Ruissalon kylpylä

MP87

Onko jollakin kokemusta Ruissalon kylpylästä? Millainen palvelu on? Onko ruoka millaista? Yms?... Ruokalistaa nettisivuilta läpi käydessä tuli sellainen tunne, että saako paikassa "normiruokaa" ollenkaan vai onko vaihtoehtona ainostaan gourmetruokia?

13

1974

Vastaukset

 • Viime kesällä olimme lasten kanssa yhden yön. Hotelli on kivalla paikalla ja palvelu oli ihan hyvää. Lapsillekin löytyi kylpylän lisäksi 2 leikkihuonetta. Hotellista itsestään tuli hieman "sairaalafiilis". Huoneemme oli melko ankea perushuone ja esim ilmastointia ei ollut. Söimme kesällä grillibuffetin terassilla, joka oli ok. Viereisessä pöydässä söivät pizzaa, joten ainakin sitä oli tarjolla.

 • Ruissalon kylpylä OLI JOSKUS hyvä paikka...

  Tänään, no huhu huh

  Kävimme saunomassa..

  Emme mene enää...

  Pesuhuoneissa lillui likavesi (sekä naisten, että miesten puolella)

  Suihkut toimivat 5 - 10 sekuntia kerrallaan..

  Vessassa kun kävi, oli kuin olisi ollut kaatopaikalla...

  Kun avasi vesihana pestäkseen kätensä.vedet tulivat lattiakaivosta jaloille jne.......

  Paikka oli joskus erittäin hyvä, mutta ei ole enää...

  Siksi emme ole viime vuosina enää majoittuneet emmekä käy syömässä. Ruuan laatu ei vastaa hintasuhdetta..

  20 eculla saa lenkkimakkaraa ja pakateseitä..

  Päätimme, ettemme men enää saunomaankaan, meille riitti.

 • Suorastaan törkyisessä kunnossa huone, palvelu todella epäystävällistä. En ole mikään nipottaja vaan vertaus perustuu siihen että yövyn työni vuoksi paljon eri kaupungeissa ja hotelleissa. Täällä viimeisen kerran.

 • Olen ollut pari kertaa. Oikein tyytyväinen olin. Huonekin oli kaunis ja näköala ihana. Ruoka ihan hyvää ja kylpyläpuoli viihtyisä.

 • Olimme heinäkuun 25-27.2014 välisen ajan .Kokemus oli erittäin surkea ,huoneissa ilmastointi ei toiminut ja ulkona oli sentäs yli 30 astetta.Nukkumisesta ei ollut puhettakaan .Poislähtiessä unohdin puhelimen laturin huoneeseen ,Soittaessani hotellin laturi oli tallessa,ja luvattin laittaa postiennakolla seuraavana päivänä ,laturia en ole saanut tähän päivään mennessä .Eikä respassa palvelu ollut muutenkaan normaalin asaiakaspalvelun tasolla.

  • Just eilen 20.07.2017 kotiuduttiin kyseisestä paikasta ... Allekirjoitan tuon kuumuuden, ikkuna oli auki koko ajan, eikä sittenkään ilma vaihtunut :(. Ulkona oli noin 17 astetta eli ei edes hellepäivä, huoneessa oli todella kuuma, en juuri pystyny nukkumaan. Siellä on tehty remonttia ja huone muuten kohtuullisessa kunnossa, kylppäri vähän huono. Poislähtiessä unohdin kevyen vaatteen huoneeseen, olen eilisestä asti soittanut kyseiseen paikkaan, ei saa yhteyttä, kaikki asiakaspalvelijat varattuja ?!? Ainoastaan varaus/tilausnumerosta vastattiin ja sieltä yhdistettiin respaan, jossa erittäin kireä naisihminen vastasi, lupasi kyllä lähettää vaatteen postiennakolla ... Pohdin siinä tulisiko liian kalliiksi, respa siihen, että NO, Lähetetäänkö vai ei !??? Kysymys tuli niinkuin olisin jahkaillu puolen tuntia?! Siinä ei kyseinen henkilö ole sopivassa ammatissa!!! Ruoka oli gourmee-hintaista, ei niinkään -makuista. Maksoin maltaita annoksestani, jossa oli mm. kauden vihanneksia (ne oli jätetty raaoiksi), ei ihan hintansa veroista ruokaa, petyin. Käyn hyvin harvoin yleensä missään, enkä valita mielestäni ihan turhasta, mutta kerta riitti Ruissalon kylpylähotellissa. Pienet puutteet voisin hyvin katsoa läpi sormien, jos palvelu olisi ystävällistä ... Ihmettelen, miksi yhteydet eivät pelaa. Miksei tuollaisessa paikassa vastata puhelimeen muuten kuin, jos haluaa tehdä varauksen??? Ei hyvä ...


 • huh juu olin ruissalossa kuntoutuksessa lokakuussa 2015. oli kyllä todella huoneen taso melko alkeellinen mihin meidät sullottiin. imastointi ei toimi. hirveä ilma ja haju huoneessa. ikkuna auki koko ajan. vessan puolella ei vedä viemärit. ammeessa lilluu vesi kun käy suihkussa. hanasta ei tule vettä kun liruttamalla. huoneen kaluste taso jossakin 60-luvulla. ei oikein mieltä ylentänyt tämä huoneen näkeminen. kuntoutus muuten oli ok ja ruoka oli hyvää.

 • Useita kuntoutusjaksoja takana 2015 ja olen viihtynyt siellä. Olen kyllä saanut hyvää ja ystävällistä palvelua. Huoneet on olleet perustasoa ja siistejä. Lisäsiivouksen on saanut niin halutessa. Ruoka on hyvää ja monipuolista. Allasosasto on ollut siisti.
  Vanhuksia paljon, mutta minua sellainen ei haittaa.
  Aion käydä siellä jatkossakin.

  • Aijaahas, vai silviisii. Öletko ollut siel siloin kun rakennettiin, vai tiedötkö laattaliiman muuten?


  • Sain lahjakortin, viikonloppu kahdelle huhtikuussa 2016. Menimme vaimoni kanssa suurin odotuksin.

   Paikka oli kuin jämähtänyt jonnekin 70/ 80 luvuille. Asiakaskunta kuntoutuksessa olevia eläkeläisiä, enimmäkseen ryhmiä. Yksittäisiä vierailijoita kuten me, vähemmän.

   Huone perushotellihuone. Hiukan nuhjuinen. Perusilme koko paikassa jotenkin alakuloinen.
   Allasosasto myös hiukan epäsiisti. Varsinkin saunaosasto suorastaan p...ainen. Suihkujen edustat pinttyneen likaiset. Löylyhuoneiden lauteet limaisen likaiset. Porukat istuivatkin saunassa uikkareissa ja sukat jaloissa. En nähnyt moista tapaa aiemmin missään kylpylässä.

   Ruoka perustasoa. Illalla ravintolassa karaoke joka pelasti paljon. Hyvä tarjoilu ja viihdyttävä ilta. Aamiaispöytä normi hotellitasoa.

   Kuntosali oli vapaasti käytössä. Vähän pelkistetty, mutta riittävä viikonlopun tarpeisiin.

   Ulkoalueet keväästä johtuen vielä epäsiistit. Valkoposkihanhia joka paikka täynnä. Siis myös niiden jätöksiä.

   Tuskin omalla rahalla tulen toista reissua tekemään. Henkilökunta respassa perusasiallista. Ilmeettömän kohteliasta ilman turhia hymyilyjä.

   Vaikuttaako sitten, että paikkaan ei niin hirveästi panosteta kun Naantalin kylpylä on samaa konsernia ja heidän ikäänkuin ykköspaikkansa. Jossa myös olemme käyneet. Sielläkin siivouksen taso vuosien mittaaan laskenut.


 • Yövyimme pari yötä ja maastosta kyllä tykkäsimme. Kävelimme pitkiä lenkkejä esim. leirintäalueelle, puutalohuvila-alueelle sekä jonkinmoiseen kasvitarhaan. Aamiaiset paikan päällä oli hyvin laskettu ainakin kaloreiltaan. Silti maistuvia. Rannassa pystyi uimaan, vaikka oltiin jo elokuun lopulla. Hotelli itsessään on sekava ja tosiaankin vailla "punaista lankaa" eli teemaa. Parkkitilat sensijaan loistavat. Ja bussikin tuli ihan pihalle saakka. Kylpylä kylmine altaineen ei todellakaan houkuta, ainoassa lämpimässä porealtaassa viihtyikin kaikki , viikonloppuisin varmaan kakaratkin !
  Paras vierailuaika näytti olevan taas viikolla, mielummin heti maanantaista. Näin keski-iässä ainakin kaipaa työn uuvuttavuuden vastapainoksi lepoa ja rauhaa. Viikonloppuna riittää kyllä menoa ja melskettä ! Ja silloinhan palvelut takkuaakin perusteellisesti.

 • Vuodesta 2002 olen tuolla ollut elokuun ensimäisenviikon eikä mitään pahaa sanottavaa. Ruoka on aina ollut maittavaa ja huoneen siivous sujuvaa. Se miksi tuolla käyn vuosittain aina elokuussa taasen johtuu ruissalon nakurannasta missä tykkään käydä kun täällä meillä kainuussa ei tuollasia rantoja ole eikä tule.

 • Onhan se paikkana vähän vanhahko, mutta toimiva. Palvelu respassa ja kahvilassa on parempaa ja ihmisläheisempää kuin Naantalissa. Huoneet siistiä perustasoa. . Aamupala on ok, mikäli ohukaiset ovat tuoreita, viimeksi saatiin kovia :(
  Mikäli kaipaat yksin tai seuralaisesi kanssa rauhaa edullisessa paikassa, mahtavine ulkoilumaastioneen, niin suosittelen

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  218
  3031