Vinkkejä Bukarestiin!

darialle

Olen menossa huhtikuussa kaverini kanssa matkalle Bukarestiin. Olemme matkalla viisi päivää ja tarkoituksena olisi tutustua Bukarestiin ja muihin suht lähellä oleviin kaupunkeihin sieltä käsin. Vinkkejä ja kokemuksia kaivattaisiin. Missä kannattaa käydä? Millainen hintataso (missä mahdollisesti halpaa shoppaila?)? Mikä on kätevin tapa liikkua kaupungin sisällä ja entä matkustaessa katsastamaan muita paikkoja parinsadan kilsan säteellä bukarestista? Kuinka turvallinen paikka on? Olemme siis 19-vuotiaat tytöt, joten tämä turvallisuus-seikka on suht olennainen.
Hotellimme on NH-hotels ketjun hotelli ja käsittääkseni aika hyvällä paikalla aivan keskustassa. Jos joku on sattunut yöpymään siellä, niin kommentit ovat tervetulleita!
Kiitos vaustauksista!:)

1

398

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Magnesio

   Bukarest on varmasti aika paljon muuttunut siitä, kun itse siellä kävin 1997. Nähtävyyksistä tulee mieleen Kylämuseo (Muzeul Satului), Ceausescun suuruudenhulluuden viritelmä (Casa Poporului/Palatul Parlamentului), Cismigiun puisto keskustassa kesäravintoloineen ja kaupungin pohjoisosan puistoalueet (Herastrau). Kansallisteatterin (Teatrul National) katolla oli 15 vuotta sitten baari ja grillikioski, kannattaa käydä jos siellä vielä ovat, Kansallisteatteri sijaitsee hotelli Inter-Continentalin vieressä. Ravintoloista mieleen jäi erityisesti vanha ja hieno Caru cu Bere.

   Bussit kulkevat tiheästi ja ovat sikäli hyvä matkustusmuoto, että näkee vähän maisemiakin. Mutta metro on ehdottomasti nopein ja helppo käyttää.

   Kaupunki ei ole erityisen vaarallinen. Järki käteen. Arvoesineet tallelokeroon. Maksuvälineet ihoa vasten setelivyöhön/kaulapussiin. Taskuvarkaita kyllä on! Varokaa myös kulkukoiria. Harva niistä puree, mutta purema voi olla hengenvaarallinen ja vaatii välitöntä hoitoa (vesikauhuvaara).

   Lähikohteita: Snagov, Sinaia. Junalla kannattaa matkustaa Brasoviin maisemien ja kaupunkiarkkitehtuurin vuoksi jos aikaa on. Viisi päivää kyllä vierähtää Bukarestissa nopeasti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   103
   3387
  2. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   2910
  3. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   64
   2691
  4. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   2080
  5. Sofia haukkuu Martinaa

   Jaaha.. Nyt Sofia haukkuu Martinaa, että M on hänelle niin kamala. Ja jutun mukaan S aloitti kuvauksien aikana myös terapian, johon tietenkin myös kam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   267
   1763
  Aihe