Uudistettu Callisto?

reissuun siis

Matkaajat hoi!
Matkatoimiston sivuilla kuvia lienee "vanhasta" huoneistosta? ( kasarimeinikiä, sinistä ja askeettista) Olisipa mukuva nähdä kuvia lattiasta kattoon uudistetusta
hotellista... Olemme lähdössä alkukesästä ...vasta!... ja varasimme Calliston
pitkälti kuultujen kehujen mukaan. Varattuna siis 4 huoneen huoneisto. Tuoreita kokemuksia kellään?

15

916

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rempattu on

      Tänään ainakin oli uusia kuvia hotellihuoneista. Ennen oli pa*kanruskeaa ja sametti ja kirjavia sängynpeittoja. Meillä ainakin syyskuussa 2011 kaksiossa. Me ei mennä Callistoon tänä vuonna vaikka kiva hotelli on ja hyvässä paikassa. Liian paljon ruotsalaisia ja venäläisiä, aamiaisbuffetissa olo oli kuin ruotsin laivalla :)

    • Päivi

      Joko löytyy jostain kokemuksia tai kuvia uudistetusta Callistosta? Onko kauden ekat matkalaiset jo palanneet Suomeen? Ollaan lähdössä toukokuun lopulla 4 huoneen huoneistoon.

    • reissuun siis

      Mekin touko-kesäkuun vaihteessa lähdössä. Mietin jo hotellin vaihtoakin, mutta Callistoon nyt kuitenkin... Soitin matkatoimiston asiakaspalveluun ja kuulin, että meidän huoneisto ei kuulu uudistettuihin, Uudistettuja huoneita ei ollut vapaana tuolloin aiemmin keväällä, olisin vaihtanut... Mukavaa matkaa Päiville!

    • Päivi

      Kiitos! Saas nähdä millainen huoneisto siellä odottaa... Finnmatkojen sivuilla kyllä sanotaan, että huoneistot on uudistettu. Ei mitään tietoa, että vain osa niistä. Mutta en usko ennen kuin näen ;)

      • Kirsi

        Oltiin viime syksynä Callistossa, 3 aikuista ja 3 lasta ja olen sitä mieltä että aivan liian suuri hotelli mun makuuni ja uima-altaassa ihan hirveesti porukkaa (ja likasta vettä) Huoneet ihan perussiistit, mutta eipä siellä paljoa oltukaan. Edellisenä vuonna oltiin Protaraksessa Nausicaa Beachissä ja se oli aivan upeella paikalla ja muutenkin jotenkin viihtyisämpi hotelli. Reilun viikon päästä uudelleen Nausicaan! Hyvää matkaa kaikille Kyprokselle menijöille, aivan ihana paikka!


    • Vielä uudelleen

      Juuri Callistossa lomailimme viikon. Meidän huoneisto oli uudistettu. Huoneisto oli valoisampi ja tekstiilit uudistettu.Keittiö ja kylpyhuoneet siistimmät kuin viime syksynä. Meillä oli varattuna puolihoito ja ruoka oli hyvää. Rauhallista oli vielä tähän aikaan keväästä niin hotellissa kuin keskustassa. Hyvät oli ilmat pyöräillä.
      Uima-altailla oli tilaa uida. Meidän perhe tykkääsi Callistosta ja voisimme mennä sinne vielä uudelleen.

    • Syyskuussa matkaan

      Ketjun aloittaja kertoi majoittuneensa neljän huoneen huoneistossa. Haluaisin kovasti kuulla kokemuksia tästä huoneistosta. Oliko nämä uudistettu? Entä miten se on jaettu, ovatko makuuhuoneet lähellä toisiaan? Meillä lähtee isovanhemmat mukaan reissuun ja majoitutaan kaikki saman katon alla.

      • Tyytyväinen

        "Syyskuussa matkaan", halusit tietoa neljän hengen huoneistosta.

        Meidän kahden hengen huoneemme kahdella yhdellä lisäpedillä (vuodesohva ja yksi lisäsänky) oli jaettu kahteen huoneeseen. Ne olivat lähellä toisiaan, mutta ihan mukavasti toisistaan kuitenkin suljettavissa ovella. Molemmissa huoneissa oli oma ilmalämpöpumppunsa, tosin taisivat tulla samasta laitteesta ja lämpötila oli aina sama molemmissa. Mielestäni kuitenkin ihan toimiva konsepti yhdelle 5 hlön perheelle. En tiedä minkälainen olisi ollut neljän hengen huone, joten en pysty kuitenkaan vastaamaan kysymykseesi tarkemmin. Huoneet olivat mukavat ja hyvin varustellut. Siivouskin oli hyvää.


    • Tyytyväinen

      Me olimme juuri viikon Callistossa. Meillä oli all inclusive. Seurueeseemme kuului 15 henkilöä; 7 lasta ja 8 aikuista. Meidän lomamme oli lähes täydellinen. Hotelli oli ihana ja hyvällä paikalla heti meren rannalla. Allas oli loistava ja sopi monen eri tason uimareille. Meri oli lähellä ja Sandy Beach todella ihana pienten lasten kanssa. Siellä viihtyivät niin aikuiset kuin lapsetkin. Hotellin siisteys ja ruuan laatu olivat erinomaisia. Kypros oli siisti maa ja ihmiset mukavia. Meille Bamset ja muut upposivat kuin veitsi sulaan voihin. Lapset nauttivat ja aikuisillakin oli hauskaa. Suosittelen hotellia erittäin lämpimästi kaikille, jotka lähtevät lasten kanssa liikkeelle ja hakevat aurinkoa, uimista ja nauttimista.

    • Päivi

      Neljän huoneen huoneistot on kaksikerroksisia. Alhaalla makuuhuone, olohuone ja kylpyhuone ja ylhäällä sama setti. Molemmissa olohuoneissa on vuodesohva, josta saa 2 vuodetta ja alhaalla olohuoneeneen nurkassa myös keittiö. Käsittääkseni nämä huoneistot on kaikki samalla alueella oman pienemmän uima-altaan ympärillä.
      Huoneistot olivat kauniita ja siistejä. Remontin kanssa vaan oli kai tullut kiire, kun jotkut asiat olivat vähän niin ja näin. Telkkareissa ei ollut antennijohtoja, huoneen lamput eivät sopineet pistorasioihin ym. Mutta kokonaisuudessaan hotellin osalta kaikki meni hienosti.
      Hotellin kauppaa voisin ainakin kehua erikseen: ei ollut mikään perus-etelänkohteen supermarket ja vaan kooltan ja valikoimaltaan ihan kunnon kaupppa.
      Miinukset menee FInnmatkojen oppaille. Palvelu oli kyllä ihan pohjanoteeraus.

    • reissuun siis

      Hei!
      Matkalta on siis palattu ja Päivi tuossa kertoikin jo neljän huoneen huoneistosta syyskuussa matkaan lähtevälle... Lisään vielä omia kokemuksiani.
      Meidänkin huoneisto oli juuri rempattu, vaikka matkatoimisto tiedotti muuta. Uudistus oli nähtävästi ihan hilkulla saatu valmiiksi, koska esim safety box puuttui vielä huoneestamme. Rempattu huoneisto oli siis positiivinen yllätys.
      Positiivista oli huoneiston sijainti hieman syrjemmässä, esim esiintymislavaa ajatellen. Ulko-ovesta kun lähti "taakse" hiipparoimaan, Sandy beach oli aivan lähellä. Siellä ihana hienohiekkainen ranta ja kirkas vesi:)
      Mietä oli lopulta matkaan lähdössä vain 4, mutta huoneisto vallan mainio esim isovanhempien kanssa matkustaessa.
      Kysellä saa, mitä mieleen tulee. Vastaan mielelläni. Ja voi kun itsekin pääsisi vielä syyskuussa matkaan!

      • bamsse club

        Hotelli on erittäin siisti,mööpelit mallia ikea,varmaan olisi yksi tähti enemmän jos vuodevaatteet vaihdettaisiin päivittäin ja olisi tohvelit kylpytakki. Toki hotla on suuri ja suosittu,mutta varmaan oiva valinta oikealle kohderyhmälle-siis lapsiperheille.
        Herkemmät voivat saada oireita jatkuvasta iloisten lasten ääntelystä ja allasalueen ohjatusta toiminnasta.
        Me oltiin ainakin erttäin tyytyväisiä.


      • tietämätön
        bamsse club kirjoitti:

        Hotelli on erittäin siisti,mööpelit mallia ikea,varmaan olisi yksi tähti enemmän jos vuodevaatteet vaihdettaisiin päivittäin ja olisi tohvelit kylpytakki. Toki hotla on suuri ja suosittu,mutta varmaan oiva valinta oikealle kohderyhmälle-siis lapsiperheille.
        Herkemmät voivat saada oireita jatkuvasta iloisten lasten ääntelystä ja allasalueen ohjatusta toiminnasta.
        Me oltiin ainakin erttäin tyytyväisiä.

        mahtuuko calliston kaksioon kaksi lasta toinen pinnasängyssä kun lukee et on kahdelle hengelle? Mut kuulemma vuodesohva....


    • heisjoc

      Callisto sopii lapsiperheille. Parasta on lähivesipuiston lazy river. Liukumäet käyvät selkään ja kaikki korut ja sormukset pitää ottaa pois ennen laskemista.
      Vesipuisto on sopiva pienille lapsille isompia liukuja on vain muutama. Ruoka on ok mutta samanlaisuus toistuu ja on sitten kyllästyttävää. All inc. juomat ja jätskit ovat surkeita.
      Kypros on varkaiden paratiisi ja Callisto ja Panthea ffff ovat varkaiden peruspaikkoja. Ollessamme siellä kolmeen huoneistoon
      murtauduttiin ja rahat ja korut yms. varastettiin. Ovien lukot ovat surkeita ja siksi rosvot ovat tunkeutuneet
      huoneisiin yölläkin. Sama toistuu myös Panthea-hotellissa. Varkaat olivat aikuisen ohjaamia n. 12 vuotiaita poikia.
      Kaupoissa varastettiin ja ainakin usein yritettiin varastaa 50 ja 100 euron setelit, kaupan henkilökunnat huijaavat eri konstein. Hotellilla ei ole kunnollista asiakasturvaa tai vartiointia olette oman onnenne varassa.
      Lämmintä on, mutta ei kovin ystävällistä ja erittäin turvatonta. Empä taida kehua tämän enempää tätä hotellia tai Kyprosta.

      • reissuun siis

        Minulla on aivan toisenlaiset kokemukset Callistosta. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista, enkä kokenut turvattomuutta Agia Napassa liikkuessa. Tykkäsin!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe