Onko kokemusta jollain etu-travel matkatoimistosta?

nuppuli586

Nyt markkinoidaan Turkin matkoja erittäin edullisesti eli viikko 299,-.Hotellit viiden ja neljän tähden kuuluu hintaan .Koodi on HS112

31

2414

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • S2012
    • halvallakin pääsee

      Onks toi nyt edullista?

    • LasseMV

      Olemme olleet Turkin Riviera- matkalla etu-travei¨n järjästämänä Suosittelen matkaa ensikertalaiselle, joka haluaa tutustua maahan. Liikuimme vuoriston lumilta Välimeren rannan kevääseen- näimme siis kesää ja talvea. Opastus oli pätevää, englannin tai saksankielentaito on avuksi sekä kiinostus Turkin vanhaan historiaan. Asiantunteva opas oli Phd ja muu henkilöstö ystävällistä, huolehtivaa ja ja tavoille opastavaa. Matkaohjelma oli tiivis ja vauhdikas, mutta hyvin kaikki pysyivät mukana. Kannattaa ottaa "keveä matkavarustus" sillä laukkua sai vauhdilla vetää kohteesta toiseen siirryttäessä. Myönteinen kokemus ja varmaan Turkki uusitaan. .

      • Jalmari H

        Olin mukana matkalla 27.2-5.3. Ja voin suositella kaikille jotka ovat kiinnostuneita historiasta, kulttuurista ja hyvästä hyvästä ruoasta. Hotellit olivat tasokkaita ja huoneet tilavia. Matkaoppaat hoitivat tehtävänsä ammattimaisesti ja olivat käytettävissä koko matkan ajan 7/24. Hinta-laatusuhde tällä reissulla oli todella hyvä, ottaen huomioon että matka maksoi vain 349,-/hlö sisältäen lennot, majoituksen aamiaisella ja kuljetukset. Pienellä lisämaksulla oli mahdollista ostaa täysihoito ja sisäänpääsy kaikkiin museoalueisiin sekä muuhun ohjelmaan. Tutustuimme mm. Kemeriin, Pamukkaleen, Antalyaan, Bergen ja Belekiin, ajoimme talvisissakin maisemissa Taurus-vuoristossa. Historialliset rauniokaupungit olivat mielenkiintoisia, myös matto- ja korutehdas olivat hienoja elämyksiä, harva meistä oli tietoinen kuinka silkkiperhosen toukka valmistaa silkkikuitua josta valmistetaan mattoja ym. Kannattaa lähteä matkaan jos eivät ole jo loppuun myyty!


      • RiittajaTimo

        Olimme myös 27.2-5.03 Etu-Travelin matkalla ja kaikki asiat ylitti odotuksemme. Bussissa "14" oli oppaatTanjan ja Gungör joille erityiskiitos. Hotellit upeat Meder, Tripolis, Falez ja IBEROSTAR. Kerrankin kaikki pelasi loistavasti, mainittakoon huoneitten "buukkaus" ja ruokailut erityisesti.
        Riitta ja Timo.


    • terv Länsirannikolta

      Terveiset samalta reissulta kuin Jalmar H. Hän on kirjoittanut täysin paikkansapitävän tekstin ko. reissusta. Ilmoja emme voineet valita mutta viileämmässäkin pärjää bussissa ja hotellin spa osastolla. Ei mitään valittamista. Seikkailumieltä mukaan ja ilman ennakko-odotuksia naama messungillä matkaan,niin eiköhän onnistu.

    • Timo Liias

      Tulin Etu-Travelin elämysmatkalta 5.03. Todella onnistunut lomanen, lentoineen, hotelleineen, oppaat jopa katsoi että ruokailut sujuu hyvin. Esim. viiden tähden Merde hotelliin oli järjestetty saapumis yöksi n. 23.30 ylimääräinen nouto pöytä, johonka tuli ruuhkaa, siis jono virtasi hitaasti, niin oppaat (mm.Tanzan) järjesti sillä sekunnilla ruokaa notkuvan pöydän toisellelkin puolelle kymmeniä ottimia ja lautasia että juttu rullaa kivuttomasti...
      Tässä vain yksi esimerkki. Olen vakuuttunut että lähden naisystäväni kanssa Etu-Travelin matkalle toistekkin.
      Timo Liias, Leivonmäki.

      • KYSYMYS

        kuka mahtanee kirjoittaa tänne ?


    • Olimme ETU-travelin järjestämällä Turkin matkalla 27.3-3.4. Matkan aika siirtyi yhdellä päivällä alkuperäisestä eteenpäin, mutta matkanjärjestäjä antoi mahdollisuuden perua ja lupasi maksetut rahat takaisin. Me olimme matkalla, koska eläkeläisille ei yhden päivän siirto vaikuttanut mitään. Aluksi oli pieniä vaikeuksia. Lennon lähtöajaksi oli ilmoitettu klo 16.00, mutta jo kentällä todettiin, että lähtö olisi klo 17.00. Lisäksi homma takkuili tietokoneongelmien vuoksi niin, ettemme saaneet paikkailmoituksia koneeseen. Matkaan pääsimme vihdoin klo 18,20. Tämän jälkeen kaikki sujuikin sitten kellon tarkkuudella. Kentällä Antalyassa oli vstassa suomenkieltä hauskasti puhuva opas Kemal, joka sitten olikin huolehtimassa meistä lähes koko matkan ajan. Hotellit (4 eri hotellia) olivat kaikki loistohotelleja. Niihin majoittuminen sujui vaivattomasti ja huoneet olivat siistejä. Onneksi otimme tarjotun Comfort paketin retket, jolloin meistä pidettiin täydellisesti huolta. Ruokatarjoilut olivat ylitsepursuavat ja ruoka maistuvaa. Kemal huolehti kaikkialla, ettei tullut ongelmia. Hän oli hyvin perillä sekä Turkin varhaisesta historiasta että nykyajastakin. Ellei hän jotakin tiennyt , hän otti asiasta selvää.
      Matka oli todella elämys. Maksamallamme hinnalla on yleensä saanut vain matkan ja hotellin, mutta retket ovat jääneet vain haaveeski niiden kalleuden vuoksi.
      Harvoin olemme palaneet kotiin yhtä tyytyväisinä kuin tältä matkalla. Käytetyille rahoille saimme erinomaisen katteen. Itse matkan aikana ei mikään enää takkuillut, kun alun hankaluuksista selvittiin.
      Lähdemme kyllä uudellekin tällaiselle matkalle. Missään suhteessa emme pettyneet.

    • Marjatta ja Vellu

      Palasimme eilen 9.4.2012 Etu-Travel'in viikon wellness- ja kulttuurimatkalta Turkista. Todella hyvin järjestetty loma - kaikki pelasi hienosti, varsinkin, kun ostimme 215 euron VIP-paketin (suosittelemme). Oppaamme Mustafa Kemal oli loistava ja loi hyvän ja iloisen tunnelman koko seurueellemme. Kaikki 4 eri hotellia olivat 4-5 tähden luokkaa tilavine huoneineen, uima-altaineen, spa-osastoineen sekä monipuolisine buffet-aamiaisineen ja illallisineen.

      Retket olivat mielenkiintoisia ja lounaat aina ravintoloiden terasseilla tai puutarhassa. Myös sää suosi 24 - 30 asteen lämpötiloilla, tosin illat olivat melko viileitä tähän aikaan vuodesta. Sataa ripautti vain kerran bussimatkan aikana. Aamulla lähdimme klo 8 maissa liikkeelle, jotta ehdimme hotellien uima-altaille vielä aurinkoa ottamaan ja uimaan sekä Hamam'iin ennen illallista. Iloinen yllätys oli viimeisen päivän all inclusive-ranneke, jolla sai Iberostar-hotellissa mielin määrin syötävää ja juotavaa pitkin päivää uima-altaallakin.

      Ainoa miinus olivat lentomatkat. Lähtiessä oli lento noin tunnin myöhässä; paluumatka lähti ajoissa, mutta Tukholman kautta tulo pitkitti matka-aikaa aika paljon. Lentokoneessa sai vain maksullisia sämpylöitä (omat eväät mukaan!) ja turkkilaisilta lentoemänniltä oli turha odottaa ystävällistä hymyä. Paluumatkalle saimme hotellista sentään sämpyläpaketin mukaan. Lentoasema on kallis paikka, joten kannattaa ostaa tuliaiset hotellien tai pysähdyspaikkojen lähellä olevista pikkukaupoista esim. Antalyassa.

      Kaiken kaikkiaan olimme järjestelyihin todella tyytyväisiä ja tämä oli yksi parhaimpia matkoja, jolla olemme olleet.

    • Stangenwald

      Palasin vaimoni kanssa 23.4.2012 Etu-Travel'in viikon wellness- ja kulttuurimatkalta Turkista.

      Monista asioista matkalla paistoi hällä väliä -tyyli. Etu-Travelin Tukholman toimisto on ilmeiseisti informaatioumpio. Helsingissä lähtöselvityksessä sanottiin, että koneessa on runsaasti tilaa ja että paikat voitaisiin valita vapaasti boarding-kortteiihin merkityistä paikoista poiketen. Kone oli tullut Tukholmasta ja siellä istui jo noin 50 ruotsalaista. Hässäkkä koneessa alkoi, kun osa matkustajista oli ottanut toiset paikat ja osa matkustajista alkoi vaatia matkustamohenkilökunnan avustamana heille merkittyjä paikkoja itselleen. Todellisuudessa kone oli lähes täynnä.

      Corendon Airlinesin matkustamopalvelu näytti työläältä ja eteni etanan vauhdilla.

      Matkalla Antalyan lentokentältä hotelliin peloteltiin ikävyyksillä ja hankaluuksilla, mikäli ei ota 149 € Comfort- tai 215 € VIP-pakettia. VIP-paketista ei ollut matkan esitemateriaalissa mitään mainintaa. Se, mikä kuuluu matkan hintaan, ja mikä kuuluu Comfort-pakettiin, oli mainittu epäselvästi esitemateriaalissa. Otimme suosiolla VIP-paketin.

      Matkan paras anti olivat retket upeisiin kulttuurikohteisiin. Turkkilainen oppaamme Turan todella tiesi ja kertoi kaiken ko. kohteista.

      Ikävin kokemus taas oli käynnit mattokutomossa, kultaliikkeessä ja nahkaliikkeessä, jotka sinänsä kiinnostivat, mutta joissa mitään ei voinut katsoa rauhassa agressiivisten myyjien tyrkyttäessä väkisin tuotteita.

      Hotellien ulkoiset puitteet olivat jopa loistavat, mutta moni asia tökki.

      Catamaran hotellissa Kemerissä Wi-Fi ei toiminut. Safety box oli rikki ja vaati korjausmihen käynnin. Hotellin respaan jätetyt, riittävillä postimerkeillä varustetut kortit ovat tehneet matkaa kohta 4 viikkoa. Ehkä ne makaavat vieläkin respassa.

      Pamukkalen Tripolis-hotellissa hotellihuoneen parvekkeen ovea ei saanut millään auki.

      Yelken Blue -hotelli Antalyassa oli aivan meren rannalla, mutta hotellihuoneen kylpyhuoneeseen tuli suihkussa käynnin yhteydessä vedenpaisumus lattian väärän kaadon vuoksi.

      Belekin Iberostar-hotellissa kaikki oli kohdallaan. Hotellisiivooja oli ystävällinen ja huomaavainen. Hän taitteli parivuoteelle pyyhkeen sydämen muotoon ja koristeli sen ruusun terälehdillä. Wi-Fi toimi jopa hotellihuoneessa. Kaiken kruunasi viimeisen päivän all inclusive -ranneke.

    • Jose78

      Minä myös etsiskelin ihmisten kokemuksia etu-travelin reissuista, nyt kun niitä löytyi, niin ihan hyvältä kuulostaa! Soitin myös heidän asiakaspalvelunumeroon, jossa sain sain ihan suomen kielellä hyvää ja asiantuntevaa palvelua.
      Matkoilla on hyvä hinta-laatu suhde, ihan luotettavalta vaikuttaa vaikka pieni firma onkin.
      Nyt minulla on sitten varattuna Bella Italia, kulttuuri kiertomatka Italiaan! Lähtö on 19.11. ja avoimin seikkalumielin matkaan lähdetään likka kaverin kanssa,
      löytyykö muita Italiaan lähtijöitä??

      • Kippari II

        Joo meitä on länsirannikolta lähdössä 5 henkeä samalle reissulle. Mieheni ja minä olimme helmikuun lähdöllä tänä vuonna Turkin turneella. Se oli ihan hyvä kun oli ottanut huomioon sen että siihen aikaan ei lämpötilat huippulukemia olleetkaan. Ei ollut hellevarusteita mukanakaan. Nyt sitten marraskuussa olemme lähdössä sinne Italian reissulle ja taas 2013 helmikuussa Turkki-Dubai-Turkki etumaksu on maksettuna.
        Vaikka ottaisi sen lisäpaketin paikanpäällä niin rahaa ei mene sen lisäksi mihinkään ellei osta tuliasia tai muuta kamaa reissulta. Aamiaiset ja lisäpaketin tuomat ateriat kattavat kaiken lisäksi vielä muutaman reissun opastuksineen. Tuo alkuvuoden Turkin reissu oli meille aivan sopiva. Odotuksemme eivät olleet korkealla ja paljon saimme. Suosittelen.


    • iberostaria katselev

      Hei!

      Miten tuossa Belekin Iberostar hotellissa pelasi all inclusive? Buffettyyppisiä ruokailuja? Entä juomat? Saiko hakea ITSE hanoista vai tilattiinko aina tarjoilijalta? Olen katsellut Iberostar hotellia Espanjassa ja kaipa niissä on aika samantyyppinen systeemi, koska on ketju.

      Kiitos jos jaksat vastata.

      • Kippari II

        Muistaakseni tilattiin tarjoilijalta, tuo kait on pienin huoli matkustamisessa.


    • jose78

      Moikka!
      Täällä on myös lähdössä 2 likkaa Italian reissulle 12.11.
      Mielenkiinnolla ja avoimin mielin matkaan lähdössä!

    • kirsi Hki

      Moi,ollaan huomenna lähössä Italian matkalle.Olen omasta sohlauksesta johtuen asioinut kerran jos toisenkin matkajärjestäjän kanssa.TODELLA YSTÄVÄLLINEN IRENE selvittänyt monet "kyssärit".Tulevasta matkasta ei vielä kommentoitavaa,mutta alkulämpät menneet putkeen.Kuulemisiin,huomenna lentoon Italiaan.-kirsi-

    • jose78

      Moi KIrsi!
      Kerrothan kuulumisia ja reissu kokemuksia!! Niitä odotellen..
      Mulla on lähtö ylihuomenna, 28.10. ja nyt oon katsellut noita sää tietoja, ja vähän epä vakaiselta ja sateiselta ens viikko näyttää.... no toivottavasti ei koko ajan sataisi!
      Otitteko sen lisämaksullisen retki paketin, oliko mielestäsi kannattava?

      Mäkin jouduin soittamaan TOSI monta kertaa sinne toimistoon kun piti moneen kertaan vaihtaa matkapäivää ja matkalaista, mutta sain siis kans TOSi YSTÄVÄLLISTÄ PALVELUA IRENELTÄ!!! Ja muiltakin, mut Irene jäi mieleen :)
      Sanoinkin Irenelle, et mun nimen kohdalla on varmaan jo merkintä, Et hankala asiakas,
      mut Irene vastasi hyväntuulisesti että ei ole ;)

    • M-L

      LAHDESTA LÄHDÖSSÄ MAANANTAINA 5.9 TURKKIIN M-L, L JA H. ONKO KUULOLLA MUITA LÄHTIJÖITÄ SINNE PÄIN?ODOTAN JÄNNITYKSELLÄ, MINKÄMOINEN MATKA TULEE. TOISTEN KOKEMUKSET JA ESITEINFO LUPAAVAT IHAN MUKAVAA. SÄÄKIN ON ENSI VIIKOKSI LUVASSA MELKEIN VIIMEISEN PÄÄLLE.

    • Taija10

      Italia 15.-22.10. oli mahtava matka. Näki ja koki paljon. Kuljetus toimi. Opas vähän vielä uuden karhea, mutta kaikki muu toimi. Ainoa asia mikä oli huonoa koko matkassa oli erittäin ahdas lehtokone ja hidas palvelu siellä.

      • Italia 28-10.- 4.11.
        Onnistunut matka, kyllä kannatti lähteä!
        Paljon tuli nähtyä ja koettua. Mahtavia maisemia.
        Kirjoitin enemmän tuonne "yleistä italiasta" osastolle


    • vuosi 2012

      Turkin kiertomatka 22.-29.10.
      Matka oli onnistunut ja mielenkiintoinen. Oppaamme olivat yståvällisiä ja avuliaita vaikka kieliongelmia oli hiukan. Matkan hinta oli edullinen vaikka ostimme oppaaltamme ns VIP-paketin (249 e/hlö). Emme tarvinnut huolehtia sisäänpääsymaksuista, ruuista ja lisä retkistä. Oppaat järjestivät kaiken. Hotellit olivat korkeatasoisia ja huoneet siistiä. Ainoa negatiivisyys oli menolento (turkkilaisella yhtiöllä). Palvelu oli tosi hidasta ja ruoka loppui kesken. Istuimme 15 rivillä ja tällöin oli tarjolla vain nuudeleita johon lisättiin haaleaa vettä. Tämäkin oli kuulema loppunut. Liekö yhtiöllä rahat tiukilla. Matkaa voin suositella lämpimästi mikäli on historiasta ja kulttuurista kiinnostunut.vuosi

      • Slapp

        Olimme Turkissa 5.-12.11.2012. Matka oli mielestäni normaalisti järjestetty, lähtö n. tunnin myöhässä, mikä ei ole kovinkaan epätavallista muillakaan lentoyhtiöillä. Lennolla loppui tarjottava, mutta onneksi lento kesti vain vajaan 4 tuntia. Kone oli ahtaampi kuin Finnairin. Muut järjestelyt perillä olivat hyvät. Meille osui Musti-niminen paikalalinen opas, joka hoito tehtävänsä hyvin yhdessä paikallisen oppaan kanssa. Linja-auto OK. Hotelleissa ei valittamista. Ostimme VIP-paketin (249 euroa), joten ei tarvinnut ihmetellä missä syö ja milloin eikä huolehtia retkien maksuista erikseen. Paljon nähtävää, jopa niin paljon, että kaipasin enemmän vapaa-aikaa. Viimeisen päivän täysihoito ei ehkä vastannut sitä mihin olen oppinut, koska matka oli sesongin ulkopuolella ja hotellien snack-tarjoilupaikat olivat suurimmaksi osaksi kiinni. Nälkä ei kuitenkaan tullut. Sää suosi. Satoi yhtenä päivänä, kun teimme vähän pitemmän bussiretken, joten ei haitannut. Hintaan nähden voin suositella.


    • arjamargareta

      Palasimme juuri Turkin kiertomatkalta. Loistavasti hoidettu matka! Lento lähdössä vähän myöhässä, muuten kaikki ok. Oppaana koko viikon loistava Musti. Hotellit olivat hyviä ja siistejä, ateriat runsaita ja monipuolisia.

      Retket valaisevia ja monipuolisia ensikertalaisille. Kaiken kruunasi erinomaiset matkakumppanit. Varmasta menemme uudelleen Etu-Travelin matkoille.

      • 2 hlö pohjoisesta

        Turkin matkalla 12.11-19.11.2012. Matka todella hyvä näki ja kuuli paljon. Matkaoppaat Tanjan ja Gügör todella hyviä ja hauskoja huolehtivat kaikista myöskin huonojalkaisista. Aikataulut pitivät koko viikon paikkansa myöskin lennot menne tullen olivat aikataulussa. Kiitokset koko bussi n:o 3 mukaville matkaseuralaisille. Oppaat järjestivät myöskin ylimääräistä mm. matkan halukkaille 2300 metrin korkeudessa olevaan ravintolaan ja maisemien ihailuun. Hotellit olivat hyviä ja ruokaa runsaasti. Ostimme sen VIP-paketin niin ei tarvinnut huolehtia mistä saa ruokaa ja sisälsi kaikki retket ja sisäänpääsymaksut. Se joka narisee pienistä puutoksista voi pysyä kotona. Sääkin suosi meitä koko viikon paistoi aurinko ei yhtään sadepäivää. Kiitos vielä kerran oppaille sekä matkaseuralaisille. Suosittelen ainakin Turkin matkoja.


      • Riksulaiset
        2 hlö pohjoisesta kirjoitti:

        Turkin matkalla 12.11-19.11.2012. Matka todella hyvä näki ja kuuli paljon. Matkaoppaat Tanjan ja Gügör todella hyviä ja hauskoja huolehtivat kaikista myöskin huonojalkaisista. Aikataulut pitivät koko viikon paikkansa myöskin lennot menne tullen olivat aikataulussa. Kiitokset koko bussi n:o 3 mukaville matkaseuralaisille. Oppaat järjestivät myöskin ylimääräistä mm. matkan halukkaille 2300 metrin korkeudessa olevaan ravintolaan ja maisemien ihailuun. Hotellit olivat hyviä ja ruokaa runsaasti. Ostimme sen VIP-paketin niin ei tarvinnut huolehtia mistä saa ruokaa ja sisälsi kaikki retket ja sisäänpääsymaksut. Se joka narisee pienistä puutoksista voi pysyä kotona. Sääkin suosi meitä koko viikon paistoi aurinko ei yhtään sadepäivää. Kiitos vielä kerran oppaille sekä matkaseuralaisille. Suosittelen ainakin Turkin matkoja.

        Olimme samalla matkalla, bussissa nro 4. Olen täysin samaa mieltä kanssanne. Kaikki toimi loistavasti, meillä ei ole mitään valittamista. Upeat hotellit, aivan loistavat ruuat (2,5 kg lisäpainoa kotiin tullessa) ja hienot maisemat, sääkin vielä meitä suosi. Katselemme jo seuraavaa Azuron matkaa!


    • Matkaa harkitseva

      Onko kellään tiedossa alennuskoodia 2013 matkoille?

    • Seuran lukija

      Olimma Turkin ja Dubain kiertomatkalla 11.-18.2.2013.Matka ei vastannut sitä, mitä esitteen ja virallisen matkadokumentin mukaan ostimme. Turkissa hotelli ei ollut Belekissä/Sidessä vaan Kemerissä. Arabiemiraateissa hotelli ei ollut Dubaissa vaan Sarjahissa, kone ei laskeutunut Dubain lentokentälle eikä lähtenyt sieltä. Retkiä lukuunottamatta mme siis olleet Dubaissa ollenkaan. Paluumatkalla olimme Antalyassa kaksi tuntia yöllä kello 02-04. Matkaehtojen mukaan paluun matkapäivästä kerrotaan: "Lennolta kuljetus hotellille. Loppupäivä aikaa rentoutua hotellin ylellisyydessä. Yöpyminen ja aamiainen Antalyan alueella." Saatiin huone vaatteiden vaihtoa varten ja hätäinen yöpala.
      Suuri puute oli se, että Emiraateissa ei ollut vastuullista matkanjohtajaa. Siellä aiheutui sekaannuksia, kun matka-asiakirja lupasi retkistä enemmän kuin mitä toteutui.

    • kulkuri 100

      .18.2.-25.2.2013. Olin Turkin ja Dubain kierto matkalla .Turkin puolella pelasi homma aivan hyvin kaikin puolin .Dubaissa tökki aika paljon lupaukset eivät toteutuneet kuin osittain .Oppailla oli erilaista tietoa mitä kuuluu pakettiin 349 euroon.Turkin puolen opas lupaa että kaikki retket kuuluu pakettiin ,mutta Dubaissa sitten opas kertoo kun maksaa erikseen niin pääsee Abu Abeen.

    • HUIJAREITA VAAN

      TAAS TÄMÄ HUIJARIFIRMA MAINOSTAA, VAROKAA VAROKAA

    • Kyselijätär

      Kovasti katselimme näitä matkoja. Tämä taitaa olla myös Citydealissa, sama toimisto. Luin matkakertomuksia, sillä eläkeläisenä pitää vähän katsella hintojakin. Matkaan voi lähteä myös sesonkiajan ulkopuolella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1837
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe