Mikä lentää Madeiralle kesäkuussa?

Tomi.

Tarkoitus tosiaan mennä Funchaliin 2012 kesäkuussa, mutta mistään en oikein ole löytänyt suoria lentoja? En AirFinlandilta, enkä esim. Aurinkomatkoilta, en edes pakettimatkoja tuolle ajalle.
Ensisijainen toive olisi ostaa vain lennot, ja itse varata hotelli, jotta saa paremmin valikoitua esim. matkapäivät.
Lasten takia välilaskuja ei oikein viitsisi ottaa, siksi vain suoria lentoja olen etsinyt.

Onko Cliff Bay -hotellista kokemuksia, hyviä tai huonoja?
Funchalissa olemme aikaisemmin kerran käynyyt, mutta helmikuussa pakettimatkalla.

9

420

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • obrigado1

      Aurinkomatkoilla on kesäkuussa lähtöjä maanantaisin pelkät lennot 540€/henk.

    • Huhtikuussa jälleen

      Matkanjärjestäjien Madeiran lomakausi on kesällä "ohi", suoria lentoja ei tästä syystä järjestetä.

      Vähintaa yhden välilaskun joudut tekemään ja helpoin se on tehdä Lissabonissa.
      Funchaliin lentää esim. TAP, Helsinki - Lissabon ja Lissabon- Funchal.

      • Olkoon suomalaisten sesonki Madeiran osalta mikä hyvänsä, kerrottakoon, että Madeiran matkailusesonki on ympärivuotinen. Parhaillaan on menossa matalasesonki (1.11.-31.3.). Huippukautta ovat heinä-, elo- ja syyskuu.


    • Huhtikuussa jälleen

      Pahoitteluni väärästä infosta. Tosiaan Aurinkomatkat näkyy tekevän kerran viikkoon charterlennon Helsinki - Funchal, lähtöpäivä maanantai.

      Välilaskullinen lento Lissabonin kautta kesäkuun alussa oli supersaverin kautta n. 500€, talvikaudella tämän saa n. 300€. Eli ei maksa vaivaa tai säästä rahoja mutta säästää hermoja.

    • Fun Chal

      Cliff Baysta on ihan tuore kokemus parin viikon takaa.
      Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla noin puolen tunnin kävelymatkan päästä keskustasta. Varaamalla merinäköala huoneen saa upean merimaiseman. Hotellin aamiainen on ylellisen runsas. Hotellin Michelin tähden ravintola on erikoinen kokemus. Annokseen sisältyy useita erittäin pieniä herkkuja. Uima-altaita on muutamia. Cliff Bay on eräs Funchalin parhaista hotelleista tällä hetkellä. Iltaisin baarissa on musiikkiesityksiä. Iltaisin kerroshoitaja käy vetämässä verhot ikkunoiden eteen ja avaa sängyn peiton kulman. Parvekkeella on pöytä ja pari tuolia. Huoneessa on dvd-soitin ja minibaari, sekä teenkeitto varustus. Lukittava tallelokero on huoneessa maksuton.

    • me_ja_koira

      Tukholmasta lentää Sata Airlines suoraan Funchaliin joka perjantai, lentoaika 5 h 15 min. Jostain syystä netti näyttää tällä hetkellä lähtöjä vaan toukokulle asti, liekkö aikataulut vielä avoinna vai minkä tähden ei sen myöhemmille ajankohdille. Tämä vinkkinä koska lapsiperheen saattaa olla miellyttävämpi tehdä siirtymä laivalla kuin ehkä tuntien pituinen välilasku lentokoneella. Norwegian tiettävästi suunnittelee reittiä Funchaliin lähitulevaisuudessa, koska mistä ja mihin ei tiedossa.

    • ET

      Norwegian lentää Oslosta suoraan, kotisivut pari lentoa keväälle, yksi maaliskuussa ja huhtikuussa mutta paluulentoja näytä heillä olevan lainkaan, ilmeisesti pitkäaikamatkalaisia norjalaisia saarella..

    • Cliff Baysta hyvä kokemus. Viimeksi kävimme ainoastaan syömässä kerran siellä ilalla. Huhtikuussa oli ihan muutama lapsiperhe paikalla, mutta uuten hiukan iäkkäämpiä matkustavaisia. Enimmäkseen ilmeisesti englantilaisia ja saksalaisia. Kokemus oli tosi positiivinen.

      Tjäreborgin äkkilähdöt tarjoavat jossain 360-500 e suoria lentoja/henki (http://www.rantapallo.fi/akkilahdot/matkavahti). Nyt ei ole näkyvissä vielä kuin huhtikuuhun, mutta sieltä ei vielä löydy halpoja lentoja. Jos päädytte välilaskuun Lissabonissa, tulee matkasta lasten kanssa melko uuvuttava. Takaisin aamuksi klo 5 Helsinkiin. Ja myöhäisin lähtö Funchalista n. klo 15. Elikkäs odotuksineen Lissabonissa noin 12 h.

    • TAPin välilaskullinen lento kesäkuussa 520e / aikuinen. Takaisinpäin klo 18.30 Funchalista. Perillä Helsingissä 04.50, joten jos laskin oikein, niin 8,5 h paluu. Meno klo 5.35 Helsingistä ja perillä klo 11 paikallista aikaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6519
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3759
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      190
      3654
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      173
      2846
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2539
    6. 292
      2307
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1613
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      112
      1518
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1449
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1230
    Aihe