan samalla lailla kuin biologisen lapsen. Kun tämä ei tapahdu se johtuu siitä että lapsi on "laiska. Itsekäs. Paholaisen riivaama, kiittämätön. mielenvikainen..."


      Eli kun mustista pojista kasvaa täällä Suomessa homoja ja Aasialaisiasta tytöistä puolestaan prostituoituja niin se on lasten vika, kun eivät itse kylliksi yrittäneet sopeutua tänne, vaikka usein nämä lapset todella tuotiin tänne pieninä "söpöinä" vauvoina, eivätkä itse voineet vaikuttaa asiaan mitenkään, koska kommunistinen SAATANA teki päätöksen heidän puolestaan, kuten minunkin tapauksessani!

      http://www.ethiopiantreasures.co.uk/pages/derg.htm



      Halusin selventää adoptiovanhempien roolin. Keitä he tosiasiassa ovat, koska Jeesus puhuu heistä varsin selvästi Raamatussa. Tämä paha ei ole lähtöisin heistä. Se on lähtöisin SAATANASTA, mutta he valitettavasti ovat osa tätä suurta pahuutta tietoisesti. He ovat valehtelijoita ja käärmeenkieliä, jotka asettavat pikku lapsille epäinhimillisiä taakkoja, joihin he itse eivät koskisi pikkusormellakaan. Jeesus varoittaa heistä. Vaikka olenkin antanut omille adoptiovanhemilleni anteeksi kaiken heidän vääyteensä ja pahoinpitelynsä, en enää ole yhteydessä heihin nimen omaan tästä syystä. He ovat juuri niitä fariseuksia joista Jeesus tuolla isossa kirjassa puhuu!

    • hoh, hoijaaa

      Uskontopalstat on tuolla vallan toisaalla......tosin kannattaisi kirjoitella varmaan terveysosiossakin...

    • JonesHenry

      Haluan vielä korostaa ettei tämä ole Suomalaisten tai Ruotsalaisten adoptiovanhempien vika! Tottakai mikä tahansa "adoptiosopimus" jossa on kommunistisen SAATANAN leima ei Jumalan silmissä voi olla pätevä. Silti Herra sanoo isossa kirjassa;

      "Minkä te olette tehneet tai jättäneet tekemättä yhdelle näistä vähäisimmistä, sen te olette tehneet tai jättäneet tekemättä minulle"


      Voi sinua Ethiopia! Voi sinua Kiina! Voi sinua Venäjä! Kuinka sinä olet voinut myydä pois OMAT LAPSESI! Olisivatpa he sitten orpoja tai ei!


      Kun Jumala kuulee näiden lasten tuskanhuudot, millainen kohtalo sinua oikein odottaa? On totta, ettei kommunistinen ja ateistinen valtio tunnusta Jumalaa. Näin ollen sinä et myöskään voi tunnustaa meidän syntymäoikeuttamme syntyä ja kuolla siinä maassa jonka HERRA meidän Jumalamme on meille antanut! Mutta mikä kaamea kohtalo sinua odottakaan, kun olet toiminut näin. Kun maailma luisuu sotaan, kaaokseen ja talouslamaan(ennen Jeesuksen toista tulemista)mitä tulee sinulle käymään. Sinä joka vale rahalla luulit ostavasi itsellesi onnen. Sinut syöstään alas niinkuin käärme syöstiin taivaasta. En pelkää kuolemaa, koska Jumala ottaa kaikki valitut lapset aikanaan luokseen, eikä hän vedä meitä vastuuseen sinun synneistäsi, mutta voi mikä kaamea kohtalo odottakaan tätä maailmaa tuomion päivänä!

    • JonesHenry

      Näin lopuksi haluaisin laittaa vielä linkkejä siitä, mitä nyt on tapahtumassa näissä kommunistimaissa. En väitä, että lapsen olisi hyvä kasvaa tällaisessa ympäristössä. Väitän, että näissä maissa ihmisten yksityistä omistusoikeutta mm viljelymaahan ei kunnoiteta. Lapsien myyminen on loogista seurausta tästä. Kommunistit eivät tunnusta Jumalan olemassaoloa, joten he myöskään eivä voi tunnustaa, että meillä olisi mitään sellaista kuin "syntymäoikeus" Kommunistien mielestä kaikki valta saadaan kiväärin piipusta niinkuin Mao sanoi. Tästä pohjimmiltaan on kyse. Ns "orvon" lapsen myyminen pois on yksinkertainen prosessi, jossa valtio lyö kommunistisen leimansa adoptiopapereihin. Samalla lailla kun valtio haluaa takavarikoida "yhteistä" viljeymaata niin tämäkin onnistuu tuomarin nuijan heilautuksella ja valtion kommunistisella leimalla. Niskuroijat yksinkertaisesti ammutaan! Tervetuloa kollektivismiin!

      http://www.sinodaily.com/reports/China_police_block_access_to_riot-hit_village_locals_999.html

      http://nazret.com/blog/index.php/2012/01/02/ethiopia-the-great-ethiopian-land-grab



      Haluaisin vielä jatkaa, että nyt kun tämä "kansainvälinen adoptio" Kiinassa on lopultakin kielletty, on lapsikauppa maan sisällä kasvanut RAJUSTI! Tuhansia lapsia "katoaa" Kiinassa jokaikinen vuosi. Minne he menevät, kukaan ei tiedä. Olettamus on, että rikkaisiin perheisiin palvelijoiksi tai vaimoiksi. Mutta tosiasiassa kukaan meistä ei tiedä. Sekä tyttöjä että poikia katoaa tuhansittain joka ikinen vuosi. Maata hallitsevat kommunistiset ateisti pedofiilit, joten me voimme vain arvailla. Hyvin suurella todennäköisyydellä monet näistä lapsista päätyvät orjiksi ja jopa raiskatuiksi. Kommunistinen puolue tuntuu Kiinassa suojelevan lapsikauppaa. Eli jos lapsia ei myydä maasta ulos, niin heitä jokatapauksessa tullaan myymään maan sisällä. KUVOTTAVAA!!!

      http://articles.cnn.com/2011-12-08/asia/world_asia_china-child-smuggling_1_human-trafficking-child-trafficking-ministry

    • JonesHenry

      Jeesus totesi todella että se tapa millä yhteisö ja yhteiskunta kohtelee kaikista haavoittuvimpia jäseniään on poikkileikkaus tuon yhteiskunnan arvoista. Eräät maat eivät yksinkertaisesti olleet valmiita itsenäisyyteen 70-vuotta sitten!

      http://edition.cnn.com/2011/11/24/world/africa/democratic-congo-rape/index.html

      http://www.iol.co.za/news/politics/easy-adoption-makes-sa-a-baby-supermarket-1.62804

      http://www.guardian.co.uk/world/2009/nov/09/child-sexual-assault-epidemic-zimbabwe

      http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/nigeria/8550792/Nigerian-baby-factory-raided-and-32-teenage-girls-freed.html

      http://www.trust.org/trustlaw/news/feature-child-marriage-a-scourge-for-millions-of-girls2

      http://www.youtube.com/watch?v=4oWotBxzUoc


      Tämä ei silti oikeuta lapsikauppaan! Abortti ja sterilisaatio ovat vaihtoehtoja tilanteessa, jossa lapsi muuten olisi alistettu ihmisarvonsa menetykselle, eli kasvamaan ilman kotia ja rakastavaa(biologista)äitiä.

      http://www.youtube.com/watch?v=YNER9e16gUk

    • JonesHenry

      Näin jälkeenpäin on myös merkille pantavaa, että kun kommunistit sallivat kansainväliset adoptiot Ethiopiassa vuonna 1982, oli kansainvälinen lapsikauppa sallittua vain pääkaupunki Addis Ababasta!

      http://www.ethiopiantreasures.co.uk/pages/derg.htm



      Toisin sanoen Eritrea ja Tigray, jotka olivat pääkonfliktialueita sisällis-sodan aikaan olivat täysin kansainvälisen adoption ulkopuolella. Juuri ne alueet, jotka kommunistinen keskushallitus pyrki nälkäsaarrolla alistamaan kuuliausuuteen.

      http://www.youtube.com/watch?v=OInh0tIM8ds



      Kaiken ironia on, ettei yksikään näistä lapsista ikinä päässyt adoptioon. Adoptio oli varattu vain pääkaupungissa syntyneille lapsille, joista keskushallitus halusi päästä eroon, ja jotka useimmiten eivät olleet orpoja, mutta joiden teiniäidit syystä tai toisesta olivat hylänneet heidät. Adoptiohan on tunnetusti huomattavasti halvempaa kuin abortti. Suurin osa adoptoiduista oli noin 3-6 kuutautisia vauvoja niinkuin minä, jotka eivät viettäneet yhtä ainoaa päivää orpokodissa. Lapsikauppa oli Ethiopiassa totisinta totta jo 1980-luvulla keskellä suurinta nälänhätää, mutta yhtään todella orpoa lasta ei kriisialueilta voinut adoptoida. Ainoastaan niitä vauvoja, joiden äidit oli raiskattu, tai eivät muuten voineet/haluneet pitää lapsistaan huolta. Abortit tulivat maassa laillisiksi vasta vuonna 2006 65-vuotta itsenäisyydestä ja 15-vuotta sisällisodan päätyttyä. Ironista, ettei yksikään näistä lapsista jotka todella sitä tarvitsivat ikinä saanut apua. Se on tavallaan kaiken ironian perverssi huipentuma! Kommunistinen hallitus lähetti pois nimen omaan niitä vauvoja, jotka eivät adoptiota alunperinkään tarvinneet, vaan joista olisi pitänyt pitää huolta kotimaassa. Kaiken kukkuraksi mukana oli usein kristittyjä lähetystyöntekijöitä(niinkuin minunkin tapauksessani)vaikka lähetystyöllä ja adoptiolla ei käytännössä ole MITÄÄN tekemistä toistensa kanssa! Esim Namibiassa toimi Suomalaisia lähetystyöntekijöitä jo 1900-luvun alussa, mutta kansainvälisellä adoptiolla ei ollut toiminnan kanssa MITÄÄN tekemistä!

      http://evl.fi/evlfi.nsf/Documents/60F1795C5F785657C225752F0045966A?openDocument&lang=FI



      Tämä asia mitä nimitetään "kansainväliseksi adoptioksi" on jotain mitä harjoitetaan pääosin kommunistimaissa. Se on lähtöisin SAATANASTA eikä Jumalasta! Uskomatonta, että moista iljettävää lapsikauppaa voidaan harjoittaa hyvän Jumalan nimissä, että lapset konflikti ja kriisialueilla eivät saaneet apua, kuten eivät Somaliassa nykyään, jossa valtaan pitävät Somali-islamistit. Nimen omaan ne lapset(tai siis vauvat)lähetettiin pois, jotka eivät adoptiota tarvinneet, aivan kuten Kiinassa 1992 Maassa ei ollut sisällis-sotaa, nälänhätää tai edes poliittisia levottomuuksia. Ei MITÄÄN syytä ihmiskauppaan, mutta silti noin 100 000 täysim tervettä Kiinalaistyttöä lähetettiin pois, joista olisi Kiinassa voinut olla monelle Kiinalaismiehelle kuuliaisia vaimoja ja hyviä Kiinalaislasten äitejä. Täysin TOTAALISEN uskomatonta! Etelä-Afrikasta YHTÄÄN mustaa lasta ei lähetetty pois ennenkuin mustat kommunistit ottivat maassa vallan vuoden 1994. Kansainvälinen adoptio sallittiin valtavan rikos ja raiskausepidemioiden jälkeen, joka loi suuren määrän orpoja lapsia, joista keskushallitus halusi päästä eroon. Apartheid kaudella Etelä-Afrikka oli rauhallinen ja vauras, eikä maasta myyty pois yhtään mustaa lasta.

      http://www.iol.co.za/news/politics/easy-adoption-makes-sa-a-baby-supermarket-1.62804



      Ethiopiassa lapsikauppa jatkui kauan, KAUAN sen jälkeen, kun sisällis-sota virallisesti päättyi vuonna 1991

      http://bornblackmag.com/ethiopia-adoption.html



      Totta totisesti;tämä on satanistinen kommunistinen PERVERSSIO!!!



      Vaikka minun onkin annettava anteeksi ja jatkettava matkaa, en voi ikinä unohtaa kuinka minun syntymäoikeuteni(syntyä ja kuolla omassa synnyinmaassani) vietiin minulta pois. En voi ikinä unohtaa sen SAATANAN kasvoja ja nimeä, joka minulle tämän iljetyksen teki!!!

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Mengistu_Haile_Mariam

    • JonesHenry

      Haluan vielä lisätä tähän ketjuun erään asian. Koskien sitä, että ilman adoptiota minäkin olisin kuollut Ethiopiaan.


      Jeesus vastaa tähänkin kysymykseen varsin selvästi. Eli mitä tehdä, jos adoptio(siis kansainvälinen lapsikauppa) on AINOA keino auttaa lasta!


      "Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee”


      Jeesus ilmaisee tässä hyvin selvästi, että olemme kaikki osa Jumalan suurtaa suunnitelmaa. Pelkkä eläminen ja syöminen ei siis ole itseisarvo.


      On olemassa ihmisiä jotka väittävät niin. Että elämä itsessään ja olemassaolo on itseisarvo. Nämä ihmiset ovat materialisteja aivan niinkuin kommunistit jotka möivät minut pois. He eivät ole kristittyjä.


      Silti, nyt ymmärän tarkoitukseni osana Jumalan suurta suunnitelmaa. Tämän jakeen panin tänne ylös vain koska se tuli mieleeni. Koskien "nälkäisten Ethiopialaisten" pelastamista tai jotain vastaavaa. Ajatus, että ihminen elää vailla tarkoitusta vain elääkseen, hengittääkseen, syödäkseen ja paskoakseen on lähtöisin SAATANASTA, ei Jumalasta!

    • JonesHenry

      Panin merkille myös Jeesus aiheesta tämän Raamatunlauseen;

      "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'."

      Matt 7:21-23


      Omilla adoptiovanhemmillani on Jeesus tauluja ja krusifikseja koko koti täynnä. Vasta nyt tajuan, kuinka onttoa se kaikki alusta asti oli. Se nainen HÄPESI minua, kun oli jäänyt työkyvyttömyyseläkkeelle johtuen kaikesta hänen fyysisestä ja henkisestä pahoinpitelystään. Nainen, joka ei eläessään ole tehnyt päivääkään rehellistä työtä, ja joka aviomiehensä kanssa on loisinut kirkon ja veronmaksajien varoilla noin 50-vuotta! Hänen ainoa varsinainen saavutuksesta elämässä oli että hän oli veteraanin tytär, ei mitään muuta!


      Aika rajua! Mutta hei! Tästä tulee taas miekeen

      "Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita? "

      Matt:7:16


      Tosin kun lukaisee läpi adoptiopapereitani niin ei voi kuin todeta että kas kummaa! Adoptioni hyväksyttiin vuonna 1982 Ja arvaas kuka toimi virallisesti "kummi isänäni"

      http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/6171927.stm


      Uskomatonta! Tämä on kaikki niin uskomatonta, että sitä on vaikea uskoa vieläkään todeksi, 30-vuotta myöhemmin. Niin totaalisen älyvapaata tämä kaikki on ollut!


      Mutta kiitos Jumalalle, että olet auttanut löytämään elämälleni tarkoituksen! Se siemen jonka kommunistisen SAATANA aikanaan kylvi on kääntyvä häntä itseään vastaan!

    • .

      Mitäs jos saarnaisit tuolla uskispalstoilla, tack...

    • CyberAngel.

      Aika pahat traumat.
      Suosittelen terapiaa ja/tai sielunhoitoa

      • fssdfsdfds

        Aika pahat traumat todellakin!


        Silti kaikella on tarkoituksena. Kuulun ns ingidolasten ryhmään. Olin oikeastaan yksi ensimmäisiä.

        http://www.kolumbus.fi/lootuskirja/indigolapset.htm


        Sanoisin asian näin;rankka elämäntehtävä edellyttää rankkaa koulutusta. Ei tämä Suomi muutenkaan ole mikään hirvittävän "rauhallinen" paikka.

        http://yle.fi/alueet/helsinki/2012/01/miesta_epaillaan_perhesurmasta_helsingissa_3165169.html


        Kaikella on lopussa tarkoutuksensa. Vasta nyt, 30-vuotta tämän sirkuksen alkamisesta ymmärrän, mistä tässä kaikessa oli kyse!

        http://www.youtube.com/watch?v=L0l3WGef8oM


        Käännekohta alkaa tästä! Olen keksinyt jotain, joka tulee muuttamaan KOKO MAAILMAN!


    • jumalaaeioo

      voi vittu saatana!!!

    • voielämä............

      Ihan pakko tunkee kaikenmaailman jeesuksia joka rakoon?

    • siis onko Jumalan vastaista adoptoida lapsi, koska itse en niitä ole kyennyt saamaan niin olen ajatellut kansainvälistä adoptiota, mutta ei mieleeni ole kyllä tullut orjaksi lasta ottaa. Itse olen kristitty enkä ole tullut ajatelleeksi että se olisi Jumalan tahdon vastaista auttaa lapsia jotka elävät lastekodeissa odotamassa että joku heidät adoptoisi. Onhan heilläkin oikeus oikeaan kotiin ja rakkauteen vai onko se sitten väärin????

      • JonesHenry

        P.S:Haluan todeta tähän aiheeseen, että näitä lapsia todella kohdellaan kaltoin synnyinmaassaan

        http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-13622679

        http://news.bbc.co.uk/2/hi/8349788.stm

        http://dawn.com/2011/08/26/children-sexually-abused-on-pakistans-streets

        http://www.imperfectparent.com/topics/2012/04/08/10-year-old-girl-gives-birth



        Se on valitettavan totta! He ovat siellä kauppavataraa ja seksileluja.



        Mutta tämä vääryys ei oikeutta toista vääryyttä! Tästä täytyy lähtökohtaisesti lähteä liikkeelle. Tuolle tielle käyminen on vaarallista. Lapsi olisi kuollut ilman adoptiota, joten "adoptio" on siis oikein. Minä SYNNYIN kuolleena, hengittämättä! En missään vaiheessa pyytänyt että kukaan elvyttäisi tai ruokkisi minua, enkä VARSINKAAN jos siihen liittyy mitään reunaehtoja. Siis tyyliin "saat elää, jos ryhdyt kotiorjaksemme Suomeen. Adoptiopassisi saa kommunistisen SAATANAN leiman, sinetin ja siunauksen"



        Hyvin suurella todennäköisyydellä olisin kieltäytynyt "kunniasta" 6-kk vauvalta moisia kysymyksiä ei valitettavasti esitetty. Sairaala soitti eräällä yhdyshenkilölleen syöttämään minua vastineeksi siitä, että saisi minun huojtajuuteni. Ethiopian kommunistidiktaattori suostui hommaan pientä "paperinypörittämis" maksua vastaan.



        Tämä ei mitenkään voi olla oikein!



        Haluan näin lopuksi sanoa tämän;jos olemme hiljaa, emme voi korjata vääryyttä. Minulle opetettiin että olen ihan niinkuin kaikki muut. Että olen ns "Suomalainen" Opin tekemään 2 tai 3-kertaa enemmän työtä kuin kaikki muut, mutta en silti päässyt eteenpäin, vaan päädyin syrjäytymis ja laitoskierteeseen.


        Kielsin oman alkuperäni, koska adoptiovanhempani VIHASIVAT sitä että puhuin siitä että olen erillainen ja koen, tunnen olevani erillainen. He sanoivat että on heilläkin ollut ankea lapsuus, ja että en saa kerjätä mitään erikoisoikeutta, erityisasemaa.



        Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää, valitettavasti. Olen ollut hiljaa liian kauan. Alistunut neuroottisten, pahoinpitelevien ihmisten oikkuihin. Olen liian pitkään suostunut aina tekemään kompromissin, vaan en enää!



        Se on aika loppua. Jos joku ei puhu näiden lasten puolesta, niin kuka sitten? Kuinka pitkään oikein pitää mennä? Kuinka pitkään pitää aina tehdä kompromissi koska adomamma ei tykkää siitä kun puhun siitä, että koen olevani erillainen? Kuinka pitkään pitää oikein olla vaiti? Kuinka pitkään pitää leikkiä että menestymiseni olisi omasta itsestäni kiinni, kun se mitä ilmeisemmin ei ole? Kuinka pitkään pitää leikkiä, että voin muka mennä takaisin Ethiopiaan? Kuinka pitkään pitää kuvitella, etteivät adoptiovanhempani muka tienneet, että joutuisin Suomessa kokemaan rasismia ja valtavan identtitentti kriisin?


        Kuinka pitkään minun on leikittävä että Suomalaisilla syrjäytyneillä nuorilla on ihan yhtä vaikeaa kuin minulla?


        Eikö olisi jo aika lopettaa leikkiminen? Kestän kyllä "isän" ja äidin" menetyksen. Olen elänyt koko ikäni ilman "isää" ja "äitiä" En alistu siihen, että toiset ihmiset manipuloivat minua, ja käyttävät vanhempien ja kodin kaipuuta hyväkseen omissa peleissään!



        Teillä ei ole oikeutta ostella mitään kotiorjia vinku-intiasta! Nuo "adoptiosopimukset" ovat lähtökohtaisesti laittomia. Ehkä 3-vuotias pystyisi edes jotenkuten arvioimaan, haluaako hän tulla teidän kotilemmikikseen asumaan Suomeen. Ehkä, mutta ei sitä nuorempi. Nämä lapset pääosin ostetaan erillaisista "adoptiokodeista" muutenkin, niinkuin on mm Ethiopian laita;

        http://www.theatlantic.com/international/archive/2011/12/how-ethiopias-adoption-industry-dupes-families-and-bullies-activists/250296

        http://www.iol.co.za/news/politics/easy-adoption-makes-sa-a-baby-supermarket-1.62804



        Käytät ns "kristittyä lähimmäisen rakkautta" vallankäytön välineenä, eikä se ainakaan tehoa minuun. Jos olet lapseton, syy saattaa myös olla sinussa itsessäsi. Jos olet yli 30-vuotias voit myös mennä itseessi. Ei sinulla lähtkohtaisesti ole "oikeutta" lapseen.


    • En käytä kristillistyyttä vallankäyttöön enkä edes halua käyttää mitään valtaa. Miksei minulla olisi oikeutta lapseen? Syy on siinä että olen lapseton munosoluni hylkivät siitiöitä, joten en saa lapsia ellei Jumala paranna minua siltä alueelta ja antaisi minulle sellaisen lahjan kuin lapsi olen 11 vuotta halunnut lasta ja viimeiset neljä vuotta yrittänyt lapsettomuushoidoin. Ehkäpä asiat selkityy ja saan vastauksen joltain taholta mikä olisi Jumalan tahto.

      • Yksi adoptoitu

        Sulle apua lapsettomuuteen. On meitä kohtuullisen tyytyväisiäkin aikuisia adoptiolapsia. Toivon että saat lapsen. Mieluummin adoptoitu kuin abortoitu.


      • JonesHenry
        Yksi adoptoitu kirjoitti:

        Sulle apua lapsettomuuteen. On meitä kohtuullisen tyytyväisiäkin aikuisia adoptiolapsia. Toivon että saat lapsen. Mieluummin adoptoitu kuin abortoitu.

        Mielenkiintoista että otit abortin tässä esille.


        Karu tosiasia on, että mm Ethiopian kaltaisissa maissa adoption "suosion" taustalla on se, että se on yksinkertaisesti huomattavasti halvempaa kuin abortti. Eli siis, abortissa SINÄ maksat gynekologien koulutuksesta, työskentelytiloista ja palkoista. Adoptiossa JOKU TOINEN maksaa sinulle ns "paperinkäsittelykuluja" kuten minunkin tapauksessani.


        Kiinassa otettiin voimaan ns "yhden lapsen politiikka" virallisesti vuonna 1980 ja se levisi maaseudulle vuonna 1982


        Sitä ei vaan noudatettu abortein, koska Kiinalaiset pelkäsivät abortoivansa poikasikiöitä tyttöjen sijaan. Tämän takia tytöt aluksi hylättiin perheissä ja koottiin sitten valtion suuriin orpokoteihin, joista "adoptiot" ulkomaailmaan tulivat lailliseksi vuoden 1992 jälkeen.

        http://bbs.chinadaily.com.cn/thread-722290-1-1.html



        Toisin sanoen...Kiina HYLKÄSI tyttärensä! Noin 100 000 lasta MYYTIIN pois maassa, jossa on nykyään huutava pula terveistä lisääntyskykyistä naisista;

        http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/8451289.stm



        Kommunistista lapsikauppaa parhaimmillaan. Ethiopiassa käytössä jo vuodesta 1982



        Abortti on kuitenkin suhteellinen käsite. En minä pyytänyt että kukaan syöttäisi tai elvyttäisi minua. Kaikki tapahtui VASTOIN minun tahtoani kun äitini oli...öööh "karannut" sairaalasta. Siellä papereissa on myös hänen osoitetietonsa. Aika kiva;=)) Veikkaan että hän sai hieman taskurahaa jotta lähtisi nopeasti pois ja kommunistinen Ethiopia pääsisi harjoittamaan Marxistista sosialistista multikultti lapsikauppa kokeiluaan, joka on tosiasiassa jatkunut kauan senkin jälkeen kun sisällis-sota päättyi vuonna 1991 Abortit maassa tulivat laillisiksi vasta vuonna 2006

        http://bornblackmag.com/ethiopia-adoption.html

        http://www.notyetrain.org



        Että tällaista. Mielenkiintoista että otit tuon abortin puheeksi. Nämä lapsethan pitäisi ensisijaisesti abortoida, tai sitten vain yksinkertaisesti jättää syöttämättä, mutta Marxistinen ihmiskauppa kommunismi multikultti-ihanne estää tämän. Nykyäänhän abortit ovat yleistyneet Kiinassa, koska uusi ultraääni teknologia tekee lapsen sukupuolen perusteella abortin mahdolliseksi. Tämän takia kansainväliset adoptiot ovat maassa rajusti vähentyneet vuoden 2010 jälkeen.



        On kiva että nautit olostasi Suomessa toisen luokan värivammaisena kansalaisena, jonka ongelmista rasistinen ja adomammojen kontrollissa oleva puolikommunistinen media on vaiti. Se on OK! Toivon sinulle kaikkea hyvää jatkoa;=))


    • no tuo oli ihan kiva kuulla vaikutta että kaikki adoptio lapset ovat saaneet hirveän kohtelun minä kyllä rakastaisin niinkuin omaani ja antaisin kaiken mitä hän ikinä tarvitsee ja sitoutuisin häneen koko loppuelämäkseni.

    • Minulla on kokemusta 2 lapsesta, jotka olen Romaniasta tuonut Suomenn heidän vanhempensa hylkääminä, toisen hain suoraan sairaalasta koska äiti oli tehnyt huorin eikä voinut vauvaa kotiin viedä hänellä oli ennestään 3 lasta ja hoidin häntä 5kk kunnes lapsi sijoitettiin suomalaiseen perheeseen, koska minulla ei ollut oikeutta lapseen kun se ei tapahtunut ns.lastensuojelun kautta ja toine vauva oli 16 vuotiaan tytön jonka toin suomeen synnyttämään, koska heidän perheellä ei ollut varaa synnytykseen siellä ja varaa elättää lapsi todellakaan en ole lapsia nukkeina pitänyt vaan ihan niinkuin omaa lasta vosi pitää ja rakastaa suomen byrokratia on vaan sen verran erikoinen että tämäkin lapsi sijoitettiin perheeseen toistaiseksi odottamaan hallinto-oikeuden päätöksiä jatkosta jne. Itse olen romani ja tiedän hyvin että erilaisuus suomessa on just sitä että esim. työpaikoilla minun täytyy lunastaa oma paikkani tekemällä ensin kaksinverroin töitä kun muut ennekuin minut hyväksytään tuohon työ yhteisöön. Enkä todellakaan halua lapsa mihinkään laitokseen tai pois silmistä vaan sitoudun häneen ihan loppuelämäksi, sillä me romanit emme hylkää perhettä vaikka lapsi täyttäisi 18vuotta niin silti hänen tekemisiään ja toimiaan kyllä seurataan tarkasti ja haluan myös kouluttaa hänet niinkuin olen itsekin koulut käynyt ja ammatin lukenut. Itse olen jäänyt vanhemmistani jo vauvana minut on kasvattanut isoäitini joka nukkui pois kun täytin 19 vuotta siittä asti olen itse pitänyt huolta itsestäni ja asioistani ja hyvin ihan pärjännyt. Jos haluan lemmikin otan koiran en lasta

      • JonesHenry

        "sillä me romanit emme hylkää perhettä vaikka lapsi täyttäisi 18vuotta niin silti hänen tekemisiään ja toimiaan kyllä seurataan tarkasti ja haluan myös kouluttaa hänet niinkuin olen itsekin koulut käynyt ja ammatin lukenut"


        Niin, tuo taikasana "me romanit"


        Se on vähän pikkuisen eri asia kuin tämä ööh "kansainvälinen adoptio"


        Olen huomannut että romaneilla on korkea työmoraali silloin kun siihen on poliittista painotusta. Eli kotiväki painostaa töihin "tai muuten"


        Olen pohtinut tätä pitkään.


        Valkoiset eivät saisi ostaa värillisiä lapsia johtuen erinäisistä "ongelmista" joita se aiheuttaa. Ongelmana on, että on aina olemassa joku, joka on valmis myymään;

        http://online.wsj.com/article/SB10001424052702304811304577368243366708110.html



        Sanonko asian näin;tuollaisen sopimuksen voi aina tehdä, mutta sellaiset ovat lähtökohtaisesti arvottomia. Hyväksyn "adoption" jos lapsi on suunnilleen 3-5 vuotias. Ainakin yli 12-kk Muussa tapauksessa lapsi ei mitenkään voi tehdä omaa päätöstä. Pikkuvauvat ovat kuitenkin kaikista suosituimpia.


        Ehkä karu totuus on, että olen päässäni liioitellut osia kokemuksistani. Kommunistinen saatanan leima "adoptiopassissani" vain aiheutti minulle aikamoisia traumoja jo pikkulapsena. Eikä minulla tuolloin vielä ollut internettiä enkä ollut päässyt lukemaan suuren kummisetäni "saavutuksista"

        http://www.occidentaldissent.com/2012/02/13/black-history-month-2012-mengistu-haile-mariam-famine-red-terror



        Sanoisin asian näin;täällä maan päällä me olemme syyn ja seurauksen lakien alaisia. Jos teet jotain joka tuo lapsella tilapäistä hyvää, mutta aiheuttaa pitkäaikaista pahaa, niin se pitemmällä aikavälillä tulee kostautumaan riippumatta siitä kuinka hyviä tarkoitusperäsi olivat. Lapsen dumppaaminen takaisin Ethiopiaan on korkeintaan julma vitsi.


        Ongelmana on, että jonkun pitää loppupeleissä kantaa se vastuu. Jos sen tekee viaton lapsi, niin silloin se on kertakaikkisen kohtuutonta. On totaalisen väärin että viaton värillinen lapsi kantaa sen vastuun, koska valkoiset "hyvät kristityt ihmiset" voisivat pahoittaa mielensä, jos heidät pakotettaisiin vastaamaan omista teoistaan.


        Ongelmana on, että tämän kaiken taustalla ovat suuremmat, pahemmat voimat mitä ihminen voi käsittää. Tämä uudelleenaloitettu kommunistinen lapsikauppa ei ole lähtöisin ihmisestä vaan SAATANASTA!


        Silti, Jumalalle ei mikään ole mahdotonta.


    • muslimi

      Onneksi Jeesus ei sano enään mitään. Allah tulee!! Sen huomaa jokainen pakosta ilman omaa valintaansa kristitty!! Alkaa vainot, kunhan saadaan kasvatettua muslimiväestöä pohjolassa riittäväksi.......

    • Vapauteen...

      Paljon olet vaivaa nähnyt teologiaasi esitellessäsi...Oletko yksi niistä jotka nielee kamelin, mutta tukehtuu kärpäseen. Pitääkö sitä joka asiaan saada raamatusta vastaus? Jos, niin mitä raamattu puhuu kesärenkaista? Auta mua löyyämään saako niitä käyttää ja milloin pitää/saa vaihtaa alle. Meinaan vaihtaa tänään, vaikka onkin pitkäperjantai!

    • keveakuorma(eikirj.)

      Jeesus oli Joosefin adoptiopoika ja Joosefin puolelta (ei Marian puolelta,) Daavidin sukua. Jeesus oli "kansainvälisesti" adpotoitu taivaasta maan päälle Daavidin sukuun.

      Jumala ei vastusta kansainvälistä adoptiota.
      Sinä olet kokenut traumoja ja tarvitset selkeästi terapiaa. Tällainen mesoaminen täällä ei auta sinua, eikä kirkasta Kristusta millään tavoin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      5913
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3605
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1925
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1913
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1512
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1406
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1398
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe