Paljon olette laihtuneet kun olette imettäneet?

...

??

19

5229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elolla

      14kg :) mutta olen myös vaunuillut ahkerasti ja syönyt aika terveellisesti. :)

      • mhgcdmh

        En grammaakaa, vaan lihonut 2kg. Tosin olen elänytkin suklaa-pakastepizza dieetillä, eikä raskaudesta jäänyt pudotettavia kiloja yhtään.


    • 8kk ikäisen äiti

      24kg olen laihtunut tähän mennessä terveellisellä ruokavaliolla ja liikunnalla ja hyvänä lisänä imetys :) niin ja imetyksen aloitin siis reilu 8kk sitten.

    • vauva 5kk

      Vauvan vaatiman erityisruokavalion avulla olen nyt laihtunut 8 kg, vauva edelleen täysimetyksellä ja paino yhä laskee. Ilman erityisruokavaliota tuskin olisin montaa kiloa pudottanut :) Toisaalta rasittaa se, että jokaisesta suklaapalasta seuraa 2-3 päivää kestävä rangaistus. Toisaalta oppii vähän elämää :)

    • (((((((((((

      Vauva nyt 4 kk, ja painan vieläkin 6 kg enemmän kuin ennen raskautta. Tosin kiloja tuli raskauden aikana 21... Nyt olen kuukauden syönyt aika rennolla kädellä suklaata ym. herkkuja, eikä kiloja ole tullut lisää, mutta ei ole kyllä pudonnutkaan. Tarkoitus olis kesään mennessä pudottaa nuo 6 kg ellei enemmän. Ekassa raskaudessakaan ei paino pudonnut alle lähtöpainon, mutta imetysaikana sain kyllä kaikki raskauskilot pois. Mulla ei imetys sinällään laihduta, mutta jos jätän herkut pois niin paino kyllä putoaa.

    • tisumielellä

      Vauva vuoden, 6kk täysimetys, osittaisimetyksellä on vielä. Olen laihtunut n. 12 kg painosta, jossa olin raskaaksi tullessani. Silloin olin kyllä ylipainoinen, bmi n.29.

    • tipitii..

      noh, lapsi nyt puoltoistavuotias, kiloja -36 vähemmän kuin viimesillään raskaana ollessani. raskausaikana niitä tuli 26. joten ihan miinuksen puolella ollaan ja reippaasti. sen kymmenen kiloa.

      kun kakara oli 6kk, "karpparin" parin kuukauden ajan ja sinä aikana lähti kiloja 10. lähti muuten lihaksetkin :D

    • Suvari82

      Mulla lähti raskauden ensimetreiltä yhteensä n.45 kiloa. Tosin olin sairaalloisen ylipainoinen ja alkuraskaudesta mulle tehtiin umpisuolileikkaus, jonka takia en kyennyt syömään paljoa pitkään aikaan ja vatsalaukku pieneni. Lisäksi raskauden aikana mulla ilmeni glukosuriaa (virtsaan erittyi sokeria, eli siis vauvallekin erittyi koko ajan ylimääräistä sokeria mun syömisistä ja vauva oli vaarassa kasvaa liikaa), ja jouduin diabeetikon ruokavaliolle. Otin asian vakavasti, sillä en halunnut raskausajan diabetesta ja karppasin todella tiukasti. Vaaranahan on siis, jos saa raskausajan diabeteksen, että diabeteksen saa sitten myöhemmin helpommin. Ja koska mulla oli sitä perheessä jo muutenkin, olin erityisen altis sille. Olen kyllä todella iloinen että vedin tiukkaa linjaa, sillä tyttö ei kasvanut liian isoksi enkä itsekään sairastunut sen pahemmin. Hassua sinänsä, että vaikka en liikkunut ollenkaan, kiloja vaan karisi karppauksen ansioista. Mun tapauksessa tuli kyllä todella ihan tarpeeseen. Olen edelleen reilusti ylipainoinen.

    • Siiseliini

      Minulta on lähtenyt kaikki raskauskilot (20 kg) ja pari kiloa päälle. Paino tuntuu vain jatkavan putoamistaan, vaikka poika on jo 9kk vanha, ja imetyskerrat ovat vähentyneet. Alan olla vähän turhan hoikassa kunnossa jo.. Minulle on kuitenkin lupailtu, että osa kiloista tulee takaisin imetyksen loputtua. Toiveena olisi ollut, että kiloja olisi jäänyt raskauden jälkeen 7 enemmän kuin nyt on.

      Olen liikkunut saman verran kuin ennen raskautta, joten huono syöminen kotona (lounas jää usein väliin), yövalvomiset ja pitkä imetys taitavat olla painon putoamisen syynä.

    • Äityli2

      Lapseni on nyt reilun vuoden ikäinen. Painan 17,5 kg vähemmän kuin ennen synnytystä. ja painan siis 4,5 kg vähemmän kuin ennen raskautta. Laihduin näihin painoihin n. 7-8kk synnytyksestä. Raskautta edeltävään painooni laihduin 4kk synnytyksestä. Ja olen siis ihan hoikka/normaalipainoinen nainen. En urheile tms.Vaunulenkkejä teen silloin kun kelit sallii ja ollaan terveitä/muuten huvittaa. Olen syönyt koko ajan just sen verran kuin haluan ja mitä haluan. Mutta kai kuitenkin järkevissä puitteissa, vaikka hyvin syönkin ja myös herkkuja napostelen
      silloin kun siltä tuntuu. Imetän siis yhä.

    • M

      Meidän vauva on nyt 4kk ja olen edelleen 13 kg painavampi kuin ennen raskautta ja viimeisilläniraskaana painoin 5kg enemmän kuin nyt. En usko että täysimetys on minua laihduttanut yhtään, liikun ja syön normaalisti (eli terveellisesti). Edellisen raskauden jälkeen minulla kesti noin 1.5 vuotta että palauduin normaaliksi. Kaikkien ihmisten kroppa ei vaan toimi sillä tavalla että 6kk synnytyksestä olisi taas ihan bikiini kunnossa! Antakaa itsellenne aikaa ja älkää liikoja stressailko, mahdollista on palata taas normaaliksi, mutta joskus se vaan vie vähän enemmän aikaa!!!

    • --------------------

      Meidän kuopus on kohta 2v. Raskausaikana tuli vaan vähän yli 7kg ja 15kg lähti. jälkitarkastuksessa 4vko synnytyksestä paino oli -3kg lähtöpainoon. Syön hyvin, vaikken erityistä huomiota käytä ruokavalioon, mutta kyllä varmaan kulutankin... BMI oli ennen raskautta 19, en edes uskalla laskea mitä se nyt on.

      Olen aina ollut hoikka ja esikoisestakin meni jokunen kilo miinukselle, mutta palautui kyllä samaan, kun ennen raskautta.

    • :))

      Mulla tuli raskauskiloja noin 20kg. Painoin ennen raskautta 60kg.

      8 viikon kuluttua kiloja oli jäljellä 2kg.

      Täysimetin poikaani 6kk, osittain 1v 2kk ikään asti.

      Kun lopetin imetyksen, painoin noin 56-57kg.

    • Carolin

      raskaudesta tuli 15kg,joista kymmenen jäi sairaalaan (olin siellä viikon synnytyksen jälkeen) ne 5kg "ylimääräistä" lähti parissa kuukaudessa. Yritin pitää niistä kyllä kiinni koska olin ennen raskauttakin ehkä vähän liian hoikka (söin 2-3 ateriaa välipalat ja varmaan herkkujakin suht paljon imetysaikana) kaikki energia meni kuitenkin lapselle, täysimetin 6kk saakka.

    • näin

      Painoin ennen raskautta 64 kg (167cm pituutta), raskauden lopussa 72.5 kg. Nyt lapsi 7 kk ja painan 53.5 kg. Samoin kävi esikoisen imetysaikana, mut sit se paino palasi tonne normaaliin.

    • pitkään imettänyt

      Pelkkä pitkä imetys vei 7 kg (mikään muu ei muttunut ruokailussa, liikunnassa jne.)

    • mamalicious11

      Painoin ennen raskautta n. 66kg ja 169cm pitkä. Raskaana ollessani painoin enimmillään 85kg.
      Nykyään, 4kk ja 3vkoa synnytyksestä, painan n. 61-62kg.
      Eli olen laihtunut 24kg pelkällä imetyksellä :)
      Syön kyllä vähän harvemmin kuin ennen lapsen syntymää, mutten ole millään dieetillä eli sipsejä, limua ja grillilihaa yms mitä nyt ikinä tekee mieli tulee syötyä. Käyn keskimäärin joka toinen päivä vaunujen kanssa kävelyllä.
      Olen 17v.

    • Elmer321

      minä painoin ennen raskautta 65-68kg riippuen kuinka turvoksissa olin, ennen synnytyssaliin lähtöä 85kg ja kotio tullessani 77kg. Nyt 6 viikkoa synnytyksestä painan 72kg. Vielä vähän matkaa normaaliin. Täysimetän eikä ruokavalio ole muuttunut. Herkkujakin 2-4 kertaa viikossa.

    • Anonyymi

      Mä painoin ennen raskautta 64kg ja pitkä olen 168cm. Synnärille mennessä painoin 82kg. Nyt poika on 3kk ja painan 74kg. Olen aloittanut jo juoksu harrastukseni ja juoksen vähintään joka toinen päivä 6-8km. Syön omasta mielestäni terveellisesti. En laihdu millään. En yhtään. En laihtunut aikaisempien raskauksienkaan jälkeen. Ensimmäisen jälkeen kesti viisi vuotta palautua edes jotenkin säädyllisiin lukemiin. Turhauttavaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14891
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3085
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3079
    4. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3076
    5. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3075
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3074
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3064
    Aihe