Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tässäkö syy ettei Renault ole myyntilastojen kärkimerkkejä?

Relluvaihtuiskodaan

Uusi Meganehan on erittäin hieno auto ja pärjännyt vertailutesteissäkin erittäin hyvin.

Nyt kun tuli nämä uudet Trend ja Groove mallit, jotka ovat hinnallisesti kilpailukykyisiä, niin innostuin itsekin toden teolla Meganesta.

Lähetin maililla kahteen eri liikkeeseen tarjouspyynnön tuosta Groove mallista. Kerroin, että olen tosissani kiinnostunut ostamaan kyseisen auton ja pyysin tiukkaa tarjousta ja rahoitustarjousta. Yllätys oli kuitenkin melkoinen, kun ei kummastakaan liikkeestä vastattu tarjouspyyntöön millään tavalla.

Sen jälkeen lähetin tarjouspyynnön kahteen Skoda liikkeeseen ja vastaus tuli molemmista samana päivänä. Niinpä tilasin sitten Skodan paremman tarjouksen tehneestä liikkeestä.

Tämän kokemuksen jälkeen ei tarvitse ihmetellä, että miksi Skoda myy, mutta Rellu ei.

21

491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      ei ees myyjä usko et joku ranskalaisia ostas ku nakkikiskalta.

    • Tarjous ja tarjous..

      On myyjiä ja myyjiä................Ei se tarjous kerro kuitenkaan mitään tuotteesta ja sen hyvyydestä mitään. Ikävä kyllä, Nykyään tarvitsee tietää mitä on ostamassa, ja itse tietää mitä haluaa. Nykyäänhän ei tavaran tai tuotteen myyjä ole tietoinen mitä kauppaa, eli on tietämätön mitä on myymässä, joten ei ole luotettava tiedon lähde. Joten.....ota itse selvää mitä haluat..... mikä on edullisin ja paras vaihtoehto, sillä sinähän sen päätät............ei tarjous...............

    • Kunhan kysyn

      ..........................on fiksuja kirjoittajia ja sitten .............................on vähemmän fiksuja..............................mihinkä kategoriiaan rellupetteri itensä..............................luokittelee?

      Pimeetä........................porukkaa............................

    • viherkommari

      Itse kävin Helsingin Konalan Automaassa, ja käynnin aikana neljä eri myyjää tuli kysymään voivatko auttaa. En pyytänyt tarjousta, odottelen Meganen faceliftiä ja säästän vielä vähän välirahoja.

      Mutta hyvä jos Skoda kelpasi yhtä hyvin, eli asia ei jäänyt vaivaamaan.
      Renaultissa olisi ollut neljän vuoden takuu, Skodassa se on 2 vuotta.

    • Kohervimmari

      No ei paljon kommentteja tule renumiehiltä vaikka ketjua ahkerasti luetaankin. Muut merkit myy, renault ei. Muut merkit kiinnostaa, renault ei. Näin se on nähtävä.

      • hip__hei

        Kyllä näyttää sua ainakin kovasti rellut kiinnostavan, kun täällä aina pyörit.
        Mikä mahtoi tuonkin yllä olevan kommenttisi pointti olla? Yrität ilmeisesti ihan tahallaan haastaa riitaa täällä. Toivottavasti kukaan ei tällä kertaa lähde tuohon lapselliseen leikkiisi mukaan.


      • Kohervimmari
        hip__hei kirjoitti:

        Kyllä näyttää sua ainakin kovasti rellut kiinnostavan, kun täällä aina pyörit.
        Mikä mahtoi tuonkin yllä olevan kommenttisi pointti olla? Yrität ilmeisesti ihan tahallaan haastaa riitaa täällä. Toivottavasti kukaan ei tällä kertaa lähde tuohon lapselliseen leikkiisi mukaan.

        No mikäs tuossa nyt otti ylpeyden päälle. Huomasin vaan että ketjua on luettu paljon muta vastauksia vaan muutama. Ihmettelen miksi renaulmiehet ei ota kantaa. Toki ammattitaidottomia myyjiä muillakin merkeillä. Ihan asiallinen oli aloitus..vai kuinka?


    • Samanlainen vaikutelma Etelä-Karjalssa. Sama liike myy Volvoja ja Fordeja, niitä mainostetaan ja kaupataan aktiivisesti. Renaultista täytyy asiakkaan osata kysyä ja tietää malli. Itselläni on Toinen Grand Scenic menossa ja ihan tyytyväinen olen. Ei mitään takuukorjauksia kahteen vuoteen. Sanoisin, että hinta/mukavuussuhde on kohdallaan.

    • ei tienaa

      ne on ne myyjän provikat,jotka vaikuttaa merkin kauppaamiseen. rellun kohdalla kaiketi tosi huonot.

    • homme1

      Ei renault myyjä kyllä elantoonsa perheelleen saa mikäli provikoista puhutaan. Eihän kukaan edes halua renault myyjäksi. Miten jonkun ammatti voi ollakin renault myyjä. Pyöriä päivät pitkät hallissa, yksinään.

      • rohkeesti vaan

        Mitä sä siellä hallissa yksinäs pyörit, mene ihan rohkeasti juttelemaan jollekin myyjälle. Kyllä sieltä löytyy varmasti sullekin sopiva Renault. Myyjät on siellä sitä varten, ei siellä yksinään tarvitse kauppaa tehdä


    • teretulemas vaan

      Rellupetteri ei ymmärtäny. MYYJÄ PYÖRII HALLISSA YKSIN KOKO PÄIVÄN.
      Ne jotka autoja ostaa onkin muissa halleissa missä ei meinaa sekaan mahtua.
      Rohkeesti vaan rellupetterikin autokaupoille, ja pyydä se myyjä sieltä renuhallista mukaan.

      • rohkeesti vaan

        Ai sori, sinä olitkin se Renault-kauppias. Mene sitten rohkeesti niiden asiakkaiden luo kauppaa hieromaan, eivät ne sentään pure.


      • Hiljaista on!
        rohkeesti vaan kirjoitti:

        Ai sori, sinä olitkin se Renault-kauppias. Mene sitten rohkeesti niiden asiakkaiden luo kauppaa hieromaan, eivät ne sentään pure.

        Minkä asiakkaiden?


      • korvatulpat pois
        Hiljaista on! kirjoitti:

        Minkä asiakkaiden?

        Asiakas on yksi tai useampi luonnollinen henkilö, joka ostaa tuotteen tai palvelun, sekä suorittaa sopimuksen mukaisen maksun. Maksu voidaan suorittaa rahamääräisenä tai tuotteina tai palveluina, riippuen sopimuksesta.

        Asiakasta ei tule sekoittaa kuluttajan kanssa.

        Asiakas sanan etymologia

        Asiakas on henkilö, jolla on asiaa. Asiakas on johdettu vanhemmasta sanasta asia, joka lienee johdos ikivanhasta verbistä asea, panna kuntoon. Asia merkitsee jossakin olevaa tai sijaitsevaa, mutta samalla yksittäisessä piilevää yleistä, perimmäistä asiuutta.

        Englanninkielen sana customer viittaa muinaisranskan pukua tarkoittavaan sanaan costume, latinan vastaava sana puolestaan tapaan, tottumukseen, tottumiseen. Client-sana palautuu latinan sanaan cliens, jolla viitattiin seuraajaan tai tottelijaan.

        Asiakkaan luokittelu

        Asiakas voi olla suora, epäsuora, sisäinen tai ulkoinen.

        Suora asiakas toimii suoraan yrityksen (tai yksityishenkilön) kanssa. Yksinkertaisin tapaus on tuotteen tai palvelun tilaaja.

        Epäsuora asiakas käyttää tuotetta tai palvelua, vaikkei ole suorassa yhteydessä toimittajan kanssa. Tuote voidaan myydä asiakkaalle tukku- tai vähittäisliikkeen kautta. Vaikka asiakas olisi epäsuora, asiakkaan mielipide täytyy ottaa huomioon. Menekki kuihtuu erittäin nopeasti, jos ainoastaan tukun tyytyväisyydestä ollaan kiinnostuneita.

        Ulkoinen asiakas on yrityksen ulkopuolelta suora tai epäsuora asiakas.

        Sisäinen asiakas on yrityksen sisällä. Varsinkin suuremmissa yrityksissä yritys on jaettu tulosyksiköihin, jotka ostavat toisiltaan palveluita: esimerkiksi markkinointi ostaa IT-osastolta tietokoneet ja verkkoyhteydet. Lähde: Wikipedia

        Jos et ole nähnyt, niin menepä optikolle


    • Renaultmyyjä

      Ahaa, täällä siis pitäisi käydä ihmisiä joita sanotaan asiakkaiksi. Kun hain renaultmyyjäksi ei tuosta mainittu mitään, luulin vaan että vahdin autoja päivät ja pelaan pasiannssia.Onneksi täällä on tietokone. Puolivuotta talossa ollut eikä yhtään asiakasta käynyt, pitänee käydä katsomassa onko ulko-ovi jumissa.

    • Renaultmyyjä

      Ulko-ovi on kunnossa. Johan kävi viikonloppuna porukkaa kun ilmoitin lehdessä että täällä on muitakin merkkejä kuin renault. Möin kaksi audia ja skodan lauantaina. Renaultit vaan keräävät hämähäkinseittejä päällensä.

      • Renaultkuljettaja

        Sulla itselläsi ei sen sijaan kaikki ole kunnossa. Tuskin muuten provoilisit täällä päivästä toiseen


    • Kohervimmari

      Ohoh, paatunut renumies ajaa jo omiaankin pois sivuilta. Totuus tekee kipeää. Näemmä.

      • 7895

        Nyt tais Kohmelokinneri ymmärtää väärin. Ei täällä ketään olla pois ajamassa, puhe oli tuosta provoilusta, mitä itsekin näytät harrastavan. Näemmä. Eikä "Renaultmyyjä" ole koskaan rellua nähnytkään...


    • viherkommari

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2047
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1374
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1311
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      75
      1282
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe