Blue Village Exotic Mirabel Beach Club Nabq Bay Egypti

Sharmin matkaaja

Vietimme joulun 2011 kyseisessä hotellissa ja olemme kaikin puolin tyytyväisiä matkaamme.
Hotelli on jopa ylellinen ja suuri. Aula ja ravintolatilat oli upeasti koristeltu jouluun, hotelli tarjosi kahteen otteeseen erityisiä coctaileja jotka oli esim. jouluaattona tuotu aulaan ja niitä oli satoja erivärisiä ja makuisia. Jouluaaton buffetaterialle oli myös nähty erityisesti vaivaa kaikkine pienine näpertelyineen etenkin kylmät alkuruuat ja jälkiruuat. Muuten buffetruuat oli ihan ok, kyllä niissä on tietysti aina vähän samaa, mutta valinnanvaraa oli paljon. Usein kuittasimme lounaan snackbaarin antimilla, pizzaa, salaattia, hampurilaista yms. niin illalla maittoi jo taas buffetruoka. Buffetravintoloita on kaksi suurta, toinen oli ainoastaan "aikuisille" eli alkaen 12 vuotiaista ylöspäin ja olikin rauhallisempi vaihtoehto, ruuat lienevät suht samoja, teemat vaihtelevat eri iltoina. Henkilökunta joka paikassa oli ylitsevuotavan ystävällistä, erityisesti tietysti sievälle teinitytöllemme :) (mutta ei koskaan tunkeilevaa tai epäasiallista) Perhehuoneemme oli siisti ja se siivottiin joka päivä. Jätimme aika ajoin euron tai pari tipeiksi joka paikassa jossa söimme ja joimme, sekä huoneeseen siivoojalle, meistä se kuuluu heille. Uima-allas alue on suuri, ja niissä on pari lämmitettyä allasta, mutta "kylmissäkin" tarkeni vielä uida. Merenranta on heti uima-allasalueen takana ja siellä on parikin siltaa josta hyvin pääsee uimaan ja snorklaamaan. Vatsatautia ei meillä kolmella ollut kellään, jossain vaiheessa viikkoa tuntui jotain pientä "vatsapurua" mutta ei sen kummempaa. Suosittelemme siis tätä hotellia, viereinen Club oli pienempi ja "hiljaisempi" tässä hotellissa oli enempi ohjelmaa päivällä ja illalla.

16

517

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Varattu on...

      Kiitti kirjoituksesta. Meidän perheessä on kaksi aikuista ja 15-vuotias poikalapsi. Tätä hotellia ollaan meinattu meille.

      • Sharmin matkaaja

        Suosittelemme! Varmaan riittää tekemistä teillekin, päivällä on erilaisia pallopelejä, vesipooloa, jalkapalloa yms. kannattaa mennä mukaan! Illalla vaihtelevaa ohjelmaa ulkoterassilla (karaoke, tanssia yms)


    • Maaaatkakuume?

      Miten hotellin bussikuljetukset keskustaan toimii? Onko paluu kuljetusta? Miten pitkä matka ostoksille? Hinyataso? Paljon tietoa kaivattaisiin, kun pitäisi kevääksi varata matka. KIITOS etukäteen, jos joku viitsisi vastata/ antaa kaikkea tietoa tästä hotellista sekä sen läheisyydestä olevista ostosmahdollisuuksista.

      • Sharmin matkaaja

        Hei
        emme käyttäneet ollenkaan shuttlebussia Naama Bayhin ja ilmeisesti kannattaa sopia taksin hinta etukäteen ja mennä taksilla jos useampi henkilö liikenteessä. Bussit meni ilmeiseseti kolme kertaa päivässä ja oli myös paluukuljetuts.Kävimme hotellilta noin parin kilometrin päässä shoppailukaduilla, normi turistipaikkoja, hinnat tinkimällä.Hotellin alueella myös pieni kauppakeskus, eli matkamuistoja yms. saa siitäkin. Mutta kannattaa ehkä mennä Finnmatkojen bussikierrokselle Sharm el shejkiin niin näkee paikat yms. Kävimme itse vain yhdellä päivä snorklausretkellä ja se oli ihan ok. Bussi hakee ja vie rantaan josta lähdetään aluksella kahteen eri paikkaan snorklaamaan ja hintaan sis. lounas, sukellusyrityksellä on useampi suomalainen opas, eli opastus oli englanniksi ja suomeksi, riippuu ilmeisesti aina mitä kansalaisuuksia oli mukana.
        Uima-allas alueella kauppaavat myös ahkerasti retkiä "juuri tulleille" Pyyhekojusta voi saada "älä häiritse" pussukan aurinkotuoleille! Ystävällisesti kun sanoi että ei nyt tällä kertaa, niin eivät jääneet roikkumaan. Eli hintatasosta en nyt oikein osaa sanoa kun ei juurikaan shoppailtu, lentokentällä on vielä taxfreessä parfyymejä ja alkoholia makeisia ja jonkun verran koruja yms.
        Ranta ja uima-allaslomalailuun paikka oli todella hieno, all inclusive myös helppo, kun ei tarvitse olla kuittailemassa tai pussia kaivamassa koko ajan.
        Lämmintä riitti koko viikon, jonain päivinä oli tuulista mutta kuulin että esim. Marsa Alamissa oli viileämpää kuin tässä kohteessa, ja itse pidin tästä henkohtaisesti enemmän kuin Hurghadasta.


    • kohta matkaan

      Olemme lähdössä ma 30.1. kyseiseen maahan ja hotelliin viikoksi. Kertokaa kokemuksia hotellista ja kohteesta muutenkin? Kannattaako ottaa vaatteita paljon mukaan, vai löytyykö edullisesti vaatteet kohteesta? Entäpä lämpötilä tähän aikaan?

    • Lomalle lähössä!!!!!

      Meijänkin perhe maksoi juuri varausmaksun maaliskuun lomalle tähän hotelliin. Toivottavasti on hyvä hotelli. Nyt vaan matkaa odottelemaan.

    • Maaliskuussa matkaan

      Lisää tietoa hotellista? Meijän pojat haluaisi tietää mitä Ed hardit elikäs T-paidat ja hupparit maksaa? Kiitos jos joku viitsii kertoa.

    • Lomailijaaaa

      Terve! Kun kerroit että henkilökunta oli eniten ystävällinen teinitytöllenne niin ajattelin että oliko se sellaista flirtin omaista vai vaan ystävällisyyttä? Saanko kysyä minkä ikäinen tyttö teillä on koska itselläni on 14v. tyttö ja ajattelin että tuleeko se sama meillekkin? olemme siis vasta varaamassa matkaa mutta ei tiedetä edes koska.

      • Egyptiin taas maaliskuus

        Me olimme Hurghadassa viime tammikuussa ja meillä teinityttö pärjäsi hotellin hurmurien kanssa ihan hyvin. Minun mielestä, äitinä, flirtti oli hyvin kesyä ja melkein jopa kohteliasta. Basaarialueilla hotellin ulkopuolella huutelu oli jo hiukan roisimpaa, mutta ei sielläkään mitään törkeyksiä huudeltu. Isä sai rohkeimmilta pojilta jopa tarjouksia tytöstä, paras taisi olla sata kamelia ja kaksi kiloa banaaneja. :)


    • lomailijaaa

      Kiitos vastauksesta :D

    • Sinna

      Ihanaa kuulla kommentteja Sharmista ja juuri Mirabellista. Juuri matkaa suunnittelen joulukuuksi. Kaikki vertailut Mirabel BEACHin ja CLUBin välillä kiinnostaisi! Ymmärsin, että altaat yhteisiä, mutta ruokapaikat erikseen. Hintaero on tosi pieni, mutta tämä halvempi CLUB on saanut kyllä hieman paremmat arvostelut. Ja siinä luvataan allasnäkymä huoneesta. Oletteko BEACHissa olleet joutuneet olemaan kaukana altaista? Entä jos valitsen CLUBin, tuntuuko matka rantaan liian pitkältä?

      Meidän matkakokoonpano on vain minä (40 v. äiti) ja 6 v. poika.

    • Jep44

      Huomen aamulla olisi lähtö kyseiseen kohteeseen.. Auringon perässä mennään, 34 on luvassa :) Täytyy laittaa kommentteja loman jälkeen tänne.. Paljon on kyllä hotelli kehuja saanut..

      • Egyptiin maaliskuussa

        Onkohan Jep44 jo lomaltaan palannut? :) Kommentteja odotellen, matkakuume nousee täällä vaikka maaliskuuhun ja lomaan on hirmu pitkä aika.


    • Olen perheeni kanssa ollut tänä keväänä tuolla Beachin puolella ja pari vuotta sitten Clubin puolella.Ehdottomasti suosittelen tuota Beach hotellia.On tosiaan lähempänä rantaa ja aktiviteetteja on enemmän.Lisäksi ruoka oli monipuolisempaa,oli enemmän vaihtoehtoja aterioilla.Koska tämä kompleksi on isompi altaat voivat olla kauempana kuin Clubissa mutta eivät liian kaukana..Sen haluaisin kans kuulla että onko hotellin oma laituri merelle jo valmis? Oli keväällä rakenteilla ja riemuittiin siitä kovasti että oli sellainen tulossa.Siihen yhteiselle laiturille oli matkaa ja oli maksullinen,vaikkakin edullinen :)

    • pariskunta5

      Tulimme eilen kyseisestä hotellista,oli aivan ihana viikko ja hotellista tai ruuassa siellä ei kyllä moitittavaa löytynyt.Tämä tietenkin vain minun ja mieheni mielipide.Laituri ei ole vielä aivan valmis,mutta sille pääsee portin ohi.(Vaikkakaan sille ei saisi mennä,mutta kaikki menevät)
      Viikkomme oli mukava ja lämmintä riitti.Ainut miinus on hotellin ulkopuolisten alueiden likaisuus ja päälle käyvät kauppiaat.Punainen meri on ihana ja retkilläkin käytiin.Mukavaa vaihtelua sekin rannalla makoiluun.

    • zenith67

      Maaliskuussa olimme kyseisessä hotellissa 2 aikuista lapset 12 ja 5. Hotelli oli juuri sellainen kuin finnmatkojen video antaa ymmärtää, mikä oli todella iloinen yllätys.


      Mutta se Egypti...muuten. Aika turha lomakohde, en kyllä mene helposti uudelleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 145
      4097
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      112
      3700
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2575
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1523
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      90
      1496
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    Aihe