Järkipyörä!?

nimetön,.

Millainen olisi järki mp, jos ajattelee kestävyyttä hintaa(n.3000eur) tehoa 60hp-> vakuutusluokkaa, ajoasento(pysty, tuulensuojaa, kokoa tarpeaksi) ja kulutus osien hintaa... Mikähän olisi . Onkohan esim. suzuki 600/650 bandit tälläinen tai joku muu vastaava?. Ilmeisesti tähän saa myös koko katteen?

11

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksilöitä

      Kolmen tonnin pyörät ovat aina yksilöitä. Vähän ajettu tunnetulla huoltohistorialla on viisain ostos.

    • mopopatu

      Bandit tai Yammun xj 900, siinä olis mun valinnat. Riippuu mieltymyksistä. Yammu vähän pappamatkamalli

    • näin on

      Halvalla ei saa hyvää,onko se niin vaikeaa ymmärtää?

      Korjaaminen se vasta maksaakin joten köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa mopoa nurkkiinsa makoilemaan turhan pantiksi ja isoksi rahareijäksi...

      Osta kerralla kunnon laite joka ei ole loppuunajettu ja isot rempat ovat kaukana tulevaisuudessa edessäpäin kilometrien ja käyttötuntien mukaan,huolettomat ajot ovat ne asiat mitä motoristi haluaa eikä mitään tielle jäävää moponraatoa joka tappaa myös kaikki ajohalutkin jatkossa.

      Varaa rahaa mopon ostoon 5000€:sta alkaen ja alle 30 tkm ajettuna.

    • no jaaa--

      Pyörillä on listahinta, ei sillä ole paljon tekemistä kestävyyden kanssa. Toki tietysti jos halpa pyörä on erittäin paljon ajettu, eikä mitään osia ole vaihdettu, asia mietityttää, mutta kyllä moottorit kestää.

      • tuurilla ja taidolla

        Ei korjaaminen kallista ole, korjauttaminen sensijaan on. Järkipyörää tuohon hintaa on vaikea löytää ilman hyvää tuuria tai suurta tietämystä. Tyttöjen mallit yleensä vähemmän kurmootettuja kuin poikain vastaavat. Tässäkin pätee se ettei matka tapa vaan vauhti. Kompromissihän siitä väkisinkin tulee jos käyttökulut ja hinta pitää olla alhaiset mutta elinkaarta vielä muutamaksi vuodeksi. Isomoottoriset peruspyörät jostain syystä tuppaavat kestämään paremmin kuin pienet ja tehokkaat. Parhaat kaupat yleensä onnistuu kun toinen taloudellisessa ahdingossa joutuu myymään hinnalla millä hyvänsä ja ostajalla on setelit kourassa. Aikaa ja viitseliäisyyttä vaatii osua kohdalla.


    • Gsx 750

      Juuri nyt saat nettimotosta 4000euron pelin monessa tapauksessa 3000eurolla. Ostajat totaalisen vähissä ,ainakin luokassa alle 750kuutiota.
      3-4tonnin pelit ihan loistovehkeitä jos et nyt kaikkein kireimpiin peleihin sekoa.
      Osta 90luvun lopun cb 750 tai gsx 750?? 70-85heppaa ja hinta monessa tapauksessa sen 3-4tonnia?

      • XJJJJ...

        ykskertanen ja varma toiminen YAMAHA XJ900 NIITÄ SAA HYVIÄ 3-4 TONNIA!


      • z750

        Voin kertoa kokemuksesta, että Honda cb 750 sevenfifty on hyvä pyörä, jos se on etsimäsi tyyppinen. Niiden hinnat pyörii juuri tuossa 3 - 4 tonnia. Mulla oli tuollainen monta vuotta ja ei ollut mitään ongelmia. Se on myös hyvä ajaa ja siinä on edulliset vakuutukset. Moottori vääntää tasaisesti ja kulutusosat melko edullisia. Ajoasento on miellyttävä ainakin tällaiselle 178 cm kuskille.

        Ja toki nuo muutkin kunnon japsipyörät on hyviä, esim. Yamaha, Suzuki.
        Kawasakista taas on oma kokemus, että on urheilullisempi, mutta hieman heikompi. Ja Kawan -90 luvun (ainakin alkupään) venttiili- ja vaihteistoviat muistuu mieleen.

        Ei muutakun testaamaan rauhassa useita eri pyöriä ja kun käteen käypä osuu kohdalle, niin ostaa löpsäyttää kotiin! :)


    • V-Strom

      Moi, itse ajan Suzuki DL 650 V-Strom ja täytty sano että ihan loistavaa pyörää. Vähän rukainen, hyvää ajaa ja joka päivä käyttävä. Sun täytty ola vaan yli 180cm pitkää että pääset pyörään.

    • 650sv kyllästynyt

      Cb 750 varmasti hyvä ja luultavsti tuo dl 650 kanssa,mutta aika tylsiä. Totuus on se että motskarissa pitää olla rähinää että se jaksaa kiinnostaa vuosia. Papat ajaa vaikka 250viragolla mutta oikeasti virkeä mies tarvii joko tehua tai kuutioita/pauketta.
      Järkipyörää sä etsit mutta mieti vielä! Itellä oli kaksi ns järkipyörää ja rakentelin eli vaihtelin niihin osia kun luulin et saan niillä mieleisen mutta ei. Ei ollut tehoo eikä pöhinää kuitenkaan. Nyt säästetään pari kuukautta vielä ja ostetaan joku macho pyörä!

      • Tonni lisää

        Laita hieman lisää rahaa niin saat vähän ajetun, ruiskulla olevan huolettoman pyörän. Esim '06 alle 20tkm ajetun Kawasaki ER-6n saa reilulla neljällä tonnilla. Toi nyt on nakupyörä mutta ei kai ne paljon sen halvempia ole kuin matkamallitkaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      88
      1721
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      118
      1452
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      110
      975
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      956
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      44
      808
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      718
    7. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      681
    8. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      681
    9. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      32
      656
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      613
    Aihe