Neitsyys.

10+2+3

Eli, Mulla on ollut monta kertaa mahollisuus menettää poikuus, Mutta, ongelma on se, että joka kerta kun se mahollisuus on tullut, se ihminen on ollut mukava, ja kiva, ja muutenki ihana ihminen. mutta oon joka kerta joutunut sanomaan Ei. KOSKA alitajunta käskee sanomaan Ei. oon ihastunut yhteen tiettyyn, jota en tule koskaan saamaan, siitä olen varma. Eli onko tässä mitään järkeä säästellä poikuutta jos tiedät ettet ikinä saa tätä tiettyä henkilöä.



Ja kysymys numero 2. Onko neitsyyden menettäminen tärkeää, eli muistatteko sen koko loppuelämän, eli ekan kerran, vai unohtuukose? Eli onko sillä mitään väliä, kenen kanssa oot ekan kerran.

Voi kuulostaa tyhmältä mutta tätä mä oon miettiny, ja mulle se on ainakin tärkeää, kenen kanssa vietän sen ekan kerran.

16

731

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Neitsyt Vast.Taht.

      Kyllä kai sen muistaa koko loppuelämän (kokemusta ei kumminkaan ole) ja mikäs siinä jos haluaa olla neitsyt (elä kumminkaan mene sitä kylille huutelemaan).... itselläni on sellainen tilanne että neitsyydestä haluan pois mutta emmääkään sitä kenen tahansa kanssa aio menettää....

      sekava vastaus (oon väsyny) mutta toivottavasti se autto....

      • varmaa tietoa

        Niiin,ensinnäkään neitsyydessä/poikuudessa ei ole mitään hävettävää.Jokaiselle se tapahtuu silloin kun tapahtuu eikä siinä mitään.Nykyään nuoret/teinit saa kuvan että pitää olla seksikäs,haluttava ja pitää päästä panemaan mahdollisimman aikaisin.Ja tämä on väärin! Ei nuorten/teinien kuuluu olla mitään Hollywood porno bimboja vaan ihan normaaleja nuoria jotka suoriutuu koulusta ja elämästä kunnialla.
        Eikä siinä ole loppujen lopuksi mitään hienoa että menettää neitsyyden/poikuuden kauhean nuorena.Myöhemmällä iällä kun on myös henkistä kasvua tapahtunut,siitä myös nauttii enemmän.

        Ja tosiaan,jos tunnet että et halua menettää vielä,vaikkakin tuollaisesta syystä niin silloin et ole siihen valmis.Seksi on paljon muutakin kuin vain lihallinen suoritus.Se on myös läheisyyttä,toiselle hellyyden osoitusta.
        Joten,ensinmäistä kertaa ei kannata antaa kenelle tahansa,vain todellakin ihmiselle josta aidosti välittää.


    • Mr Frasier

      Neitsyyden menetyksen tärkeys on omasta päästäsi kiinni.

      Jos tuskin saat sitä ihanne tyttöäsi niin miksipä tuottaa halukkaille tytöille pettymystä?

    • q34rwsdf3r43

      Mä sanon että odota sitä oikeaa niin pitkään ku vaatii. Eka kerta on paras ku on oikea ihminen mukana.

      Tai sitte joskus nelikymppisenä on vieläki tallessa ni ehkä sitte kannattaa tehä asialle jotain.. :D

    • slow!

      Ei neitsyyttä "tarvitse" kiirehtiä menettämään. Turhaa nyky-yhteiskunnan sanelemaa höpinää vailla perusteita. Jos on onnellinen suhde ja molemmat haluaa, neitsyyden menettäminen on se huipentuma ja oikeastaan sivuseikka. Katollaan tämä pyramidi ei pysy pystyssä, eli neitsyyden menettämisen varaan on ihan turha mitään rakentaa.

      Itse en ole mitenkään haluton, päin vastoin: jo suudellessa sukat pyörivät jalassa! Asetan vain asiat (minua miellyttävään) tärkeysjärjestykseen

    • nokippas

      Itelle neitsyyden menetys oli ennen sen menettämistä kovinkin tärkeä, sen takia oma eka kerta oli hyvinkin epämääräinen.
      Tästä näkökulmasta katsottuna olisi ehkä toivonut 'parempaa ratkaisua' mutta tehty mikä tehty. Koko neitsyys juttua korostetaan liikaa, en usko että kenellekään on oikeasti merkityksellistä, kuinka monen kanssa sitä seksiä on harrasteltu.

    • www

      Ei se kai länsimaissa ole niin tärkeetä mutta jos vertaamme näihin islam maihin niin siellä se on tärkeä ja sitä ei saa ennen avioliittoa menettää.

    • osdfnmjis

      Ei sen menettämine mitenkää ihmeelistä oo, on ollu paljon parempia kokemuksia seksistä sen jälkeeki. En tajuu miks ihmiset pitää site ekaa kertaa niin kullan arvoisena (:

      • jkhkjh

        "En tajuu miks ihmiset pitää site ekaa kertaa niin kullan arvoisena "

        Ilman ensimmäistä kertaa ei tule toista, eikä kolmatta...


    • alinaelina
    • Profeetta69

      3 tuntia se kesti ja muija sai monta orgasmia. Kyllähän se mieleen jäi mutta kumppani oli vaan osa sitä näytelmää joka oli kuin rakentunut vain ja ainoastaan minua varten. Totta kai itse olin joutunut tekemään hartiavoimin töitä tähän. Puhumaan tuhmia chatissa jne. Se tapahtui ihan liian myöhään, olisin ansainnut päästä poikuudesta jo pari vuotta aikaisemmin sillä kapasiteetilla, mutta olin vähän ujo nysvääjä henkisesti ja samanlainen empijä kuin sinäkin.

      Kyseinen tapaus oli kyllä seksikkyyden huipentuma. Vasta myöhemmin olen tajunnutkin millainen kiimainen mirri se oli. Mutta kun ei ollut kokemusta pussailua enempää niin kuvitelmat naissukupuolesta olivat turhan suuret, jonkun leffojen perusteella. Myöhemmin on osoittautunut että 99% akoista ei ole taidoiltaan seksin ammattilaisia, todellakaan..

      Tartu tilaisuuteen! Et kadu ukkona. Mutta varmista ettei partnerilla ole mitään pöpöjä ja että suojaus on kunnossa.

      Tiedän että olet nyt ihastunut ja haluaisit pantata mutta mistä tiedät jos se ihastuksesi kohde on tälläkin hetkellä pitämässä hauskaa muiden jätkien kanssa? Sellaisia ne naiset ja tytöt on ja ne keneen ihastuu on just pahimpia. Sinulle ja opettajille ja vanhemmilleen ne esittää kilttiä tyttöä mutta totuus on se, että ne on tyttöjen ja poikien ja naisten ja miesten kanssa joskus jopa useamman kanssa yhtä aikaa. Sellainen on maailma.

      Jos oikeasti haluat olla uskollinen, niin suosittelen hengellistä uskollisuutta, pyhittäytymistä, selibaattia, munkkilupausta. Olipa uskonto mikä hyvänsä, niin se on todellista uskollisuutta itsellesi ja luonnolle. Ja aina voit vetää käteen jos siltä tuntuu.

    • munami3s

      mikä on netsyt?

      • -.

        henkilö joka ei ole ikinä pannut.tai jotaki siihen suuntaa


      • Anonyymi

        Googlaa


    • Arkkienkeli Mikael

      Olen vakiintuneessa parisuhteessa elävä 17-vuotias kolli ja voin kokemuksella sanoa että yksikään irtoseksikumppanini ei ole vetänyt vertoja tyttöystävälleni. mielestäni seksillä ei ole merkitystä ilman parisuhdetta ja peruuttaisin kaiken tehdyn, jos saisin viettää "ekan kerran" tyttöystäväni kanssa.

      Itse olen ekan kertani unohtanut aika pitkälti... Alkoholilla vaikutusta asiaan kenties?

      Poikuutta ei kannata säästää, mutta ei siitä kannata ottaa mitään paineita...

    • Anonyymi

      Oli ittelki välil monta kertaa mut en ikin päässy just sillo ku oli jotai menoo tai sil mu muijal oli hotai menoo. Nyt vituttaa ku frendit menettäny jo mut kai se munki vuoro joskus tulee :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1438
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      972
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      34
      692
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      687
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      644
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      624
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      598
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe