Driving Simulator 2011 PC-pelistä (ja ratista ) muutama kysymys

SP Espoosta

Terve kaikille!

Satuin äsken kiinnostumaan driving simulator 2011 pelistä. Eksyin katsomaan Youtubesta sen trailerin ja iahstuin heti itse peliin. Olen aina ollut kiinnostunut hälytysajoneuvoilla ajamisesta peleissä. Normaalisti olen pelannut esim.GTA IV pelissä hälytysajoneuvoilla. En ole ikinä ollut niin kiinnostunut radalla ajamisesta, joten haluaisin koittaa vapaa-ajoa ja hälytysajoneuvoilla ajamista peleissä.

Haluaisin esittää muutaman kysymyksen driving simulator 2011 PC-Pelistä:

1. Verkkokauppa.com:issa kyseinen peli näyttäisi maksavan 28,90 €. Paljonko peli maksaa muissa kaupoissa(HUOM: EI NETTI KAUPAT) esim. Gigantti, pelikaupat, prisma yms??

2. Suositteletteko, että ostaisin peliin ratin ja polkimet? Onko kyseinen peli täysin huono ilman niitä ( Siis onko peli huono pc:llä pelkillä näppäimillä :)
Ratin hinta saisi olla korkeintaan sen 50 e. ( Tiedän, että se on aika pieni hinta, mutta kyllä kai sillä jonkun ratin saisi.

3. Suositteletko ylipäätäänsä pelin ostamista, vapaa-ajosta kiinnostuneelle.

4. Onko Suomessa kaupoissa myynnissä ambulanssi, poliisi tai paloauto simulaattoria tai muuta peliä? Olisiko se vaihtoehtoinen peli verrattuna driving simulator 2011 peliin?

Toivoisin, että edes joku vastaisi edes johonkin minun kysymyksistäni! :)

6

556

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • .......

   "2. Suositteletteko, että ostaisin peliin ratin ja polkimet? Onko kyseinen peli täysin huono ilman niitä ( Siis onko peli huono pc:llä pelkillä näppäimillä :)
   Ratin hinta saisi olla korkeintaan sen 50 e. ( Tiedän, että se on aika pieni hinta, mutta kyllä kai sillä jonkun ratin saisi."

   Ei missään tapauksessa kannata ottaa tuollaista halvinta mahdollista rimpularattia. Eli tuollainen muovinen pieni 20-23cm ratti pienellä kääntökulmalla, ohjaustuntuma on epätarkka ja paljon helpompi on pelata näppäimistöllä kuin rimpularatilla.

   Nyt esim. Anttilassa on tarjouksessa Logitech DFGT alle satasella, joka on jo iso (33cm), iso kääntökulma ja tarkka ohjaustuntuma. Se on jo lähes yhtä hyvä kuin 2-3 satasen hi-fi ratit (ainoa ero oikeastaan on kumpinta eikä nahkapintaa ratissa), hinta-laatusuhteeltaan paras ratti. Eli kannattaa saman tien hankkia tuollainen, rimpularatti kun lentää roskiin parin tunnin testaamisen jälkeen.

  • jeesjees
  • neor

   No driving simulator 2011 on kyllä hyvä, kun siinä n bussi, poliisi, ambulanssi, normi auto, ja ehkä paloauto

  • neor

   Lisään:

   Ei tarvii ostaa montaa simulaattoria, kun siinä kaikenlaisia menopelejä

  • dpsojpähfohf

   voihan niitä ilmaiseksi ladata netistä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   192
   2325
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   260
   1416
  3. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   503
   1410
  4. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   74
   1327
  5. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1225
  6. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   409
   1171
  7. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   141
   1034
  8. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   82
   1019
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   140
   1001
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   27
   933
  Aihe