Voiko itse askarrella toimivat tarotkortit?

taroilija

Mietin vain (kun tahtoisin tarot, mutta rahatilanteeni on mikä on ja ne sattuvat olemaan aika kalliita) että voiko kortit tehdä itse? Onko kukaan tehnyt tai käyttänyt itse tehtyjä kortteja?

Edelliset korttini katosivat muutama vuosi sitten, joten olen opetellut käyttämään tavallisia pelikortteja. Taroja kuitenkin kaipaisin, sillä niihin luotan enemmän.

Kiitos jos vastailette :)

5

1258

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • aaainooi

   Voi tehdä! Oon ittekkin aatellu piirtää omat ni sit ne tuntuiski enemmän omilta. Aikasemmin teko jäi kahteen korttiin laiskuuden takia. Kunhan vaan tietää ja tuntee kortit et tietää millaset tehdä. Ja hankkii kunnon materiaalit.
   Omat nykyiset korttini ovat jostain ulkomailta jostain kirjakaupasta ostetut, maksoivat suunnilleen kai 6 euroa.. Et saa halvallakin kun vaan osuu oikeeseen aikaan oikeeseen paikkaan.

  • oceanoftears

   Korttien tekeminen on kova urakka, jos meinaa koko tarot pakan tehdä. Mutta jos vaikka aloittais suuresta arkanasta. Kun tuntee jollain lailla kortit ja niiden symboliikan, niin voi tehdä omat henkilökohtaiset kortit. Eli lisätä sellaisia pieniä elementtejä ja asioita, jotka sopivat omaan ajatusmaailmaan ja toimivat kortin ajatuksen kanssa. Itselläni oli korttien merkitystä opetellessa tapana piirtää korttien kuvia kirjaan. Samalla aina ajatteli jokaista yksityiskohtaa ja huomas asioita, joita ei ollut ennen huomannut. Sitten piirsin korteista uusia versioita, joihin tein pieniä muutoksia.
   Itse pakkaa tehdessä kortin selkäpuoli on tietysti työläs, jos ei jätä sitä valkoiseksi. Mutta eiköhän siinä jonkinlainen sabluuna toimis. Onnea korttien askarteluun.

  • sagamar76

   Luota siihen että joku antaa sinulle kortit. Taloudlellinen tilanteesi on huono. Saisit odottaa kaksi vuotta niin tilanteesi kohonee kyllä!

   • sagamar76

    Tee itse, hyvää tulee ja se kohentaa myös henkisyyttäsi


  • weekeater

   Voi olla viesti vähän myöhässä, mutta ABC- huoltsien Kirjatoreilta saa hyvät kortit ohjeineen muutamalla eurolla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   187
   5966
  2. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   563
   2699
  3. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   86
   1865
  4. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   365
   1308
  5. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1294
  6. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   282
   1229
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   238
   842
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   832
  9. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   9
   795
  10. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   59
   772
  Aihe