Hotellipettymys

pää

Ihan vihjeenä ja vinkkinä muillekin Ebookersin kautta varaamastamme hotellimajoituksesta Golden leaf parkhotel im Lehel. Kolmesta tähdestä lähdettiin liikkeelle eli ihan realistisin odotuksin. Hotellin henkilökunta tylyä ja vetämätöntä. Huoneessa ei ilmastointia (mitenkähän siellä voi olla kesällä!?). Suurin pettymys kuitenkin lähtiessä: kysyttiin syötiinkö aamiaista. Ihmeteltiin kysymystä, mutta vastattiin että kyllä tietenkin. Siis joka aamu? No, kyllä syötiin... Se maksaa sitten 72 euroa kahdelta (yövyttiin kolme yötä). Meille ei kerrottu missään vaiheessa aamiaisen olevan maksullista! Mielestämme siitä olisi ehdottomasti pitänyt kertoa meille hotelliin kirjautuessamme. Jos olisimme tienneet sen maksulliseksi, emme olisi sitä nauttineet. Se oli nimittäin varsin vaatimaton kaiken lisäksi.
Asioimme saksan kielellä, joten kommunikoinnin puolesta keskustelussa ei pitäisi olla epäselvyyttä.
Olen kysynyt Ebookersilta kuuluuko kyseiseen matkapakettiin aamiainen. Se ei vastaa. Kohteen esittelyssä kehutaan hotellin runsasta aamiaista, joka antaa ymmärtää sen kuuluvan pakettiin.
Halpa ei siis aina olekaan edullista!

10

1048

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Varsin valitettavaa, mutta näinhän se tuolla Euroopassa monesti on. No mutta kokemus tuo varmuutta ja lisää tietämystä. Kenties tuokin jo kesällä teitä naurattaa. Samaa mieltä olen noista hotellien aamiaisten hinnoista, Berliinissä scandic hotellit ottavat 20 € vauvasta vaariin aamiaisesta. Melko tyyristä.

      • biffe stuun

        Berliinin hotelleissa valtaosassa saa buffet aamiaisen 8-10 eurolla. Voihan varata hotellihuoneen ilman aamiaistakin ja ostaa sitten vaikka joka aamu jos haluaa. Ei tule pettymystä kun näkee aamiaisen tason ja/tai hinnan.


      • biffe stuun kirjoitti:

        Berliinin hotelleissa valtaosassa saa buffet aamiaisen 8-10 eurolla. Voihan varata hotellihuoneen ilman aamiaistakin ja ostaa sitten vaikka joka aamu jos haluaa. Ei tule pettymystä kun näkee aamiaisen tason ja/tai hinnan.

        Näinpä näin. Itse jätän useimmiten aamiaiset hotellissa väliin ja suuntaan lähimpään kahvilaan tai vastaavaan, jossa lähes aina tarjolla hyvät aamiaispöydät. Berliinistä ei tosiaan ole vaikeuksia aamiaista löytää :)


    • 12+17

      Jos teidän hotellivarauksesssa ei lue aamiaisen sisältyvän hintaan niin se ei siihen kuulu vaikka sitä mainostettaisiinkin tavalla tai toisella.

      Kuulostaa hiukan oudolta jos sisäänkirjautumisen yhteydessä on kerrottu missä ja milloin aamiainen tarjoillaan eikä ole mainittu sen hintaa ollenkaan. Ei ole tainnut respalla olla paras päivä tuolloin...

      Jos jotain hyvää pitää etsiä niin onneksi aamiainen oli "vain" 12 € per naama. 20 € aamiainen ei tosiaan ole mikään mahdottomuus. Kallein aamiainen jonka mä olen bongannut hotelleja katsellessa on ollut 27 €.

    • Kaikki maksaa aina

      Jos missään ei ole mainittu, että aamiainen sisältyy huoneen hintaan, hotelli hinnoittelee sen taatusti erikseen. Siitä huolimatta en olisi tapauksessanne maksanut aamiaisesta jälkikäteen, sillä kaikkea tarjottavaa on täysi oikeus pitää ilmaisena, ellei sille ilmoiteta selvää hintaa etukäteen. On myös aivan mahdollista, että maksoitte tyhjästä, sillä aamiainen saattoi kuuluakin huoneen hintaan, ja ehkä respa vain kokeili onneaan kanssanne. Muistakaa siksi seuraavalla kerralla kysyä tarkemmin, mitä mikin maksaa.

      • katyanlukija

        Jos tilattaessa ei mainita aamiaisen kuuluvan huoneen hintaan, niin se ei kuulu. Samoin hotellivarauksessa on aina maininta aamiaisesta, jos se kuuluu huoneen hintaan. Jokaisessa hotellissa sanotaan, missä tarjotaan aamiainen, kuuluipa se sitten huoneen hintaan tai ei. Missään en ole kuullut ilmoitettavan samalla sen hintaa. Tämä käytäntö on Saksassa aivan yleinen.


    • vaihdavälittäjää

      Kävin huvikseni tsekkaamassa. Ebookers ei tosiaan mainitse aamiaisesta mitään. Sen sijaan booking.com varaussivustolla kerrotaan että ko. hotellissa aamiainen maksaa 12 egee/hlö/kerta.

      Suosittelen käyttämääm booking.comia. (itse ole tehnyt viimevuosina kaikki varaukset ko. sivuston kautta)

    • vertailu kannattaa

      Olen aina vertaillu eri välittäjien tarjontaa hotellia varatessa. Hotels.com sivustolla on aina kaikki hinnat selvästi esillä, ei voin erehtyä aamiaisen kuulumisesta hintaan yms. maksuista.

      Hotels.comilla ei tosin välttämättä ole sitä ko. hotellin halvinta huonevaihtoehtoa myynnissä. Joskus olen löytänyt toiselta välittäjältä samaan hotelliin halvemman huonetyypin kuin hotels.com ilmoittaa omalla sivustollaan.

    • TMP-CIA

      Ebookersin sivu on kieltämättä vaikealukuinen, booking.com on paljon selkeämpi;
      siellä on maininta - aamiainen 12€

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe