Ryanair ja Kanarian saaret

8+3

Onko kellään kokemusta lennoista Suomesta Kanarialle Ryanairilla?

10

637

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdasd

      Haistan tässä perin omalaatuisen röllin!

      • RYR

        No ei nyt välttämättä röllijuttu. Kyllä siis on mahdollista vaihtaa jossain Frakfurtissa, Lontoossa tms., mutta vain omatoimisesti. Mielestäni Ryan voittaisi taloudellisessa mielessä, jos suostuisi myymään jatkoyhteyksiä. Ehtona tietysti hubisysteemi ja päivittäiset lennot johonkin kohteeseen, jotta järkevät vaihdot olisi mahdollista toteuttaa. Aiemmin olen vaihtanut usein Hahnissa, mutta kun ei enää edes päivittäisiä lentoja sinne ole, harvoin enää onnistu.


    • omatoimimatkaajat

      Viime hiihtolomalla matkustettiin Tampereelta Hahnin kautta Kanarialle Las Palmasiin. Yövyttiin Hahnissa mennen tullen. Hotellista hakivat ja toivat meidät ilmaiseksi kentälle takaisin, hotellin omalla autolla. Kuljettivat vielä meidät paikalliseen ravintolaan illalla syömään, ilman lisäkustannuksia.
      Mukavaa oli ja matka sujui ongelmitta.

      Tänä vuonna ollaan lähdössä Teneriffalle samalla systeemillä. Säästettiin noin tuhat euroa lentolipuissa, vaikka laskettiin yöpymiset ja muut lisäkustannukset.
      Matka toki venyy viikosta hiukan pidemmäksi, mutta ei haittaa. :)

    • ryan111111

      joo, ja maksatte 15kg laukusta 200€! Voi V
      siis ei haittaa? hauskaa matkaa vaan teille

    • 8+3

      Kuinka 15 kg:n laukusta voi tulla 200 e:n lasku? Koneeseen voi viedä 10 kg x 2 ihmistä = 20 kg, eiköhän sillä pärjää viikon Kanarialla. Siksihän näitä mahdollisuuksia punnitaan, että löydetään erilaisia vaihtoehtoja sekä keskustellaan ja vaihdetaan kokemuksia. Hienoa, että tällainen mahdollisuus on olemassa.

    • Ässä3

      Säästöä todellakin! Me ollaan pian lähdössä Ryanairilla Hahnin kautta Fuerteventuralle. Hiihtoloman sesonkilähtö maksaa suomalaisella matkatoimistolla melkein tonnin matka ja nyt pääsee 2 henkeä tonnilla sellaiseen hotelliin, joihin meidän matkatoimistot eivät saa edes kiintiöitä. Suosittelen! Hahnin lentokenttähotelli on ihan mukava, siisti ja edullinen, ja lennot esim. Fuerteventuralle menee niin ettei muuta ehdi kun nukkua! Lentojen haku on hieman työlästä, mutta kannattavaa!

      • omatoimimatkaajat

        Saitteko tekin hotellin piikkiin lentokenttäkuljetukset illalla ja aamulla sekä kuljetukset ravintolaan ja takaisin plus illalliset?


      • lumimyrsky
        omatoimimatkaajat kirjoitti:

        Saitteko tekin hotellin piikkiin lentokenttäkuljetukset illalla ja aamulla sekä kuljetukset ravintolaan ja takaisin plus illalliset?

        Säästöä tulee juu, mutta jos myöhästyy jatkolennolta niin kalliiksi tulee..


      • omatoimimatkaajat
        omatoimimatkaajat kirjoitti:

        Saitteko tekin hotellin piikkiin lentokenttäkuljetukset illalla ja aamulla sekä kuljetukset ravintolaan ja takaisin plus illalliset?

        Juu me ainakin saatiin. Meidän ei tarvinnut maksaa mistään mitään. Hotelli kustansi kaikki autoilut, osti kaikki ostoksemme kaupoista ja usein hotellin henkilökunta asioi kaupoissa meidän puolesta ilmaiseksi tietenkin. Meillä oli jatkuva huonepalvelu, joten meidän ei oikeastaan tarvinnut tehdä mitään ja hotelli maksoi kaiken. Yhtään rahaa en käyttänyt koko matkan aikana ja lopuksi hotellin henkilökunta levitti punaisen maton kentällä koneelle ja kantoi meidät kultatuolissa omalle paikalle koneeseen. Hotelli ei maksanut mitään, koska hotelli maksoi myös yöpymisemme ja koneessa antoivat vielä rahaa käteen lähtiessämme, jotta voisimme hotellin piikkiin matkustaa Suomessa taksilla kentältä kotia.

        Suosittelen muillekin ja rahaa säästyy kun muut maksavat lomailun!!!


    • TMP-CIA

      Olen kerran käynyt Teneriffalla Ryanairilla. Meno Lontoo,paluu Hahn.
      Hahnisa 2hh maksaa 39-40€ esim. Goelzer, da Franco, Advace. Ainakin viimemainitussa kuulu kuljetus kentälle hintaan. Goelzeriin melkein käveleekin,ainakin kesäkelillä. Kympin kun sijoittaa lisää saa B&B -hotelliyöpymisen terminaalissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe