Mitä tarkoittaa?

pehmolelu

Narttukoiramme on nyt eilen ja tänään ''uikuttanut'' lelu suussaan etsien paikkaa, jossa voi lelun kanssa olla. Koirammme hoivaa lelua kuin pentuaan ja etsiessään petiä meni aluksi isoon IKEAN kassiin, jossa oli vaatteita ja rupesi ns. kaivamaan petiä. Voiko tämä olla alku myös että juoksut ovat tulossa, koska silloin koiramme; juoksujen aikana pitää pehmolelua pentunaan ja hoivaa sitä? Mutta nyt juoksut ei ole kuitenkaan käynnissä ja edellisistäkin on jo aikaa.
Otan vastaan ilomielin vastauksia :)

7

190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valeraskaus ehkäpä

      Kuulostaa ihan valeraskaudelta. Mutta se menee ohi parissa kolmessa viikossa eikä ole vaaraksi :) Todella yleistä nartuilla. Koeta kiinnittää koirasi huomiota myös johonkin muuhun, että tämä "äitiys" jää vähemmälle huomiolle koiralla, jos häiritsee liikaa teitä.

    • pehmolelu

      Kiitos vastauksesta! Todella hyvä tietää! :) Ei sen puolesta että se olisi ollut häiritsevää, mietin vain tuota poikkeavaa käytöstä.
      Kiitos paljon, nyt osaamme ymmärtää koiraammekin paremmin! :)

    • ???

      Entäpä kun meillä tuota tekee aina joskus iltaisin leikattu uroskoira??????

      • Varmaan

        vähän sellainen identiteettikriisi pupella. ;) Mutta ei siihen poikakoiran hoivaviettiin välttämättä tarvi olla leikattu. Meillä leikkaamaton, tosi machoadonis, mutta iltaisin käy aina hakemassa pimeän tullen jonkun pehmolelun tai vaikka kovemmankin viereensä nukkumaan. Huvittava ilmiö.


      • ???
        Varmaan kirjoitti:

        vähän sellainen identiteettikriisi pupella. ;) Mutta ei siihen poikakoiran hoivaviettiin välttämättä tarvi olla leikattu. Meillä leikkaamaton, tosi machoadonis, mutta iltaisin käy aina hakemassa pimeän tullen jonkun pehmolelun tai vaikka kovemmankin viereensä nukkumaan. Huvittava ilmiö.

        Herra on kohta 7-vuotias, tehnyt tuota lähemmäs kaksi vuotta aina silloin tällöin. Eikä ole kyse että hakee vain unilelun, kulkee lelu suussa ja uikuttaa, saattaa mennä petiinsä ja petaa lelu suussa ja uikuttaa aikansa, sitten alkaa nukkumaan. Aina kun näin tapahtuu, on ilta/yö, ei koskaan päivisin tee tätä. O.o


    • tarkkailuun

      Valeraskaus.piilottakaa kaikki lelut ja ettei se pääse hoivaamaan mitään. Märkäkohtua ja sen oireita voitte sit ruveta tarkkailemaan. Kerron kokemuksestani.

    • ...........

      Valeraskaus ja märkäkohtu ei liity toisiinsa. Jokaisella nartulla on tietyntyyppinen hormonitoiminnan muutos, toisilla vaan oireet ovat vahvemmat. Märkäkohtu (kohtutulehdus) taas ei vaivaa läheskään jokaista narttua, joskin yleinenhän sekin on. Ei sillä, ettei niitäkin oireita kannata tarkkailla, mutta toisiinsa ne eivät liity. Vaikka samalla koiralla voi olla molemmat. Kohdun ja munasarjojen poisto taas voi laukaista myös hirmuisen valeraskauden. Mutta sekin liittyy hormonitoimintoihin, ei itse kohtutulehdukseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      77
      5756
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2516
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1758
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe