Ystäväni... rakastettuni

Poju

Tunsin sinut jo pitkän ajan takaa. Olit minulle kuin pikkusisko, rakas kaveri joka merkitsi minulle paljon. Viimeaikoina tunteeni sinua kohtaan kuitenkin muuttuivat, merkitsit minulle yhä enemmän ja enemmän kunnes tajusin rakastavani sinua, tarkkailin sinua yhä tarkemmin ja huomasin kiinnittäväni huomioni sinun kehoosi, kauniisiin vaaleisiin hiuksiisi, vihertäviin silmiisi, täydellisiin rintoihisi ja muutenkin täydelliseen vartaloosi. Aina lähelläsi tunsin kihelmöintiä vatsanpohjassa ja kuinka kaluni jäykistyi hieman. En mahtanut sille mitään.

Eräänä päivänä törmäsin sinuun kaupungilla, sinulla oli päälläsi kukallinen lyhyt kietaisuhame ja kireä toppi joka toi rintasi muodot todella hyvin esiin. Tunsin taas kuinka kaluni jäykistyi ja vatsanpohjassa tuntui entistä kovempaa kihelmöintiä ja minun oli pakko tehdä se. Tulin aivan viereesi ja painoin huuleni sinun huulillesi, yllätyit hieman mutta vain hetkeksi jonka jälkeen vastasit suudelmaan tulisella intohimolla ja huomasin että nautit suudelmasta, sen jokaisesta hetkestä. Kiedoit kätesi ympärilleni ja jatkoimme suutelua, joka kesti useita minuutteja. En tiedä mitä kaupungilla kulkeneet ihmiset ajattelivat, mutta en antanut sen häiritä. Otin kädestäsi kiinni ja lähdin kävelemään kohti suomenlinnan lauttaa. Et tiennyt minne vien sinua, mutta et antanut sen häiritä.

Siirryimme lautalla saarelle ja suomenlinnan maisemiin. Olin muutamaan kertaan siellä käynyt ja tiesin erään paikan jonne ei kukaan löytäisi ja joka olisi mukavan rauhallinen. Vedin sinut perässäni pimeään käytävään, käännyimme vasemmalle ja sitten oikealla ja vasemmalle ja lopulta nousimme portaita pitkin korkeaan torniin ja sen huipulle. Huipulla oli pehmeä heinikko ja muutama metri tilaa. Laskin sinut hellästi maahan selällesi, laskeuduin päällesi ja suutelin sinua hellästi, käteni kietoutuivat ympärillesi ja painauduin ihan kiinni sinuun, en voinut jäykistyvälle kalulleni mitään ja olen varma että tunsit sen alavatsaasi vasten. Suutelumme vain kiihtyi ja pyörähdimme toisinpäin, sinä päälle ja minä alle. Hyväilin sinua joka puolelta vaatteiden päältä, varsinkin rintojen ja perseen kohdalta. Hyväilin vatsaasi ja liu?utin käteni hitaasti paitasi alle ja hyväilin rintojasi. Ne tuntuivat ihanan pehmeiltä ja lämpöisiltä. Tunsin kuinka nännisi kovettuivat ja hengityksesi muuttui raskaammaksi ja raskaammaksi. Otin paitasi pois ja hyväilin rintojasi huulillani, nuolin niitä ja näykin hampailla nännejäsi. Nautit siitä, hengityksesi muuttui yhä raskaammaksi. Hivutin käteni hitaasti vatsasi kautta hameen reunalle ja vedin narusta jolloin hame aukesi ja sain sen helposti sivuun. Kukalliset alushoususi olivat jo aivan kosteat jalkojesi välissä. Siirsin kättäni hitaasti alavatsallesi ja siitä alushousujen päälle jalkojesi väliin. Hyväilin hiljaa häpyhuuliasi housujen päältä ja tunsin kuinka ne kostuivat kokoajan lisää. Hengityksesi muuttui epätasaiseksi, kätesi puristuivat tiukasti ympärilleni, kyntesi upposivat kylkiini ja tunsin kuinka värisit päälläni. Olit kuin taivaassa.

Käänsin sinut varovaisesti maahan ja vedin kukkakuvioiset pikkuhoususi pois. Esiin tuli muotoiltu seksikäs karvatupsu ja kuuman kostea vaon vaaleanpunaiset reunat. Aloin suutelemaan kaulaasi ja siirryin siitä vähitellen alaspäin, rinnoillesi ja vatsallesi. Suutelin alavatsaasi ja siirryin siitä häpykummullesi, kiusoitellen sinua, suutelin sisäreisiäsi ja häpyhuuliesi reunoja. En antanut sinulle heti parasta mahdollista nautintoa vaan piinasin sinua. Lopulta kuitenkin upotin kieleni sisääsi ja nuolin sinua, huohotit ja ääntelehdit nautinnosta. Pyöritin kieltäni sisälläsi ja maistoin lemmenmahlasi, maistuit hyvälle ja nautin kun saatoin antaa sinulle tuollaista nautintoa. Tärisit ja värisit käsittelyssäni, sait useita orgasmeja peräjälkeen ja välillä kiljahtelit nautinnosta.

Vähän ajan kuluttua siirryin jalkojesi välistä pois päällesi ja ohjasin hitaasti kaluni häpyhuuliesi reunalle. Kaluni pää kosketti jo häpyhuuliasi, tunsin niiden lämmön ja kosteuden kaluni päässä, mutta kysyin kuitenkin haluatko sitä. Vinguit ja valitit, vaatimalla vaadit että tulisin sisääsi. Painoin kaluni hitaasti, hyvin hitaasti sisääsi. Ilmeesi hieman kiristyi ja kyynel tuli silmäkulmaasi. Pysäytin liikkeen ja kysyin sattuuko sinuun. Käskit vain jatkaa ja jatkoin hitaasti kaluni painamista sisääsi, ilmeesi muuttui ja näin kuinka paljon nautit siitä että olin sisälläsi. Työnsin kaluni sisääsi aivan pohjaan saakka. Tärisit ja vinguit, sait useita orgasmeja peräjälkeen ja pyysit vain lisää ja lisää. Pyörähdimme ympäri ja siirryit ratsastamaan minulla. Pompit päälläni kuin aropupu, nautit jokaisesta hetkestä, jokaisesta millistä joka upposi sisääsi. Rakastelimme, nautimme ja loppujenlopuksi sain kanssasi yhtaikaa räjähtävän orgasmin ja laukesin syvälle sisääsi. Lemmennesteeni lensivät sisääsi syvälle ja huusit nautinnosta. Itse melkein menetin tajuntani nautinnon vuoksi. Laskeuduit makaamaan päälleni, kiedoit kätesi ympärilleni ja suutelit minua. Kuiskasit korvaani, ?olin vielä äsken neitsyt, kiitos, se oli ihanaa? ja jäit vaan makaamaan päälleni.

Lopulta rauhoituttuamme puimme päällemme ja lähdimme käsi kädessä posket punoittaen pois tornin huipulta.

0

4188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

        Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
        Kotimaiset julkkisjuorut
        141
        2072
      2. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        27
        1928
      3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        23
        1878
      4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        85
        1680
      5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        62
        1478
      6. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        20
        1276
      7. Avaa sydämesi mulle

        ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
        Ikävä
        38
        1170
      8. Söpö lutunen oot

        Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
        Ikävä
        11
        1168
      9. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        37
        1163
      10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        10
        1147
      Aihe