meiän collielle tehtiin tänään abortti.

isäni kasvattaja

Pentuja ei ois voinu rekata koska edelliseen pentueeseen on liian vähän aikaa, ja astuminen oli vahinko. Eikä 100% varmuutta isästä.

Kuinka moni täällä abortoisi rotupipentueen jota ei voi rekata syystä tai toisesta?

14

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • isäni kasvattaja

      ei tänään ku perjantaina XD miksi mä kirjoitin tänään? no ihan sama, siis perjantaina abortoitiin.

    • 17+14

      Raskaus ja synnytys olisi ollut nartulle hyvin rasittava kokemus koska edellisestä pentueesta niin vähän aikaa . Narttun terveyttä ajattelen abortti oli paras vaihtoehto . Ehdottomasti abortoisin ihan pelkästään koiraa ajatellen .

    • 39 vuotta collieita

      Aika huono kuva tulee kasvattajasta, jolla tapahtuu vahinkoastuminen. Tulee väistämättä mieleen, että jos edellisestä pentueesta olisi ollutkin enemmän aikaa ja pentueen saanut siten rekisteriin, olisiko vahinkoastumisesta puhuttu mitään, eihän sitä kukaan saisi selville, jos värien puolesta ei paljastu...Itsellä on ollut koko ajan uroksia ja narttuja yhtäaikaa, eikä koskaan yhtään vahinkoastumista, itseasiassa, ei astumisia ollenkaan. Ja muutenkin vain yksi pentue ollut, siinä isänä vieras uros.

      Sääliksi käy tuota narttuparkaa, joka ihmisten huolimattomuuden takia joutuu tällaisiinkin toimenpiteisiin, kaiken muun lisäksi...

    • isäni kasvattaja

      meillä kotona asuu narttukoirat ja ne kolme urosta on sijotettu.
      Toi vahinko tapahtui ku iskä oli iltalenkin jälkeen käyny pikaseen kaupassa, ku oli unohtanu päivällä jonku jutun ostaa.

    • 8+13

      Siis pyhästä hengestäkö se narttu on sitten kantavaksi tullut ?? Mistä edes tieto että on astuttu saatu kiinni uros selässä ?? Sillon luulisi olevan selvillä myös mikä uros sen on astunut ...

    • kasvattaja isä

      Onko tyhmempää kysymystä kuullu.. "Mistä tieto että on astuttu?" on niin tyhmä kysymys.
      Jos koira odottaa pentuja, niin mitä ilmeisemmin se on silloin astuttu. Kun kaupasta tulin, niin koira oli tavallista riehakkaampi, kuin yleensä. Katsoin ympärilleni ja näin kauempana pari nuorta joilla oli koira mukanaan, mutta en kiinnittänyt asiaan enemmän huomiota, ennen kuin oma koira alkoi oireilla pentujaan.

      Sinusta se on ilmeisesti mahdoton ajatus, että kauppareissulla voi käydä tälläinen vahinko. Mutta näin vain kävi ja katsoin koiran kannalta parhaaksi abortoida pennut.
      Mielestäni on mieletöntä teettää pentuja, joita en kuitenkaan voisi rekisteröidä.

      Lapseni ei siis puhunut läpiä päähänne.

      • 9+10

        No kuka urpo jättää juoksuisen nartun ja nartun jolla on tärpit niin vahtimatta ulos ? Pentusi puheesta sai sen käsityksen että koira on jätetty YKSIN kotiin jossa ei ole kuin narttuja joten yllättäen kävi mielessä että miten ihmeessä se on kotona astuttu jos urosta ei ole mailla eikä halmeilla .

        Itselläni on samassa taloudessa niin uroksia kuin narttuja ja vahinkoja ei ole käynyt koska osaan käyttää järkeäni .
        Toivottavasti kennelliitto alkaa pitää jotain kirjaa näistä sankareista jotka eivät voi niiden muutaman hassun tärppipäivän aikana sitä narttua vahtia ! Ei luulisi olevan ylivoimainen juttu.

        Hienoa että edes abortin nartulle teetit mutta jos olisit ollut huolellisempi niin tältäkin olisi säätytty . Ota opiksesi ja vahdi narttujasi tai leikkauta ne .


    • 39 vuotta collieita

      Parasta olisi koirien kannalta, kun luovut koko koirien kasvatuksesta ja mieluummin koirista myös, ISÄ!! Vähän päästä kumminkin taas sattuu ja tapahtuu jotain ikävää... Tuon tyyppisille ihmisille (= huolimattomille) vaan aina käy niin... Kun koirat ovat vain sivuseikka ja ansaitsemiskeino (?), on parempi antaa ne jollekin toiselle, joka osaa kunnioittaa ja rakastaa niitä, eikä yritä vain hyötyä niistä!!

      • 39 vuotta collieita

        Ja vielä: minkälaisilla aivoilla on varustettu henkilö, joka jättää juoksuaikaisen narttukoiran kaupan ulkopuolelle vahtimatta???? Todellakin on mahdoton ajatus, että kauppareissulla sattuu tuollainen vahinko!!! Kaikenlaiset sitä itseään kasvattajiksi kutsuvat!!! Lopeta "kasvatustyösi" heti, sinulla EI VOI OLLA mitään annettavaa Collierodulle!!!! Kasvatustyössä täytyy käyttää järkeä ja sitä sinulla ei selvästikään ole!!! Lopeta koiriesi pennuttaminen!!! Säästyvät kaikki osapuolet ikävyyksiltä, joita varmasti tuollaisen "kasvattajan" kanssa on luvassa...


    • koirallani

      ei ollut silloin juoksuja, pidän niistä tarkasti kirjaa.

    • mitä mieltä muut?

      mun mielestä toi "isäni kasvattaja" ja "se isä" on provoja ja keksittyä juttua. Kuulostaa ainaki nörtiltä.

    • 1+12

      No mikä ihmeen abrotti sillon on jos koira on astuttu kun ei ole juoksuja :P Ei se sillon kantavaksi tule ja juoksuillakin tosiaan vaan teittyinä päivinä .

      Provolta joo haiskahtaa :P

    • 39 vuotta collieita

      No joo, tuo "isän" viimenen kommentti laitto kyllä epäilemään, että mikäs juttu tämä onkaan... koira tullut tiineeksi ja pennut abortoitu... juoksuaikaa ei ole nartulla kuitenkaan ollut silloin, kun vahinkoastuminen on tapahtunut...???? aika mahdoton yhtälö... olen kyllä näiden koiravuosieni aikana tavannut kaikenlaisia uunoja, mutta nyt alkoi epäilyttää, onko mitään edes oikeasti tapahtunut... huvinsa kullakin... itse en koskaan laske leikkiä koira-asioilla...

    • seropi-collieta

      juu en mäkää.
      Mulla on narttu koira, joka tosin asuu vanhempieni luona, asuin silloin kotona kun se minulle hankittiin, se oli semmonen monen kodin kautta tullut, joten en enää halunnut sitä uuteen kotiin pakottaa. Tyttö vaikuttikin stressaantuneelta koko ajan, kun se vaistosi että harkitsen jotain. lopulta kysyin että jäiskö se isän ja äidin luo, ni se selkeesti rentoutui. Aina yhtä innoissaan kun kotiin menen, mutta täytyy sanoa, että kun olen ilman koiraa asustellut, niin en aina tajua mitä se koittaa sanoa :D mutta onneksi isä osaa tulkita typyn äänet ja käytökset kun sehän siitä nyt tavallaan vastuun ottaa, kun en kotosalla asu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2564
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      311
      2326
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2109
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1807
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1722
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1687
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1395
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    10. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      59
      1375
    Aihe