Vakoilutarvikkeet -vakoilukamerat, puhelinvakoilu ja tiedostojen

vakoilu vaikeaa?

[QUOTE=pieni vakoilija;10122441]Onko kokemusta vakoilutarvikkeista? Pienistä kameroista, kuuntelulaitteista yms? Miten toimivat? Entäpä pienet kuuntelulaitteet, jotka voimivat sim-kortilla? Olisi käyttöä... :([/QUOTE]
Eivät sim-kortilla vaan microSD/SDHC/SDXC-muistikorteilla. Näitä käyttävinä löytyy huomaamattomia vakoiluvideokameroita, äänitallentimia ym. joiden kuvanlaatu on parhaimmillaan hd-tasoa ja tallennus/toiminta-aika useita vuorokausia.

Lisäksi uusiin iPhone-, Android-, Windows Phone- ja Nokia-puhelimiin saa asennettua vakoilusoftat jotka tallentavat kaiken puhelu-, sähköposti- ym. datan myöhemmin purettavaksi tai lähetettäväksi datana nettiyhteydellä haluttuun puhelimeen/tietokoneeseen, ja joita voi parhaissa ohjelmissa kaukokuunnella toisella puhelimella tai tietokoneella reaaliajassa. Myös gps-paikannustieto kertoo missä vakoiltava liikkuu, puhelimen videokamera voi ottaa salaa koko ajan videokuvaa tai still-kuvia ja ääntä lähettäen sen vakoilijalle.

Puhelimien sisäisen muistin ja sim-kortin sekä lisämuistikortin (MicroSD) tiedot voi myös siirtää tietokoneelle tai nopeasti erilliselle sim-recovery USB-tikulle, myös puhelimesta/sim-kortista/lisämuistikortista poistetut tiedot esim. viimeksi soitetut numerot, tekstiviestit, valo- ja videokuvatiedotot ym. Ei siis auta vaikka poistaa viimeksi soitetut numerot tai tekstiviestit, ne saa palautettua takaisin.

Tietokoneelta saa tietenkin palautettua file recovery-ohjelmilla kaikki poistetuiksi luullut tiedostot, ja kiintolevyn raakadataa lukevilla ohjelmilla vielä tarkemmin. Ohjelmat indeksoivat tiedot yksityiskohtaisesti.

Ohjelmallinen keylogger tallentaa näppäinpainallukset, jotta vakoiltavan tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle pääsee tämän salasanoilla, ja myös facebook-, sähköposti ym. tileille.

Ovelammat raytakeyloggerit saa liitettyä näppäimistön PS/2- tai USB-liitännän väliin, ja niissä on useiden gigatavujen sisäinen muisti, joka tallentaa vuoden-parin näppäimistöpainallukset talteen ja myöhemmin purettaviksi aikatietojen kanssa. Ovelammissa malleissa rautakeylogger on piilotettu itse näppäimistöjohtoon, joka vaihdetaan alkuperäisen tilalle. Toisessa mallissa keylogger-moduuli liitetään näppäimistön- tai tietokoneen kotelon sisään, tai itse emolevylle. Tietty salasana aktivoi keyloggerin, tai kehittyneemmissä malleissa tiedot voidaan siirtää langattomasti (WiFi, Bluetooth).

BootCD:llä voit ajaa Linux-ohjelman tietokoneesi DVD-asemalla tai USB-muistitikulta, jonka työkalut löytävät ja tallentavat paikkalisten käyttäjien mm. järjestelmänvalvojan salasanojen hash-tunnisteet (nt, ntlm) sekä viimeksi käytettyjen domain-verkkosalasanojen tunnisteet, sekä jo poistetut mutta raakadataa lukevilla recovery -ohjelmilla löytyvät vanhemmat verkkosalasanatunnisteet. Tämän jälkeen voit purkaa näitä salasanoja raa'an voiman menetelmällä, sanakirjojen avulla tai sateenkaaritaulukoilla, jotka kattavat jo todella suuren merkkiavaruuden esim. 100 Gt:n tai muutaman Tt:n rainbow tables-tiedostot. Kaikki lm hashit murtuvat ja vasta erittäin pitkät ja monimutkaiset erikoismerkilliset ntlm-salasanat jäävät purkamatta. Uudet NVIDIA:n näytönohjaimet vielä tuplana tai triplana koneessa nopeuttavat murtamista 100-kertaisesti pelkkään tietokoneen suoritinpurkuun verrattuna.

Voit tietenkin BootCD:llä ottaa kiintolevystä imagen ja sen jälkeen deletoida administrator-salasanan. Sen jälkeen menet koneelle, haet halutut tiedot ja palautat lopulta järjestelmäimagesta vanhat asetukset ja salasanat, jolloin kukaan ei edes huomaa sinun käyneen koneella administrator-oikeuksilla. Sopivalla rootkitillä vielä virität koneen tallentamaan kaiken toiminnan ja vaikka lähetämään tiedot verkon kautta, niin mikään virustorjunta tai palomuuri ei huomaa sitä Windowsin päällä.

Puolison vakoilu on siis helppoa nykyään, eivätkä välineet maksa yleensä kuin kymppejä.

4

2672

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ville.

      e-ville.

    • kangsteri2

      gegsta XD

    • Tekosyitä riittää

      Olisi tavallaan kiva nähdä nämä vakoilijat itse tietsikan ruudulta murjottamassa ja kaivelemassa sitä sun tätä. Näyttäisi varmasti ihan siltä, että he ovat löytäneet onnen ja elämän. Sitten kun vielä vihjailisi kaikesta näkemästään ja kuulemastaan, niin hermojen kuntokin tulisi testattua. Tehnevät vain sellaista, minkä itsekin kohteena kestäisivät. Juu.

      • Anonyymi

        Joillekin tuo vakoilu on ihan työtä ja siihen on olemassa ihan koulutus, yksityisetsivä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6510
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2624
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2200
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1876
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1447
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe