Golden Sands Hotel Apartments Dubai

Huhtikuussa Dubaihin

Onko kokemusta kyseisestä hotellista? Olisi aika edullinen, mutta kuulostaa petollisen hyvältä ollakseen hintaansa nähden mahdollinen...

Mitenkäs tuo veden juominen Dubaissa? Jossain sanottiin, että vesijohtovettä voi huoletta juoda, mutta onko näin? Viikon mittainen reissu olisi tarkoitus tehdä ja sitä ei viitsisi vatsataudissa viettää.

Mikäs vesipuistoista olisi sellainen, että kannattaa käydä? Jos siis vain yhdessä haluaa käydä ja kyseessä ei ole lapsiperhe.

Myös kamelilaukkakisat kiinnostaa, mutten ole niistä mitään tarkempaa löytänyt. Missä ja milloin niitä järjestetään ja onko kallista lystiä?

10

720

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kamelinkarvaturkki
    • dubaifani

      Golden Sands ei ole hotelli vaan huoneistohotelli ja GS:t ovat olleet aina edullisemmasta päästä, niitähän on 11 erilaista kukin numeroitu 1-11. Sinun huoneistohotellisi saattaa olla 3,5 tai 10. Muut yleensä pidempiaikaisille vuokralaisille.
      Jos olet vähänkään herkkävatsainen, osta kaupasta pullotettua vettä niin et pilaa lomaasi vatsaoireiden takia.
      Minä suosittelen palmusaaren päässä oleva Atlantis vesipuistoa.
      Kameliraveihin ei maksa mitään, aika jännä tilaisuus, jos mahdollisuus niin kannattaa käydä edes kerran katsomassa.. Ovat kovin aikaisin aamulla (7) ja kestää vain tunnin. Raviratakin (lähellä teiden E66 ja E77 risteystä) on n. 50 km:n päässä BurDubaista. Nykyäänhän kameleja ohjastaa robotti. Jos huoneistohotellisi aulassa on lehtiä, niin tutki paikallisesta (esim. gulfnews) tapahtumat, siellä yleensä kameliravienkin aikataulut. "Totoa" tai muutakan vedonlyöntiä ei siellä ole, on kiellettyä.

    • Lentelijä

      Golden Sandseja on monentasoisia, murjusta ihan asialliseen. Ei kannata ottaa riskiä että joutuu murjuun. Vaihda hotlaa!

      • muutto-matti

        Lentelijä, osaatko kertoa mitkä Golden Sandseista on murjuja?
        Ei ainakaan 3 eikä 5, joihin tekee myös monet matkanjärjestäjät, myös suomalaiset, matkoja eikä myöskään nro 10:ssä olevat isot huoneistot ole murjuja.


      • Golden Sands 10
        muutto-matti kirjoitti:

        Lentelijä, osaatko kertoa mitkä Golden Sandseista on murjuja?
        Ei ainakaan 3 eikä 5, joihin tekee myös monet matkanjärjestäjät, myös suomalaiset, matkoja eikä myöskään nro 10:ssä olevat isot huoneistot ole murjuja.

        jossa olimme tasan vuosi sitten oli loistovalinta: meitä oli 7 h porukka, ja huoneistossa oli kaikille tilaa, 3 mh, keittiö, olohuone, parveke, 2 kylpyhuonetta ja kodinhoitohuone. Kaikki oli siistiä, laattalattiat, ilmastointi ym. Maksoimme 15 päivästä muistaakseni jotain 2200 euroa, joten per henki hinta ei ollut mitään. Sijainti oli aivan Spinneysin supermarketin vieressä, väliin jäi vain yksi rakentamaton hiekkapohjainen tontti. Metroasemalle ja samassa rakennuksessa olevalle isolle hienolle ostarille käveli reilussa 5 minuutissa. Menisin tuohon hotelliin uudestaankin. Käytimme kuntosalia, uima-allasta ja saunaakin. Jos miinuksia hakemalla hakee, uima-allas on näkösuojattuna rakennuksen sisäpihalla, joten sinne ei paista ikinä aurinko. Kävimmekin ottamassa aurinkoa kerran huvikseen GS 3 katolla mutta muulloin rannoilla.Kertokaa, mikä muu hotelli on yhtä halpa ja hyvä?


    • ex-halpamatkailija

      GS10 lienee uusin ja varmaan ihan ok. Muista on voinut lukea niin kehuvia kuin huonojakin arvosteluja. Dubaissa ei kannata majoittua sellaiseen (huoneisto)hotelliin, jonka tasosta ei ole varmuutta. Jos osoittautuu huonoksi, hieno loma on pilalla. Dubai-forumin hotelliarvostelut on valitettavasti poistettu, tripadvisorista niitä löytyy.

    • Dubaifani

      Se, että joku matkanjärjestäjä ottaa jonkun hotellin ohjelmaansa (tässä tapauksessa esmes Golden Sandsin), ei ole mikään tae hotellin laadusta, tasosta tai siisteydestä! Halpa hotelli on tarkoitettu niille joilla ei ole mitään väliä mihin päänsä kallistavat. Matkanjärjestäjän antamiin tasotähtiin kannattaa aina suhtautua varauksella ja suuntaa-antavasti. Tripadvisor.com'issa on matkailijoiden hotelliarvosteluita. Niistäkin pitää ääripäät suodattaa pois.

    • Hyvä reissu

      Tyytyväisiä hotelliin.

      Olimme joulun Dubaissa Golden Sands 3 huoneistohotellissa.
      Parveke oli edelleen kalustamaton, mutta otimme olohuoneesta sinne pari tuolia. Meillä oli neljän hengen huone, jossa oli erillinen makuuhuone ja kaksi sänkyä oli sitten yhdistetyssä olohuone-keittiö nurkkauksessa.
      Joka päivä vaihettiin lakanat ja pyyhkeet ja siivottiin (imuroitiin, pestiin lattiat ja astiat). Jääkaappi oli jopa liiankin kylmä (sitähän voi siis säätää). Pesukonetta emme kokeilleet. Televisio toimi ja puhelin.
      Ei ollut mitään ötököitä missään.

      Aamiainen oli riittävä ja monipuolinen sekä vaihteleva. Löytyi kanamunia kaikenlaisissa muodoissa (joka päivä vähän erilailla).
      henkilökunta ystävällistä.

      Kävimme kerran naapurihotellin kattoterassin uima-altaalla (golden sands ?), koska tämän hotellin uima-altaalle ei paistanut koko ajan aurinko.
      Kävimme uimassa sekä yleisellä uimarannalla ja Jumeirah Beach Parkissa taksilla.

      Illalla emme käyneet hotellin ravintolassa, joten tarjoiluista siellä en osaa sanoa.
      Lähettyvillä olevassa hotelli FourPoints (?), parinsadan metrin päässä, oliko sitäkään, kävimme oluella, koska siellä oli sekä ravintola, mutta myös baari.
      Lisäksi ostoskeskuksessa, jossa on "pyramidit" on eräässä pyramidissa skottilainen baari, jossa mukava, iso ulkoterassikin. Nimeä en muista.

      Lisäksi olimme muutamana iltana Dubai Mallissa. Siellä olutta tms. sai ainakin ravintoloista, jotka sijaitsivat suihkulähteiden takaosassa. Keskellä olevaa kävelysiltaa (missä vesinäytökset näkyivät) yli ja sitten kävellään "saaren" vastakkaiselle puolelle. Nämä vinkiksi niille, jotka haluavat siis jotain alkoholijuomia.

    • Dubaihalukas

      Hei! Olemme perheen kanssa ajatellut myös tätä kohdetta, joten onko hyvä perheen kanssa mennä Golden Sands hotelliin? Onko lähellä hyviä ostoskeskuksia ??

      • 45++

        Ettekö yhtään viitsi lukea, mitä muut kirjoittavat?

        Ylempänä "Metroasemalle ja samassa rakennuksessa olevalle isolle hienolle ostarille käveli reilussa 5 minuutissa."


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      95
      6806
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2686
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2263
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      83
      1952
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1487
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe