Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Äiti lasten kanssa Kanarialle

mother_77

Iskä ei pääse mukaan, kun juuri on alottanu vuorotyöt. Mutta minä voisin lasten kans lähtee, vaan en tiiä uskallanko?? Ollaan reissattu paljon, kanariallakin n. 10 kertaa. Sinänsä muu ei pelota kuin että lapsi tai itse sairastuu. Makaan vaikka kauheassa mahataudissa, niin miten lapset pärjää..

Mutta rohkaskaa ja kertokaa kokemuksia!

16

483

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • travelbag

      On ihmisia, jotka eivat uskalla ulos kodistaan, enta jos liukastuu, katkaiseee jalkansa yms. Jos ei ole tarpeeksi uskallisuutta, niin sitten paras pysya kotona.
      Voihan sita Suomessakin sairastua yhtakkia.

      Montako lasta teilla on karavaanissa - 10?

    • höpöhöpö_76

      Just joo ja sulle travelbag ei varmaan ikinä satu reissuilla (jos Nummu-pusulaa pidemmällä oot edes käyny..) mitään koskaan!

      Hiukka eri asia sairastaa KOTONA kuin ulkomailla. Varsinkin jos on lapset mukana mut ei toista aikuista.

    • Ajattelisin näin

      No kai se mahataudin riski Kanarialla on aika pieni, mutta onhan niitä monia tilanteita, missä on vähän ongelmallista, jos ei ole toista aikuista, ainakin jos lapset ovat ihan pieniä. Toinen lapsi uima-altaassa, ja toisella tulee äkkiä vessahätä, tai itsellä... Etkö saa jotakuta toista aikuista houkutelluksi mukaan, jos vaikka osallistut hänen matkansa maksamiseen? Omat vanhemmat, appivanhemmat, joku sun kaveri? Jos lapset alle kouluikäisiä, en lähtisi, mutta jos jo vähän isompia, ettei koko aikaa tarvitse vahtia, niin menoksi vaan.

    • kokemusta on

      Kyllä uskallat lähteä....itse käynyt omien lasten kanssa ilman miestäni esim : Kreikassa ja Kanarialla yhden kerran viikon matkalla ja sitten muut ovat olleet kahden viikon reissuja ja aina kaikki on mennyt hyvin....vaikka lapset kipeänä olleet (korvatulehdusta,kuumetta.keuhkoputkentulehdus.... ei siis mitään ripulointia kylläkään :)
      ota kunnon matkavakuutus sekä eurooppalainen kelakortti mukaan kanssa. Jos sairastutte hotellin respaan ilmoitus että tarvitsette lääkäriä ...soittaavat sieltä lääkärin... lääkäri tekee usein hotellikäyntejä. Myös oppaat auttavat varmasti jos tarve on....meillä Kreikassa ainakin opas ilmoitti jo heti ennenkuin ehdin edes kysyä että jos sairaalaan tarvitsee lähteä joku oppaista lähtee tulkkaamaan :) monet oppaat kun osaavat sen maan kieltäkin kun asuvat usein kohteessa

      Rohkeasti vain reissuun...kyllä pärjäät !

      • Får

        Hei, lähtekää ihmeessä!

        Jos ihan mahdoton tilanne eteen tulee, niin usko pois, kyllä ihmiset auttavat. Ja kun kohde on Kanarian saaret, niin mahatauti, tai mikään muukaan kriisi, ei ensimmäisenä tule mieleen.

        Mä olen lasteni kanssa reissussa pari kuukautta vuodesta enkä osaa pelätä muuta kuin itselleni sattuvaa oikeaa onnettomuutta (aivoverenvuoto tms.), jolloin lapseni jäisivät ihan tyhjän päälle. Mutta kuinka todennäköistä tuokaan sitten on? Aina ja missä tahansa voi sattua jotain, mutta luultavasti ei satu.


    • ziiisuz

      Kanariallakin n.10 kertaa... Se kertoo jo kaiken minkälainen
      juntti-idiootti tuulipuku kahisten, apu-kerhon lippis päässä
      laulaa karaokessa Kanarialla Olen suomalainen.
      Jeesus mitä urpoja sitä saa vapaana kulkea. Lähtekää vaan reissuun,
      ja ostakaa please pelkkä menolippu!!!

      • Itkua tuhertain

        Taitaa ahistaa aika pahasti. Otan osaa. Säälittää ihan tuo sun kurjuutesi.


      • 2+2
        Itkua tuhertain kirjoitti:

        Taitaa ahistaa aika pahasti. Otan osaa. Säälittää ihan tuo sun kurjuutesi.

        Niin. Tuo on ihan päivittäistä pahanolonpurkua. Nimimerkki vain vaihtuu...


    • -Tuula-

      Olen matkustellut lasten kanssa kolmisin iät ajat. Haastavin reissu oli Mallorcalle kun nuorempi oli vajaa 2-vuotias ja niin vilkas ettei pysynyt millään rattaissa. Lentokenttä on siellä erittäin vilkas ja kun samalla on huolehdittava toisesta muksusta ja matkatavaroista juoksevasta karkulaisesta, oli vähän hikinen tunnelma.... Kyllä sitten perillä aina pärjää, tottakai hotellin respa auttaa tarvittaessa ja etenkin jos ottaa huoneistohotellin, sehän on vähän kuin kotona olisi.

      Seuraavaksi haastavin paikka oli lentokone kun ei meinannut saada tuota elohopeamuksua pysymään penkissä kuutta tuntia. Esikoinen onkin toista maata ja paljon rauhallisempi, hänen kanssaan tehtiin pitkiä matkoja tuon ikäisenä ja hän oli aina kuin kotonaan joka paikassa.

      Huomasi kyllä, että äiti lapsineen sivuutettiin suomalaisten keskuudessa koko ajan. Meitä ei yhtään autettu, etuiltiin hotellin kirjautuessa ja kun kaikki muut oli saaneet huoneet ja vihdoin pääsin muksujen kanssa tiskille, jo huoneessa laukkunsa purkaneet tulivat uudestaan etuilemaan ja vuokraamaan tallelokeroa ja vaihtamaan valuuttaa.

      Kanaria on erittäin helppo paikka, suomalaiset lääkärit ja hoitajat on siellä joka turistikohteessa ja palvelu pelaa hienosti.

      • tarkennus

        Mallorcalle ei lento 6 tuntia kestä....Kanarialle kyllä.


      • lasten kanssa

        Pikku tarkennus ja tämän ei ole tarkoitus olla nipottamista, vaan ihan ystävällisessä hengessä. Mitä yksittäistä saarta tarkoitat. Usein puhutaan "Kanariasta" kun tarkoitetaan Gran Canariaa. Lisäksi on sitten Tenerife, Lanzarote, ja muutamia muita.

        Lääkärit ovat yleensä espanjaa puhuvia, englannin kielen taitokin heillä on heikohko. Yhtään suomalaista lääkäriä en ole toistaiseksi nähnyt sen kummemmin Gran Canarialla kuin Tenerifelläkään. Lääkäriasemilla ja sairaaloissa on tavallisesti suomea puhuva henkilö apuna, sitten tietysti opaspalvelut tai jonkun muun suomalaisen tulkin/asianhoitajan apu voi olla paikallaan.


    • mother_77

      Kiitos tsempistä!

      Valitettavasti en päässy nyt lasten kans matkaan, mutta koko porukalla sitten marraskuussa.

      Sinulle "ziiisuz"
      juntti-idiootti tuulipuku kahisten -> en omista tuulipukua
      apu-kerhon lippis päässä -> never, en koskaan ole käyttäny lippistä
      laulaa karaokessa Kanarialla Olen suomalainen -> en laula karaookkea

      10 krt Kanarialla
      5 kertaa Keski-Euroopassa (saksa, luxemburg, ranska, sveitsi, itävalta, tsekki, italia. Yksi reissuista kesti kuukauden)
      4 krt Venäjä
      Viro
      3krt pohjoismaat (tanska, ruotsi, norja)
      Kreikka
      Kypros
      Tunisia
      Thaimaa

      Että joo, junttipa juntti.

    • voi voi

      Jos tuo pitää paikkaansa niin miksi sitten olet tällä hetkella niin kädetön? Luulisi jo tuolla kokemuksella lastenkin kanssa matka onnistua...mitä siinä nyt on eroa tai ei ainakaan paljon.

    • mother_77

      No huoh, peräänkuulutin vain rohkaisua lasten kanssa reissaamiseen yksin. Ja kiitos kaikille viestiini vastanneille!

      Kuten ensimmäisessä viestissä kerroin, muu ei mietitytä kun että jos sairastun. Olen sairastunut reissuissa muutaman kerran ja kyllä silloin oli miehestä korvaamaton apu;)

      Mutta nyt ei siis lähdetä, että henkäse helpotuksesta..

    • lomalla jokainen

      Nimimerkki Tuula kirjoitti: "Huomasi kyllä, että äiti lapsineen sivuutettiin suomalaisten keskuudessa koko ajan. Meitä ei yhtään autettu,...."

      Minkä ihmeen takia lomalle pitäisi lähteä sillä mielellä, että raahataan perässä jotain äitiä, joka ei itse selviä lapsistaan? En minä ainakaan maksa lomamatkastani siksi, että menen paimentamaan jotain toista matkalaista.

      Tuulan juttu jatkui toisten etuilemisella, joka ei ole hyväksyttävää millään muotoa

      • Serafiina

        Suomi on maailman lapsiepäystävällisin maa ja suomalaiset lapsiepäystävällisin kansa. Lapsien pitää pysyä kotona, poissa lapsettomia häiritsemästä, pääsy olisi kiellettävä niin lentokoneisiin, ravintoloihin kuin juniinkin. Hei haloo, vähän joustoa kanssaihmiset, itsekin olette olleet pieniä! Sehän on vain toisen ihmisen huomioonottamista ja ystävällisyyttä, jos vähän jeesaa, oli sitten kyseessä äiti lapsen kanssa, vanhus tai jotain muuta. Itse olen huomannut, että pahimpia äitien dissaajia ovat lapsettomat nuoret naiset ja vanhemmat naiset, joiden lapset ovat jo aikuisia. Enpä ole kohdannut epäkohteliasta toimintaa nuorten tai vanhempien miesten taholta liikkuessani lasten kanssa, mutta voi meitä naisia! Itse olen huomannut, että jos liikun ilman lapsia, on pieni vaiva minulta antaa ädille pientä apua tai vaikka jutella muutama sana pikkuisen kanssa. Eipähän tarvitse sitten kenenkään kuunnella kiukuttelua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2102
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      24
      1715
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1490
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1451
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1358
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1251
    Aihe