Päivitys tiistaina 17.1.2012 klo 6-7

Hei käyttäjät!

Päivitämme Suomi24:n palveluita tiistaina 17.1.2012 klo 6.00-7.00. Päivitys edellyttää kayttökatkoa, jonka aikana kaikki Suomi24:n palvelut ovat pois käytöstä.

Päivityksessä tuomme käyttäjiemme ulottuville kaksi uutta toiminnallisuutta.

Tuomme Suomi24:ään uuden turvallisuustoiminnallisuuden, joka on toteutettu yhteistyössä Web of Trustin (WOT) kanssa. WOT:n avulla käyttäjät voivat paremmin välttyä palvelussa olevilta haitallisilta linkeiltä. Jatkossa käyttäjät tulevat näkemään linkkien yhteydessä ”liikennevalot”, jotka ilmaisevat linkkien luotettavuuden. Liikennevalot perustuvat WOT:n maineluokitusjärjestelmään, joka kerää miljoonien netinkäyttäjien kokemuksia ympäri maailmaa ja laskee niiden perusteella nettisivuille maineet. WOT:n liikennevalojen avulla haluamme parantaa Suomi24:n turvallisuutta ja tuoda kontrollia turvalliseen liikkumiseen verkossa.

Lisäämme palveluun myös Tiedotteet-osion, joka näkyy läpi keskusteluiden. Tiedotteet-osio sijaitsee Keskusteluissa sivun oikeassa alalaidassa. Osioon listataan viisi uusinta Tiedotteet-palstalle kirjoitettua viestiä. Halusimme antaa tiedotteillemme parempaa näkyvyyttä ja näin ollen taata sen, että mahdollisimman moni käyttäjämme on perillä uudistuksista, käyttökatkoista ja muista tiedotettavista asioista. Voit tutustua Tiedotteet-palstaan tämän linkin kautta: http://keskustelu.suomi24.fi/debate/6026

Pahoittelemme käyttökatkosta aiheutuvaa haittaa.

Terveisin,
Mari
Suomi24

22

834

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • annika9

      Tuleeko tässä päivityksessä myös korjaus tuohon, että sähköpostiin ei pääse edes IE:llä?!

    • ei hyvä

      Hienoa. Huomenna aamulla päivitys ja sähköpostiin ei ole päässyt useaan tuntiin tänään. Viat tulee nykyään jo ennen päivityksiä :-) Mikähän ei toimi sitten päivitysten jälkeen ????

    • Minulla on sähköposti ollut pois toiminntasta tänään kello 13:sta asti, eikä tunnu toimivan vieläkään vaikka kello on 21.15. Onko tällä jotain tekemistä tuon päivityksen kanssa. t. donna.tuhkimo

    • smntzi

      Sähköposti ei ole toiminut tänään illalla minullakaan! Olisi ollut viestejä, joihin olisi pitänyt vastata :(. Toivottavasti päivityksen jälkeen toimii taas.

    • markiisi

      ylläpito voisi vaikka ottaa asioista selvää ja tiedottaa kaikille käyttäjille jos on ongelmia niin ei tartte ihmetellä turhaan ja päivystää koska pääsee hoitamaan asiansa s-postilla. tuo on kyllä hupi homma kun käyttökatko on 17 päivä mutta itellä oli ongelmia jo eilen 15 päivä ja tänään ei toimi ollenkaan. kaikki valittaa ja kyselee mutta ei paljoa ylläpito viitti näihin kysymyksiin vastata.

    • Haiskaa ketulle!!!

      Upeeta, mutta koska te korjaatte sen vitun sähköpostin???

      Seuraavaksi voisitte lisätä vaikka sääosion näille sivuille... ihan vaan sen takia, että käyttäjät unohtaisivat sen toimimattoman sähköpostinne!!!

    • vittu

      EI TOIMI VIELÄKÄÄN!!!!! MISSÄ VIKA`? MISTÄ TEILLEKKIN PALKKA MAKSETAAN...?

    • Ei postit aukea:(

    • Voi #¤##¤¤# Suomi24

      Millä Suomi24 korvaa sen, ettei pääse lukemaan sähköposteja!!! Sähkölaitoksetkin on velvoitettu maksamaan asiakkaille korvausta sähkökatkoista!! Palvelun tarjoaja vaihtuu hyvin pian! NYT VAUHTIA SIIHEN TOIMINTAAN!!!

    • Yleisesti OK

      Jospa Suomi24 jatkossa varaisi riittävästi aikaa päivitysten tekemiseen... Useamman tunnin käyttökatko ei haittaa, jos tästä on päivä etukäteen informoitu. Rohkeasti vaan käyttökatkoksi kello 6.00 - 12.00 ja tänä aikana päivitykset yms. kuntoon. Tällöin ehtii vielä hyvin iltapäivällä ja illalla vastaamaan posteihin. Sen sijaan tällainen toista vuorokautta jatkuva postin tökkiminen alkaa ärsyttää, vaikka palvelu on muuten hyvä ja OK!

    • Hei!
      Klo on kyllä jo yli 11 eikä näytä olevan toivoakaan saada postia luetuksi!
      [email protected]

    • Bored...

      Eniromaista!!
      Ei toiveitakaan päästä lukemaan sähköpostiaan. Onneksi en pidä täällä kuin "roskapostilaatikkoa"...

    • PATTERI

      Millonka toimii sähköposti, katko alkoi jo eilen illalla!!!!!!!!

    • Meitä on näköjään ainakin "muutamia", jotka eivät pääse s-postiin! Itse en ole päässyt sinne vuorokauteen. Tämä on ainoa s-postini tällä hetkellä ja minulle on tulossa sinne tärkeitä viestejä. Kerrankin, kun oikeasti tarvitsisin palveluitanne, niin ne eivät toimi! Hyvä opetus siitä, ettei tätä sähköpostia tule käyttää ensisijaisena! Olkaa ystävällisiä ja informoikaa edes katkoksen kestosta! Kiitos!

    • Lopen kyllästynyt

      Nyt jo toinen päivä menossa ettei pääse lukemaan postia?
      Eilen sain IE:llä sen verran että näin montako postia ja keneltä, mutta en saanut niitä auki.
      Pakko siirtää postit muualle tämän jälkeen, koska ei kukaan odota sähköpostilla vastauksi pitempään kuin Itellan kakkospostilla.

      • heips kokeilitko i paD PUHELIMELLA JOS SULLA ON SEMMONEN SILLÄ
        PÄÄSEE NETTIIN T S.AKUSTI 9


    • leena-sihvonen@suomi

      Miksi en pääse suomi24 postiini vieläkään temppuillut eilisestä lähtien, ilmoittaa jotakin että www sivuille ei pääse, raivostuttaa-
      Terveisin Leena Sivonen

    • G.mailiin

      Ongelmia tuntuu olevan. Piti avata g.mail osoite, jos se vaikka toimisi

    • Bored...

      Vihdoin...

    • Hei,

      Suomi24 Postissa on ollut tekninen ongelma eikä kirjautuminen sähköpostiin ole toiminut normaalisti. Ongelma on nyt saatu korjattua ja sähköposti toimii taas tavalliseen tapaan.

      Pahoittelemme viasta aiheutunutta haittaa.

      Terveisin,
      Mari
      Suomi24

    • vihainen tuttujen ps

      Minunkin tuttavani e-mail on poistunu käytöstä kokonaan ja te väitätte, että hän olisi itse poistanut ko. mailiosoitteen. Ei onnistu teitin selitys, koska ko. hlö ei osaa kunnolla edes käyttää konetta, vain lukea ja vastata saatuihin sähköposteihin.

      Ja myös veljeni email on poistunut käytöstä ja te väitätte, ettei ko. meiliä ole koskaan ollutkaan. Hmm... aika pahasti väitetty, sillä olen saanut ko. meilistä myös sähköpostia ja laittanut siihen. Ja tämä tapahtunut 2 vkoa sitten! Veljeni jopa käynyt koneeltani ko. sähköpostissa nähteni. Eli, ei osu, eikä uppoa selitykset nyt.

      Kiva, kun häviää tärkeitä meilejä ihmisiltä... itsellä on onneksi muuallakin email -osoitteita suomi24:n lisäksi. Tänne tulee roskapostit :) ja ne, mihin kilpailuihin osallistun....

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      453
      2341
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      238
      2086
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      189
      1602
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1581
    5. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      3
      1361
    6. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      53
      1355
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      152
      1345
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      52
      1236
    9. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      68
      1115
    10. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      101
      1069
    Aihe