Saunalahti ja Doro Phone Easy 615

Hanurilahti

Laitettiin suvun vanhuksille Doron 615 puhelimet ja hyvin pelasivatkin, mutta mutta... Saunalahden liittymä ei tue MMS-viestejä kyseiseen puhelimeen. (Liekö muihinkaan?) Nettisivuista ei ollut mitään hyötyä, MAKSULLINEN asiakas"palvelu"numero ei ymmärtänyt mitään. Tekninen"tuki" ei ymmärtänyt mitään. Olisi kuulemma pitänyt soitella "guruille", jotka jotain saattaisivat tietääkin 2 €/min. veloituksella. Ei kiitos! Testasin omalla dna:n liittymälläni ja multimediaviestit toimivat ennen kuin dna ehti lähettää palveluasetuksia! Saunalahti ilmoitti, että dna:lla on jotain sopimuksia... Pitäisi sellaiset sopimukset olla jokaisella operaattorilla, että toimii! Vanhusten Saunalahti-liittymät lähtevät vaihtoon ja toteankin vain Saunalahden olevan hanurista olemattoman tietotaidon ja vielä surkeamman asiakaspalvelun osalta. Hyvästi Saunalahti.

21

4117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Multimedia viestit eivät tule perille, jos liittymän MMS asetuksia ei ole "tilattu" puhelimeen. Eli tässätapauksessa Saunalahden.

      • Hanurilahti

        Saunalahdelta tilattiin MMS asetukset useaankin kertaan, niin "oma saunalahti" - nettisivun kautta, kuin asiakaspalvelusta suoraankin, ei vain mitään asetuksia koskaan saapunut. Kaikki mitä tapahtui oli, että Saunalahti vastasi oma saunalahti sivun tiedusteluuni kertaamalla Doron ohjekirjaa ja linkittämällä puutteelliseen nettisuvuunsa MMS-asetuksista. Ohjeet ovat "tarkista, onko laite päällä"-luokkaa, eli siis luokattomia. SAUNALAHTI EI OSAA ASIAANSA!


      • eräs ulkomaalainen

        anna sähköpostiosoiten, toimitan oikeat asetukset.


    • gyrvi

      Onko Saunalahden liittymiin tilattava asetukset? Dnalla on jo vuosia tullut muut asetukset, paitsi sähköposti, automaattisesti.

    • pettynyt elisaan

      Sama vika oli meilläkin mms viestien kanssa Dorossa,oltiin yhteydessä elisan asiakaspalveluun puhelimitse,käytiin elisan palvelupisteessä,jossa ei kahden tunnin yrittämisen jälkeen as.palvelija ei saanut multimedia asetuksia,kertoi vaan että häneltä loppui nyt tietotaito.Ei edes Gigantin 4 myyjää saanut niitä asetuksia yli tunnin yrittämisien jälkeen kuntoon.Miksei voida missään kertoa rehellisesti,että elisa ei tue kyseisen puhelimen asetuksia,ja käyttöä,onpa kieroa peliä.Onneksi löysin täältä keskustelupalstalta vastauksen tähän asiaan,meillä lähtee varmaankin elisan liittymät sekä puhelimiin,että tietsikkaan olevat liittymät toiselle operaattorille.Toivotaan,että tieto leviää tästä puhelinmerkistä,koska puhelinhan on muuten tosi hyvä toiminnaltaan.Kiitos hanurilahden kirjoittajalle.t.prtsana

    • eräs ulkomaalainen

      Sain viikko siten Doron 615 ja siinä oli jo Saunalhti operatorina listassa, muttei MMS toiminnut. Kun sattuin erässäliikeessä asioimaan, kertoivat, että tämä ongelma on Saunalahden kanssa muillakin kuin Doron omistajilla. Lähetin S:n tuelle mailin, jossa pyysin lähettämään sitä SMS, jolla tämä toiminta saadaa käynnistetyksi. Nyt epäilen kyllä, ettei sellainen koskaan tule.

      Jos eivät saa kuntoon, lähtee meiltä neljä liitymiä toiselle operatorille. Leikki loppu tähän.

      Riitti kiittii.

      Muutenkin olen kyllästynyt S:een, kun välillä katkaisvat myös osallistumista tähän Suomi24:een, "kun samalla IP-osoitteella on muitakin" ja kun joku on saanut eston, kaikki siinä olevat myös.

      Siitäpä saavat.

      • räs ulkomaalainen

        Väittivät laittaneensa tekstiviestin, jossa on se tieto, mutta eipä sitä sms:tä näkynyt, eikä uutta mailiakaan, kun ilmoitin siitä.

        Mm. Skasassa Doro toimii.


    • se sama

      Joo, Saunalahti ei tue Doros kun se ei ole heidän myynnissä? Näinkö se mene?

    • se sama

      löysin eron dorossa olevan proxyn ja S:n ilmoitaman välillä. Siitä kysyin siten. Saaps nähdää mitä vastaavat.

    • Ei toimii vieläkään ja S. ilmoita, että jos voisin jatkaa ponnistelut siten kun olen Suomessa taas.

      Joo, ihan taatusti jatketaan.

    • eräs ulkomaalainen

      Kun Espanjassa olen, laitoin koneeseen Masmovilin kortin ja vähän kun näpräisin oikeat asetukset siiheen, joita sain shopista, mms toimii kuin enkeli.

      Kun nyt pääsen kotiin, on Saunalahden vuoro, mutten maksa gurulle mitään, kun eivät osaa laitaa oikeat asetustiedot.

      Vai olisiko asia näin, että Saunalahden mms ei toimiikaan ulkomailla, mutta eivät kerro sitä?

    • vittuun kaikki

      Doro 410, Saunalahden MMS toimi prepaidilla mutta ei normiliittymällä, heh. Tosin tuo prepaid on jo Kolumbuksen peruja eli Prepaid plus mutta mitä siitä. Muuten pitäis tuota prepaidia mutta joskus taksin tilaaminen vituttaa kun se katkaisee kesken jonotusta puhelun. Saatanan prepaid ja saatanan doro ja saatanan Elisa, heh

    • eräs ulkomaalainen

      No niin, takaisin ollaan.

      Kysymys kuuluu: kuuluuko MMS toimia Saunalahden liitymissä vai ei. Jos kuuluu, saavat gurut tehdää minulle ilmaiseksi töitä kunnes pelaa. Espanajssa toimii sama puhelin MMS:llä aivan kuin enkeli.

      Milenkiintoista kyllä, että kun Suzomessa laitoin testimielessä mms itselleni, se toimii, kerran. Sen jälkeen konen väitii, että sim-kortti on rikki. Suljin puhelimen ja laitoin uudelleen päälle ja se toimii. Kun laitoin uudelleen mms matkalle, konen ilmoiitti: VIRHE!

      kennenkö? Minun vai Saunalahden?

      • Lisäys: tiedot ovat minulla paperilla ja esitin DOROlle, että he julkaisivat näitä, mutta se ei oikein ottanut tulta purjeisiin. Mitä siinäkin on syynä.

        Jos oikein pyydetään, voinpi tässä kirjoitellakin näitä.


    • Jatkoin siitä mihin jätin sen asian löhtiessä. Eli kävelin Elisan myymälään ja gurun luo, niin kuin saunalhden asiakaspalvelu oli viimeksi neuvonnut. Guru nyt yiritti saadaa kuvat lähetyksi ja lopuiksi siirsi simsin toiseen koneeseen, jolloin se kuvansiirto onnistui.

      Jolloin hän ilmoitti, että viuka on ihan DOROn oman asia.

      Minä siis menin henkkohtaisesti DORON huoltoon ja he siten saivat mms-toiminta kuntoon.

      Saunalahden antamat konfigurointitiedot EIVÄT pitänyt paikansa ja DOROn käyttämät - ja toimivat- tiedot ovat toiset.

      DOROn mukaan näitä tietoja on annnettu Saunalahdelle mutta tämän sisäiset "systeemit" eivät jostain syistä välittävät näitä - tai eivät halua välittää- näitä oman neuvonta- järjestelmiin ja tiedostoihin.

      Kovasti tekisi mieli esittää Saunalahdelle kustannuslaskeman ja korvausvaatimuksen tästä.

    • eräs ulkomaalainen

      Nyt se vihdoinkin selvisi Saunalahden sähköpostivastauksesta:

      Doro ei kuuluu Saunalahden myyntivalikoimaan ja sen takia heillä ei ole asetustiedotkaan tälle. Pienellä espanjalaisella operaatorilla ja mm. isoilla saksalaisilla operatoreilla se sentään toimii.

      Selvisihan tämäkin.

      Tästä on soiteltu, kirjoiteltu ja juostu minun taholta ja valehdeltu Saunalahden taholta huhtikuusta alkaen.

      Suosittelen, että kaikki Doron nykyiset ja tulevat ostajat EIVÄT käyttää Saunalahtea, mutta voin pyydettäessä julkaistaa Doron huollon antamat datat, joilla se toimii Saunalahdenkin kanssa.

      Mutta siitä huolimatta vaihdetaan neljä kännykkäsopimusta toiselle operaatorille kunhan tässä ehditään.

      Kiitos Saunalahti, riittii kiittii, älytön putiikki.

      • Apuva!

        Anna hyvä ihminen meillekin niitä tietoja! Ostin äidille Doro 410 puhelimen, jolla voisi vastaanottaa multimediaa, mutta ei lähettää. Elisan sim-kortilla toimi mainiosti. Äiti teki vaihdon Saunalahteen ja yks kaks multimedian vastaanottaminen ei toimikaan.
        Doro-tuesta tuli minulle sähköpostilla asennusohjeet ja Saunalahden asiakaspalvelusta/teknisestä tuesta ohjeet (siirrä äitisi sim-kortti jonkun toisen puhelimeen, jolla voi ottaa kuvaa. Ota kuva, lähetä. Näin liittymä aktivoituu. Siirrä kortti takaisin äitisi puhelimeen). Eipä toiminut tuollakaan tavalla!

        Äiti asuu 600km:n päässä minusta ja ikääkin on.Paikkakunnalla ei ole Elisan, eikä Saunalahden asiakaspalvelua. Auttakaa, ken voi!


    • se sama

      uusi tieto: Gigantti myy Doro615 JA Saunalahden liitymiä. Vakuuttivat, että mms toimii.

      Sen haluan nähdää.

      hahaa.

      • Apuva1

        Soitin jälleen Doron tukeen. Sain erittäin hyvää palvelua!
        Kertoi, että uusimmissa päivityksissä on Soneran, Elisan ja Saunalahden multimedia- ym. asetukset valmiina. Vielä jouluna ostetussa 410-mallissa Saunalahtea ei ollut...
        Nyt asiani taisi tulla hoidettua - toivon mukaan.


    • se sama

      Tässä Doron huollon antamat asetukset huhtikuussa ostettulle Doro 615, päivitystä ei voitu kuulemma tehdää, mutta näillä nyt toimii:

      1. Valikko >>Asetukset>>Liitettävyys>>Tietotili>>muokkaa vapaavalintaista (Älä muokkaa kotimaisten operaattorien asetuksia) olemassa olevaa profiilia seuravasti:

      a. Tlin nimi: SaunalahtiMMS
      b. APN: mms.saunalahti.fi
      c. Käyttäjänimi: (jätä tyhjäksi)
      d. Salasana: (jätä tyhjäksi)

      2. Valikko>>Asetukset>>Viestit>>MMS>>MMS prof. muokkaa vapaavalintaista (Älä muokkaa kotimaisten operaattorien asetuksia) profiilia seuravasti:

      a. Profiilin nimi: Saunalahti MMS
      b. MMC-osoite: http://mms.saunalahti.fi:8002/
      c. Tietotili: Saunalahti MMS
      d. Yhteystyyppi: WAP IP-osoite: 062.142.004.197
      e. Käyttäjänimi: (jätä tyhjäksi)
      f. Salasana: (jätä tyhjäksi)

    • se sama

      Tässä Doron huollon antamat asetukset huhtikuussa ostettulle Doro 615, päivitystä ei voitu tehdää:

      1. Valikko >>Asetukset>>Liitettävyys>>Tietotili>>muokkaa vapaavalintaista (Älä muokkaa kotimaisten operaattorien asetuksia) olemassa olevaa profiilia seuravasti:

      a. Tlin nimi: SaunalahtiMMS
      b. APN: mms.saunalahti.fi
      c. Käyttäjänimi: (jätä tyhjäksi)
      d. Salasana: (jätä tyhjäksi)

      2. Valikko>>Asetukset>>Viestit>>MMS>>MMS prof. muokkaa vapaavalintaista (Älä muokkaa kotimaisten operaattorien asetuksia) profiilia seuravasti:

      a. Profiilin nimi: Saunalahti MMS
      b. MMC-osoite: http://mms.saunalahti.fi:8002/
      c. Tietotili: Saunalahti MMS
      d. Yhteystyyppi: WAP IP-osoite: 062.142.004.197
      e. Käyttäjänimi: (jätä tyhjäksi)
      f. Salasana: (jätä tyhjäksi)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2555
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1917
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. 76
      1484
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      112
      1397
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe