Catty "cats"garden Side,Antalya

askim 2012

Hotelli oli aivan huippu viime kesään asti ja olemme olleeet siellä v.2009.Hotelli laajensi 4 rakennukseen,mikä tarkoitti sitä,että iso ja ihana puutarha vaihtui laajennukseen.Alueella on vain yksi uima-allas,jonka vesi on kuin lonkereroa iltapäivällä ja ihmiset,varsinkin lapset,sairastelivat ja oli esim.silmätulhduksia.

Kaipaamme todella paljon tämän hotellin ihanan vilpitöntä elämänmenoa,mutta nyt suuntamme naapuri hotelliin.
Myös tuputtaminen oli yleistynyt vaihtuneen henkilökunnan myötä.
Olimme 3vk ja varsinkin lounas aikaan viihdyimme muuaalla,esim.salaatit todella surkeita!(salaatti,.vihreä paprika,sipuli;paprika)Kuivaa kuin aasin nielu!!

Myös tämä turkkilainen ilta oli todella muuttunut.Tanssijat eivät ole Anatoliasta,he ovat Georgiasta,ent.Venäjältä siis.

Asiallisiin kysymyksiin vastaan em.hotellista,asiattomat poistatan.

Side on ihana paikka!!

8

2797

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • askim

      Hotelli oli vuosia Tjärellä,mutta vaihtoivat Deturiin,haluavat van skandeja hotelliin.

      • my cats

        Tunnen omistajat,rahan perässä ovat.


      • sideler

        Toivottavasti norjalaiset täyttävät tyhjiön,ovat aivan ihania!


    • Selamlar side

      Tjären kautta maksoimme tähän hotelliin 690/3vk(per pää),kun varasimme matkamme samana pv kun ne tulivat myyntiin.Vuosi 2010.Nyt Detur yrittää nakittaa kahdelta yli1850e,jotta me otamme lennot erikseen ja asunnon tuttavien kautta,joten onnistuvan

      • Side Selamlar

        Hienoa!Buukkasin jo lennot 3vk ja nyt etsin asuntoa kesäkuun 16pv lähtien :)


    • cats catty garden

      Catty Gardenissa, josta palasimme hiljattain oli:
      -erittäin kovat sängyt, kuin puu laverilla olisi maannut.
      -ei minkäänlaista äänieristystä. Kun istui pöntöllä, kuului toisesta huoneesta esim. niistäminen ja hampaiden pesu kuin olisivat vieressä olleet, saati sitten puhuminen. Kaikki luonnollisesti kuului myös käytäviltä huoneisiin, eli herätä sai aina, kun joku palaili yö aikaan hotellille ja huoneeseensa.
      -Respa mies katsoi netistä jotain leffaa melko kova äänisesti yöllä, kun oli kotiin lähtömme aika, ja tämä leffa käteveästi herättikin meidät toiseen kerrokseen, ei tarvinnut odottaa herätyskellon pirinää.
      -Lämmintä vettä ei tullut moneen päivään, koska aurinko ei paistanut ja siellä vesi lämpiää auringonvalolla. Tästä ei ollut mistään mainintaa etukäteen, että pilvisen kelien sattuessa, käyt sitten kylmässä suihkussa!
      Samaa kylmää vettä nakeltiin hotellin hamamissakin asiakkaiden niskaan, mutta hinta oli kuitenkin ollut sama. Näin kertoi yksi suomalaisperhe, mutta saivat sitten onnekseen vaihtaa hotellia toiselle lomaviikolleen.
      -paikka taitaa Sidessäkin sijaita melko "slummissa, koska kun vuokrasimme auton ja pääsimme tutustumaan ympäristöön laajemmin, niin melko suttuinen on tuo cats gardenin miljöö.

      Hotellit palveluita emme käyttäneet, emmekä ostaneet ruokaa sieltä ja siksi varmaan meille ei enää loppu viikosta kovin ystävällisesti huudeltukkaan alun jälkeen.

      siivous oli hyvää, eikä koskaan rahat häipyneet, vaikka niitä jäikin pöydille. ja nämä muslimitädit olivat ystävällisiä.

      Kaupungilla ja rannalla:
      Kaikki kertovat olevansa sinun ystäviä, (siis miehet), kunnes et ostakkaan mitään he kääntävät selkänsä ja lakkaavat tervehtimästä. Eräs kauppias sanoi pojalleni, että mitä teet kaupassani, jos sinulla ei ole rahaa.
      Kaikesta pitää jaksaa tinkiä ja jos ei jaksa, tulee huijatuksi jos teet ostoksia.

      Osa myyjistä oli toki ystävällisiä, mutta enimmäkseen ne oli kovin päälle käyviä ja "pyrkivät iholle. Jos sellaisesta tykkää niin se on varmaan viihdyttävää. Naisena sai etenkin yksin liikkuessa kuulla kaikki kliseet kauneudesta yms, jotta olisi raha vaihtanut omistajaa hyvällä katteella. Minusta tämä on enemmänkin kornin latteaa, kuin mukavaa.

      Manavgatissa taas oli eri tunnelma, koska siellä paikallisia ja jos meni muslimiravintolaan, sai rauhallista ja hyvää palvelua, muttei luonnollisesti alkoholia ja ruoka oli hyvää ja melko edullista, ainakin jos Sideen vertaa.

      Autolla oli kiva ajella ja nähdä laajemmin Turkkia, eikä vain Siden rantapoikia ja ylilipeviä myyjiä lipevine myyntipuheineen. Kauniita maisemia piisasi vuorilla ja Alanyan lähettyvillä oli melko erikoinen "ravintola putouksella, jota paikallinen jonkin sortin "metsähullu piti :) Suosittelen. Vuoritie Gundogmusiin oli kapea, kiemurainen ja kaunis maisemineen. Auton vuokraus pelasti viikon lomamme, koska rannalla ei voinut olla mielettömien ukkosten ja sateiden vuoksi. Mutta uskon, että Turkin reissua en enää suunnittele. :)

    • yuio

      Juuri palattu ko. hotellista! Ihan huvitti miten ihmisten kertomukset täällä ja ulkomaisillakin sivustoilla täsmää. No kuitenkin, hotelliin matkaavalle tiedoksi.

      -Vieressä on moskeija, joka häiritsee erityisesti aamuyöllä. Meidän huoneistomme oli block 3 ja ylin kerros, jolloin melu oli samanlaista kuin olisi ollut itse moskeijassa.

      -Huoneiden äänieristys on olematon, etenkin ulko-oven.

      -Huoneistot siistejä, allasalue siisti, hyvät puitteet.

      -aamupala niukka. Yhden liiran ranskanleipää, ranskalaisia, makkaraa, kananmunia, melonia, tomaattia ja pöydässä iät ajat seisoneita muroja. Jogurttia söin kerran, toisella kerralla se oli selkeästi pilaantunutta. Ruoat lämpimillä pöydillä.

      -tämä on pointti! Henkilökunta ahnetta ja töykeää. Heti kun emme osallistuneet toisena päivänämme turkkilaiseen iltaan, muuttui henkilökunnan käytös meitä kohtaan välittömästi. Ei tervehditty, juteltu, hymyilty tms. Huvitti kun allasalueella miehet kiertelivät tarjoilemassa -mutta eivät meille. :---D En tietenkään halua yleistää, yksi keittiöhenkilökunnan mies ihanan rento ja ystävällinen, sekä siivoojat kohteliaita ja kielitaitoisia. Kiitin heitä mielelläni:)

      -Lähtiessämme noin 01.00 ei respalla tai muulla henkilökunnalla ollut aikaa edes hyvästellä tai toivottaa hyvää matkaa. Katsoivat kovaäänisesti vain telkkaria ja ottivat avaimen vastaan. Kyllä siinä kun deturin bussissa kierrettiin aika monet hotellit niin aika usein siellä oli henkilökunta saattamassa ja kantamassa laukkuja iloisesti vilkutellen.



      Mielestäni ei vastaa neljän tähden hotellia, puitteet aivan mahtavat mutta vaatii suuria muutoksia henkilökunnan asenteisiin ! Juurikin esimerkiksi aamupala, josta näki että mahd. halvalla mentiiin... Usein se myös loppui kesken ja milloin sai odotella sekä laseja, leipää tai melonia. Onneksi olimme varautuneet kiukutteleviin tarjoilijoihin eivätkä he siis aiheuttaneet sen suurempia ongelmia:---D

      • ei ummarra

        Toiset vihaavat "iholle tuppautumista", toiset sitä taas vaativat!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4849
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4413
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2871
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1675
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1603
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe