O-HOI!!!!

A47R64

Hei te siellä kaikki ketkä ovat kiinnostuneita kummituksista sun muista aaveista ja autiotaloista! niin kertookaaps missä päin niitä kaiken maailman torppia sijaitsee...? itse olen käyny pisin raumaa vähän siellä sun täällä kaiken maailman ''kummitus taloissa'' on myös tapauksia löytynyt joissa oikeasti kummittelee :O mutta harmittaa vain se siinä että miksi niissä pitää aina rikkoa kaikkea tavaraa ja ikkunaa??? Kuten kaikki varmaan tietää Murtamon keskellä metsää on yksi talo jossa on navetta ja joka homeinen lato samassa pihassa, se paikka jotenkin vaan häiritsee hyvinkin paljon. Siellä käydessäni (en yksin tietenkään) on tapahtunut pari paranormaalista jutta kuten esim. ikkunalla seisoi valkoinen hahmo juuri kun olin kuvaa ottamassa mutta eipä se kuvaan jäänyt ): ja joku kummitteleva talon entinen isäntä riehui tallissa jotain joku pullo siellä kaatui o.O aloin tässä nyt tarinoimaan omia kokemuksia... Mutta niin jos joku joitan paikkoja tietää tai muuta vastaavaa ni kerro toki :)

176

7506

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • A47R64

      niin Rauman sen lähiseutuvilta piti vielä lisätä!

    • GGGGGGGGGGGRW

      Käy esim. melkien missä tahansa autiotalon pihapiirissä nelostien varrella Sodankylän ja Rovaniemen välillä. Melkein kaikissa kotiinsa luonnollisesti kuolleiden tai kotiinsa murhattujen henkiä edelleen. Hurjinta aktiivisuutta esim. taloissa, joissa keuhkotauti on vienyt jopa kolme lasta samasta perheestä. Siellä ne henget pyörii yhä vuosikymmenestä toiseen. Paikalliset tietää kertoa aina tarkemminkin.

    • noname95

      Ollaan muutamana päivänä käyty just tällä kyseisellä murtamon talolla, ekalla kerralla siel oli kaikki ovet kiinni, mut etuovi ei ollu lukossa, pari kaverii kävi siel sisäl ja sit lähettii ja jätettiin ovi auki, seuraavan päivän ku mentiin ni ovi oli kiinni (mahdollista et tuuli on tempassu mut kuitenkin) ei käyty sillon sisällä, nyt eilen kun käytiin siellä kaverin kanssa pienessä hiprakassa päätettiin et nyt mekin uskalletaan mennä sisälle, pidettiin toisiamme käsistä kiinni ku vähän ehkä pelotti mut mitäs kummaa etuovi oli laitettu lukkoon, eikä se ole ikinä ollu lukossa! ei siinä vielä mitään, alhaalla siinä talossa on kaks alaovea ne oli molemmat sepposen selällään päätettiin sit mennä niistä, noi toises oli vaan täynnä heinää eikä päästy siitä mut se toinen ovi, siin oli joku vanha kumisaapas ovella ja otettiin äkkii se ja lähdettiin juosten autoon, yhä edelleen käsikädessä, kun päästiin autolle iski se kammottava paniikki, irotettiin kädet toisistamme ja molempien kädet oli ihan pikimustat tuhkasta vaikka ei oltu koskettu mihinkään! ja yksi kavereista ketä oli ollu autossa odottamassa meitä oli otellu kuvia muuten vaan siitä talosta ku me palloiltiin siellä pihalla, sillä kaverilla oli kaks kuvaa samasta kohtaa, toisessa kuvassa alakerran eteisen ikkunassa ei näkyny ketään mut siin toises kuvas mikä oli otettu noin 5sek myöhemmin seiso joku valkonen hahmo! ja toisel kaveril joka myöski oli mukana odottamassa autossa ni sillä on sellanen kuva mis me kävellään siine alaovelle käsikädessä sen mun kaverin kanssa ja suoraa meidän seläntakana on sellanen harmaa läikkä, ihan niiku sumu tai sellanen, eikä se johtunu kamerasta tai mistään se vaan oli siinä! eikä siinäkää sit viel kaikki ku oltii saatu kädet pestyy ja menty mihi menty ni aamuyöstä menin sit yhen kaverin luo baarista yöksi, nukuin koko yön tosi hyvin ja pitkään mut silti aamulla väsytti (ei ollu krapula) aamulla se kaverin kämppis kyseli et oliko kaveri kävelly unissaan ku joku oli kuulemma yöllä noin tunnin ajan kävelly eteisessä edestakas, se oli kuullu sen ihan selvästi! voiko tää kaikki olla vaan sen takija et me vietiin se saapas tai että ku käytiin siellä talolla?!

      • teinit!

        V-i--ttu taas näitä 95:en tarinoit!


    • Ylöjärveläinen

      Hei! Ylöjärvellä, Pirkanmaalla puhuttaneen, että paikassa nimeltään Veittola tapahtuisi kummia. Kyseiseen taloon kuulemma on kullut kokonainen perhe omituisesti, eikä kuolinsyistä ole koskaan päästy kunnolla selville. Veittolasta löytyy täältä Suomi24:n foorumiltakin asiaa.

      • Jankashiet

        Oltiin siä 5min sitte! Paluuta ei ole!


    • uskaltaisko mennä ?

      Nyt heräs mielenkiinto Murtamon talosta... Misspäin Murtamoa?

      • temppa11

        raumalla


    • uskaltaisko mennä ?

      joo mut missä päin tätä kylää? tiedän kyl sen kylän.

      • temppa11

        No ei sitä osaaa selittäää!!! ku ei se oo ees kartalla!


    • epäilen!

      ei taida olla edes koko taloa olemassa kun tunnen murtamon seudun hyvin eikä minulla ole hajuakaan mistä puhutte..jollei edes osata kertoa MINKÄ TIEN varressa kyseinen talo on ja pihaan pääsee silti autolla. kyllä jonkun koordinaatin pitäisi osata antaa.

      • ...

        samaa mieltä! kai kartassa sentään se kohta on missä talon pitäisi olla?


      • A47R64

        talo on niin keskellä metsää et ei sitä kovin moni tiekkään ei tinnyt mun yks kaverikaan siitä ennen kuin kerroin vaikka se o koko ikäs asunu murtamos.


    • peruna

      murtamontieltä lappiin päin käännyttäessä noin 800m päässä alkaa metsätie josta kyseinen torppa löytyy

    • jjuulliiaa

      Juu ja kyseinen tie mistä käännytään talolle niin siinä ei ole mitään tie-kylttiä ja tie tulee muutenkin tosi pimennosta, eli vaikea huomata pikku mettä tietä..

    • qwerty_

      Murtamon talosta löytyy sanomalehtiä vuodelta 1967 :) Me ollaan siellä käyty, ovet on auennut itsestään ja yläkerrassa kolahdellu.
      Osaako joku sanoa mitään talosta tai sen historiast? Ne mehiläispesät siin pihalla on muuten vuodelta 2011 o.o

      • iknoow

        tarinoiden mukaan joku hullu äijä on tappanu vaimonsa ja lapsensa siellä!


    • mahmut69

      http://maps.google.fi/?ll=61.124755,21.762972&spn=0.010134,0.038581&t=m&z=15

      se on tos korpelan nimen yläpuolel, toi tie....

      Se on niin sairas paikka..... lisäkkää kuvia tänne!

      • A47R64

        mull on talosta ihan helvetisti kuvia koneella, mutta missään niissä ei kyllä näy mitään ): yhtä kuvaa ei saa käännettyä mutta siinä ei näy mitään... joo kaikenlaisii tarinoita on just toi et joku äijä o seonnu ja tappanu oman perheensä sinne ja ties mitä kaikkee...


    • hghh44

      hmm.. Minkä värine talo se on? Ettei vain olis äitini isän isäkö se nyt oli joka omisti sen muinoin, kertokaapa lisää :D Kerran kävin pihassa, ei se hääppöne ollu, muistaakseni siinä oli tein toisella puolen uuempi talo?

    • Qwerty_

      Joku valkosen värinen talo, rappaukset lähteny aika hyvin pois. Ei oo uudempaa taloa lähellä mun mielest.
      Multakin löytyy kuvia, laitan ehkä joskus tulemaan. Mulla ne kuvat on kääntynyt ittestään ja kamera lakkas toiminast paikan pääl.
      Ite oon kuullut et mies on hirttäytynyt sinne, vaimo seonnut siitä ja tappanut lapsensa.

    • tuli käytyä

      sinne talolle on kuulemma turvallisempi mennä yöllä ku päivällä, en tiä miks. oon kuullu et tää perhesurma ois tapahtunu 70-luvulla ja et perheen isä ois eka tehny itsemurhan jonka jälkee vaimo olis seonnu ja tappanu lapsensa ja ittensä, keskellä metsää se talo oli, joku mies siellä pellolla kuulemma ainakin ajelee traktorilla ja kuulemma omistaa tän hökkelin.

    • A47R64

      nii-i jonkun maita ne on ja joku sen omistaa mutta purkaminen maksaa sen verran paljon että onkin näköjään ajateltu että antaapi olla. Mutta itse asiaan kävin taas ihan pitkästä aikaa kääntymässä siellä pihassa ihan mielenkiinnosta, ja voin sanoa että ihmiset ovat TYHMIÄ!!! ensinnäkin talon ovi oli laitettu niin hyvin lukkoon ettei sitä olisi saanut auki ilman apuvälinettä siellä se sepposen selällään oli, toiseksi savupiipu on kadonnut, ja mitä vielä huomioisin että kaikkea mahdollista on laitettu suoraan sanottuna paskaksi. Kysynpähän vaan mitä vittua ihmiset MIKSI PAIKKOJA TARVITSEE HAJOTTAA, eikö voi vaan antaa olla!!!????!!!! No mutta eipä se mitään toivottavasti virkavalta on tehnyt asialle jotain :)

    • oon tuo hghh44, joo, se oli kyl valkoine, mut en muista sitten, saanko kuvia? se oli kyl aika rääsynen talo, ja pelto siinnä lähellä, tais uuempi punaine talo olla sitten vähä kauempana.. Kuva auttais.

    • A47R64

      Tänää ku vähän tutkiskelin tota googlen ihmeellistä maailmaa löysin sieltä juttuja yhtä sun toista esimerkiksi tualla talolla josta huhutaan että siellä on jokin äijä seonnut ja tappanut perheensä, nähtävästi pitää paikkaansa kun eräässä keskutelussa mainittiin siitä 1936 sanottiin vuosi luvuks mutta mitään varmempaa tietoo siitä ei ole... Kirjastoon kaiketin tässä on mentävä katselemaan ihan mielenkiinnosta josko vaikka jotain löytyisi :D

    • tuli käytyä

      Mistä kattelit? Mä meinaan selasin äsken myös googlea mutta mitään ei löytyny, ainakaan tästä kyseisestä talosta. isältä kuulin yhestä toisesta mielenkiintosesta talosta jossa kummittelee ja se on kuulemma lapin pyörni!

    • pistäkää kuva kuvauppi.fi:hin, niin katon jos tunnistan talon :d

    • A47R64
      • Obrir Ull

        Näyttääpi aivan mun vanhalta kotitalolta. :) Sielläkin kummitteli. Kiva oli olla päivällä siellä, mutta, kun yö saapui alkoi sydän hakkaamaan. Siellä ei todellakaan nukuttu valot pois, eihän se valo tietenkään henkiä estänyt kulkemasta, mutta antoi se kuiteski itelle jonkunlaisen turvan olon, kun sentään näki ympärille. :)


    • tuli käytyä

      Kävin muute taas siel talol, täl kertaa sisälläki. En tiä sit mitä tapahtu ku käytii siel yläkerras ni alakerras joku ovi pamahti kii.
      Se pyörni on heti siin ku tullaa raumalt lappii ni siin risteykses se keltane talo.

      • Obrir Ull

        Mikä on pyörni? Ihan uteliaisuuttani utelen, kun en ole koskaan mokomaa sanaa kuullut. :)


    • joo, ei huh huh, heti tuli pahat fiilikset kun tuota taloa kattoi, :D. Joo ei ole lähimainkaan sama talo. Demoni asustaa tuossa. :D

    • A47R64

      siellä voi asustaa ties mikä :D

    • hajottakaa talo. :) tuski siel kameravalvontaa ole :D

    • A47R64

      ihan ku se talo ei olis jo tarpeeks paskana ja läpimätä :'D miks se pitäis hajottaa? eiköhän luonto sen jossain vaiheessa pistä maantasalle :D

    • Because, se suututtaa kummitukset siel, sitten saatte kuvaa :D

      • Obrir Ull

        Toi on ollut joskus jonkun koti, ehkäpä jopa sen joka siellä edelleenkin kulkee. Miltä susta tuntuisi, jos sun kotisi tultaisiin hajottamaan?
        Tutkiahan tuota taloa pitäisi, eikä penikoiden särkeä.


      • Obrir Ull kirjoitti:

        Toi on ollut joskus jonkun koti, ehkäpä jopa sen joka siellä edelleenkin kulkee. Miltä susta tuntuisi, jos sun kotisi tultaisiin hajottamaan?
        Tutkiahan tuota taloa pitäisi, eikä penikoiden särkeä.

        niinhän sen pitäisi, kuka lienee uskaltaisi. :d
        Pitäisi kyllä ite kävässä kattoo miten siellä kummittelee..


    • tuli käytyä

      http://www.pyorni.net/ siinä on pyörni:)
      kävin eilen taas siellä talolla, eilen kamera alkoi pelleilee ja mun tyttöystävä tunsi käsissänsä et ihanku jotku langat ois menny käsillä.

    • A47R64

      se kuka ne maat omistaa ni varmaa pistän mökin sitten maantasalle kun siltä tuntuu kun siellä säilytetäänkin jotain villaa jne... onhan siellä valkosia ukkeleita näkyny ikkunassa seisomassaa sun muuta joku homopetteri riehunu navetassa ei siellä aina nyt kummittele :'D

    • tuli käytyä

      Joo en mä myöhään sinne oo viitsiny mennä, eilenkää kello ei ollu edes yhtätoista aamupäivällä ku käytiin siellä. Mutta ihmeen paljon siellä silti tapahtui. Esim. tota kameran temppuilua mä säikähdin eniten. Ja sitte sitä ku mun tyttöystävä sanoi nähneensä jonku tumman hahmon sujahtavan sen etuoven edestä.

    • A47R64

      Sitäpähän vaan mä ihmettelen kun joskus viime kesäll etittiin tota taloa parin kaverin kaa ja käännyttiin siihen mettä tiel ja jätettiin auto siihen käveltiin koko hemmetin matka sinne talolle kun ei voinu varmaksi ottaa että saako siellä auton käänettyä :'D siellä oli jo sillon joku äijä traktorinsa kanssa pelolla touhaamas jotain kun huomattiin että se äijä tulee pois sielt pelloltansa ni lähettiin kävelee äkkisten takas ettei vaa tuu mitää sanomist turhaa me lähettiin sit sielt pois kun se äijä vaa ajo meijä ohi ku käveltiin takas :'D olin ihan varma et se rupee mäkättää :o ehkäpä sitä ei vaa kiinnostanu lainkaan millä asialla oltiin kun ei talon sisälle ängetty... ja sillon se talon ovi oli LUKOSSA! joten sen on joku pölöpetteri menny kättäpidemmän kanssa aukasemaan D:

    • tuli käytyä

      Tietääkseni se on jo pidemmän aikaa ollu ilman lukkoa se ovi.

    • A47R64

      se oli viime kesän lukossa niin että sitä ei muutakun sorkkaraudan kanssa sais auki joku pölö sen on sitten mennyt avaamaan... onko siellä vielä se ompelu kone vai onko sekin pöllitty sieltä??

    • tuli käytyä

      siellä se ompelukone seiso paikallansa.
      kävin vasta pari viikkoa sitten siellä ekaa kertaa ni en tienny että se on lukossa ollu.

    • Obscura

      Kävin tässä yksi ilta kaverini kanssa tuolla talolla. Molemmilla meillä oli kamerat mukana että saa räpsiä kuvia, kävimme talossa sisällä ja tutkiskelimme paikat läpi.
      Olimme yläkerrassa kun kuulu joku kauhe pamahdus alakerrasta no mentii sit kattoo ni se ulko ovi oli kiinni ja me oltiin jätetty se auki... eikä myöskään ulkona tuullu yhtään. Katottiin sittten siitä ulko oven viereisestä ikkunasta ulos ni nähtiin siel pihalla navetan vieressä joku tumma hahmo, Pelästyttiin aika tavalla molemmat ja mentiin kyykkyyn siihen ikkunan alle. Noustiin sit kurkkaamaan siitä ikkunasta uudestaan ni en nähty enää ketään missää ni lähettiin sit menemään.
      Sit kun oltiin autossa menossa pois päin niin sen aukeen jälkeen kun alkaa se mettä ni mun kaveri näki uudestaan auton ikkunasta jonkun siellä metsässä.
      Myöhemmin kun katottiin niitä kuvia mitä oltiin otettu niin yhdessä kuvassa oli joku harmaa hahmo ikkunassa... ja tää kuva oli otettu talon ulkopuolelta.

      Eipä tee enää mieli käydä tuossa paikassa oli ensimmäinen ja viiminen kerta.

    • murtamoaave

      haistakaa vittu paranoid parrotit

    • aave69

      Onko siel sittenki ollu kamera kun joku kerto niin?

      • A47R64

        hä valvontakamerako!? :'D en kyll yhtään ihmettelis...


    • elämölö

      mun ei tarvii mennä haamu jahtiin kun niitä näkyy ihan kotonaki.

    • pölhöt

      En kameroista tiedä, mutta siellä ei parane käydä ihan senkäänn takia että tontin omistaja on itse sanonut että ei kannata enää käydä tai tulee poliisi asia. Sitten ne vaan keräämään paskat pois pihalta tai maksamaan hajotetut/pöllityt tavarat, ketkä sieltä on tavaraa vieny tai roskastanu :))

      • oon toi A....

        Nyt siellä sitten on kamera valvonta ja lukee että yksityis tie :D tiesin että ajan mittaa täs käy näin ku ihmiset ei osaa käyttäytyy :)))))


    • Oi voi

      Hyvä vaan älytöntä että mennään hajoittamaan toisten omaisuutta ja hölmöä niiltä ketkä on levittäny tietoa tälläsestä torpan olemassa olosta. Toivottavasti saa nyt talo vast edes olla rauhassa utelioilta kakaroilta.

    • utpo

      käytiin paikalla keskellä yötä ja oli ilmeisesti omistaja paikalla...kauhee karpaasi! Otti valokuvia ja kyttäs ajokortin ja kaikki! Mä en ainakaan ala maksaa muiden tuhoja!! Olin vaan uteliaisuuttani katsomassa! Ketkä siellä on tuhonnut paikkoja?? Nimiä kehiin!!

      • Raumalaine<3

        Olin tuol murtamos veljen ja poikaystävän kans kesäl ni jätkät ol pihal ja mää olin siin eteises siin o semne iso ja vanha kaappi( en tiiä onk enää) ni seisoin siin edes ja kattelin sitä ku siin ol jotain vanhoi lasipulloi yhtäkkiä ne kaikki pullot putos siit hyllylt vaik en EES koskenu mihinkää mut ne hyllyt oli silti paikallaaO_o outoo! No pelästyin iha sairaast sitä ja si veli tul kattoo et mitä kiljun:o no sen jälkee menin yläkertaa ja siel näin sen ompelukoneen no si mentii kaik ulos ja oltii siin tupakil ni poikaystäväni men sin latoho tai mikä lie onkaan ni se otti iha läpäl sielt semse vanhan ja rikkinäise hanskan, sit lähettii sielt pois ja tämä kuski katto siit peilist (kuski ei saa katsoa peilistä taaksepäin kun on lähtenyt murtamon talosta ja jos näkee mustan kissan ni tapahtuu jotain sil kuskil) ni ei sil eka mittää tapahtun mut si mentii narvi järvel ja bensa loppu vaik oltii tankattu ennenku mentii sin no oltii onneks kahel autol:) no siiryttii si yhtee autoon ja jatkettii matkaa. Narvi järvel poikaystävä anto se lapase mul no hetke pääst mul rupes oikee käsi sattuu ihan hemmetist! Ihanku joku olis ompelukoneel tikittän mu kät, no ei siin mittää poltettii se hanska ja lähettii takas raumal. Seuraavan aamun mul oli kädes semssii raapasu jälkii ja se ol noin viikon mustelmill... Et se jäi viimiseks kerraks! Si veli näyt pari pv sen jälkee kuvii mis on minä ja poikaystäväni ja siin ylhääl o tummii otuksii ihanku harry potteris niit ankeuttajii et joo o..


      • A47R64
        Raumalaine<3 kirjoitti:

        Olin tuol murtamos veljen ja poikaystävän kans kesäl ni jätkät ol pihal ja mää olin siin eteises siin o semne iso ja vanha kaappi( en tiiä onk enää) ni seisoin siin edes ja kattelin sitä ku siin ol jotain vanhoi lasipulloi yhtäkkiä ne kaikki pullot putos siit hyllylt vaik en EES koskenu mihinkää mut ne hyllyt oli silti paikallaaO_o outoo! No pelästyin iha sairaast sitä ja si veli tul kattoo et mitä kiljun:o no sen jälkee menin yläkertaa ja siel näin sen ompelukoneen no si mentii kaik ulos ja oltii siin tupakil ni poikaystäväni men sin latoho tai mikä lie onkaan ni se otti iha läpäl sielt semse vanhan ja rikkinäise hanskan, sit lähettii sielt pois ja tämä kuski katto siit peilist (kuski ei saa katsoa peilistä taaksepäin kun on lähtenyt murtamon talosta ja jos näkee mustan kissan ni tapahtuu jotain sil kuskil) ni ei sil eka mittää tapahtun mut si mentii narvi järvel ja bensa loppu vaik oltii tankattu ennenku mentii sin no oltii onneks kahel autol:) no siiryttii si yhtee autoon ja jatkettii matkaa. Narvi järvel poikaystävä anto se lapase mul no hetke pääst mul rupes oikee käsi sattuu ihan hemmetist! Ihanku joku olis ompelukoneel tikittän mu kät, no ei siin mittää poltettii se hanska ja lähettii takas raumal. Seuraavan aamun mul oli kädes semssii raapasu jälkii ja se ol noin viikon mustelmill... Et se jäi viimiseks kerraks! Si veli näyt pari pv sen jälkee kuvii mis on minä ja poikaystäväni ja siin ylhääl o tummii otuksii ihanku harry potteris niit ankeuttajii et joo o..

        Mielenkiintone juttu, koskaan kyll ei sais ottaa mitään tavaraa autiotalosta tällänen perusjuttu kun käy seikkailemassa. Joo oon ite kans kokenu talos vaik mitä kamalaluuksii mut ei ne nii kaua hetkauta mun mieltäni ku oon tottunu näihin paranormaaleihin asioihin. Eiks siel muuten näkyny mitään kameroit tai et olis yksityistie?


    • murt4mo

      Joo oon kuullu et murtamon kummitustalos olis kesäsin jotain narkkareita ja juoppoi pitämäs omii bileit, ja et se pappa ketä ajelee traktoril ja omistaa kai sen paikan ni antaa niitte juhlii siel. Kuulema siel haisee iha helvetin pahalta..

      En tie, mut oon kyl kuullu kans et siel käy nuorii ja heittää kivii niihi ikkunoihi ja lähtee mopojen kaa äkkii pakoo jos ne tulee perää :D

    • bLzqu

      Ensinnäkään kyseinen talo ei edes ole Murtamossa, vaan todennäköisemmin Haudan kylässä. Toiseksi, siellä ei ole tapettu ketään, joskin siinä asuneen perheen isä on kuollut myöhemmin Uotilassa asuessaan hämärissä olosuhteissa ja perhettä on muutenkin pidetty jotenkin kummallisena.

      • Anonyymi

        Ettei vaan olisi peräti Kivikylän puolella. Mutta oli miten oli, kenelläkään ei ole mitään asiaa toisten omaisuutta tonkimaan, asuttiin tai ei paikassa.


      • Anonyymi

        Eipä tainnut olla sen perheen isä, eikä olosuhteetkaan olleet mitenkään hämärät, enempää en kerro, vaikka olen tuntenut jopa ko. uhrin.


    • Traumalainen

      Juu tuosta Murtamon kummitustalosta...
      Se talo on keskellä metsää, talon väritys on vähän kellertävä olisko pihalla ollut sellainen vaja? Ja sehän on jonkun hevostallin "lähistöllä" (10-20kilsaa pois päin tallista) tarkemmin en osaa kertoa.
      Mutta talon etu tai takapihalla on suuri pelto.
      Itse kuullut juttua että siellä talossa asui: Mies,nainen, kaksi lasta ja koira.
      Se mies oli seonnut jostakin, oli tukehduttanut vaimonsa yöllä sen jälkeen kuristanut molemmat lapsensa .
      Koiran kohtalo? Oliko se mies oikeasti ampunut sen koiran ...?
      Pihalla olevassa vajassa mies hirtti itsensä ja on jäänyt "kummittelemaan" kyseiselle alueelle.
      Mutta mikä se arkku juttu on?
      Onko muka jossakin "vintillä" jonkun sortin arkku?
      En ole itse pystynyt menemään kyseisen talon sisälle...
      Mutta voihan se arkku juttu pelkkää pilaakin olla.
      Kuulin juttua tuosta talosta eräs kaverini kaveri kertoi että kyseisen talon pihalla oli joskus muutaman miestä ollut ryyppäämässä..
      talon ovi oli yht äkkiä auennut ja jokin hahmo oli tullut talon sisältä .
      Miehet olivat lähteneet juoksemaan pelolle, yksi heistä kaatui ja jalka siinä vääntyi sijoiltaan ... sammui siihen sitten /varmaan/ ja kaverit haki pois myöhemmin.
      Kuulemma mies oli mennyt lääkäriin ja kertonut että oli kaatunut pellolla ja /jalka oli siellä mennyt.
      Lääkäri oli sanonut:"Ei tämä nilkka ole kaatumisesta nyrjähtänyt, tämä on väännetty sijoiltaan."
      Toikin on varmasti vain jokin päätön "Kummitustarina" koko paikasta.
      En nyt usko että "kummitus" menee jalkoja vääntelemään ... =)

    • murtamontalo

      Se traktorimies ketä siellä pellolla ajelee kesäsi ni on sen talon omistaja.
      Et ei kannata enää siel talol hilluu ku ulko-ovi on laitettu lukkoon, kaikki ikkunat on peitetty puulevyillä, ja ulko-oven yläpuolella on valvontakamera.
      Ja oon aika mont juttuu kuullu tuntemattomilt ja iha kavereiltaki et se talon omistaja on lähteny ajaa sen traktoris kans niit kohti ketä siel ny ikin o ollukki.
      Ja siinä tien vieressä ku on se kyltti mis lukee "yksityistie" ja "tallentava valvontakamera", sekä ovi lukossa ja ikkunat peitetty, ni eik se kerro jo et kannattaa
      jättää se paikka iha omiin oloihin.
      Kyl niit autiotaloi o muuallaki, et menkää niihi riehumaa ja hajottaa paikkoi jos
      semmone pakolline tarve o.
      siel pihal on monii semmosii hunajakennoi tai miks niit ny sanottii, et kyl se omistaja siel muuteki käy ku häätämäs tunkeilijoi pois ja asettamas kameroi.
      Metässäki on kuulemma jokunen kamera niissä kohdin mis se pikkutie vie sin pihal.

    • kummituksia??? jee!!!

      Kullanperässä on koulun lähellä valkoinen palanut haamutalo ja koira polulle ku meet ja käännyt oikeelle ekasta risteyksestä ni pitäis kans ol valkonen talo:D O.O käynyt molemmis siin haamutalos on ainaki vaja vieressä ja mikki hiiri tapettia alakerran eteisessä

    • Yolo

      Oon käyny siel paikas ja siel ainaki oli ikkunat tukittu ja sen etuoven takana luki tosi paljo nimiä ja joidenki päälle oli vedetty rasti D: tosi sairasta kävin sen jälkee viel myöhemmi näyttääs kaveril mut eihä siel mitää nimii enää ollu. ja sielt yläkerrast oli kuulunu jotai itkuu ja niinku jotai tavaraa olis laahattu lattiaa pitki ja otin kans pari kuvaa sielt ni kummassaki kuvas oli semmosii vaaleita viivoja ympäri taloo. Ja tiiän kans toisen talon. ku kävin siellä ni näin semmosii punasii vilkkuvii valoi mut ku kävin seuraavan päivän vähä tarkemmi tutkimas taloo ni siellä oli joku hajonnu moottoripyöräkypärä ja jotai revittyi takkei ja tän jälkee en oo enää missää autiotalos uskaltanu käydä.

    • Helmer Sahlberg

      Jos nettikummituksesta kyse on, olen kiinnostunut.
      Jenna V. myös mukaan !

    • koska jolo

      kuviaa saatana

      • Outo muisto

        Muistan lapsuudessani tarinat Murtamosta joita saman ikäinen kaverini kertoi,taisi olla sieltä suunnalta kotisin kun kävi mummonsa luona siellä.
        Jostain syystä en enää yli 40 vuoden jälkeen muista muuta kuin sen että siellä kummitteli,se on jäänyt mieleeni.Tommille terveisiä jos satut lukemaan tätä.


    • Zombiko_tuli_peltotöistä

      Aluksi nyt kerron, etten ole kiihko-kummitusten hakija, enkä usko kummitteluihin.. muuten vaan olen kiinnostunut aiheesta ja kun lueskelin tästä Murtamon talosta, niin enpä malttanut olla ajelematta sinne moottoripyörällä. Tosiaan ajoneuvolla ajo kielletty, mutta ajoinpa silti. jälkeenpäin kun miettii, niin tapahtumat kun olisivat sattuneet kummituksiin uskovalle säikylle, niin ehkä tiellä olisi märät jäljet poispäin. Ensinnäkin puolessa välissä tietä käveli vastaan mies, jonka tukka ja parta kasvaneet ylimittaisiksi. Vähän epäsiistin näköinen ja kun ei katsekontaktiakaan ota eikä vähääkään väisty, jouduin moottoripyörällä väistämään heinikon puolelle. Tiesin kuitenkin kaverin paikalliseksi harmittomaksi hemmoksi, pienellä mielikuvituksella hänestä olisi saanut zombien.. naureskelin ja jatkoin köröttelyäni metsätietä.

      Pysäyhdyin ensin siihen puun kohdalle, mistä ylempänä mäen päällä oleva talo on.. ja jostain netistä aiemmin olin lukenut väritettyjä tarinoita ko. talosta ja miten isännän haamu käyttelee traktoriaan pihapiirissä, en ihmetellyt lainkaan, että näitä juttuja on ilmaantunut.. talo on kieltämättä selkäpiitä värisyttävän näköinen kun on vielä pienen mäen päällä.. ajoin siis lähemmäs, mutta pysähdyin kuitenkin ennen pihaan menoa.. sammutin pyörän ja otin kypärän päästä.. silloin kuulin tasaisen äänen.. pihalla tosiaan kävi vanhahko traktori yksin... aivan niinkuin olin lukenut pieni virne huulillani juttua samaisesta kummitustalosta.

      Vaikka luonnollisen selityksen mietinkin tälle... peltohommissa ollut kaveri oli lähtenyt tauolle tmv., niin kokonaisuudessaan vastaan tullut zombie sekä muidenkin kokema yksin käyvä traktori pihalla ehkä hieman värisyttivät selkäpiitä..en voi kieltää..

      Miksei sinnekin voisi uudestaan mennä.. mutta me ihmislapset olemme niin ilkeitä, että sielläkin on jouduttu ikkunat naulaamaan kiinni ja laittamaan kamerat ja kiellot, kun paikkoja hajoitettu.. voih..

      • Anonyymi

        Eipä tainnut olla edes traktoria vielä sen talon isännällä aikoinaan. Kyllä ne hommat tehtiin hevospelillä.


    • talvo

      Onko mitään uutta tapahtunut?

    • auttakaapliiiis

      onks sitä taloo enää sielä ? ja reittiohjeita kiitos

      • Anonyymi

        Tänään kävin siellä


    • Anonyymi

      Ajattelin tänään käydä ja laitan lisää viestiä, jos käyn.
      t:L

      • Anonyymi

        Talo löytyy ja tien päähän oli ilmestynyt yksityistie -kyltti ja latoon oli ilmestynyt uusia työkoneita. Talo oli laudoitettu mutta pääsi huonosti laudoitetusta ikkunasta sisään. Tuosta kordinaatit mapsiin 61.125575,21.760663


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Talo löytyy ja tien päähän oli ilmestynyt yksityistie -kyltti ja latoon oli ilmestynyt uusia työkoneita. Talo oli laudoitettu mutta pääsi huonosti laudoitetusta ikkunasta sisään. Tuosta kordinaatit mapsiin 61.125575,21.760663

        Oikein sitten murtauduit eli teit ison rikoksen ja vielä levittelet tietoa muille kaheleille ja yllytät muita rikokseen. Aijai tästä poliisisedät ovat kiinnostuneita, jos omistaja niin haluaa.


    • Anonyymi

      Tänään käytiin kaverin kaa talossa rikottu lähes kaikki verta oli yhdessä ovessa sitä vähän säikähdettiin mutta lopulta tutkittiin koko talo ja navetta jotain ahdistavaa paikassa kyllä on. Karkkia syötiin ja muutamat kuvat myös otettiin

      • Anonyymi

        Kenelläkään ulkopuolisella ei ole MITÄÄN asiaa yksityiselle pihamaalle/tontille. Etenkin, jos sinne on laitettu kieltomerkit ja kameravaltonta. PAINAKAA SE KALLOONNE!
        Tunnen osan tuon talon historiasta, olen lapsena itse käynytkin sen aikaisten asukkaiden luona kylässä vanhempieni kanssa, sattuneesta syystä. Piruuttanikaan en kerro heistä enkä heidän kohtalostaan, jotka kyllä ovat dramaattiset. Olivat ihan kunnon ihmisiä. Sitä en tiedä, oliko talo autiona, kun he pakkotilanteessa joutuivat uuden kodin vastaan ottamaan.
        Pysykää poissa toisten omaisuuden kimpusta, joku senkin paikan omistaa ja teillä ei ole minkään sortin oikeutta tunkeutua kenenkään nurkkiin, oli siellä elämää tai ei.


    • Anonyymi

      Oliko Frans Viljanen mahdollisesti asukas tässä talossa?

    • Anonyymi

      Oliko Frans Viljanen mahdollisesti asukas tässä talossa?

    • Anonyymi

      Ei ole hauskaa olaan nuoria

    • Anonyymi

      Missä puun

    • Anonyymi

      Ei enää

    • Anonyymi

      Anni nyt maksa ne velat

    • Anonyymi

      Meillä kummallakaan ei ole rahaa

    • Anonyymi

      Katson teitä nyt olen annin takana

    • Anonyymi

      Onko tä joku pila

      • Anonyymi

        Ai jaa


    • Anonyymi

      Anni maksat ne valat nyt tai kuolet

    • Anonyymi

      Sä olet erehtynyt tyypistä

    • Anonyymi

      Kuulen

    • Anonyymi

      Anni olit ulkona puhelimella joten

    • Anonyymi

      Ja teippasitte toisten taloja josta kerron olin teidän takana

    • Anonyymi

      Tämä on väärin käsitys

    • Anonyymi

      No Camilla jätän sut rauhaan mutta anni

    • Anonyymi

      Mutta mitä

    • Anonyymi

      Anni ei antanut rahoja takasin joten ei hyvä heilu huomiseen mennessä on mulla ne rahat onko selvä

    • Anonyymi

      Älkää kuule selittäkö anni antaa huomenna 100 euroa tai rip

    • Anonyymi

      jOO

    • Anonyymi

      Ei oo reiluu

    • Anonyymi

      Ei anni oo pölliny varmaa ite

    • Anonyymi

      Lol

    • Anonyymi

      Anni on varattu

    • Anonyymi

      Mä en

    • Anonyymi

      Moro moro Mitähän vittua

    • Anonyymi

      Siks

    • Anonyymi

      Anni oot mun tyytyis joten tuu panee nyt niin ei tarvii makassa

    • Anonyymi

      Pinkki

    • Anonyymi

      Jos tuut pussaa niin ei tarvii

    • Anonyymi

      Anni kuule

    • Anonyymi

      Joo

    • Anonyymi

      Miksi Annin täytyy maksaa sun jotain v*** rahoja

    • Anonyymi

      Syökse annia tukkaan

    • Anonyymi

      Soriii

    • Anonyymi

      Jooooooo

    • Anonyymi

      Miksi vitussa sä tulet tänne kun sulla ei ole mitään asiaa tulla tänne joten voisitko vain jättää ton rauhan ja tunteeton kameran vaikka sun hanuriin Moikka

    • Anonyymi

      Nyt sitten

    • Anonyymi

      Kyllä

    • Anonyymi

      Anni selitit muo olin vähän niinku liinu joten haista home sä tulet huomenna panemaan muo ja se on varmaa hahahahaha oon matti tervetuloa makkariin joten pus pus nähään huomenna rakas ystäväni

      • Anonyymi

        Anni kuolet


    • Anonyymi

      Anni ei ole tulossa joten haista paska turha luulla Joten voisitko ystävällisesti jättää vain rauhaan ja pois voisin vaikka Kaiva hanurista si ne kaksi miljoonaa euroa kun varmaan itse tunnistamaan perseeseen että moikka

    • Anonyymi

      Mikä päivä oli miks mul ei oo näitten kaa mikä päivä olis mun ei oo enää näidenkään Mikä päivä olis mun ei oo enää et näitten kaa Mikä päivä oli se mun ei voi Mikä päivä Mikä päivä Mikä päivä Haista sinä paskiainen home ja paista oma hanuri Moikka ja naisten uima hanuri Moikka

    • Anonyymi

      Mikä pommi??

    • Anonyymi

      Sininen talo

    • Anonyymi

      Onko joku ongelma että voisitko painua helvettiin että Suomen Yrittäjät enää ikinä ja Anita on Anni tyynyn alla pommi vai Voi v****

    • Anonyymi

      TYTÖT tänään on perjantai odotan että saan 30€ saatte kertoa tänään mutta klo 7 en halua pahaa 3:

    • Anonyymi

      Mistä me saadaan 30 €

    • Anonyymi

      Ei saa jos kattoo niin ne rahat tulee nyt

      • Anonyymi

        Ruskea Anni


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruskea Anni

        Vaalea Camilla


      • Anonyymi

        Anni hahahaha


    • Anonyymi

      Te annatte tänään 20€

    • Anonyymi

      Mitähän VITTUA

    • Anonyymi

      Anni olet tehnyt väärin sitten kun Cassu ja Rebekka lähtee NIIN tiedät kyllä

    • Anonyymi

      Ööh ei tänään sovi

    • Anonyymi

      Anni tulen sinne 5mim päästä älä yritä estä disko pallolla

    • Anonyymi

      Anni älä jaksa nyt tulen sinne odota vaan

    • Anonyymi

      Mikä sulla on ei sulle oo ees kelvannut se vipuun euro kun me tultiin se niin älä sitten valita siitä ettei sulla enää sitä sin2 miljoona elikkä Haista paska ja tunne se on mun hanuriin

    • Anonyymi

      Te kuolette...

    • Anonyymi

      Olen tulossa 6

    • Anonyymi

      Anni miksi höpöiset

    • Anonyymi

      siikaisissa, pyntästen alueella on yksi sammin maja jossa on paranormaalia

    • Anonyymi

      Anni!!!😡😡😡

    • Anonyymi

      Anni nyt puhelin pois!😡😡

    • Anonyymi

      Tulisitteko tänne,kiitos

    • Anonyymi

      En

    • Anonyymi

      Anni

    • Anonyymi

      Anni tule tänne tai puhelin pois

    • Anonyymi

      Tulkaa ettalaan nyt.

    • Anonyymi

      Tulkaa

    • Anonyymi

      TULKAA

    • Anonyymi

      Nyt

    • Anonyymi

      Tulkaa ettalan nyt

    • Anonyymi

      TÄ LOI LÄPPÄÄ TEHTIIN PILA

    • Anonyymi

      Hei taas tyttöset uus vuosi 2022

    • Anonyymi

      Pillu

    • Anonyymi

      Kirsi on uhkaileva pervo joka on matkalla ettalaan varokaa tytöt vaan

    • Anonyymi

      Ketä to laitto

    • Anonyymi

      Kirsi

    • Anonyymi

      Sukunimi????

    • Anonyymi

      Perä Vainio

    • Anonyymi

      Älä jauhaa *****

    • Anonyymi

      Katsokaa ovelle

    • Anonyymi

      ÄLÄÄÄ

    • Anonyymi

      Olen puun takana

    • Anonyymi

      Katsokaa ikkunasta

    • Anonyymi

      Joo nähtiin

    • Anonyymi

      Ja kompastuin

    • Anonyymi

      Huhuu

    • Anonyymi

      Ole n terassin alla

    • Anonyymi

      Pipeeli hyppely

    • Anonyymi

      Ei sinne pääsee en usko ollaan täs ovel tuu morol

    • Anonyymi

      Halloo

    • Anonyymi

      Kirsii tullaan nyt uloss

    • Anonyymi

      iha paska paikka, ei ollu semmone mitä kuviteltii noide tarinoide perusteel (saappaat on mukan takakontis) käytii kävelee pidemmälläki, ei ollu yhtää pelottava paikka, kyl sielt löyty näit ”arkku” ja ne kaks ovee.. ampiaisii pörräili vituste

    Ketjusta on poistettu 40 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1796
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1583
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      49
      1539
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      10
      1260
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1132
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe